עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. רכשתי לא מזמן LG LED TV וצריך המלצה לרמקולים איכותיים שתתאים עד 700 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  2. Started by stalbetman,

שלום רב, אני רוצה להקליט משהו שאנשים אומרים,ולהעביר את זה למחשב,ובמחשב לערוך את זה בעזרת תוכנה כלשהי. ברצוני לדעת עם איזה מכשיר ניתן להקליט ואחר כך לחבר אותו למחשב? ואולי אתם יודעים איזה תוכנה יכולה לערוך לי את ההקלטה, אני רוצה שכל בן אדם שאני מקליט לעשות ממנו קובץ אחר כלומר לחתוך את קטע ההקלטה לכמה חלקים. והאם טייפ מנהלים יכול לבצע את העבודה הזו? לבסוף אני בעיקרון רוצה להקליט מספר משפטי מחץ של חברים שלי, ואחר כך לעשות מזה מן טראנס כזה משהו מצחיק, לכן אני צריך להקליט ולחתוך כל חבר כי אני רוצה בטראנס שכל דבר יחזור על עצמו וככה של חבר זה קובץ נפרד ניתן לעשות את זה... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. אחרי ששאלתי פה והציעו לי לקנות מחול ויתרתי על זה והחלטתי לקנות בארץ אוזניות ( IN EAR !) הלכתי על חנוויות שאני יכול לקנות מהם .( לא איטרנט ורק משהו שקרוב אליי) אז אחרי סינון הגעתי להתלבטות בין כמה אוזניות Shure SE102 קיאספי מוכרים אותם ב295 במקום 400 אצל באג ויש את אלה AKG K330 - 250 AKG Q350 - 280 אני לא מכיר את AKG אבל גם לא את הדגם של הSHURE אני מחפש אוזניות לשמיעת רוק עם דגש על צליל נקי ובאס חזק בתתקציב של 300 שקל ונראה לי שזה הכי טוב שיש עוד שאלה יש לי .. : היו לי סנהיזר CX300 II ודי אהבתי אותם ועלו לי 115 מקיאספי (לא זיוף) אז האוזניות האלה שאני שואל עליהם באמת יותר טובות ? אני מקווה שכן ושאני לא יוסיף כלכך הרבה (כמעט פי 3) על אותה הרמה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arkadur,

לאחר שיטוט בפורום, וחיפושים למיניהם לא מצאתי תשובה אז ככה רכשתי מכשיר משולב של טושיבה - DVD+ וידיאו הDVD קורא DIVX ותרגומים הבעיה היא שאת התרגום הוא מציג בג'בריש או במקפים תחתונים ( --- , --- וכו') בהגדרות - יש אנגלית, רוסית, ואחר - ואז אני צריך להכניס את הקוד האזורי בן 4 ספרות האם מישהו יודע אותו (לצערי ניופאן לא זמינים עכשיו, ואני מת לראות סרט..) האם זה מה שיפתור את הבעיה? (או שמא צריך עדכון קושחה, ואם כן, איך עושים את זה..)

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  5. שלום שלום, אני מחפש רמקולים למחשב נייד. חשוב לי שיהיו פחות מ-500 ש"ח. בנוסף, אני מאד אוהב שיש באס נפרד ועוצמתי. השימוש המרכזי מן הסתם הוא למוזיקה (ופחות לסרטים). יש למישהו הצעה ספציפית?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by overload,

ב350 שקל הם קנייה נכונה? כי אני מחפש אוזניות במחיר הזה למוזיקה (היפהופ, האוס, והרבה דאנס) (בארץ). הSennheiser HD 200 הם הכי ממומלצות שראיתי וגם ראיתי שהמחיר שלהם מגיע על ל550 שלק בחנויות אחרות, אני מצאתי ב350. מה דעתכם? עריכה : כבר 2 אתרים מצאתי שמוכרים אותם ב 550-600 שקל.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום אני יש לי כרטיס טלוויזיה חיצוני עם חיבור VGA שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440X900 ויש לי מסך FULL HD 1920X1080 וכשאני רואה טלויזיה אני רואה על 1440X900 רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור DVI או HD ברזולוציות 1920X1080? עכשיו אם אני יביא ממיר HD ויחבר למסך שלי אני יראה טלוויזיה באיכות HD אבל לא יהיה לי סאונד לשם כך צריך את הכרטיס טלויזיה השאלה אם אפשר איך שהו לעביר את הסאונד מהממיר למחשב חוץ מכרטיס טלויזיה?

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by iCe_bLaSt,

שלום לכל הפורום אני צריך עזרה בהחלטה לגבי קנייה של נגן MP3 מבוסס CD יש לי תקציב של 350 ש"ח , מצאתי בתקציב הזה את: אורביטרוניקס CDMP9000 (ללא שלט, לא מכיר את החברה) EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales">http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_on click_showItem^1284,normal_sales Panasonic SLMP80 (ללא שלט) http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/dss/product.asp?pf_id=JImp80sl Sony BQV300 (יש שלט אבל לא תומך id3tag?) http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=802 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח לדעת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

אני צריך המלצה לרמקולים ניידים, לא משהו יקר, עד 60 דולר\250 שקל. אין לי בעיה להזמין מחול. אני לא מצפה לפוצץ תשכונע עם רמקולים בגודל אפונה רצוי מאד שיפעל על סוללות AA. תודה(:

