אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שמתי תמחשב בסלון (כן עשיתי את הטעות הזאת) אז אני מפריע כשאני משחק או בכלל עושה משהו (כי אני תמיד עם מוזיקה וההורים שלי לא בדיוק מעריצים של GABBA FRONT BERLIN) אני רוצה עוזניות שיהיו איכותיות (יחסית לאוזניות ג'נריות שעולות 20שח בחנות מחשבים מקומית) אני דיי גימר (AA וET) צריך שיכסו את כל האוזן ויהיו נוחות... התקציב הוא 200שח (בלי לחרוג בבקשה כי אני קצר בכסף.... מקסימום 250) תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקנות- אני מעדיף אוזניות כפתור איכות טוב אין לי תקציב מדוייק בכללי על איזה דגמים ואיזה חברות כדאי ללכת אם יש לכם דגמים ספציפיים אז זה עדיף תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אהלן חברה, לפני כחודש קניתי את ה-D2 של IAUDIO ואני מאוד מרוצה מהנגן. כרגע אני משתמש באוזניות המקוריות שלו שהן בסדר גמור, ואני אמשיך להביא אותם לצבא. אבל אני צריך בכל זאת אוזניות טובות לשמיעה בבית, במחיר של כ-200-300 ש"ח. אני עדיין לא סגור אם אני רוצה אוזניות IN-EAR או הגדולות שמכסות את כל האוזן (שכחתי איך קוראים להן...), כך שאשמח אם תתנו הצעות מ-2 הסוגים. יש אפשרות להתפשר על המחיר, לכאן או לכאן. בתודה מראש, שרון
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי מה קורה חבר'ה? אני חדש פה ורציתי לבקש ממכם שתתנו לי אוזניות טובות לגיימינג אבל שטובות גם למוזיקה בוא נגיד-35אחוז מוזיקה ו75 גיימינג עד 400 שקל תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי גלקסי 3 וגם נגן cown c2 עם צאוזניות של shure S215 ואני רוצה לשפר עוד יותר את איכות השמע... חשבתי על ה gr7 gr7mk2 או gr7bass שהיה עליהם ביקורות מאד טובות אבל משום מה ב head-fi התפלאתי שלא הציעו לי אותם ובמקום הציעה לי אחד את tf10,westone3,w4r האם מישהו ממכם שמע עליהם שיכל להמליץ לי?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעוד כמה ימים אוזניות בסין... לא אכפת לי אם הן IN EAR או OVER EAR. אני שומע בעיקר רוק ומטאל. האם תוכלו למצוא אוזניות שמתאימות לי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות משולבות מיקרופון. זה בעיקר למחשב ולמשחקים אבל גם שיהיה אפשר לשמוע מוסיקה וסרטים וכו' לא ממש מוגבל מבחינת תקציב, הייתי אומר עד 600 ש"ח נשמע לי סביר אבל אני מסוגל לחרוג חשבתי על הIcemat Siberia , אבל אני לא בטוח אם זה באמת טוב או סתם מיינסטרים. ואפשר לדעת מה זאת גרסאת הUSB שעולה 20$ יותר? המלצות אחרות? תודה~
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות אוזניות וכרטיס קול איכותיים לשימוש לשמיעת מוזיקה. אני מוכר את הרמקולים שהיו לי כבר שנתיים (LOGITECH X530) כיוון שהם עשו את שלהם ואני מחפש משהו יותר איכותי (והבנתי שאוזניות יעשו את העבודה מעולה). נאמר לי שלא מספיק לקנות אוזניות איכותיות אלא גם צריך כרטיס קול איכותי, תקנו אותי אם אני טועה. תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות + כרטיס קול? תקציב 800 ש"ח +- אבל אם יש יותר זולים שעדיין יעשו את העבודה אני אשמח. אני בעיקר שומע רוק ומטאל, אם זה עוזר במשהו . אם התקציב נמוך בבקשה תגידו לי, תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש אולפן הקלטות, אין לי כלכך רקע בנושא הזה, אני צריך עזרה קלה. לפי מה שהבנתי צריך לקנות מיקסר ומיקרופון, לחבר למחשב , לרכוש תוכנה של הקלטות ולהתחיל לזוז... האם זה כלכך פשוט? (האולפן נועד להקליט ברמה טובה סקיצות, ודרך אגב יש לי כרטיס קול של M-AUDIO-FAST-TRACK - אם זה יכול לעזורלי במשהו... הוא ללא ECHO .. תודה רבה מראש!)
