עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. תהיתי אם הגיימרים הכבדים כאן יוכלו להמליץ לי על סט חביב ואיכותי שכזה וכמובן, האם הוא ניתן להשגה בארץ, בבקשה?... שטודה.

2. Started by Noam V,

שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by LazyBurger,

אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by tommasi,

אנשים. אני מת לקנות מערכת של 4 +1 בזול. למשהו יש את המערכת הזאת? ואם למשהו אכן יש, איך היא עובדת עם כרטיס 5.1 ? תודה לתותחים!

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  6. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: ‎Lenovo 3000 N200 TY2BNIV‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by siin,

הרשמקול שיש במערכת ההפעלה מוגבל להקלטה של 60 שניות בלבד. מבקש המלצה לרשמקול היכול להקליט ללא הגבלת זמן. תנאי הכרחי: קלות ופשטות הפעלה, אין צורך שהיה בעל תכונות של אולפן הקלטות, כל מה שאני זקוק לו הוא להקליט באמצעות מיקרופון, להעביר קלטות אודיו כפי שהן למחשב, לא חשוב לי בשלב זה הפורמט. (לא מדובר בהקלטת מוזיקה, מדובר בהרצאות) שינוי הפורמט, אם אצטרך לשנות אותו, יעשה במועד אחר אם יהיה צורך בכך. תודה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

שלום יש ברשותי מגבר אשר באפשרותי לבחור באמצעות מפסק האם הרמקולים שלי הם 8 אום או 4 אום .. הרמקולים שלי בפועל הם 6 אום... מה עדיף על מנת שהמגבר שלי יאריך חיים???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by guyfaran,

גבר אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לדבר איתי באי סי קיו 200726242 או ב-guyfaran@walla.co.il תודה אחי

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  10. הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by Dror-l,

שלום לכם! עד עכשיו קודדתי את קבצי האמפי 3 שלי באיכות של 192kbps. עכשיו כשאני יודע שאפשר לקודד את הקבצים בקצב ביטים משתנה (VBR) אני רוצה לעבור לשיטה הזאת. אבל שאלה לי אליכם-באיזה bitrate מקסימלי ובאיזה bitrate מינימלי לקודד את הקבצים כדי לקבל איכות דומה לזאת שהשתמשתי בה עד עכשיו? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  12. שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  13. Started by ofer214,

קניתי רסיבר של דנון. יש לי רמקולים רצפתיים של "וורפידל" 150 RMS. יש גם סאב של "דום". יש שם פונקציה של "קרוס אובר" שאפשר לבחור מ 50 עד 250 מה כדאי לבחור ומה זה נותן ?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  14. Started by kdani,

מחפש בידורית איכותית בדגש על סאונד, אבל גם קישוריות BT נורמלית, בטריה טובה וכו' - שמותאמת גם לחיבור של כלי נגינה, עם רמקולים אלחוטיים. 12" מבחינת הגודל. יש המלצות ?

15. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Dr Hardware,

למישהו יש המלצה מאיזה אתר מכרזים או לא יודע על עט כזה, המטרה היא פעילות ספורטיבית איתו.. אז שלא יתפרק אין לי הרבה כסף.. שיהיה כמה שיותר זול אבל שינגן באיכות נשמעת, איכות סבבה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  17. Started by orenc17,

היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by XybeR,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה לסלון ב9000 ש"ח +- השימושים הם 60% טלויזיה (יס) 20% חיבור למחשב עם HDMI 20% DVD תודה רבה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by FIRE-KID,

לאחרונה שמעתי את הטראק או טרנס איך שתרצו: the author-the title ומיד נזכרתי שיש אחד דומה לו ואני לא יודע איך קוראים לו.. אני רק זוכר איך הוא נשמע.. באמצע יש בו את הקטע שאוהדי מכבי חיפה משמיעים שהם מכניסים גול.. 1. מהו שם הטראנס 2.איזה עוד שירים יש בסגנון הזה?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by sasi20,

חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by hell,

אני הולך להזמין LOGITECH Z-640 הם די חזקים ו"אני" נימצא הרבה יותר קרוב למיקום של הרמקולים הקידמיים העכשויים שלי http://imgsrv.pic4u.co.il/f24a75f2137a189a5e4a57bdd0676c40020000.aspx דעות נימוקים והצעות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  22. שלום, מחפש אוזניות למשחקי מחשב, סראונד 5.1 או 7.1 תקציב עד 400 ש"ח אם תוכלו לצרף קישור ביקורת אודה לכם מראש... ;D

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by homart,

אהלן, יש לי כרטיס קול משולב, משהו לא מוכר. קיצר, כל פעם העוצמה של ההתקן יורדת ואז הרמקולים נשמעים מאוד חלש, ואני צריך להיכנס ללוח הבקרה-צלילים ומשם לעלות כל פעם מחדש את עוצמת ההתקן... מישהו אולי יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by imp,

ההורים שלי טסים לגרמניה ויכולים לקנות לי שם אוזניות למשחקים ב 500 ש"ח +- מה כדאי?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.