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. שלום לכולם בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות טלויזית 42 אינץ LCD לסלון. רציתי לדעת כמה דברים: בנתונים הבאים: בהירות \ ניגודיות \ רזולוציה וכו' כמה נתונים אלה צריכים להיות בשביל צפיה איכותית? דבר שני על איזה דגמים איכותים אתם יכולים להמליץ לי לקנות במחיר הנ''ל (כולל תמיכת HD) ? עריכה: מצאתי דגמים אלה, איך הם? פיליפס http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 LG http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=588135 הודה לעוזרים, אריאל.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by liran87,

אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. שלום לכולם, ברשותי סטרימר (C200). האם יש דרך כלשהי להציג את מה שאני רואה על צג המחשב (ה-Desktop למשל) על מסך הטלוויזיה? (אני יודע שאפשר לחבר ישירות דרך כבל ה- VGA/HDMI אבל המחשב נמצא בסלון וזה מסורבל להעביר כל הזמן כבלים)

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  14. אני מחפש אוזניות נוחות, שאפשר ללבוש למספר רב של שעות, אשר טובות בחסימת רעשים מבחוץ. איכות הקול משנית לשני הדרישות הקודמות, כמו כן, סוג האוזניות לא משנה. אני אעריך כל עצה וחוות דעת

15. Started by MaggieStardust,

האם למישהו יש נסיון עם המערכת הנ"ל? יתרונות וחסרונות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  16. כאילו מה אתם אומרים עליה? היא כבר 3 שנים אצלי כשקניתי אותה היא עלתה 1000 ומשהו.. מה אתם אומרים עליה ביחס ל-X530וLogitech

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by R0ck,

Petter - These Days 8:23 פשוט צ'מעו, היופי קיים כבר מהתחלה, אבל הולך ומשתפר ב2:54.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב את הכרטיס טלויזיה הזה winfast tv2000 xp global ומפעיל אותו דרך התוכנה WinFast PVR2 אחרי שחיברתי את הממיר הכול עבד טוב אבל אחרי שיצאתי מהתוכה והפעלתי שוב אז כל התמונה מטושטשת ורואים אותה בחלקים ורק אחרי שעושים ריסט למחשב רואים טוב אבל שוב אם אני יוצא מהתוכנה ומפעיל שוב אז הכול מטושטש מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? זה די דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. המחיר לא רלוונטי

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. אם צריך. כיום יש לי HD570 הותיקים והטובים של סנהייזר ולא בטוח שניצלתי אותם כראוי ללא מגבר אוזניות. בכל אופן, הגיע הזמן להיפרד מהם. אני רוצה להשקיע כמה שצריך בשני זוגות אוזניות, מגבר אוזניות וכל מה שנרדש בכדי שיוחברו למחשב ויוציאו סאונד טוב למוזיקה (וגם סרטים). עדיין מדובר רק בקבצי MP3 וסרטי MKV אך שההמלצה תתאים גם לעתיד בו בטוח ניפתר מכל קבצי ה MP3 ונחזיק רק FLACים, WAVים וחבריהם. תקציב לא נמוך מידי. באזור ה 3000-4000 ש"ח לכל הסיפור. המליצו לי בפורום אחר על http://www.amazon.com/Monoprice-615220-4-Channel-Headphone-Amplifier/dp/B00H3TE5P2 אך יש לי התחושה שמדובר במוצר שמתמקד רק בהגברה ולא באיכות שלה. ובקיצור: אוזניות פצצה+מגבר מפוצל שמתאים לשידוך שיתחבר למחשב בדרך כלשהי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום אנשים, כפי שהכותרת מרמזת אני צריך המלצה לאוזניות Over Ear עד 300 ש"ח (ניתן לחרוג מעט...) שישמשו למוזיקה בעיקר ויחוברו לסלולארי כך שגם נדרשת דיבורית. ניתן לקנות גם בארץ וגם בחו"ל (EBAY וכו'...) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by k3mot,

יש לי שתי הצעות כרגע לאוזניות, תקציב הוא 100$ (מזמין מEbay). האוזניות הראשונות הן של Sennheiser דגם HD280 Pro והשניות הן של Sony דגם MDR-7506. המטרה היא מוזיקה. הסגנונות שאני שומע הם בעיקר רוק ומטאל. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  23. שבוע טוב! בהמשך לפוסט הקודם שלי, למדתי הרבה ועזרתם לי לקבל כיוון על מה אני מחפש התקציב שלי הוא עד 2500 שקל כרגע יש לי את ה Microlab 6c, אין לי כרטיס קול מיוחד. זה התקציב שיש לי ע"מ לשדרג את איכות הסאונד שלי בחדר, חשבתי לחלק את זה ל: 1800~ שקל רמקולים 600~ שקל כרטיס קול אשמח לקבל עזרה והמלצות על דגמים מסויימים, או חלוקה שונה של התקציב שלי שאלה נוספת לא משנה מה אקנה, האם יש אופציה לשלב את הרמקולים הקיימים בצורה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by zxcasdqwe,

שלום רציתי לעשות שאני יוכל ליראות סרטים מהמחשב לטלויזיה אז קניתי קבל RCA של 3 בננות אבל אני מצליח ליראות את המחשב רק אם אני מחבר את הבננות ישר לטלויזיה אבל אני רוצה לחבר את הבננות לרסיבר וליראות את הסרטים אם הרמקולים של המערכת אבל אני לא מצליח הרסיבר הוא מדגם harmen/kardon AVR1500 תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  25. יש בכלל מוצר כזה או רק דברים בסיגנון יס מקס והוט מגיק??? תודה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.