אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מינידיסק...כמובן שיד שניה. מה הדבר שהכי חשוב שאני יבדוק במהלך הקניה????? (אני מחפש דגם פשוט,אפילו הכי פשוט,אבל שזה יהיה מינידיסק,עם מטען... עד מחיר של 300 ש"ח)
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-
-
רעיון שאבא שלי חשב עליו ומתכנן לבצע, האם שווה? מדובר על לקנות מחשב נייד יד שנייה בסביבות ה1000+ שקל שניתן לדפדף דרכו בתיקיות מוסיקה ובתוכו עשרות הג'יגות של הקבצים והוא יחובר לרסיבר וכך ינגן. מהם היתרונות והחסרונות של דבר זה? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
http://www.msnbc.msn.com/id/21344084/ אני חושב שגם בארץ אנחנו מיתקרבים לסוף המכירה של טלוויזיות אנלוגיות כבר היום קשה לימצוא בארץ CRT איכותית ומחירי הLCD יורדים כל הזמן
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הטלויזיה מיועדת לצפייה בכבלים וסרטי DVD , לא יותר מזה אני צריך המלצה לדגמים מסויימים שכדאי לקנות כי כבר נדפק לי המוח מכל הדגמים שיש בשוק.
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20081010235709_Disney_Expects_Blu_Ray_Sales_to_Surpass_DVD_in_Two_Years.html זה "מפי החמור" אז לקחת בעירבון מוגבל, למרות שאני חושב שזה בלתי נמנע. מחירי ה LCD TV צונחים באופן קבוע, החדירה הולכת וגוברת וכיום כל סרט שיוצא כמעט יוצא גם ב BR, ככה ששנתיים נראה תחזית סבירה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי, התחדשתי בטלוויזיה LCD של LG. בחוברת ההוראות הייתה אזהרה לגבי צריבה של תמונה סטטית שנמצאת על המסך יותר משעתיים או צפייה ממושכת ביחס 4:3. אני מעוניינת להשתמש בטלוויזיה כמסך שני למחשב. שאלתי היא, האם יש מה לדאוג בקשר לאזהרה הזו? אם אני שמה שומר מסך בטלוויזיה (שירוץ מהמחשב על הטלוויזיה) כשהיא לא בשימוש האם זה יעזור? שאלתי את השאלה הזו כבר באתר אחר אבל קיבלתי רק תגובה אחת והייתי רוצה לקבל כמה תגובות כי בכל זאת מדובר במכשיר יקר ואני רוצה לשמור עליו. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודשיים קיבלתי Koss PortaPro2 מניורק לא התייחסתי אל האוזניות כראוי וקצת שרפתי אותם ודפקתי תראש חיבור (3.5mm) בכל מקרה יש לי אחריות אבל אין לי דרך לשלוח את האוזניות יש לציין שאני סופר-מרוצה מהאוזניות,אי אפשר להיות יותר מרוצה. עכשיו, חשבתי לקנות את הפורטהפרו כאן בארץ (כן כן אולי מיותר בגלל המחיר, אבל האחריות חשובה) השאלה היא, כדאי לקנות משהו אחר במחיר הזה? (400-350 שקל) או לקנות פורטה פרו ב360 בתלאביב? (לא אוזניות סגורות DJ כי זה אוזניות למכשיר נייד - ולא אוזניות כפתור/ear canal) ו..משהו מכיר חנויות שאפשר לטעום קצת ממגון של אוזניות באיזור המרכז/ירושלים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר שינה טלויזיה ישנה של JVC, שיש לה שני חיבורים RF ( אנטנה ) וחיבור וידאו, כרגע מחובר לטלוויזיה זו ממיר אנלוגי דרך RF. הבעיה שהטלויזיה לא מזהה את הDVD כשאני מנסה לחבר אותו דרך חיבור הוידאו... ניסיתי לחבר וידאו דרך RF ולחבר DVD דרכו, אבל הטלויזיה לא מזהה את הוידאו ( כלומר אני לא יכול להגיע לתפריטים של הוידאו ), מה שמוזר במקרה הזה שאם אני מחבר את הממיר האנלוגי דרך הוידאו, אז כן רואים את הערוצים... דרך אגב לטלויזיה זו אין שלט לכן אני לא יכול לנסות לכוון אותה... האם יש איזשהו פיתרון חוץ מלהחליף את הטלוויזיה.? האם קיים שלט אוניברסלי שדרכו אוכל לכוון את הטלוויזיה? או שאולי ישנה אפשרות לחבר את הDVD דרך ממיר אנלוגי או דיגיטלי ישירות? אשמח לקבל את עזרתכם... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי במחשב שלי LIVE AUDIGY ואני משתמש בWINDOWS XP. בו כשהשתמשתי באוזניות אז הנמכתי את הווליום של ווינדוס בחצי, ולפעמים אפילו העלתי. עכשיו, עקב הנסיבות אני עכשיו על המחשב של אחותי ובו יש LIVE רגיל. עכשיו, בו אני מוריד את הווליום לפחות מעשירית וזה נותן את אותו סאונד ולא הגזים בהרבה אם אומר שיותר חזק אפילו... WTF?
