עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by badmama,

יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by blackmoonlight,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן פנטיום 4 במהירות שעון 1.4 עם גיגה זיכרון, האם אני יכול לשים עליו כרטיס אם HD ולהפוך אותו למדיה סנטר או פשוט לזרוק אותו לפח? תודה

3. Started by sasi20,

חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by Snirs69,

אצל אחד מהחברים שלי ראיתי את האוזניות של AKG מדגם K26P והייתי מעוניין לרכוש אותם, אך בחנות שממנה רציתי לקנות אמרו לי שאין ושיש במקומן את הדגם K414P ורציתי לשאול איזה אוזניות עדיפות. השימושים העיקריים שלי זה לחיבור לנגן נייד כך שאני צריך עוזניות אטומות. מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני חייב אוזניות טובות לMP. בתודה מראש, שניר :-> {אם למישהוא יש הצעה כל שהיא שלא עולה מעל 250 ש"ח ההצעה תתקבל}

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by Ran_Alcobi,

חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  7. שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by goodspeed,

שלום, יש מצבע נחמד בבאג של 1+1 http://blackfriday.co.il/ אז חשבתי שאני ואחותי נתחדש לנו באוזניות: http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=308&t=12 מה אתם ממליצים מכאן על אוזיות בתוך האוזן? (akg 324p או אם יש משהו יותר טוב בטווח מחיר) וגם על אוזניות קשת? (k414 או אחר יותר טוב אם יש בטווח מחיר). גם אשמח לשמוע חוות דעת הנוחות של האוזיות, איך הן יושבות על האוזניים.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. חברים צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה עד 300 ש"ח - אני מחובר לכבלים ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לראות טלוויזיה במסך המחשב, צריך שתהיה לי את האופציה לראות גם אנאלוגי וגם דיגיטלי בהנחה שאני ארצה בהמשך להביא ממיר דיגיטלי נוסףולחבר אצלי בחדר. חשוב לי שאני יוכל להקליט שידורי טלוויזיה ברמה כמה שיותר איכותית ושיהיה שלט רחוק לכרטיס (שלט שבאת יעבוד ויתאים למרחק של 3 מטר לפחות) כל יתרון נוסף יתקבל בברכה. אודה לכם על כל פירוט נוסף של יתרון או חיסרון של הכרטיס לא חובה - יהיה טוב אם תוכלו לצרף לינקים ואפילו עוד יותר טוב אם הלינקים יהיו מ KSP או פנדה מחשבים. תודה מראש לכל הממליצים!!!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by Dror-l,

שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by D-M-X,

זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by silky,

קיבלתי מחבר בירושה רמקולים של ALTEC מדגם ACS54 4.1, בידיעה שהם דפוקים , ואולי אני אצליח לעשות איתם משהו(ניקנו בארה"ב) חיברתי את המגבר/סאב לשנאי 220 וחיברתי כבל מרדיו ל INPUT ולא קרה שום דבר. אז הגעתי למסקנה שהמגבר/סאב נשרף בנסיון להפעילו פעם. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1: האם אני טועה במסקנה(האם הוא לא בהכרח נשרף? 2: ה-4 רמקולים עם חיבורי ALTEC(לא פלוס ומינוס כמו רמקולים רגילים), אני יכול לעשות איתם משהו? ניסיתי לדבר עם היבואן ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. בברכה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. ברשותי נמצאת טויוטה קורולה 2001, שכוללת בקרת שליטה מובנת ברכב עצמו, עם טייפ למטה. בתקווה שניתן להרכיב בטויוטה רדיו דיסק, הייתי מעוניין בהמלצה לגביי רדיו דיסק איכותי שיספק לי איכות שמיעה טובה ונקייה וייתן את התמורה המלאה למחיר. כמובן שאם תיהיה סיבה טובה להוסיף עוד 500 ש"ח אני אוסיף. כרגע אני עם הרמקולים המקוריים של הטויוטה, מה הם שווים?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  14. צרבתי סרטי DVD בלי פס קול סטריאו, רק DD

