עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by daniel0089,

היי, ראיתי בינתיים את Altec Lansing AS2621. הם הכי טובים שאפשר להביא ב250 שקל? עוד משהו... בVS2621 אפשר לשלוט על עוצמת הבאס? תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. Started by Qman,

חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  3. Started by ben060,

שלום, אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית. חשבתי במחירים האלו שעדיף 2 רמקולים על פני 5. בנוסף דרוש מגבר ו DVD אני יודע שהתקציב לחוץ אך אשמח לקבל הצעות. איך הרמקולים X-530? כמו-כן איך המגבר RXV-367 ? אשמח להצעות נוספות בן

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by shimi 1,

שלום לכולם יש לי התלבטות גדולה מאוד בין 2 אוזניות שאני רוצה לקנות: Koss UR20 או sennhieser HD205 התקציב הוא עד 300 ש"ח למישהו יש הצעה לאוזניות טובות יותר ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים.. ראשית אני חדש פה, מעיון בפורום התרשמתי שבהחלט יש פה אנשים מקצועיים שמבינים דבר או שניים, מקווה שתוכלו לעזור.. אז ככה: ברשותי יש טלוויזיה אל.סי.די של פאנסוניק רסיבר של אונקיו TXSR607 רמקולים 5.1 של הרמן קארדון HKTS 30BQ/230 לפטפופ סוני ואיו VGN-FW250J הבעיה היא כזו: כיום בשביל לראות סרטים אני מחבר את המחשב לרסיבר(יש למחשב יציאת אייץ' די) ומשם לטלוויזיה, אני יודע שזה פוגע באיכות התמונה. התמונה היא לא הבעיה, רואים מדהים, כל סרט אייץ' די. הבעיה היא בסאונד, איך אני מוציא סאונד מהמחשב בנפרד ולא דרך יציאת האייץ' די? כשהמחשב מחובר הרסיבר לא נותן את אופציית PLII או שאר אופציות שנותנות חוויה קולנועית אמיתית.. מה הפיתרון? ואם יציאת הS400 שיש לי בלפטופ יכולה לעזור? או …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  7. לחדר מרחק צפייה: 2~ מטר מטרה: SD וHD, הכי חשוב שיראו משחקי ספורט הכי טוב. אני חושב שמספיק 32" לסלון מרחק צפיה: 3.5~ מטר מטרה: HD בעיקר (ממיר HD, סרטי HD מהמחשב ואולי Blue-ray בעתיד וXBOX) אבל גם שיהיה איכות מספקת בSD ושתמונת 4:3 תיראה נורמלית. לפחות 46" הכי חשוב איכות התמונה והביצועים. אין צורך בתלת מימד, אלא אם כן אין ברירה (אין דגם זהה ללא תלת מימד) תקציב: 15,000 לשתי הטלויזיות. בינתיים, הגעתי לדגמים הבאים: SHARP LC46LE810 PHILIPS 46PFL8605 SAMSUNG UA46C6900 LG 47LH90 TOSHIBA 46SV685 עכשיו, בגלל שאין לי מושג איזו טלויזיה לקנות לחדר שינה, אז יכול להיות שיהיה תקציב גבוה יותר לטלויזיה לסלון.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  8. אהלן, מבקש המלצה לאוזניות on ear איכותיות לשמיעת מוזיקה ב MP3/דיסקמן/מחשב. הייתי רוצה שלאוזניות יהיה סאונד נקי בלי יותר מידי באסים (מצטער אם זה כללי מידי, אני לא בקי בפרטים הקטנים). התקציב שלי עד 500 ש"ח. מודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by slrr,

לאחרונה קניתי Z5500 (דרך אגב לא קיימת מערכת טובה יותר ממליץ בחום) קידוד הDTS או ה- DOLBY עובדים רק עם סרטים כמובן. אני יודע שהשיר עצמו צריך להיות 5.1 אבל האם קיים מקום להוריד שירים כאלו? ועוד משהו מאיפה אני מוריד מוזיקה בקובץ FLAC? תודה מראש לעוזרים!!!

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  10. אני מחפש טלוויזיה ב4000 ש"ח למטרת סרטים בHD ושידורים רגילים. אני צריך רמקולים יחסית חזקים ואיכות צפיה טובה גם ב4:3(שלא יהיה מריחות) קראתי הרבה מתוך המאמרים שלכם והבנתי שקודם כל אני צריך LED\LCD מכיוון שהסלון שלי מואר יחסית. דבר שני שזה יהיה 42\40 אינצ'. דבר שלישי חיפשתי באינטרנט וראיתי המלצות לטלוויזיות הבאות: LG 42LF20FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה LG 42LH35FR LCD ‏42 ‏אינטש טלויזיה Samsung LA40B530 LCD ‏40 ‏אינטש מה דעתכם? בנוסך יש לי כמה שאלות להבנת בסיסית.... מי החברה כרגע המובילה בשוק בLCD.? LED או LCD?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by YarinD,

