עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elad-r,

אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר של כ 500-700 ש"ח עם חיבורי AUX ו USB. הדבר העיקרי שחשוב לי בו הוא שהסאונד יהיה איכותי ומפורט עד כמה שאפשר. כמו כן, אני מניח שתהיה לי אפשרות לדבר בטלפון תוך כדי ששומעים את הצד השני דרך הרמקולים של הרכב, נכון? כמו כן, אני לא יודע אם זה משנה אבל פשוט אציין שהרדיו דיסק הוא לאודי A3 שנת 2000. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dsane,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7675553&type=product&productCategoryId=pcmcat52600050007&id=1134702498076 איך התועלת לעומת המחיר?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  4. Started by Access Denied,

משהו יכול להמליץ (מנסיון או מבקורות) על רדיו-דיסק ורמקולים (ואם אפשר גם מגבר) לא נורא יקרים (עד 500 שח) לרכב?? אני לא מחפש משהו מדהים.. הכי פשוט שיעבוד גם הולך בשבילי.. זה אמור לאכלס סוזוקי סוויפט 92..

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Vaz,

שלום, יש למישהו המלצה על רדיו דיסק לרכב? וכמה זה עולה בערך? כולל התקנה? אני מחפש רדיו שינגן MP3+ usb. תודה.... תקציב 500-600 שח.

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  6. בבקשה המלצה לרדיו דיסק, שני רמקולים קדמיים של 6 וחצי אינצ' ושני רמקולים אחוריים של 4x6 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  7. Started by overload,

אם אפשר לקנות רדיו דיסק מארצות הברית, ולחבר אותו בארץ לרכב? לא תהיה בעיה עם החיבורים ברכב או עם הרדיו?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  8. אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by omri_ro,

האם קיים מכשיר כזה אבל עם מסך LCD מספיק גדול כדי שיוכלו לראות את שם השיר/מבצע/תקליט בלי הSCROLING המעצבן (ושהוא מפסיק את הSCROLING אז פשוט רואים חצי שם)הזה שאפשר עוד לעשות בגללו תאונה? משהו כמו בנגני הMP3 למינהם?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by nizansm,

חג שמח ושנה טובה קודם כל! לבעיה עצמה: יש לי מערכת סטריאו של LG שהיא סהכ מצוינת בשבילי.. הבעיה היא שיש לי אחים קטנים. איכשהו המגש של הדיסקים נהרס (זה לא הפריע לי כל כך) אבל אח"כ פתאום הרדיו הפסיק לעבוד.. פשוט אין שום קליטה של רדיו כשאני מעביר למצב רדיו עם אנטנה בלי אנטנה פשוט לא שומעים כלום.. אפילו לא נסיון להשמיע.. אפילו לא רעש לבן. אני חושב שהדגם הוא FFH-565 מישהו אולי יודע מה אפשר לעשות? חוץ מלקחת לתיקון זאת אומרת.. האם יש אפשרות לעשות ריסט למכשיר?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by יונתן4,

שלום כשהרמקולים דולקים אני שומע רשת ב' דרך המסך שלי הם תמיד באותו מקום ותמיד היה זמזום אבל ורק לאחרונה אני שומע ממש חזק יחסית מה לעשות? המסך הוא VIEWSONIC 930 והרמקולים הם גרוטאות בלי סאב תודה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. שלום! אמא שלי קנתה אוטו יד שניה (MAZDA 323 1998), והגיעו איתו רמקולים ומערכת מעפנים, אי אפשר לשמוע בהם רק חלש חלש, אחרי שמגבירים מתחיל להיות רעשים של באסים כאלה.. בקיצור, אנחנו מחפשים רדיו דיסק שקורא MP3 באיכות טובה (אין צורך במשהו עם מלא אופציות ומחיר בשמיים) וארבעה רמקולים גם כן טובים לנהג הממוצע.. ראיתי ב-ZAP את הרדיו-דיסק הזה של Blaupunkt שהיו עליו תגובות ממש טובות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22438 והמחיר שלו טוב מאוד. יש גם את הרדיו-דיסק של JVC שיקר ממנו ב-100 ש"ח וקיבל תגובות מעולות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=22574 רציתי לדעת האים ה-JVC עדיף בהרבה מהבלאנקפוט ותוספת המחיר שווה. עכשיו בקשר לרמקולים, אין לי מושג איך זה הולך עם הוואט, ואיזה ח…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by ravid,

כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. אני מחפש רדיו דיסק או טייפ לא ממש משנה, עם כניסת LINE IN לX5L שלי משהו לא דפוק לגמריי...אבל כמה שיותר זול מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא לדבר הזה? תודה

16. Started by (iriver H10),

מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק לרכב עם חיבור לUSB ואיכותי? עד 800 שקל.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by lipa,

האם צריך להפוך את הפונטים קודם ? יש איזה תוכנה שעושה את זה ? המכשיר של פיוניר , יש אולי איזה פונקצייה לשנות ? (בשפות אין ישראל)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ron11,

בעיקר אני מישתמש למישחקים וסרטים יש את HDMI 1.0 עד HDMI 1.3 איזה סוג כבל כדאי ליקנות ? חשבתי על זה http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7996 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by raw-e,

אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לנגן על קלידים ולהקליט קול בו זמנית- שהכל יהיה מחובר למחשב, רק להקלטת סקיצות, לא צריך משהו באיכות מטורפת. מה אני צריך לקנות מבחינת רכיבים? (מקרופון.. וכדומה) ואיזה תוכנה להקלטה? תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by bykeking,

בהתאם לעיצוב מחדש של החדר התחדשתי גם עם 1970HR. עכשיו אני שוקל לקנות לי טלוויזית LCD נחמדה שתשומש רק לצפייה בטלויזיה. התקציב שלי הוא בסביבות ה-4000+. זה לא הרבה יחסית לטלויזיות הגדולות אבל זה אמור להספיק למסך גדול? אם כן, איזה מסך הכי משתלם וכדאי? שאלה אחרונה, אם אני יחבר את המחשב לטלויזיה האיכות תהיה בעייתית? (רק לסרטים, לא לטקסט או משחק) תודה רבה

• 45 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by evman007,

אהלן. אני רוצה לפנק את עצמי בטלויזית LCD חדשה לחדר. בדקתי מחירים , וראיתי שמסך 32 טוב עולה מינימום 4K. אני מקציב לכל הסיפור 3K, האם יש מסכי 26-7 איכותיים בתקציב הזה? או שיש מציאות , איזו 32 בסביבות ה3K? האם שווה להשקיע ולקחת 32, או ש-26-7 תספיק לחדר בינוני?

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by bad-sector,

ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  25. שמעתי שהם טובים ועולים רק 250 ש"ח זה המפרט שלהם מהאתר היצרן http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=15970&nav=1&listby=usage מישהו מכיר אולי..השתמש פעם..שמע.. בבקשה זה דחוף רק תגידו אם זה איכות או לא כי אני לא מבין בזה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.