עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kobibo,

מעוניין באוזניות סראונד טובות עד 450 ש"ח אם אפשר מחנויות מאזור המרכז. לפי מה שהבנתי אין להשוות אוזניות לרמקולים לכן אודה באמת לאוזניות איכותיות עד כמה שאפשר.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. לצערי אני לא מצליח לשמוע בכמעט בכל האתרים משהו שבעבר הצלחתי עם אותה חומרה .. במשחקים אני כן מצליח לשמוע אבל רק בחלק מהם . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם הלוח אם והיא מקוונת על רמקולים 5.1 סטראופונים. ןלי יש רמקולים עם סאב . אני לא מבין איך בעבר הצלחתי לשמוע ועכשיו לא .ד"א ניסיתי את שאר האופציות של הרמקולים באשף ההתקנות של התוכנה . תודה מראש לכל העוזרים. [br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 11:09:30 שכחתי לציין שבמדיה פלייר של הWIN אני כן מצליח לשמוע .אם מישהו נתקל בתופעה דומה עם התוכנה הנ"ל [sOUNDMAX]?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by MasterOr,

עשיתי חיפוש ומצאתי כמה טרדים שמדברים על זה אבל בכל אחד התשובה היא קצת מעורפלת.. עכשיו לפני שאני קונה אני חייב לדעת תשובה מדוייקת לגבי מה לקחת כי הZS הוא קצת יקר אבל יכול להיות שמשתלם אם ההבדל היחיד ביניהם הוא הערוצים(7.1 6.1vs) או הבנדל בZS אז אין לי צורך בזה כי גם ככה יש לי T5400 שזה 5.1 ואני לא מעוניין בחבילת RETAIL שתתן לי טומבריידר ועוד כמה משחקים ישנים.... שמעתי משהו על תיקונים קריטיים בZS שהתגלו ברגיל זה נכון ??

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by idani1983,

שלום רב, אני משתמש בכרטיס קול שיש לי על הלוח אם (intel d945gcz) ואני מרוצה ממנו הבעיה היחידה היא שכל הזמן הווליום שלי בהגדרות של הווינדוס(Sounds and Audio Devices) יורדות ל 3/4 עוצמה ואני צריך להיכנס להגדרות ולשנות את זה .... מה הבעיה? תודה רבה !

5. Started by deyv,

שלום, יש לי X-530 ואני צריך כ.קול 5/7.1 שיש לו אפשרות(תוכנה/דריבר)לשלוט בכל רמקול בנפרד במקרה הצורך אני מוכן לעלות את התקציב ל200 אבל רצוי כמה שפחות(רק אם באמת שווה את זה) השימושיים העיקריים הם מוזיקה(בעיקר),סרטים וקצת משחקים חשוב לי שהכרטיס לא יפגע באכות השמע עריכה:הכרטיס חייב גם לתמוך בויסטה(כולל התוכנה שבאה איתו-אם יש) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by DarkLloth,

רמקולים טובים עם סאב , שיתפסו כמה שפחות מקום על השולחן ושיהיה עיצוב סביר , במחירים שבאזור 150-200 ש"ח ...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Started by badmama,

יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by emperor,

שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. שלום לכולם! לפני כשנה בערך היה לי לוח אם של abit דגם NF7-S (משהו כזה), בכל מקרה היתה לו יציאה אופטית שכאשר הייתי מחבר אותה למגבר (קולנוע ביתי) שלי הוא ישר היה מראה על המסך שהחיבור הוא דיגיטלי כמובן ובנוסף היה רושם Dolby Digital, כלומר מזהה שכרטיס מוציא לו 6 ערוצים ניפרדים. אבל מאז שהחלפתי את הלוח ההוא ללוח אחר עם יציאה דיגיטלית אחרת המגבר מראה שהיציאה היא דיגיטלית , אבל לא Dolby D (ההבדל הוא שזה כמו סטריאו רגיל) שליטה רק על זוג רמקולים דרך המחשב (וגם בטסט של הכרטיס קול, אפשרי לשמוע רק את הזוג הקידמי) ... מאז ניסיתי גם לחבר למחשב את הCreative Extigy בעל היציאות הדיגיטליות שלו , אבל עדיין אותה הבעיה , רק דיגיטל סטריאו החוצה (עם אופציה לDolby Pro Logic) שלא עוזר לי! השאלה של…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. רציתי לעדכן לגירסא הקודמת של firmware של האייריבר h-10 ..אפשרי דבר כזה? אם כן איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by kinggil,

