עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cyron,

שימושים: מוזיקה, סרטים אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו תודה.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  2. Started by Neus,

הצלחתי לקבל פלט HDMI ואני כן מצליח לראות את התצוגה של המחשב על מסך הLCD, הבעיה שלי היא עם הסאונד! ברגע שאני נמצא על MODE הAVI, אני רואה את תצוגת הפלט של הממיר, אך הסאונד-הוא מגיע בכלל מהמחשב. כשאני בMODE HDMI, אני כן רואה את התצוגה של המחשב במסך הLCD, אך אין סאונד מהמחשב. מה אפשר לעשות בעניין?!.. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. כידוע, אין כמו ה VINLY'S אבל מה שמרגיז אלה ה"פצפוצים" והרחשים שיש ברקע .... האם ישנה דרך להפחית את אותם רעשים ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by oren778,

הלפ טופ שלי על השולחן בסלון הטלויזיה ממול 3 או 4 מטר הייתי רוצה לשים רמקולים לייד הטלויזיה ולשמוע את המוסיקה בלפ טופ ללא כבלים איך אני עושה את זה אלחוטיים? איזה דגמים איכותיים מתאימים והאם יש פתרון אחר תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. רציתי בהתחלה לקנות את הנגן הפשוט ביותר של ה-350 שקל 512 מגה של PROSOUND וכל החברות הזולות, אבל אמרו לי שהאיכות של הסאונד ממש גרועה, צדקו? זה די שכנע אותי לא לקנות את זה... אלא אם תגידו לי פה שהאיכות טובה אז אני רוצה ללכת על ה-SanDisk 512MB, הנה קישור למוצר וגם תמונה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8645 http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg רציתי לדעת מה האיכות של הסאונד, אם זה נגן טוב ואיכותי, אז תביאו לי כמה חוות דעת או נגן טוב יותר במחיר של 600 שקל בלבד! אם יש סיקורים וכתבות על הנגן אני ישמח לקבל תודה.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by unknown,

אני רוצה לבנות מגבר אזניות מהסכימה הזו. הבעייה היא שאני לא יודע איפה אפשר להשיג בארץ קבלי פוליפרופילן, ו- TLE 2462 IC ׁ(בשביל ליצור אדמה וירטואלית, מופיע בסכימה השלישית). הייתי מזמין מהאתר הזה אם משלוח לא היה יקר כל כך, אז אם מישהו מכיר חנות...

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  7. לצערי אוזניות ה-ep630 שלי נהרסו במקרה מצער... אז אני מחפש המלצה לאוזניות בסכום של עד 350 ש"ח. האוזניות כאמור אין איר או קשת עורפית (עם עדיפות לאין איר)... תודה מראש roshos

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש ברשותי ממיר ואני מעוניין לחברו גם לטלויזיה וגם לכרטיס טלויזיה שבמחשב, האם יש מפצל שיעזור לי בפעולה זו ללא ניתוק וחיבור כבלים למיניהם? (בממיר יש רק יציאה אחת של וידאו וסאונד מסוג קומפוזיט) תודה!

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by אוהד הפועל בדם,

יש לחבר שלי מחשב חדש עם לוח אם של msi עם כרטיס קול מובנה שכתוב שקוראים לו sov8 ויש וינדוס אקס פי וזה אמור לזהות את הכרטיס קול אוטומטית בעיקרון אבל אני לא יודע למה זה לא. בכל מקרה התקנתי לו את כל מה שקשור ללוח אם עדכנתי את הוינוס ועדיין זה לא עזר. יכול להיות שצריך להוריד דרייברים לכרטיס קול אבל אני לא יודע מאיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  10. שלום לכולם ראיתי פה המון אנשים ששואלים איזה נגן שווה לקנות בתקציב הזה של עד 600 שקל אז אני החלתתי לקחת את התקציב הזה של 600 שקל כולל משלוח והגעתי לכמות כסף של 560 שקל כולל משלוח הנה הביקורת אליו בהתחלה קצת תמונות sandisk512 זה כול החבילה שקיבלתי:נגן+אוזניות+בטריה+נרתיק +רצועה שאני לא כל כך יודע מה המשמעות שלה אולי מישהו יעוזר לי ?? זה הנגן ככה הוא נראה שהוא מכובה זה הנגן שהוא נדלק וזה כבר שהוא מנגן הנה תמונה אם פרופורציה של הנגן אם עט וזה הנגן בתוך היד שלי תראו איזה פיצי הואאאא אז ככה הנה חוות הדעת שלי לגבי המכשיר גם דברים טובים וגם דברים שהיו יכולים לשפר את המכשיר הזה הדברים הטובים (יתרונות) המהירות שלו זה USB 2 שזה יתרון גדול אתם תראו לבד …

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by buuhaa,

אהלן. מקווה שזה הפורום הנכון לשאול... יש לי מספר קלטות טייפ ישנות ואני רוצה להמיר אותן לדיסק. אין לי חומרה מתאימה ולא זמן... האם מישהו יוכל לייעץ לי מנסיונו כמה זה עשוי לעלות לי במעבדה. משום מה לא מצאתי מישהו שעושה את זה בירושלים. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by lidor_abo,

האם אני יכול לחבר סוני ליסטיישן למסך של הdvd הנייד?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן, אחרי לא מעט חפירה בימים האחרונים על מנת למצוא אוזניות IN EAR איכותיות במחיר סביר מבחינתי (עד 500), נראה לי שצמצמתי את האפשרויות ל-Etymotic HF5 ו-Shure se215 . קראתי ביקורות מצויינות על השור, אבל בלא מעט מהן ציינו שהבאסים המעולים שלהם באים קצת על חשבון הטווחים הגבוהים יותר. כעיקרון אני שומעת בעיקר רוק (מפינק פלויד ודייר סטרייטס ועד מטאליקה), ואוהבת מאוד את הצלילים הגבוהים של גיטרות ופסנתר, אז העניין קצת מטריד אותי. לגבי האטימוטיק אומרים שהבאס שלהן קצת חלש יותר אבל הן אמורות להיות יותר מדוייקות מהשור, אם כי על השור מעידים שהן יותר "חיות" וכיפיות. אגב חשובה לי גם אטימה טובה לרעשים מבחוץ (ושלא תהיה דליפה כי אני אוהבת לשמוע יחסית חזק וליד אנשים בנסיעות וכו'). …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by er0101,

אם אתם זוכרים רכשתי את הכ. קול הזה לא מזמן. התחילו לי מסכים כחולים מדי פעם שישנם גם אחרי פרמוט. מסך כחול שכתוב בו משהו על IRQ ומדובר על קובץ sys. (שמרתי את השם במחשב אחר ואני לא מוצא את הקובץ) שלפי חיפוש בגוגל הבנתי שזה יכול להיות בעיה עם הלוח וצריך לעדכן ביוס. מה עושים? דרייברים חדשים הבנתי שאין. אודה למי שמכיר פתרון. את הדגם של הלוח יש במפרט שלי.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by CaRTeR,

שלום. עד לפני כמה זמן הובא לתשומת ליבי שקיימת המערכת ATP4 ושאי אפשר כבר להשיג ת 5 אז אני דווקא כן יכול להשיג אותו וב950 שקל אז השאלה שלי היא מה ההבדלים ביין המערכות ? נ.ב בשניהם יש יציאה דיגיטלית נכון ? ועוד משהו קטן לא כל כך קשור שרציתי לדעת מה זה סאב אקטיבי בתודה מראש .

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by BeRo,

מישהו יכול לעזור לי? יצא שהזמנתי אחד וקניתי אחד וכבר חייבו אותי, אבל אם אמצא קונה זה יסתדר. אם מישהו יכול לעזור שיפנה אלי. סליחה שזה המקום שאני כותב בו את זה, אני יודע שזה לא הכי מתאים, אבל אין לי מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. בס"ד שלום לכולם. אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32' של SAMSUNG דגם LA32D403 ראה כאן. רציתי לשמוע מכם ביקורת עליה, ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1. הרמקולים שלה הם רק 5watt, זה קריטי? 2. איך התמיכה שלה בסרטים, כי באינטרנט ראיתי תגובות חלוקות. חשוב לציין, מציעים לי אותה במחיר של 1300 ש"ח + אחריות לשלוש שנים. אם למישהו יש הצעה אחרת באיזור מחיר זה ושלוש שנים אחריות, אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום .. אז זהו ננעלתי על הרמקולים לוג'יטק Z-5500 עכשיו השאלה שלי האם כדאי לקנות תכרטיס X-Fi XtremeGamer או X-Fi XtremeMusic זה משמש למשחקים סרטים ומוזיקה?? שאלה שניה :האם אחד מהכרטיסים האלה יהיה לו קול עם איכות יותר טובה מהכרטיס האון בורד שיש לי עכשיו על הלוח או שאין צורך בכרטיס נפרד? תודהה

