אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לפי הידיעה הבאה - http://iheb.zapto.org למי שמתעצל לקרוא, בעוד מספר שבועות יצא עדכון חדש לאייפוד שיאפשר לראות עברית (לא הפוכה) מבלי הצורך להפוך את האותיות בטאגים. העדכון יופץ ע"י ידע מחשבים, בחינם, דבר מאוד משמעותי לאלו המפחדים מאיבוד האחריות על האייפוד. קרדיט לפוקט ולIheb
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היבואן המשווק לא עובד בחג. הלחצנים + ו- עובדים - הנורית נדלקת כשלוחצים. חוץ מהם, כלום.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני או פנימי זה לא משנה לי כדאי שיהיה לו חיבור MIDI לא חובה הכי חשוב לי זה האיכות שמע שלו יש לי בסביבות ה400 ש"ח אני יכול גם ב500 אבל רק אם יש הבדלים ממש ממש ממש ממש גדולים אני לא רוצה לעבור את ה400 תודה רבה על העזרה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה רגילה 29 אינצ' במחיר זול 1000-1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
צריך סט רמקולים חדש בסביבות 350 עדיף נמוך יותר 2.1 זה מה שאני מחפש בעיקר בגלל שאני רוצה יותר באס חשבתי על Logitech X-230 אבל אני לא יודע אם הם הטובים ביותר באותו טווח מחיר כל דבר שהוא טוב יותר הוא בסדר תודה מראש עריכה: אופס יצא לי שני ת'ראדים בטעות אם אפשר אז למחוק את השני =)
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם לאחד המשתמשים יש את הכרטיס והלוח הנ"ל שעובדים אחד עם השני?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לפני שנתחיל חשוב לציין שעיקר השימוש במערכת הוא למוזיקה וסרטים (לא מהמחשב הסרטים רק DVD). יש לי בחדר כבר מערכת טובה לסרטים (Yamaha RX-V496 + חמישה רמקולים של Dome שאני מפסוט מהם). המוזיקה שאני שומע מגיעה מהחשב שם יש לי כרטיס O/B של הלוח GIGABYTE GA-K8NS. אני חובב רוק מושבע (PINK FLOYD בעיקר) ורוצה לשמוע את הסאונד הכי טוב שיש. השאלה היא כזאת, האם להשקיע במערכת שתכלול כרטיס קול חזק + רמקולים איכותיים שיתחברו ישירות אליו (חשבתי על ה- 5500 Digital של לוג'יטק או THX 7.1 750 Creative + איזה ZS פלטיניום) ללחבר את הכל בעזרת כבל אופטי איכותי. האם יש פה מישהו ששמע את הרמקולים הנ"ל? האם כל השידרוג הזה מיותר במיוחד בגלל העובדה שאני לא רואה סרטים דרך המחשב? האם הרמקולים האלו מספיק איכו…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך את הדעה שלכם כמה שיותר מהר , היום אני מזמין אוזניות משולבות מיקרופון למטרת משחקים מה אתם חושבים יותר טוב ICEMAT SIBERIA או STEELSOUND 5H V2 תודה לעוזרים. דרך אגב אני נשאר בסוף עם הכרטיס קול ONBOARD שלי ואני יחליף אותו כבר עוד כמה חודשים....