יש לי את הכרטיס ASUS Xonar Essence ST עכשיו שמתי לב בתוכנת שליטה שלו יש דבר שנקרא סמפל רייט והוא נמצא על 96Khz השאלה איפה הכי טוב לשים אותו כי רוב השירים שאני שומע הם 44Khz / 48Khz

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by liavliavliav,

טוב אז אני רוצה טלוויזית Full HD - 32 אינץ . במחיר 1500-2000 - חייב FULL -HD ושיהיה ניגודיות טובות .. שיהיה טלוויזיה טובה ! אפשר גם יותר גדול כמו 37 - 42 וכאלה . אבל פשוט זה לא נראלי מתאים לתקציב.. אפשר להביא גם מבצעים LOL נגיד חשבתי על הsamsung c530 אבל זה חריגה של 300.. לא יודעע ואבל מה שיהיה יהיה , רק תביאו משהו טוב . ד"א מה אתם חושבים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766098 זה רק להתחלה לבנתיים.. מה אתם חושבים על זה יש משהו יותר טוב לתקציב .. 1000-1500 (המערכת למשחקי XBOX360, PS2,PS3,XBOX)

13. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ohad5g,

ערב טוב אני לא מצליח לישמוע בכל הרמקולים נסיתי לשנות הגדרות בוינדוס אבל עדיין ללא התצלחה אני בדקתי את כל הרמקולים וכולם עובדים אבל אני לא מצליח שכולם יעבדו ביחד מה אפשר לעשות נ.ב ניסית גם לשחק עם החיבורים וגם זה לא עזר !

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by roniz,

שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by boaz1996,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by liavliavliav,

Sharp 32L400M Metz LC32TL Samsung C530 Sansui 3210 תדרגו אותם ..

18. אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם לטלוויזיה וגם למחשב ואני רוצה לקבל ביקורות על הרמקולים לדוגמא X13 X16 וSOLO6C וFC330 על כל אלו אני אשמח לקבל ביקורות מורחבות ודרך אגב איך מחברים אותם לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by haim652,

שלום, חברתי את הטלויזיה שלי למחשב לכרטיס מסך בכבל HDMI, יש לי יציאת HDMI ישירה מהכרטיס מסך שחברתי אותו למסך טלויזיה LG. בכל מקרה הבעיה שיש לי זה שאני רוצה לשמוע דרך שניהם, כלומר גם דרך המחשב וגם דרך הטלויזיה, ואני לא מצליח לעשות את זה, אני יכול להפוך את הטלויזיה לדיפולט ואז ישמעו רק דרך הטלויזיה, ואו לעשות את המחשב דיפולט ולשמוע רק דרך המחשב. עכשיו בעיקרון כן שומעים משניהם, אבל לדוגמא שירים ודברים שאני מפעיל אני לא ישמע בשניהם. כשהם לא בדיםולט הם לא במיוט, אלא רק לא שומעים דרך אחד מהם. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות כזאת ביציאת HDMI שאני ישמע בדרך שניהם. מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by APT,

אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל הוא נראה הכי מתאים, מחפש המלצה לקניית תוכנה או תוכנה חופשית מה שטוב יותר - להתקנה במחשב סלוני עם פשטות ואכות ניגון מוזיקה וסרטים.תפריטים אינטואיטיבים הכי חשוב ולא משהו מסובך מדיי. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם! אשמח להמלצה לאוזניות כפתור (מיועד לחייל, בעיקר לזמן הנסיעות באוטובוס, שיחבר עם מתאם לסלולארי או/ו לנגן).. בגדול התקציב עד 100 ש"ח (כולל משלוח), חשבתי להזמין אם כבר מחו"ל, אולי מאיביי (פעם קודמת שהזמנתי אוזניות מאיביי חסכתי בערך 40% מהמחיר בארץ.. אבל אתם בטח מודעים להבדלי המחירים האלו) אין דרישות מיוחדות יותר מדי.. פשוט לא בא לי לבזבז סתם 30-100 ש"ח באוזניות "מעפנות" מאופיס דיפו וכו'.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ksn1981,

מחפש את הרמקולים (אפילו אחד) הכי פשוטים שאפשר.. במחשבי מותג נייחים, ישנו רמקול פנימי כזה (לא של הצפצופים שקיים בכל מחשב).. אפשרי גם במחשבים (לא מותג) שאני קונה למשרד? נ.ב. המטרה היא אסתטיקה ולא לחסוך כמה שקלים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. לא מצאתי בשום מקום ביקורת בעברית (על מנת לדעת אם המכשיר עובד גם על יס ועל הוט - בומקרה שלי , על הקלטות אנלוגיות מ YES) למישהו יש את המכשיר ויכול לתת קצת פרטים ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.