עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי לוח אם: abit ip35 וכרטיס קול מובנה: Realtek ALC888- High Definition Audio Controller הרמקולים שלי הם: X530וLogitech בשני הרמקולים הקדמים ובסנטר שומעים מצוין אבל ברמקולים האחורים אשר מחוברים בחוט מאריך (כי החוט המקורי קצר) לא ממש שומעים (שומעים די חלש) ובלי המאריך שומעים יותר טוב. השאלה שלי האם אני ישים את הכרטיס קול הבא: Live 7.1 24BitוCreative אני ישמע ברמקולים האחרים בצורה טובה וברורה (יחד עם המאריך)? ושאלה נוספת פעם קודמת שהכרטיס היה מחובר למחשב (בלוח אם אחר) לא היה ניתו לדבר במיקרופן,מדי פעם בעת הדיבור היה הפרעות סטטיות חזקות במקום דיבור האם כעת בלוח החדש הבעיה תיפתר? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  2. Started by overlap,

אמרו לי שיש בעיה לחבר את ה 8800GT לטלוויזיה ולא הקשבתי. עכשיו הוא אצלי ומסרב בכל תוקף להוציא אות לטלוויזיה. המוניטור אומנם מרצד כשאני מנסה לקנפג אותו, אבל לא יותר מזה. חשבתי לחבר את הטלוויזיה דרך היציאה השנייה של ה DVI בעזרת מתאם vga to s-video אבל אני מוצא רק אתרים בחו"ל עם הדבר הזה. מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה למכור לי כזה דבר? או לחלופין לפתור לי את הבעיה בדרך אחרת. נ.ב כן, ניסיתי הכל - החלפתי קבלים וטלוויזיה וגם עידכנתי דרייברים. נדמה לי שזו בעיה ידועה בכרטיסים האלו.

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by bagetrek,

למחוק

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  4. הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  5. היי כולם, הDVD שלי התקלקל והתעניינתי בקניית DVD זול ופשוט, קורא DIVX עם חיבור USB. במקרה, נתקלתי במבצע על מערכת קולנוע ביתי Panasonic, מדגם SC-PT75 במחיר 640 ש"ח (במקום 750-800 ש"ח בזאפ), ומכיוון שהיום אין לי מערכת קולנוע ביתית, רציתי לדעת אם המערכת הזולה יחסית הזאת, שווה השקעה של 500 ש"ח יותר משציפיתי להוציא. השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וסדרות דרך ע"י חיבור דיסק נייד, חיבור מחשב נייד דרך HDMI, וכמובן DVD-DIVX. בנוסף, אני מתכוון לחבר גם מכשיר WII (חיבור קומפוננט). הטלויזיה הנוכחית שלי היא CRT ישנה של טושיבה, אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב. אני לא אודיופיל וגם בעתיד לא אוציא יותר מדי כסף על רמקולים איכותיים, ובגדול, אני לא מעוניין להוציא כמה שפחות על מערכת קולנוע…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 5.1 למחשבי האישי. טווח המחירים הוא 800-900 ש"ח לכל היותר,חשוב לי שהיא תיהיה דיגיטלית לא כמו האזטק 5.1 שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by giladr,

יש המלצות? עדיפות לכרטיס זול וטוב כמובן עריכה: עשיתי חיפוש ב ZAP ו NEWEGG, אולי זו תמימות של מתחילים, אבל אין כרטיסים שתומכים בקידוד DIVX בחומרה? המקסימום שראיתי זה MPEG2...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by פייכלה,

אני מחפש כרטיס קול איכותי בסביבות 350 שקל לשמיעת מוסיקה בעיקר קבצי מידי ואוזניות איכותיות בסביבות 150 שקל אל תפנו אותי לחיפוש כי מרוב עצים לא רואים את היער יש הרבה חומר וקל ללכת לאיבוד

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by Norm4nde,

הכותרת אומרת הכל ... אני צריך מערכת סראוד ברמה גבוהה בסביבות ה 1000 ש"ח אפשר להתגמש , למוזיקה סרטים וכו' (יש לי כרטיס קול 5.1 ... )

