אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב לכולם מאחר ואני ממש לא ידען במערכות קולנוע וכאלה, יש לי מס' שאלות.. ראיתי בכל מני אתרים חבילות זולות כאלה, סאב, 5 רמקולים וDVD-divx. כל העסק נמכר ב300-350 שקל. השאלה אם זה בכלל שווה תכסף. לדוגמא: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7754498&came=1000 (לא מתכוון להשקיע יותר כי אני חייל)
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג lg d-6246. חיברתי אותה עכשיו ואני שומע רחשים כמו של תדר רדיו לא טוב מהרמקול המרכזי והאחורי ימני. בדקתי את הקאבלים והרמקולים והחלפתי עם רמקולים אחרים (שעובדים טוב במיקום שלהם) ועדיין שומעים את הרעשים. כל זה קורה כשאני על AUX. כשאני על מצב DVD/CD אני לא שומע את הרעשים (כרגע הכונן לא עובד, אבל כשאני על המצב שלו הרעש מושתק). בנוסף, הרעש הוא באותו הווליום כל הזמן. כלומר, הוא לא משתנה יחד עם הגברת או הנמכת הווליום. אשמח ממש לעזרה כי זה ממש מעיק עלי ואני רוצה לפתור את הבעיה. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
הכותרת די אומרת הכל. זה צריך להתאים גם למוזיקה, גם למשחקים וגם לטללויזיה כי אני כנרה קונה כרטיס TV. אני לא מבין בזה אז פה בערך נגמרת ההודעה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם לאחד המשתמשים יש את הכרטיס והלוח הנ"ל שעובדים אחד עם השני?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/devices/flash.aspx כל כך הרבה עקיצות נגן ה IPOD SHUFFLE ו IPOD בכלל.. כמו צריך מסך, שיהיה גם רדיו ומיקרופון, שעון עצר ותמיכה ביותר מחנות אחת.... כאילו ידוע שה IPOD SHUFFLE זה נגן די פרימטבי, אבל הוא מיועד לשוק מסויים (הפנאטים של IPOD)... חבל ש MICROSOFT מתרצת את הצורך בנגן נורמלי (בניגוד ל SHUFFLE) משיקולים עסקיים בלבד... (MICROSOFT מתחרה ב APPLE בשוק ההגנה הדיגיטלית DRM, ה FAIRPLAY מול ה WMA)... http://www.wired.com/news/mac/0,2125,66460,00.html?tw=wn_11culthead מה גם בגלל שמרבית הנגנים הלא IPOD בשוק, תומכים בפורמט של MICROSOFT ולא APPLE, אז החברה מעודדת את העובדים לקנות נגנים אחרים במקום IPOD (לא שזה עוזר, למרבית העובדים יש …
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב השימושים העיקרים שלי הם סרטים מוזיקה משחקים,אני מעדיף שיהיה מיקרופון לאוזניות. אם אפשר כמה המלצות לאוזניות..
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת של יאממאה. איזה כרטיס קול יש לא יקר מדי שיעשה את העבודה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש המלצה עבור כרטיס קול כמה שיותר פשוט אבל שיצליח להתחבר לטייפ סטנדרטי על מנת להמיר קלטות ל MP3 באיכות סבירה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רכשתי לי לפני כמה זמן נגן חדש, אז הגיע הזמן להתחדש באוזניות יותר מוצלחות מאוזניות של 20 ש''ח אני מעוניין באוזניות עורפיות, וראיתי את הדגם הזה במחיר של 150 ש''ח , איך האוזניות האלה? מפרט טכני: אוזניות שמונחות על העורף. דרייבר 30 מ"מ שעטוף בחומר רגישות צליל: 104 דציבל. אורך חוט: 1.5 מטר. טווח תדירות: 16-20 kHz. פלאג מיני סטריאו 3 מ"מ.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום! קניתי כרטיס טלוויזיה למחשב.. WINTV PVR 150 .. עכשיו חיברתי את זה לממיר של יס.. ויש עיכוב רציני בין מה שרואים ביס ברגיל לבין מה שאני רואה.. יש גם עיכוב בין הזמן שאני לוחץ להעביר ערוץ לבין הזמן שהוא מבצע את זה.. בערך 2 שניות.. מישהו יודע מה הבעיה ואיך מסדרים אותה?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון ב9000 ש"ח +- השימושים הם 60% טלויזיה (יס) 20% חיבור למחשב עם HDMI 20% DVD תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה זה אומר?!?!! שבקרוב תהיה תמיכה בעברית לX5? או מה?!! "The Language Development Kit for jetAudio 6 has been released! So all you busy translators get to work! http://www.jetaudio.com/development/jdn_rsrc.html "
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר כבל HDMI באורך של 25מ' כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. רציתי לדעת עד כמה האיכות תרד והאם אפשר להשתמש בשני כבלים ולחבר ביניהם. האם אתם יכולים להמליץ על חברה שאיכות הכבל שלה לא יוריד לי את האיכות יותר ממה שצריך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום במקום העבודה שלי יש הרבה רעשים שמפריעים לי. אני מחפש אוזניות טובות שיבודדו אותי מהרעשים הסביבתיים. האוזניות אמורות גם לשמש לשמיעת מוזיקה סטראופונית. איכות הצליל לא חייבת להיות סופר דופר מעולה. רף המחיר שנרשם בכותרת אינו קשיח וניתן לחרוג ממנו, במידה ושווה לדעתכם. תודה מראש לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השאלה שלי היא ראיתי שכתבו פה ש-Creative Zen Vision M 30GB יותר טוב מהאיפוד אז מתי אתם משארים שהוא יגיע לחנויות כי ראיתי יש אותו באתר אחד אבל ניראה לי שאם זה יהיה גם בחנויות אז המחיר שלו ירד ויש לי עוד שאלה אם הוא לא יגיע עוד חודש לחנויות אז איזה MP3 כדי לי קינות כי עוד בערך חודש וחצי יש לי טיול שנתי ואין לי בנתיים שם מכשיר אז על מה אתם ממליצים ליקנות שהיה לו מעל 4ג'יגה ושהוא יעלה עד 1800 שקל חוץ מ-X5 ו-H340 הודעה די ארוכה אבל בבקשה תענו לי כי זה חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-