עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by redti,

שלום, אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים וכרטיס קול שהם 5.1 . אני צריך רמקולים ממש חזקים שירימו את הבית . כמובן אני מדבר על רמקולים למחשב...

2. בזמן שאני משחק עם הPOWER DVD וכמה קבצים של DTS וDOLBY. לחצתי פאוס כדי לשמור תמונה ותראו מה מצאתי: זאת פרסומת סמוייה לדעתכם או לא? בבקשה תגידו שכן

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by tom123,

שמחבכר בין המחשב לטלויזיה... שווה? איך האיכות?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  4. היי קיבלתי תקציב של 2000+- שקל לקניית כרטיס קול ורמקולים. מוזיקה עדיפות ראשונה סרטים שניה משחקים שלישית. (משחקים בעדיפות נמוכה אבל עדיין אני ארצה להעביר את המערכת הזאת למחשב החדש שיהיה לי מתי שאני ארצה לשדרג) התעייצתי עם מספר אנשים על מספר מערכות ורציתי לדעת מה אתם חושבים ואם תוכלו לענות לי על מספר שאלות. רמקולים: Yamaha Tss10 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_158&products_id=5176 מחיר 1440 Creative Inspire 5700. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=1547 מחיר 2258. בזיגזאג 2080 שקל אבל לקחתי הכל מאתר אחד Creative Inspire GD580 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5285 מחיר 1520 זה …

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  5. יש לי את היציאה הזאת בלוח אמא P4P800 אבל אני לא משתמש בכרטיס קול OB של הלוח. רציתי לדעת אם אני יכול להעביר את הסאונד מהיציאה הזאת לטלויזיה בעזרת כבל RCA? ואם כן אני חייב להשתמש בכרטיס OB או שאני יכול להשתמש ביציאה בנפרד יחד עם הכרטיס קול הרגיל שלי 5.1LIVE!

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  6. שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by Michael^_^,

כנראה שמחקתי או שפשוט נמחקה איכשהו התיקייה שבה צריכים לשים את הקובץ של הפירמוואר אז מה אני צריך לעשות? כי הגרסה במכשיר שלי לפי מה שהבנתי הינה 1.30 ויש כבר 1.40 ועוד מעט יוצא הפירמוואר החדש עם העברית!!!! וייי בבקשה תעזרו לי, תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי ברשותי רמקולים של altec lansing ada800, ויש אפשרות ברמקולים האלה לחבר 2.1 או 4.1 תמיד זה היה על 2.1, הים החלטתי לחבר אותם על 4.1, אז הרמקולים האחוריים לא עובדים?!?!?!?!? בדקתי את החיבורים כמה פעמים, והגדרתי את הרמקולים כמה פעמים בכריס קול (הכרטיס המובנה בp4p800) אז אני לא יודע מה הבעיה, אמרולים אין סיכוי, שבוע שעבר החליפו לי אותם, אז אולי הכרטיס לא מתאים? אז לדעתכם מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום ידידיי, רכשתי מערכת 5.1, חיברתי אותה למחשב וכרגע אני שומע רק משני רמקולים והסאב. לפי מה שהבנתי, רק בסרטים תומכי AC3 ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים. ברצוני לשמוע בכל הרמקולים בו זמנית בלי שום קשר לסראונד... האם ניתן לארגן קומבינציה כלשהי? למחשב חיברתי שלושה כבלים, אחד ל- LINE IN שהוא לסאב ולסנטר, השני לחיבור REAR LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים האחורים והשלישי ל forward LEFT + RIGHT שהוא לרמקולים הקדמיים. כל החיבורים מחוברים כרגע, ועדיין אני שומע מוסיקה רק בשני רמקולים ובאסים מהסאב. אני יודע שזאת מערכת 5.1 והיא מיועדת לסרטים שתומכים ב AC3 ורק בסרטים כלשהן ניתן יהיה לשמוע בכל הרמקולים אך למרות זאת ברצוני לשמוע מכל הרמקולים גם כאשר אני מאזין למוסיקה, האם ניתן לפתור את הבעיה ב…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by redti,

אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. האוזניות יהיו מחוברות רק ואך ורק למחשב ולא לנגנים כלשהם או משהו כזה . אני לא אודיופיל אז אני לא מחפש איכות מושלמת או משהו כזה אז בבקשה אל תציעו לי לקנות אוזניות בחו"ל או להעלות את התקציב - התקציב הוא 250 שקל +- ואני רוצה לקנות את האוזניות בארץ . השימושים הם למשחקים (דרך אגב - הכרטיס קול הוא AudigY 2) ובעיקר למשחק ששמו COD (אני צריך לשמוע את כל הרעשים הכי קטנים כמו טעינות נשקים וכאלה , זה חשוב לי) , לשמיעת מוסיקה (סטריאו) וזהו . כמובן מאליו שאני רוצה שהם יהיו נוחות ככל האפשר וזהו נראה לי.... בשביל שתבינו מה הניסיון שלי עם אוזניות , היו לי SonY MDRCD280 (שמופיעים באחד הלינקים) לאיזה חודש ונהניתי איתם מאוד . נוחות בטירוף , שומע מוסיקה בכיף ומתאימות למשחקים בצורה מדהימה . זה …

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  12. האם יש חיה כזאת שהיא בעצם כרטיס קול שבתוך הכרטיס קול יש מגבר ? כלומר שאני יוכל לחבר רמקולים פסיבים (נגיד רמקולים של קולנוע בייתי) לכרטיס קול עצמו..

