אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
מחפש המלצה לטלויזיה בסלון עבור חבר. מרחק צפיה: 3.75 מ'. גודל באינצ'ים: מעוניין ב 40-42 אינץ' טווח מחירים: עד 5000 ש"ח אבל מוכן להוסיף קצת אם השדרוג שווה את המחיר שימושים: צפיה בטלויזיה בYES/HOT, סרטים "רגילים" - לא HD. יש עדיפות לטלויזיה שמסוגלת להציג סרטים מתוך כרטיס USB ומסוגלת להציג כתוביות בעברית. קונסולות: PS2. אין XBOX360 או PS3 וגם לא יהיה. לא משנה לו אם זה פלזמה או LCD - העיקר שיוכל לראות כדורגל כמו שצריך. וכמובן, האחריות חשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ATP3 בלה בלה בלה.... קיצר אני שם ווליום כמה שבא לי. טראבל באמצע. באס עד הסוף. ברגע שהטראבל עד הסוף הצליל הרבה יותר נקי ואיכותי והרבה יותר כיף לשמוע,אבל חבר שלי אמר שזה הורס את הרמקולים כאשר שמים 100% טראבל, האם זה נכון או שאין סיבה לדאגה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו מכיר מערכת לאוטו שגם מנגנת צרובים עם MP3 וגם יש לה יציאה לנגן MP3? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
קניתי נגן gimini 402 ויש פונקציה של לראות תמונות בשיר במקרה יש לי כמה שירים כאלה אבל אין לי מושג איך מוסים תמונה בשיר כדי שהנגן יוכל להראות לי אז אם משהוא יודע אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להציג קטעי וידאו לא משנה הפורמט בוינאמפ או במדיה פלייר הוא לא מציג משום מה. הורדתי חבילת קודקים כבר וזה לא עזר. במדיה פלייר זה אומר משהו על not support files למרות שעד לפני כמה זמן הוא הראה לי את הקבצים אבל בלי סאונד ובוינאמפ הוא לא אומר כלום.... מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום ח'ברה אני חדש פה... מי היבואן הרשמי של IDOME בארץ? אני חייב לקנות את הסט 2.1
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כאשר הלכתי לבדוק את הDX ב-Start-->Run-->DXdiag-->Music קבלתי תחת DirectX Features את ההודעה Default Port Acceleration: Not Available במקום Enabled מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם לאחד המשתמשים יש את הכרטיס והלוח הנ"ל שעובדים אחד עם השני?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נתון: מחשב ITUNES כרטיס קול מסוג DJ HERCULES מגבר YAMAHA אנלוגי RVה502 שאלה: כדי לקבל איכות מיטבית איך צריך לאזן את הכרטיס קול\מגבר ... אני ניח שגם בכרטיס קול וגם במערכת יש רעש פנימי בכרטיס קול יש 106DB יחס אות לרעש והמגבר 93DB
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש LCD. בגודל של 26 אינץ. התקציב הוא 2000 ש"ח. אחרי חיפושים רבים, במטרה למצוא את הטלוויזיה הטובה ביותר לתקציב הזה, מצאתי 2 מתאימות. רציתי את חוות דעתכם, איזו עדיפה? והאם יש אולי טלוויזיה אחרת שעדיף שאקנה? שתתאים להגדרות שציינתי. הראשונה : http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=1163&ProductID=19337&VariantID=19338〈=he השנייה : http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=2&subcatid=163&prodid=563&keySearch= תודה רבה לכל מי שיעזור, מאוד חשוב לי לבחור את הטלוויזיה האיכותית ביותר והעדיפה, בתקציב הנ"ל. שוב תודה, וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בכרטיס קול שיש לי על הלוח אם (intel d945gcz) ואני מרוצה ממנו הבעיה היחידה היא שכל הזמן הווליום שלי בהגדרות של הווינדוס(Sounds and Audio Devices) יורדות ל 3/4 עוצמה ואני צריך להיכנס להגדרות ולשנות את זה .... מה הבעיה? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני יודע שהיה כבר כזה תארד והוא הצליח לא רע והרבה מאוד אנשים התחדשו מאז אז תפרסמו את הדברים שלכם שקשורים לאוודיו ולא ידעתי איזה כותרת להשים אז כתבתי את מה שהיה בפעם שעברה
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קרייאטיב, AUDIGY 2 ZS PLATINUM, מחוברים לחמישיה של לוג'יטק (X-530), עד היום בבוקר, הם עבדו פנאן, בסראונד טוטאלי עם ה CMSS 2 שמופעל. ריסטרט פשוט היום במחשב, החזיר את הקונפיגורציה ל 2.1 ב CONSOLE של קרייאטיב. עכשיו, מסתבר שאני יכול רק לשנות שם את ההגדרה ל 4.4.1 ולא ל 5.1, כך שהרמקול של הסנטר, לא עובד כלל וכלל. ניסיון לכפות על העניין משהו מהבקרה של WINXP עלה בתוהו (מגדירים 5.1, לא עוזר בכלום). מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם ברכישת כרטיס מסך HD עבור מחשב מדיה סנטר. אני משתמש בתוכנת מדיה פורטל החדשה, מערכת הפעלה WIN XP PRO, כיום המחשב מאפשר לי להריץ את כל הקבצים הסטנדרטיים אבל נתקע-מקרטע בהצגת תכני HD, המחשב ממוקם בסלון ומשמש רק כמדיה סנטר ומחובר למסך פלזמה 42 HDREADY מצ"ב מפרט המחשב האמור. אשמח ואודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות לשימוש בסקייפ ומוזיקה ושיהיו נוחות לשימוש להרבה זמן (3 שעות+) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
Device Description DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DEC 21152AB PCI-PCI Bridge DPT PCI Bridge VIA VT82C596B Integrated IDE Controller VIA VT82C596B PCI-ISA Bridge VIA VT82C596B Power Management Controller VIA VT82C694X Apollo Pro133A Chipset - Host-PCI Bridge Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 07/28/2000-694X-596B-977-S34T0612C-00 Motherboard Name Tyan S1834 Tiger 133 Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 2 Expansion Slots 1 ISA, 6 PCI, 1 AGP RAM Slots 4 DIMM Form Factor ATX Motherboard Size 240 mm x 300 mm Motherboard Chipset ApolloPro133A הכרטיס קול לא מובנה המחשב פנטיום 3 אני לא יודע איזה כ קול לא רשום עליו כלום
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
נתנו לי כרטיס טעון של באג ב350 שקל ואפשר להוסיף ככה עוד קצת פה ושם ויש לי כבר( MP3 (iaudio x5l ויש לי משחקים (רובם של סטים +COH והיטמן ובאטלפילד וכדומה), יש לי כבר אנטיוירוס (NOD32 ) רמקולים יש לי(X530 ), כרטיס קול יש לי ( x-fi elit-pro), מדפסת יש, ובבאג אין מבחר עצום של דברים אז חשבתי אולי לקנות רמקולים ניידים לנגן המוזכר למעלה. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&ser=1 ^הם שווים את המחיר? איזה רמקולים או אפילו כול מוצר אחר הייתם מציעים לי (אפשר לחרוג גם מהמחיר - אבל אל תגזימו ותגידו לי לקנות את ה Z5500 כי הם יקרנים)
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-