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות את הרמקולים של לוגיטק Z-5500 השאלה שלי זה אם הוא יתאים לי למחשב, יש לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 אז האם הלוח יספיק או שאני צריך איזה כרטיס קול או משהו ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקמן. הדרישה היחידה שיהיה עם איכות צליל גבוהה כי הוא יתחבר לי לבגבר נייד AIRHEAD ולסהייזר HD555 תוספות של מסך פלזמה, שלט לא מעניינות אותי גם לא רוצה להוציא על זה כסף? אולי לפעמים אשמע בפורמת MP3, לרוב דיסקים מקוריים או צרובים מפורמטים APE או FLAC!!! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הלכתי לכמה חנויות כמו ליאור, שקם אלקטריק, סנסור .. ויש כל כך הרבה דגמים וכל כך הרבה אפשרויות שאני כבר אבוד ולא יודע מה לעשות :\ אני רוצה לחבר אותה למחשב אז אני צריך חיבור למחשב. אני רוצה שיהיה HDMI כדי לחבר את הנייד. רמקולים נורמליים . וזהו, זה הדרישות שלי מהטלוויזיה . יש לכם משהו נחמד להציע עד ה 3200 ש"ח ? (32" - 26") תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על דגם ממולץ שיכיל את הדברים הבאים: /*/ טלוויזיה בגודל 32" אינץ' /*/ שתהיה Full HD /*/ שהמחיר ינוע סביב 4000-4500 אלף שקל תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוויזיה לסלון. ההבנה שלי בתחום הזה שואפת בעיקרון ל0 אז אני אשמח לקבל את עזרתכם. בעיקרון, השימוש בטלוויזיה יהיה יום יומי (בינתיים לא מתוכנן ממיר HD), אבל יהיה שימוש תדיר גם בחיבור הHDMI (אני מתכנן לחבר את הלטפטופ כדי לראות סרטים ולשחק פיפ"א וכאלה), הגודל המבוקש הוא 37 אינץ' ואני יכול לעמוד בעלויות של עד 3000 ש"ח. יש למישהו המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה לסלון מרחק הצפיה הוא כ 4 מטר. אין לי ממש כיוון על מה אני רוצה ללכת, בכל מקרה התקציב הוא 13Kגג מעדיף כמה שפחות. רוב הזמן אני צופה בYES קצת DVD, יש אפשרות לקנות HD TV בתקציב הזה? ואז להזמין YES HD? זה כדאי בכלל (HD) כי רוב הזמן אני רואה שידורים רגילים. LCD\PLASMA ...? אין לי מושג. גודל? חשבתי על 42"? אהה והסביבה בד"כ מאוד מוארת (אם זה משנה בכלל ). אז על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הסתכלתי בזאפ וראיתי טלויזיה של טושיבה 32 אינצ' ב 1260 שקלים, כשהגעתי למוכר במחסני חשמל הא אמר לי שטושיבה זה ניהיה זבל ושאני אקנה LG שהיא גם יותר יקרה. (ב 200 שקלים) הייתה לי הרגשה שזה סוג של חרטוט כי בטח יש להם אינטרס שאני אקנה דווקא LG ולא טושיבה אז לא קניתי מה אתם אומרים? אני אשמח לקבל המלצה על טלויזיה טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלאזמה או LCD? המרחק הוא 3 מטר. השימוש יהיה בעיקרו לטלויזיה רגילה ולפעמים אני אחבר את הטלויזיה למחשב בשביל לראות סרטים בHD או XVID. השאלה היא איזה סוג וגודל מסך אני צריך. אני לא מחפש לזרוק כסף סתם ובטח שלא כמות מטורפת. התקציב הוא באיזור ה3000-3500. אם אפשר המלצות וגם למה נתתם אותם זה יהיה נהדר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית LCD 32" לחדר, בנתיים מצאתי טלויזיה שנראת לי טובה ונכנסת בול בתקציב שלי (3800), מה דעתכם והאם יש המלצות אחרות? http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=2532 ויש גם את זאת שאני מאמין שאפשר לקנות בבערך אותו מחיר: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?sp=ap&ai=2463391 עריכה - אם יש לכם הצעות למשהו יותר זול (אני אופטימי) אז בכלל טוב.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בשביל לחבר אליו אוזניות, תמליצו לי על מהשהו לא יקר ואיכותי! תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני יודע שהאודיג'י 2 הוא הכי איכותי אבל אני פשוט לא צריך אותו... אין כרטיסים טובים ופשוטים? ואל תגידו לי סאונד סטורם כי אין לי NFORCE ואני לא מתכוון לקנות. תנו לי המלצה לכרטיסים טובים שיש להם רק חיבורים סטנדרטיים כי אני לא רוצה לשלם על יציאות שאני לא אשתמש בהם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי או על GAMES TETHER XP HECULES או על CREATIVE AUDIOGY אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות ואני גם רוצה לקנות רמקולים טובים במחיר סביר(1000+-) בבקשה תעזרו לי אני נואש!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-