• 14 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני משתמש בתוכנת Voice לצורך משחקי רשת - TeamSpeak למי שמכיר. הבעיה היא שבקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ- Echo עצבני ביותר והדרך היחידה להוריד אותו היא להנמיך את הווליום ואז צריך לשחק עם זה שעה בשביל למצוא את העוצמה שלא תיצור echo אבל לא תהיה נמוכה מדי. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא כזו: כרטיס קול: sound blaster live Value רמקולים: Cambridge Soundworks 4.1 מיקרופון: Yoga Headset (מיקרופון בלבד) מערכת השמע מספקת אותי כרגע ככה שאני לא ממש מעונין לקנות כרטיס קול ו/או רמקולים חדשים. על פי הבנתי יש לי כמה אפשרויות: 1. להשתמש בדרייורים של KX project - זה פותר את הבעייה אבל זה פתרון לא אלגנטי ונוטה לסיבוכים. 2. לקנות אוזניות/מיקרופון USB 3. להשתמש בכרטיס קול המובנה ככרטיס נ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. עקרונית, התקציב עומד על חמש מאות שקלים. אם זה משהו ממש ממש ממש שווה וקריטי, אז אולי אני גמיש שמונה מאות. והייעוד? ככה: בעיקר סרטים, מוזיקה, פחות משחקים. איזה מוזיקה? דאנס, האוס, טראנס, וקצת ראפ. ולמה אמרו לי שהכי טוב שניים, או חמישה? מה הכי חשוב לי? שהצליל יהיה נקי, יותר חשוב מכל, וכל דבר אחר, שיעשה צלול ונקי, וכמובן שאנ'לא אצטרך לשים ת'אוזן על הבוקסה בשביל לשמוע, אבל בטח זה לא יכול לקרות בגדלים האלו, הא? בתודה מראש, גבריאל.

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by computer_freak,

מונו זה אומר ערוץ שמע אחד וסטריאו 2 ערוצי שמע?

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by computer_freak,

1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי) 2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  18. יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר הרבה זמן..... מה הצורך באוזניות כל כך טובות....?לא עדיף לשמוע ברמקולים... כי אני לדוגמא אוהב לשמוע מוזיקה איכותית....(פטיפונים-WAV ואם כבר MP3 אז 192 לפחות!) הסבר אם אפשר.... בחייאת לא לנעול..... זה מאוד מעניין אותי ואולי אני מעוניין במשהו.... איתן

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, לאחרונה שמתי לב שתחום האודיו במחשב שלי זקוק לשיפור והתחשק לי מערכת סראונד. יש לי תקציב של 200 עד 250$. אני עוקב אחרי השוק כבר הרבה זמן, אבל רק עכשיו אני רוצה לבצע קניה. אצל חברים שלי ראיתי את הYamaha TSS1, או את הATP5 (למרות שזה לא 5.1, אבל בכל זאת - מערכת לא רעה בשביל תקציב שכזה.) בכל מקרה, אני לא מוצא כיום בשום חנות בארץ את אחת משתי המערכות האלו (למען האמת, ראיתי את הTSS1 במקום אחד או שניים, אבל רק את הגרסא בצבע לבן, ומה לעשות - אני רוצה אותה שחורה! ). האם יש למישהו עצה בנושא, או בעצם - יודע אם יש את אחת משתיהן בדיוטי פרי? בעוד שבועיים תהיה לי גישה לדיוטי פרי בארץ, או בכלל, לחנויות בניו יורק ובוושינגטון, אבל בכל זאת - אני מעדיף לקנות בארץ בהרבה. אז אם אפשר, להת…

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  20. Started by EXTREAM,

המחשב והרסיבר רחוקים כ 10 מטר ואני רוצה AC3 מישהוא יודע איפה אפשר למצא כבל אופטי ארוך??? אין לי ברסיבר כניסת COAX

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by itelweb,

אז ככה... אני רוצה לקנות נגן MP3 וההגבלה שלי היא 250 דולר, וזה מה שמצאתי בינתיים באינטרנט (אם למישהו יש עוד הצעות אני בשמחה אקבל) Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB Rio Karma 20 GB RCA Lyra 20 GB RCA Lyra 1.5 GB תודה מראש

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by LRa,

מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by ron_boby,

אני קונה את נגן מסוג iRiver H340. האוזניות בקישור הזה: http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/02ProductFramesetCall?OpenForm&Portable+Stereophones דגם: KSC 35 יתאימו לנגן שאני קונה? איפה ניתן להשיג בארץ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  24. Started by סם אלחדיף,

יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. אני מחפש סיקמן MP3 קורא צרבים במחיר נוח של 250 עד 320 ש"ח. בלי משלוח וכול אלה .. שזה יהיה בדיוק על המחיר... או שמישהו מוכר במחיר כזה במצב טוב!... תודה. ועם יש אז תמליצו לי על אוזניות טובות אני לא מתמכה בזה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים