עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. במדריך כתוב שההעברה הזאת מאטה את פעילות המכשיר? במה זה בא לידי ביטוי ומה הרמה של השינוי אני מתכוון האם השינוי ממש נראה לעין או שזה משהו בקטנה? חשוב ביותר! זה ישפיע על סוג הנגן שאקנה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  2. Started by ranbd0,

שלום רב! אני די חדש בפורום ובכלל באתר הזה וראשית רציתי לומר שהתרשמתי עד עכשיו מאוד לטוב ..ישר-כוח! שנית אני אצתרך את עזרתכם בבחירת מערכת לחדר...אני חייב להתוודות אני לא מבין בזה כלום... אז ככה אני צריך טלויזיה שתהיה טובה 32 אינצ' בעיקר לצפייה בשידורי HD סרטים וPS3 בנוסף אצתרך איזה מערכת רמקולים שתהיה מחוברת לטלפויזיה ולIPOD שלי ואם אפשר גם למחשב כדי לשמוע מוזיקה...אני אוהב להשתמש ב IPOD... הבעיה לדעתי זהו התקציב (3600) ...ובכלל צריך רסיבר? אני אשמח לעזרה מכם כמו כן החדר הוא 4*4 מטר פחות או יותר (שיקול עבור בחירת הרמקולים) אשמח לעזרה... תודה מראש ויום טוב רן

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  3. Started by J0n1,

אני מחפש כבל לPS2 לחיבור למסך מחשב ולמחשב עצמו. מישהו המליץ לי על הכבל הזה: http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=1671 הפרטים נשמעים טובים, והמחיר הוא 120. מישהו מכיר את הכבל ויכול להגיד איך הוא? בנוסף מי שהמליץ לי הפנה אותי לחנות אולטרה פרו מחשבים, מישהו שמע עליה? תודה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by silky,

קיבלתי מחבר בירושה רמקולים של ALTEC מדגם ACS54 4.1, בידיעה שהם דפוקים , ואולי אני אצליח לעשות איתם משהו(ניקנו בארה"ב) חיברתי את המגבר/סאב לשנאי 220 וחיברתי כבל מרדיו ל INPUT ולא קרה שום דבר. אז הגעתי למסקנה שהמגבר/סאב נשרף בנסיון להפעילו פעם. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1: האם אני טועה במסקנה(האם הוא לא בהכרח נשרף? 2: ה-4 רמקולים עם חיבורי ALTEC(לא פלוס ומינוס כמו רמקולים רגילים), אני יכול לעשות איתם משהו? ניסיתי לדבר עם היבואן ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. בברכה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by LazyBurger,

אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by Ran_Alcobi,

חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by infernal goat,

ערב טוב לכולם מאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות.. ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל. השאלה אם זה בכלל שווה תכסף. לדוגמא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000 (לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by pappy,

שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  10. שלום לכולם . לפני שבוע +-, קניתי את הרמקולים Logitech X530, עכשיו מהקדידמיים ומהסנטר אני שומע מצויין - כנ"ל על הסאב. מהאחוריים אני לא שומע בכלל, לא במשחקים, לא בסרטים ולא במוסיקה(ניסיתי לשמוע דרך סרטים שתומכים ב5.1 ולא שמעו). עכשיו יש לי את הלוח אם Intel DP35DP לוח אם מדגם די חדש, ויש לו תמיכה של HD AUDIO, עד 7.1 ערוצים. כרטיס קול מובנה בלוח אם. מישהו מוכן לעזור לי? ניסיתי לעשות כל דבר, להתקין דריברים חדשים הכל, כלום לא עזר לי(גם קראתי המון דיונים פה בפורום, אין כלום לא עוזר) יש לי ווינדוס XP SP2, והגדרתי 5.1 אך עדיין לא שומעים מהאחורים כלום. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by Dror-l,

שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  13. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס קול איכותי 5.1 לפחות (בעיקר למוסיקה וסרטים) שאני אחבר אותו לרמקולים Logitech z5500. חשוב לי שתיהיה לכרטיס יציאה אופטית. תקציב כרגע גמיש עד שיהיה לי מושג מה טווח המחירים למוצר כזה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  14. שלום אני מחפש LCD\Plazma 32inc. מרחק צפייה - 2.60 מטר תקציב - 2000-2500 ש''ח. שימושים - 100% צפייה בממיר של הוט ופה ושם סרטים בקטנה. חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות אותה על הקיר ושתתאים לממירי HOT. חשוב לי לציין שזה לחדר שינה של אמא שלי, ולפני זה היה לה 21CRT של METZ. אז פשוט שהיא תרגיש את ההבדל. הומלץ לי על Samsung 32B450 יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. חשבתי לקנות שוב אותן, אבל החלטתי לבדוק אולי יש משהו יותר טוב בתווך מחירים 200 ומטה. תודה לכם מראש

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by realy,

שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. יש לי רסיבר ישן מאוד, של חברת dual, עם הספק של 6 watt rms לשתי ערוצים, כך שאין לי מה לעשות בו... האם אפשר לעשות משהו עם החלקים שלו?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  18. Started by OZ123,

השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. Started by hell,

אני הולך להזמין LOGITECH Z-640 הם די חזקים ו"אני" נימצא הרבה יותר קרוב למיקום של הרמקולים הקידמיים העכשויים שלי http://imgsrv.pic4u.co.il/f24a75f2137a189a5e4a57bdd0676c40020000.aspx דעות נימוקים והצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. שלום לפני כמה ימים התחלתי שוב להשתמש במיני דיסק שלי אחרי שהיה מושבת שנתיים ועכשיו כשבאתי להקליט שירים דרך המחשב נתקלתי בבעיה. כנראה אין מספיק הפסקה בין השירים ואז זה יוצר מצב שיש במיני דיסק שיר אחד שיש בו כמה שירים מישהו יודע איך לפתור את זה? או לתת לי תוכנה לעריכת מוזיקה כדי שאני יוכל להגדיל בסוף את השירים באיזה שתי שנייה או דרך אחרת לתקן את זה תודה מראש =)

21. Started by Eliran Harari,

שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  22. שלום אנשים. כשהדלקתי יום אחד את הIRIVER IMP350 שלי עם דיסק MP# שאותו שמעתי כבר שבוע, הנגן ביצע כמה סיבובי סרק ואחר 10 שניות התחבה.. וכך קורה לי עם כל דיסק (אפילו לא MP3) שאני מנסה לקרוא עם הנגן! פשוט לא מנגן כלום!! ): ניסיתי לטעון אותו עד הסוף, ניסיתי כל מה שיכלתי אך לא הצלחתי להועיל את המצב! האם מישהו נתקל בתקלה? ואם לא אז מישהו אולי יודע מה היבואן שלהם בארץ? תודה.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום שלום. אני רוצה לתלות את הרמקולים שלי על הקיר. הכנתי כבר הכל מה שנשאר זה רק למצוא את המיקום הכי טוב מבחינת הסאונד ופה אני צריך את עזרתכם. פרטים על החדר: הקיר עליו אני רוצה לתלות את הרמקול הוא ברוחב של 2.75מ' והגובה שלו הוא 2.6מ'. פרטים על הרמקולים : רוחב הרמקולים הוא 40 ס"מ. אורך הרמקולים הוא 60 ס"מ . זהו ... זה בעצם הפרטים על הרמקולים והקיר עכשיו אני רוצה לדעת מה המרחק הכי מתאים מריצפה\אחד מהשני שיש לתלות אותם בכדי לקבל את הסאונד הכי טוב. אם אתם זקוקים לעוד פרטים על החדר רק תבקשו . תודה מראש !. (הקיר והרמקולים בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  24. Started by joni,

החלטתי לקנות את הנגן הנ"ל - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8291728 האם הוא בסדר ,משתלם לקנייה ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by fog87,

אני רוצה לאפשר את האופציה לשמוע בו זמנית גם באוזניות ביציאה הקדמית של המחשב וגם בחיבור לרמקולים מאחוריו וזה לא מאפשר לי לסמן את הקוביה (האמצעית - תראו בתמונה) מה עושים??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.