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  10. שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by homart,

היי יש לי את האוזניות האלו ובא איתן רק כיסוי לא קשיח, והאוזניות האלו מאוד עדינות ואני דיי פוחד, יש אולי איזה סוג של כיסוי קשיח לדבר הזה (לא חייב משהו מקורי...) תודה!!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by redead,

אני יכול להשיג מאבא שלך חבר שרוצה למכור ב700 שקל.. מה אתם אומרים? הדרישות שלי מעטות ביותר כולה לקולנוע בייתי בסיסי ביותר.. לא פריק של סאונד

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. איזה רמקול עדיף לקנות למחשב החדש? t6060 או t5900 של קרייאייטיב

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by --Adidas,

Skullcandy 50/50 אלה הם האוזניות המחיר שלהם הוא 150 שקל . אני צריך אותם לאייפון 4 לאחר שהאוזניות שבאות עם המכשיר נאבדו לי): למישהו יש נסיון איתם ? איך החברה הזאת והאם הם שוות את המחיר ? אם יש משהו יותר איכותי במחיר הזה או אפילו פחות אני לא מחפש משהו יקר אשמח לשמוע הצעות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  16. Started by ranj,

יש לי כרטיס מסך 8600GT . ליציאת ה VGA שלו מחובר מסך המחשב וליציאת ה DVI מחובר ה LCD עם כבל DVI ל HDMI והעברתי כבל pl מכרטיס הקול של המחשב לטלויזיה (ליד כניסת ה HDMI יש כניסת pl שמיועדת למחשב) התמונה מופיעה מצוין אך אין קול, חיברתי מחשב אחר וכן יש קול כנראה שזה משהו בהגדרות אבל לא הצלחתי לעלות על הבעיה (כמובן שכאשר אני מחבר את המחשב לרמקולים רגילים הכל עובד רק בטלויזה לא ) . יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח . דגם הלוח -Gigabyte GA-P35-DS3L דגם הכרטיס קול - Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio דגם הטלויזה - samsung 37B530 . ודבר נוסף האם אני יכול להגדיר למחשב ולטלויזיה לכל אחד רזולוציה שונה ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by skrew,

אני שוקל קניה של אוזניות ( לא ear phones ) , כשהתקציב הוא 200 ש"ח. יש אפשרות להזמין דרך mustop את הפיליפס מחיר של 180 ש"ח. השאלה היא אם יש זוג עדיף במחיר הזה ( עדיף בארץ כמובן ) ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אני מעוניין לדעת מתי יצא או האם יצא כבר.. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by בטיטi,

ברשותי כרטיס טלויזיה WinFast TV2000 XP Expret, אני שוקל להחליף למחשב חדש, מבוסס QUAD וחלונות 64 ביט : 1. האם הכרטיס הנ"ל יתמך במערכת של 64 ביט, מבחינת חומרה ותוכנה ? 2. האם הכרטיס הנ"ל נתמך בויסטה, מבחינת תוכנה וחומרה ? 3. במידה ואחליט לרכוש כרטיס חדש, על איזה כרטיס אתם ממליצים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  20. השאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by the flying sanwich,

אני מתכוון לקנות EPOX 8K9A2 ואני מקבל איתו AC97 5.1 ויש לי עכשיו CREATIVE LIVE! 5.1 וכמובן שהקריאטיב יותר איכותי, אבל האם זה משהו שאני ירגיש עם הHERCULES 5.1 שלי? שגם ככה הם לא רמקולים מהשורה הראשונה (למרות שאני אוהב אותם!)

22. Started by mazam,

שיהיה אפשר לחבר אליו YES ושיהיה אפשר לעשות ממנו מדיה סנטר!!

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by rambo22,

מה דעתכם על המכשיר שנמכר ב"מגה" DVD DIVX מקליט ? האם שווה לקנות אותו , מה איכות ההקלטה שלו ? http://www.mega-sale.co.il/Mega_Electro.html

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  24. Started by Dimer,

לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.