עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות מזרימדיה בעיקר לצורך השמעת מוסיקה מרשימות (playlists) שיש לי על מחשב שולחני. שמעתי שהפופקורן לא מסוגל לנגן מוסיקה מקבצי רשימות. האם זה נכון שהסטרימר WD TV אכן מסוגל ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  2. ראיתי DVD מקליט בסופר ב900 שקל שצורב רק בשיטת+ בלי- זה טוב או שעדיף לחכות?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. מתחברים לאיזה שהוא שירות בתשלום חודשי איך זה עובד :s05:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הלכתי לראות את הטלויזיה המסקרנת פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם. הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון. כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום. אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!

5. לא קניתי כי זאת חבילה ממש ממש ממש גדולה ולא היה לי כוח לסחוב אותה וגם ככה חזרתי עם 2 תיקים יותר ממה שבאתי.... ואבא שלי אמר שבמכס ישחטו אותנו זה נכון??? תודה מראש, ניר.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by coldplay,

קפצתי היום לבאג כדי לראות את שני הנגנים. כבר המון זמן לא יצא לי לשחק עם נגנים חדשים אז בקשתי מהמוכר שיראה לי את ה iAudio 6. והתכוונתי לקנות אותו גם אם הוא יראה לי טוב. ולא האמנתי כמה שהוא קטן. וגם המסך.. ראיתי תמונות שלו ליד הU3 אבל שום דבר לא הכין אותי לכמה שהוא קטן. אבל מה הוא בנוי ממש יפה וטוב. אהבתי את העובי שלו, נותן הרגשה שהנגן קשיח ויציב כזה, בסופו של דבר דחיתי את הקנייה כדי לעשות חושבים. בקשתי גם לראות את הZVM, שכחתי עד כמה הדברים האלה קטנים יחסית לאיך שהם נראים בתמונות. בכל זאת שניהם נגנים ממש יפים. הi6 מאוד קל, מרגיש טוב ביד. המסך די קטן כצפוי אך משטח המגע והעיצוב שלו ממש נראים טוב. בקשר לZVM, יש בבאג (ובשאר החנויות שמוכרות אותו בארץ נראה לי) רק את הצבע הש…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  7. ראיתי המלצה במפרטים מומלצים על הרמקולים microlab x23 כשחיפשתי השוואות והמלצות לא מצאתי הרבה ונראה שהרמקולים האלו לא מוכרים כל כך. מישהו כאן משתמש ברמקולים האלו ויכול לספר עליהם קצת. ואיזה אלטרנטיבות יש לי בטווח מחירים של 800-1000 שקל. אני צריך רמקולים לסרטים, מוזיקה ומשחקים. אני לא צריך משהו מקצועי אבל אני מעדיף להשקיע כסף נוסף בשביל רמקולים איכותיים.

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי LCD 32 חדשה ומעולה של סוני, שאני מחפשת להתאים לה רסיבר ורמקולים באיזור של עד 2000 ש"ח. ראיתי את הקופון הזה שכולל את ה421 ואת הLORD8 , מה דעתכם? התאמה טובה בין הרסיבר לרמקולים? המחיר שווה (2190?)? http://www.buy2.co.il/Center/dailydeal/index/577e1ef6-ea11-401a-b7ba-95c1e65df104 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?

10. Started by talk2yaniv,

היי חברים, מישהו יודע להגיד לי היכן ניתן לרכוש את הראש שמתאים לשקע הישראלי? (לרכוש בארץ, לא להזמין מחו"ל - היצרן מסתבר שישראלי אבל לא הצלחתי ליצור איתו קשר) לתקע (שנאי) של השילד יש מן מסילה כזאת שאפשר לחבר אליה ראשים שונים (עם תקעים שונים) ומשום מה קיבלתי אחד בלי ראש בכלל, ככה שגם מתאם מתקע אמריקאי לישראלי לא יעזור, צריך את הראש עצמו. תודה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  11. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22456 שימו לב לא רק שהנגן נמכר ב100$ אלה גם מקבלים 5 סירטי HD-DVD מטושיבה עכשיו תיראו את זה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22458 PS3 או לא PS3 אני חושב שהHD-DVD יחזיר מלחמה חזקה לבלו רי בקריסמס הזה אומנם זה נגן תקציבי אם כל המישתמע מיזה אבל שוק המינסטרים גם ככה תקציבי

12. Started by IlyaN,

מחפש כאלה לשים בין הנגן למגבר, משהו כזה: http://www.amazon.com/IsoNode-Pro-Anti-Vibration-Feet-Large/dp/B0018BK24O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1313612475&sr=8-2 גובה צריך להיות לפחות 3 ס"מ. מישהו מכיר משהו כזה בארץ? תקציב באיזור ה100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  13. יש לי שני רמקולים רצפתיים משהו איכותי במיוחד (Pure acoustics ישנים, לא להיט אבל עושים את העבודה :-\) בכל אופן, אני לא רוצה לשפר את איכות הסאונד, אני לא צריך ספייקים זהב משהו מטורף, ואני בטח לא הולך לקנות רמקולים איכותיים כי אין לי תקציב לזה. אני בסה"כ צריך רגליים או ספייקים לרמקולים כי כרגע הם מונחים על הרצפה. הם מתנדנדים וגם אי אפשר לנקות כמו שצריך כי הם נרטבים לגמרי כמובן... מצאתי באי ביי כמה דברים, אפשר להביא 8 ספייקים ב-50 ש"ח, אבל הבעיה שאני לא יודע מה הגודל של החור ברמקול. . יש 5-7 מ"מ, וגם למדוד עם קליפר לא ממש ייתן לי כלום כי אני לא יודע למה בכלל הם מתכוונים כשהם אומרים 6 mm screw thread... בקיצור, אני מעדיף לקנות בארץ כדי שאני אוכל להחליף אם יהיה צורך, איפה לעזאז…