-
ניסיתיי רמקולים שעובדים וגם אוזניות אבל לא עובד מאחורה, רק מקדימה, מה יכולה להיות הבעיה? לא התקנתי שום דבר חדש, ואין לי שום סימן צהוב במנהל ההתקנים.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע אוזניות שהזמנתי מעלי אקספרס, Bluedio T6S שבסה״כ עבדו בסדר. הבעיה היא שבחיבור למחשב (בלוטוס) יש רק שמע, המחשב מזהה שיש מיקרופון אבל כשאני מגדיר אותו ככניסת שמע הוא לא עובד. אני מחפש אוזניות אלחוטיות שיעשו את העבודה. כאלה עם ANC, שיהיה OvearEar נוחות ושיהיו אלחוטיות. יש חיה כזאת? אין לי בעיה להוציא עד אזור ה800 ש״ח פלוס מינוס. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
בתמונה יש לי אפשרות לבחור סיומת לסרט, אני רוצה שהאיכות שלו תיהיה כמה שיותר טובה... בקיצור השאלה היא איזה מהן תיתן לי איכות תמונה יותר טובה? תודה אנשים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
גבוה או באיזור גובה באוזניים. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב על הסט 2.1 הזה אם למישהו יש כאן את הרמקולים בבקשה לרשום יתרונות וחסרונות על המוצר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא בטוח אם הנושא הזה בדיוק הולך לפורום אבל חשבתי שכן ואם לא אז אני מצטער, אוקיי, אז קניתי נגן MP3 אם 20G מקום, וזה לא שאני משמ נואש למלא אותו כי יש לי במה, אני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם, האם שווה בכלל להתעסק אם הנושא הזה שנקרא ספרי קול? כי כעיקרון יותר מספרי לימוד שאולי יש בספרי קול אני לא ישתמש בזה, ואם שווה את הטרחה אז האם יש איזה אתר מארגן את כל החומר הזה?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי מסך מחשב מסוג Chimei 958D, יש לו כניסות VGA ו DVI השאלה שלי האם אפשר לחבר את הממיר של הוט \ Yes בכבל RCA (אדום לבן צהוב) לחיבור DVI של המסך? יש כבל ממיר כזה? עדיף DVI או VGA? והאם יראו משהו בכלל כשאני יחבר? (רק את הצהוב שהוא הוידאו אאוט של ה RCA, ברור שאת האודיו, האדום לבן אני יחבר למגבר) תודה
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
אהלן. אני מחבר קונסולות XBOX360, PS3 וPS4. המשחקים, במיוחד GTA5 וWATCH DOGS, נראים די מפוקסלים בטלוויזיה שלי: Samsung UA40F5000 LED בהתחלה חשבתי שאולי זה אני אבל לא יכול להיות שכולם משבחים את הגראפיקה של 2 המשחקים בקונסולות ואני רק רואה את התמונות מפוקסלות. אולי אני טועה בהגדרות הטלוויזיה? ניסיתי לשחק עם פורפילים מוכנים של movie, gaming וכו אבל זה לא ממש עוזר. אני רוצה לציין שאני משתמש בכבלי HDMI וניסיתי גם רגילים וגם מוזהבים ועדיין אני לא מרוצה מהתמונה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים את הכרטיסים של פעם? לדעתי הmidi שלהם נשמע הכי טוב אז אני חושב על לנסות למצוא את כרטיס ישן בPCI ולשים אותו כדי לשמוע מידי כמו פעם השאלה מה כדאי sb16? שהוא היה הכרטיס שלי פעם, או mt-32 שהוא תותח אבל אני לא יודע אם יש בpci תציעו הצעות עריכה: עזבו את mt-32, בסוף הוא היה רק בisa יש לי סאונד בלאסטר 16 אבל הוא בISA איזה באסה אולי אני יחפש כבר כרטיס sb16 בpci?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מתעניין מה דעתכם עליהם בעיקר למוזיקה ומשחקים ופחות לסרטים... אשמח לכל פיסת מידע.
-
- 38 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום , אני צריך קולנוע ביתי אבל אין לי באמת מושג בזה. מה שאני יודע נכון לעכשיו: צריך מסך טוב. צריך רסיבר (מזה בכלל?). DVD . רמקולים. האם אפשר לקבל הסבר קצת יותר מעמיק על העסק הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בביקורת שאייסברייק נתן יש משהו שדי הפחיד אותי.....(הביקורת) כתוב שם: אל פי מה שמובן מכאן....אין אפשרות לחבר אוזניות שהם לא של קריאייטיב ישירות למכשיר ללא השלט?!!!!!??!?!?!?!?!? HELP?HELP?א אני ממש מעוניין לקנות את המכשיר.....מה עושים!!!!!!????????? איתן
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי משחק dungeon kepper 2 ברוסית! אחרי שיצאתי מהמשחק כל השירים מהווינאמפ נשמעים עם הד ככה כל הצלילים יש איזה דרך לבטל אותו ?
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
1. מישהו מכיר מיקרופון אלחוטי/חוטי [עדיף אלחוטי] שמתחבר למחשב ויש לו איכות כמו של מיקרופון של DJ? 2. האם יש אפשרות שVirtualDJ תעבוד עם מיקרופון ואיך? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-