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
yamaha rx-v430 ו 5 רמקולים 2 הפרונט גדולים pure acustic בכמה אפשר למכור את הסט או בנפרד?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני צריך פתרון יצירתי במיוחד למצב המתסכל. יש לי DVD של NORMANDE כאילו יש חברה כזאת... בכל מקרה שיחקתי בהגדרות SETUP, ושיניתי את יציאת הוידאו שלי שעד עכשיו היתה מחוברת בRCA צהובץ מאותו הרגע אין לי תמונה כך שאין לי שום דרך להחזיר את המצב לקדמותו. לאחר מכן ניסיתי גם לחבר בים הDVD לטלויזיה בע"י חיבור ?21 פינים)SCART...כלום, אין תמונה. ניסיתי S VIDEO למחשב, כי אין לי בטלויזיה כניסה, ושוב אין תמונה. מה עושים???? אני רק צריך להחזיר את המצב בקדמותו. ולכן אני חייב לנווט איכשהו בתפריט הSETUP מבלי לראות אותו. למעשה יש לי רעיון, אם למישהו יש DVD כזה פשוט סיני, אז התפריטים של כולם דיי דומים. אולי תוכלי לנווט אותי אל הגדרות הוידאו הנכונות, או אפילו להעלות תמונות של התפריט... תודה מראש …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD לחדר המשחקים של הילדים. המסך ישמש אותם ל PlayStation + כבלים. מרחק הצפייה הוא כ 2.5 מטר. לגבי תקציב - אני מניח שמשהו באזור ה 2.5-3 אלף. תודה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1345863 זה המכשיר חדש לפני מה שהבנתי השאלה היחידה שלי אם הוא קורא כתוביות בלי שצריך להפוך אותם כמו שבשאר הנגנים צריך, כלומר להפוך את הכתובית אם תוכנה מיוחדת ורק אז לצרוב ולראות.. אם מישהו יודע את המידע הזה ובכלל כל מידע כל המכשיר אני ישמח לשמוע אני מחפש הרבה זמן מכשיר שקורא XVID/DIVX עם תרגום בצורה טובה בלי להפוך אותם או משהו כזה ושיתמוך גם SUB וגם SRT (סוגי התרגום הנפוצים) תודה מראש למי שעונה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם שמעתי המלצות טובות על ה X530,השאלה אם יש טעם לחכות לX540 ,אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 500 שקל ,הבנתי ש540 יעלו 700+ ,אבל הבנתי שיש בעיית SUB חזק מידי ב530 והוא לא טוב יותר מידי למוזיקה,השאלה אם ה 540 מטפל בכל הבעיות האלו ,השימוש שלי למשחקים בעיקר וסדרות+סדרטים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 - Creative SBS 580 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14095&nav=2&listby=usage הבעיה שלי היא שהרמקולים באים עם כבלים מובנים בתוכם האחוריים 4 מ' והקדמיים 1.7 מ' המבנה הפיסי של החדר שלי דורש כבלים יותר ארוכים בשביל לסדר את המערכת כך שאני יוכל לנצל את מלוא האיכות שלה ואת הסראונד השאלה שלי איך אני יכול להאריך את הכבלים ? בעזרת "ניתוח" לחתוך באמצע ולהאריך בחוטי חשמל ? או אולי יש איזה מחבר נקבה לזכר - כי הכבלים זה פינים של זכר המתחברים לסאב.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי חברה יש לי שאלה. יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאת DVI בדיוק כמו זה: http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG האם אני יכול לקנות מעביר מDVI לHDMI ולחבר את המחשב לטלויזיה, שהיא בעלת שקע HDMI.. זה המעביר: http://www.computeruniverse.net/products/90192095.asp?agent=570 תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות? הייתי רוצה אחד עם כניסת קומפוננט (בנוסף לכניסות הרגילות) ושמאפשר הקלטה בזמן אמת והקפאת תוכנית טלוויזיה. חשוב לי גם שהיה IR BLASTER. התקציב הוא כ- 600 שח , עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. חיפשתי כבר בהרבה מקומות וראיתי את הסקירה על Compro VideoMate E900F שנראה מעולה אך במחיר יקר למדי של 830 שח ובלי IR BLASTER... תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
2.1 XFREE של קריאייטיב הם פשוט מעולי סוף הדרך כל מילה מבוזבזת לי זה עלה 150 שקל אבל אני מתאר לעצמי שבחנות זה עולה כפול הם פשוט מדהימיםהבטחתי שאני יגיד איך הם! אז אני ממש מפסוט אש פשוט איכות הסאונד היממה אותי מה גם שהיו לי סטיראו מאפנים רגילים! החוויה של משחקים ומוזיקה היא פשוט תותלית וזה הופך לחוויה של ממש ניד פור ספיד 2 פתאום גם נראה יותר טוב ;D זה הופך את העניין של סאונד מחשב פשוט ליותר כיף חברה רמקולים מומלצים בחום
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום אני חייל אז כמובן שאני מאוד משועמם וחשבתי אולי אני אקנה לי נגן די וי די נייד... אין לי תקציב בשמיים - גג 1,500 ש"ח ועדיף פחות... אין לי מושג מה שווה לקנות ופה כבר עזרו לי הרבה אז עוד פים אחת תהיה מבורכת קיצר אין לי דרישות מיוחדות כי נראה לי שכולם קוראים צרובים - זה הכל מחכה לתשובה תודה...
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-