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. שלום רב וחג שמח! קודם כל, ברצוני לציין כי הפורום מאוד מועיל ומעניין לקריאה, המשיכו כך! לאחר שלקחתי את הזמן וחרשתי על הפורום, הגעתי למסקנה ש RP-21 מתאימים לי (בעיקר בגלל שאני לא מבין כלום ואנטולי המליץ). אבל, מכיוון שזה האוזניות הראשונות שלי מעל 20$ אני אשמח לחוות דעת ממביני דבר. ציוד : אין. יחובר ישירות לכרטיס קול מובנה של לוח האם או ל IPOD. מטרה : מוזיקה ב MP3(לרוב מטאל, אך גם רוק, בלוז, ג'אז) או משחקי מחשב. אז מה דעתכם? האם RP-21 הם בחירה נכונה מבחינת איכות/מחיר או שכדאי לי לשקול דגם אחר מהנמכרים בארץ? לא משנה לי סגורים או פתוחים, מה שחשוב זה איכות אופטימלית למחיר. לגבי המגבר...נשמע כמו הוצאה רצינית, אבל אם יש אוזניות שממש ממש טובות בטווח מחיר אבל דורשות מגבר …

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by msa90,

מה אתם אומרים כדאי לקחת את הG500 של קראיטיב או תG51 של לוג'יטק???

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by iakovl,

רגע לפני שאני קונה מחר את ה40D550 ב3000 ש"ח דעות אחרונות? חוות דעת על הטלויזיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  18. אני קונה את הרמקולים של אלטק 4121 יש משהו יותר מומלץ עד 550 לשמיעת מוזיקה?, (חובה חיבור אוזניות) וכרטיס קול Audigy 2 Value Creative יש משהו יותר מומלץ עד 300? האם יש אפשרות לחבל את הMP3 שלי (IRIVER H10) לרמקולים?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  19. אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  20. דוד שלי טס ביום ראשון לחו"ל ואני יכול לבקש ממנו שיקנה לי בדיוטי פרי את הרמקולים MX 5021 או את הFX 6021 1. הMX יותר טוב מה הFX נכון? 2. יש אחריות בדיוטי פרי? 3. האם זה ממש קריטי עם אני קונה את הרמקולים (כניראה MX 5021) בלי לשמוע אותם, זה ממש קריטי? 4. האם כדי לנצל את הרמקולים אצטרך לקנות כרטיס קול, כרגע יש לי כרטיס מובנה AC 96, אני אשקול לקנות את האודג'י 2. 5. מה משקלם של הרמקולים תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום, אני מחפש רדיו-דיסק קורא אמפי3 וצרובים לרכב. שהמסך יהיה כמה שיותר גדול ושהרדיו-דיסק יקרא טקסט. שיהיו חיבורים למגבר [עדיפות לכבלים מוזהבים ] ולסאבוופר [או שהולך הסאב וופר ילך עם המגברים?] ושאוכל לחבר changer של 12 דיסקים. שכמובן יהיה שלט [יש לי כבר שלט במערכת הנוכחית שלי מבית "ביונר" אז אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו במקום משום שהוא ממש טוב ונוח [יש לו גם מתקן שמחבר אותו על ההגה] התקציב - 700 שקל. בתודה מראש, אבי. נקנה! תודה לכל האנשים שעזרו... בהודעה האחרונה שלי תכלו לראות איזה דגם ותמונה של האריזה [לא היה לי כוח לרדת לצלם]

22. Started by dovik,

קודם כל,סליחה אם זה לא במקום הנכון,אז מבקש להעביר לאן שזה יותר מתאים.. אני רוצה לקנות במתנה מכשיר רדיו שיאפשר לשמוע באמצעותו שידורים מאתרי אינטרנט. בדומה לזה. אני לא כ"כ הבנתי איך בדיוק מוצאים תחנות,אז אני כותב מה אני צריך שיהיה,אם זה קיים בכלל.. חייבת להיות אפשרות להקליד שם הקישור בו נמצא השידור רדיו. זה מה שאני צריך. יש בכלל כזה דבר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by eli33,

שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  24. Started by sardin,

יש לי רדיו במערכת תקינה וחדשה, האנטנה היא חוט חשמל פשוט ארוך שמחובר למערכת וניתן להוצאה החוט נתלה בקו ישר על הקיר, אך עדיין שומעים הפרעות ברדיו והשמיעה לא חדה\חלקה יש רעש רקע ... יש למישהו עצות איך לעשות שישמעו רדיו במערכת התקינה בצורה הטובה ביותר? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  25. Started by lover323,

אני מתכוון לרכוש מערכת רמקולים למחשב ואני חושב על פיתרון הולם לגבי שמיעת רדיו דרך המערכת. קיים כרטיס רדיו למחשב? אם כן כמה הוא עולה ואיפה אפשר לרכוש אותו? אם יש לכם פיתרון אחר אני ישמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.