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  15. Started by fofo66,

שלום התקנתי במחשב שלי כרטיס קול של Creative Live 5.1 עכשיו הבעיה היא שניסיתי לסדר את ההגדרות של הסאונד בגלל שהצליל נישמה לי צורם והבסים חזקים מידי אבל לא הגעתי להגדרות אופטימליות שהצליל הישמע נקי אולי מישהו יכול לעזור לי בהגדרות של הקול ראיתי שבלוח בקרה יש מיקסר לכרטיס קול השמח עם מישהו עם אותו כרטיס קול יעזור לי ותודה מראש

16. Started by naknir,

אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  17. Started by The Ripper,

כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. מכירים את הרמקולים האלה 2.1 ו4.1 מסדרת SOUNDWORKS ..? יש לי כאלה קטנים וכאלה טיפה יותר גדולים עם סאב אחר.. מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. Started by papo84,

העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. יש לי תקציב נמוך ל2 רמקולים מוניטוריים ביתיים ואני מחפש דרך יצירתית להשתמש בו. יש לי כבר 2 תיבות של jamo בנויות היטב, חשבתי למה לא לקנות קומפוננט של רכב ולהתקין בתיבה? יש איזה בעיות עם זה?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by DUDEnamE,

קודם כל המכשיר שאני הולך להשתמש בו הוא N95 8GB אני מחפש אוזניות שלא יהיו OVERKILL ראיתי משהו מוזר ברשת ואני בטוח שעוד אנשים שמו לב אליו אוזניות של סינזהייר CX II300 עולות 100 שקל וCX300 עולות 90 שקל וCX500 עולות 150 שקל? זה לא זול מידי? אני משאר שזה זיויפים אבל ראיתי בKSP גם מחירים דומים לדגמים האלה מה אתם אומרים? בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 150 אני אשמח גם למשהו נחמד ב100 והכי חשוב שלא יהיו OVERKILL ניסיתי לא מזמן אוזניות של בו'ץ והם היו OVERKILL מטורף לפלאפון לועמת נגן של cowon

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by ranbd0,

שלום רב! אני די חדש בפורום ובכלל באתר הזה וראשית רציתי לומר שהתרשמתי עד עכשיו מאוד לטוב ..ישר-כוח! שנית אני אצתרך את עזרתכם בבחירת מערכת לחדר...אני חייב להתוודות אני לא מבין בזה כלום... אז ככה אני צריך טלויזיה שתהיה טובה 32 אינצ' בעיקר לצפייה בשידורי HD סרטים וPS3 בנוסף אצתרך איזה מערכת רמקולים שתהיה מחוברת לטלפויזיה ולIPOD שלי ואם אפשר גם למחשב כדי לשמוע מוזיקה...אני אוהב להשתמש ב IPOD... הבעיה לדעתי זהו התקציב (3600) ...ובכלל צריך רסיבר? אני אשמח לעזרה מכם כמו כן החדר הוא 4*4 מטר פחות או יותר (שיקול עבור בחירת הרמקולים) אשמח לעזרה... תודה מראש ויום טוב רן

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by Noririco,

היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  25. Started by Fighter,

זוכרים את הכרטיסים של פעם? לדעתי הmidi שלהם נשמע הכי טוב אז אני חושב על לנסות למצוא את כרטיס ישן בPCI ולשים אותו כדי לשמוע מידי כמו פעם השאלה מה כדאי sb16? שהוא היה הכרטיס שלי פעם, או mt-32 שהוא תותח אבל אני לא יודע אם יש בpci תציעו הצעות עריכה: עזבו את mt-32, בסוף הוא היה רק בisa יש לי סאונד בלאסטר 16 אבל הוא בISA איזה באסה אולי אני יחפש כבר כרטיס sb16 בpci?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.