Subwoofer: 8.5 x 6 x 9 מה הגודל של זה? תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1345863 זה המכשיר חדש לפני מה שהבנתי השאלה היחידה שלי אם הוא קורא כתוביות בלי שצריך להפוך אותם כמו שבשאר הנגנים צריך, כלומר להפוך את הכתובית אם תוכנה מיוחדת ורק אז לצרוב ולראות.. אם מישהו יודע את המידע הזה ובכלל כל מידע כל המכשיר אני ישמח לשמוע אני מחפש הרבה זמן מכשיר שקורא XVID/DIVX עם תרגום בצורה טובה בלי להפוך אותם או משהו כזה ושיתמוך גם SUB וגם SRT (סוגי התרגום הנפוצים) תודה מראש למי שעונה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Pro modder,

היי חברה יש לי שאלה. יש לי בבית מחשב עם כרטיס מסך בעל יציאת DVI בדיוק כמו זה: http://www.ngohq.com/images/articles/7800gtx/Pictures/Dual%20DVI.JPG האם אני יכול לקנות מעביר מDVI לHDMI ולחבר את המחשב לטלויזיה, שהיא בעלת שקע HDMI.. זה המעביר: http://www.computeruniverse.net/products/90192095.asp?agent=570 תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. שלום לכם, העניין שלי קצת מורכב אז אנא הקדישו את מלוא ההבנה שלכם לעניין זה תודה. ברשותי 2 כרטיסי קול המחוברים למחשב - A ו-B לכרטיס A מחובר מגבר 50W אליו מחוברים 4 רמקולים הנמצאים בפינות החדר וכל רמקול מופרד מהשני (סראונד...) זה המערך הרשמי שלי בו אני משתמש כמעט תמיד, העוצמה אדירה (יחסית) והאיכות מצויינת. לכרטיס B מחובר מגבר מקצועי 150W אליו מחוברים 2 רמקולים הנמצאים בחלק האחורי של החדר כאשר הם אחד על השני (מפאת חוסר מקום) והם מחוברים ב-MONO ממילא, העוצמה שלהם אדירה פי כמה מהעוצמה של המערך הקודם, אבל האיכות לא - חסרים המון צלילים אותם אני שומע במערך A ולכן אני שומע במערך B רק כשאני רוצה לשמוע ממש חזק ולא אכפת לי מהאיכות. אגב - בכל תוכנה כמעט ניתן לבחור באיזה כרטיס קול …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by Analytical,

אני קונה מארה"ב בתקציב מקס' 40 דולר.התלבטויות: http://www.amazon.com/dp/B000FUESSU?smid=ATVPDKIKX0DER&tag=cnet-ce-20&linkCode=asn http://www.amazon.com/Sennheiser-CX300-B-Earbuds-Black/dp/B000E6G9RI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1225732539&sr=1-1 מיועדות למכשיר Archos 5,שיהיו כמובן כמה שיותר איכותיות ובאס חזק. אני כמעט בטוח שאלך על in ear אבל אם יש אוזניות גדולות ממש מוצלחות ושהן לא מכוערות אני אלך עליהן (חשוב שיהיה ניתן לכופף אותן לאזור הצוואר).ובקשר לזה: http://www.amazon.com/Koss-PortaPro-Headphones-with-Case/dp/B00001P4ZH תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  17. מה ההבדל בין השיטות מבחינת איכות שמע סופית ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  18. היי יש לי בעייה אני מתקין את הכרטיס קול דרך הדיסק שהיה עם הלוח אם אבל עדיין אין קול במחשב. יש לי XP עם SP3 , לוח אם ASUS M2A-VM . יש למישו מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. שלום הביאו לי טלווזיה מדגם Samsung le26b450c4w פה אתם יכולים לראות יותר פרטים עליה http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html עכשיו יש לי שאלה כתוב שיש לה חיבור S-VIDEO אני לא מוצא אותו על הטלווזיה איך הוא בכלל נראה? למה כי אמרו לי כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר אני צריך לדבר עם YES שיביאו ממיר שמתחבר עם S_VIDEO

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by ZoBy,

קניתי לפני כמה ימים מערכת רמקולים של 5.1 ואת הכרטיס קול 24-bit. הבעייה היא שאני לא מצליח לשמוע שום דבר מהם, והחיבורים בסדר גמור. מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by qpalzm,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1519888 כדאי או לא?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by oren88,

שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  23. היי אני מחפש רמקולים למחשב בעיקר לקצת מוסיקה ... הייתי שמח למשהו שנשמע סביר בפחות מ 150 עדיף אפילו פחות ממאה. תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by mrish,

שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  25. Started by papo84,

העניין שלי הוא בקשר ל: 1. לגבי ה EQ 2.השלט שמאפשר לשמוע רדיו 3.אם אורך הבטריה שלו באמת כזה ארוך 4.איפה אני אוכל לתקן אותו אם יתקלקל לי 5.מה היתרונות והחסרונות מול ה ipod וה iriver תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים