אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
וגם ללא חיבור של שקע חשמלי- שהחשמל שהם צורכים יהיה מהמחשב עצמו. תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מה ההבדל והאם אפשר לשים בשתיהם וידאו? תודה למי שעוזר
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
atp3 או vs4121? מבחינת איכות ווליום, המחיר לא משנה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי באמצעות כבל DVI TO HDMI וכשאני מדליק את המחשב רואים את המחשב על גבע הטלוויזיה... אך אחרי הטעינה של ההוינדוס המסך משחיר ולא רואים כלום. מישהו יכול לעזור לי? הכרטיס מסך שלי הוא ATI RX700. תודה, רן
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מיני פלייר ממישהו של SONY מדגם- MZ-R70 הבנתי שכל מה שזה עושה בעצם זה מקליט קול (זה בעצם טייפ יפה, ויקר). השאלה היא איך אני יכל ,אם אפשר, להקליט מוזיקה מהמחשב על הדיסק ושזה יהיה מופרד בין שיר לשיר ולא כרצועה של 74 דקות. יש אפשרות? (יש כניסה אופטית במכשיר ויציאה במחשב אם זה משנה).
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הסוני D66 eggo שלי למען האמת אני קצת מאוכזב מהאיכות אף פעם לא שמעתי אוזניות ממש איכותיות וציפיתי לאפקט וואו מהאוזניות וזה ממש לא מה שקיבלתי לא איכות יותר טובה בהרבה מהאוזניות stock של ה IHP-120 חשבתי אולי צריך לעשות BURN IN לא יודע בדיוק איך עכשיו אני סתם מנגן מוזיקה על 15 ככה ב H120 מקווה שככה צריך תמונות יגיעו מאוחר יותר
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי שם מגבר.. וגם דיוידי.. (ורמקולים כמובן..) איך אפשר לחבר? צריך איזה כבל מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לפי הנתונים על הנייר הם אותו הדבר... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום חברים , אני צריך המלצה לרדיודיסק MP3 לאוטו (מהדיוטיפרי) עד 200$ חשוב - *שלא* יהיה פאנל מתהפך ! תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום,אני כרגע בתלבטות בין רכישה של מכשיר ipod 80 ג'יגה החדש לבין מכשיר i audio x5 עם 60 ג'יגה. אני רוצה להתאים למכשיר שאני יבחר אוזניות עד 1500 שקל,חשוב לי שהאוזניות ישמשו אותי גם בסביבה רועשת כי אני מתאמן בחדר כושר ולא מצאתי אוזניות שמצליחות להתגבר על הרעשים מסביב. תמליצו לי בבקשה על אוזניות סגורות שנכנסות במסגרת התקציב שיתמודדו עם כל הרעשים מסביב.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
לצערי אני לא מצליח לשמוע בכמעט בכל האתרים משהו שבעבר הצלחתי עם אותה חומרה .. במשחקים אני כן מצליח לשמוע אבל רק בחלק מהם . מותקנת אצלי התוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם הלוח אם והיא מקוונת על רמקולים 5.1 סטראופונים. ןלי יש רמקולים עם סאב . אני לא מבין איך בעבר הצלחתי לשמוע ועכשיו לא .ד"א ניסיתי את שאר האופציות של הרמקולים באשף ההתקנות של התוכנה . תודה מראש לכל העוזרים. [br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 11:09:30 שכחתי לציין שבמדיה פלייר של הWIN אני כן מצליח לשמוע .אם מישהו נתקל בתופעה דומה עם התוכנה הנ"ל [sOUNDMAX]?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בשידורי YES מעט מאוד DVD. סרטים מערוצי הסרטים של YES רצוי שיתמוך ב HD REDY מינימום! שתהיה איכות צפייה טובה גם במשחקי כדורגל וצבעים חיים ונתונים טובים! ראיתי בזאפ את הדגם הבא: LG 42LC43 מישהו יודע איך היא? הנתונים שלה טובים המחיר סבבה והביקורת טובה! אם יש משהו יותר טוב אז תציעו. מה עם 42" HAIER LCD L42A9AA1 איך היא? תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום . חושב לקנות את ה LG 32lc51 . אם מישהו חושב שאני יכול ללכת על משהו אחר בתחומי המחיר שלה (4800) בבקשה שיגיד לי . גם אם מישהו חושב שיש בה משהו שלא טוב או שהיא לא תספיק לשידור ה HD שיבואו עלינו לטובה שיגיד לי . הדבר היחיד שאני מתבאס לגביה הוא שאין לה PIP ועוד שאלה קטנה ..מישהו יכול להסביר לי מה זה POP בברכה..
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
זו כנראה שאלה מטופשת, אבל מה ההמלצה? לשים במחשב החדש את כרטיס הקול הישן שלי (Creative Audigy 2 ZS) או להשתמש בכרטיס המובנה של הלוח אם? הדגם של הלוח: Gigabyte M57SLI-S4. אני משתמש ברמקולים Altec Lansing ATP3 ואם אכן עדיף להשתמש Audigy, האם לדעתכם כדאי לקנות בעתיד הלא רחוק רמקולים שתומכים ב-THX? או שההבדל בקול הוא לא כזה גדול שיהיה שווה להשקיע ברמקולים כאלה? אני משתמש ברמקולים למטרות משחקים, סרטים ושמיעת MP3
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות אוזניות עורפיות או סטייליסטיות העיקר לא IN EAR בתקציב של עד 200 ש"ח ושיהיו איכותיות =]] בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 חיבורים מאחורה ואני לא יודע כמה ערוצים זה.......ואם אני יכול לחבר סאב סנטר ו4 רמקולים תןדה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
אני מחבר את הלאפטופ שלי לטלויזיית סנסאוי דרך חיבור VGA הכל היה בסדר עד שמשהו השתבש והתצוגה לא מכוונת וכל ניסיון שלי לכוונה לא מצליח נסיתי לאפס את ההגדרות בטלויזיה ובמחשב ועדיין רואים על הפנים. למישהו יש עצה איך אפשר לכוון כמו שצריך??
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-