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by AlcaTeL,

אהלן, לא בטוח אם זה בפורום הנכון אני פשוט לא מוצא פורום בנושא יותר ממוקד אם צריך תעבירו אותי קניתי את ההתקן USB של EASYCAP בכמה דולרים בודדים מאיביי מה שהוא בעצם עושה זה CAPTURE VIDEO והוא לא עושה את העבודה בצורה טובה ואיכותות ( לא כולל הקשיים של דרייברים שאין והשימוש בתוכנות עריכה שמגיעות איתו וכו' ) קראתי את המדריך שיש באתר אומלץ להשתמש בכרטיס טלויזיה והייתי מוכן להשקיע את הכסף כדי לקבל משהו עד 200~ שקל זה נראה לי סביר, יש לי הרבה קלטות וידיאו להעביר אני פשוט לא מבין איזה כרטיס אני בדיוק צריך חשוב שהכרטיס יגיע בפורמט PCI רגיל כי אין לי PCI-EXPRESS ו\או בכלל יש כאלה של יו אס בי נורמליים.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Roach,

שלום! אני מתכנן כבק זמן רב קניית מערכת סאונד חדשה למחשב ונגן MP3 חדש (מאז שהמינידיסק שלי נגנב)... הנה מה שחשבתי אליו לבינתיים: רמקולים: altec lansing FX6021 כרטיס קול: creative audigy 2 value נגן MP3: Mpio HD300 הרמקולים והכרטיס קול הם לא מכספי ככה שמגבלות התקציב הם קטנות יחסית :-) הנגן הוא בעיקר מכספי אז הנושא הוא אחר... השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למוזיקה (לא סרטים ולא משחקים) ככה שאני צריך משהו שיענה על הצורך הבסיסי של השמעת מוזיקה באיכות גבוהה, אני לא עוסק בעריכת קול וכו'... בקשר לנגן למרות הבעיות שיש איתו (נתקה לפעמים) הרבה אנשים ממליצים עליו , יש לו הרבה תכונות שאני רוצה (ogg, line in, radio) ובנוסף יש עליו מחיר מצויין (יחסית לארץ) במחסני חשמל - 1600 ש"ח... אז הייתי …

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. הבנתי שפה אתם הכי מומחים לעניינים האלה. בבקשה תעזרו לי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by overload,

אני מחבר 5.1 רמקולים למחשב ומגבר שתומך רק בדולבי פרו לוג'יק. האם אני יוכל לשמוע בדולבי עם כרטיס קול פשוט (סטריאו AC97 ישן)? והאם משחקים במחשב משתמשים בדולבי או רק AEX THX ו-דולבי סראונד?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ben007,

שלום לכולם, בקרוב אבא שלי טס לארה"ב ואני זקוק לעצתכם בקנית אוזניות. התקציב - עד 400 שקל, גג. הנוחות חשובה, ובקשר לפתוחות/סגורות אני לא סגור. ( אם זה עוזר, אני שומע רוק, מטאל וקצת קלאסי ) האוזניות יתחברו למגבר מרנץ ישן שמחובר למחשב. חשבתי על ה-HD497 וקראתי עליהן ביקורות טובות לרב, אך הן נראות לי לא מספקות ביחס לתקציב ( מחיפוש פה בפורום ) ( אודיופיל אני כן, אבל עדיין מוגבל תקציבית ) מה אתם אומרים על ה-HD280, והאם הן נכנסות לתקציב? כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש

• 25 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.