עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. 1. יציאה לחיבור לרמקולים מחשב 2. יציאה לחיבור לרמקולים של הטלוויזיה עצמה 3. כמובן יציאה למערכת קולנוע ביתית עצמה.. אם כן, איזה מערכת קולנוע ביתית שווה לקנות? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  2. אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  3. Started by gshhar,

כשאני מעביר קבצים מהמחשב לנגן (אני שם בתיקיה כי כשאני מוחק את כל התיקיה ככה לא נשאר זבל) ומעביר אותם אח"כ בחזרה (או מוחק) אני שם לב שנשאר פחות מקום (כמה k פחות בנגן) אז השאלה שלי היא למה,האם נשאר "זבל" ואיך אני מסדר את זה.

4. Started by shibby15,

שלום לכולם, אני הולך לקניות בסוף החודש, כבר החלטתי על הלוגיטק 680 ועכשיו צריך לבחור רדיו דיסק חדש לאוטו. התקציב הוא באיזור ה100 דולר, כרגע הבחירה המובילה שלי הוא איזה נגן של איווה, 50 משהו. ורק בגלל הליין אין מקדימה לחבר את האייריבר. אני מעדיף מגבר כמה שיותר חזק כי אני מאמין שבשלב מאוחר יותר אני גם יקנה רמקולים. אני מאמין שזה כל המידע שצריך, תודה

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש בלוח שייש לי יש סאוד סטרום איך אני מפעיל את הסאונד סטרום אמרו לי שצריך להפעיל איך מפעלים :-[ :'( בבקשה!! :'(

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by urik,

איזה חיבור הכי מומלץ?? 6 rca או composite או כבל אופטי?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  7. היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by overload,

זאת הנוסחה- IS7-E + RX-V430+ סרט\משחק 5.1= סטאריו והפתרון לא מוצא חן בעיני למה אני לא מצליח לשמוע בסראונד כשאני מחבר את הכבל האופטי מהיציאה בלוח (IS7-E) לכניסה במגבר (YAMAHA 430 )?. נדלקת במגבר הנורה של ה-PCM, שזה לפי החוברת אומר שיש אות דיגיטאלי, אבל גם מופיע רק שני ערוצים ורשום סטאריו. שיחקתי עם ההגדרות הרבה וזה לא משנה כלום. מה לעשות? הנה תמונות של ההגדרות של הכרטיס קול http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/v/e/r/l/o/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405111700116994/200408082335277539/1.JPG http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/v/e/r/l/o/a/d/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405111700116994/200408082338508973/2.JPG

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by D-M-X,

1.מתי כבר יגע לארץ הPMP? 2.כמה יעלה? 3.שווה לקנות אותו או שיש למישהו הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

http://www.bestsales.co.il/site/product.asp?product=2024 איך הוא בסדר? כי אני רוצה לקנות לחדר שלי,דרך אגב מישהו פעם קנה בחנות הזאת?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  11. מה המשמעות של כל עמודה, מה השינויים שזה עושה בסאונד, האם יש הבדל משמעותי, ואיך משתמשים בזה בדרך כלל כדי להתאים לאווירה או כל שאר הסיבות שתרצה לווסת אותו. תודה.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by nesber,

האם כדאי לרכוש את האוזניות האלו?(מצורף לינק) השימוש הוא למחשב כמובן, אבל האם הם יתאימו כמו שצריך גם לדיסקמן? האם יש לכם הצעה יותר טובה באותו טווח מחיר? מצטער על הבורות : http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=110&code=023

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by The UnKnown,

אני מפעיל סרט במחשב דרך BSPlayer איך אני מפעיל כך שיהיה סראונד 5.1? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by roma4k,

שלום וצהריים טובים! לדוד שלי יש מערכת סטריאו ישנה של חברת AIWA. אני לא יודע את הדגם של המערכת , אך היא נימצאת אצלו אני חושב בסביבות 7 שנים. הראש דיסק של המערכת - העינית שקוראת את הדיסק מקולקלת והמערכת למעשה לא קוראת דיסקים ( זה מה שהבנתי ממנו). עכשיו הוא אמר שהוא מוכן להביא לי את המערכת ואני הסכמתי. השאלה שלי היא האם זה שווה להחליף את העינית? כי בדר"כ כאלה דברים מתקלקים ובהתחלה עובדים ואחרי זה שוב פעם לא. דבר נוסף הוא שיש ברשותי נגן דיסקמן של PANASONIC, דגם SL - S262 וחשבתי אולי איכשהו ניתן לחבר אותו למערכת כמקור הדיסק, האם זה אפשרי? האם איכות צליל הסטריאו תהיה טובה? וכמו כן אולי אפשר לחבר את המערכת למחשב ובכך מקור הקול יבוא מן המחשב ולא יהיה צורך בעינית שבמערכת. מה דרו…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by prexus,

Hello folks, prexus from palo alto, callifornia. I can get either the new 4th gen iPod or the iH120 for my BDay. Which of them should I get and why? BTW, I'm talking 20GB models. prexus Edit: Maybe the new creative zen touch? 20GB model for arround 270$, like the iPod educational price or the IH120 price. עריכה 2: שווה להשקיע 80$ בשביל לעבור מה-OB של ה-MSI K8N Neo Platinum ל-A2ZS? בעיקר למשחקים ונוזיקה, אולי יש משהו אחר שעדיף?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by TheTerminator,

כפי שכתוב בכותרת אני מעוניין לדעת איך אני יכול לחבר את המחשב לרסיבר, בצורה שישמעו סרטים (AC3) בסראונד. הרסיבר הוא MARANTZ 4400 והכרטיס קול הוא אודיגו 2 (בלי הראקר החיצוני) החיבורים של הרסיבר- 4 כניסות VIDEO 3 יציאות VIDEO 2 כניסות S-VIDEO 2 יציאות S-VIDEO 7 כניסות AUDIO 4 יציאות AUDIO 2 כניסות אופטיות 1 יציאה אופטית 2 כניסות קואקס 1 יציאת קואקס קדם מגבר ל-6.1 ערוצי הגברה כניסת 6.1Ch אנלוגית אם אפשר אז גם תרשמו איזה כבלים צריך לקנות. תודה מראש.

18. יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר). אני מתלבט בין כמה אפשרויות: Logitech® Z-640 - 5.1 לבין Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1 לבין עוד אפשרות: כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO, 70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי. הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא: RX-6012VSL לא תצליחו למצ…

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. Started by Kenny,

היי , יש לי כרגע ברכב רמקולים של pionner 330w 3-way (הסדרה הכחולה) ואני מקבל היום גם סאב וופר 12 אינץ 600\800 וואט , אני לא סגור על זה. ושל חברת pioneer\sony גם כאן אני לא סגור על זה :\ בכל מקרה , אני צריך מגבר , עכשיו חשבתי או להביא שני מגברים חלשים יחסית ופשוטים ואז מגבר לרמקולים ומגבר לסאב (הרמקולים הקידמיים לא צריכים הגברה ) או להביא מגבר אחד חזק , ולחבר שתי יציאות ממנו לרמקולים ושתי יציאות לסאב (זה אפשרי , נכון?) התקציב לא גדול ממש , ואני לא מתכוון להשקיע כל כך הרבה... אז בואו נשאר באיזור ה 700 ומטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. Started by Dr Hardware,

הראשון: SONY MZN 510 מפרט: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=61875&saleNo=158910 תמונה: http://www.minidisc.org/images/sony_mzn510_300.jpg השני: Sharp MD-MS722 מפרט: http://anandtech.dealtime.com/xPF-Sharp_MD_MS722 תמונה: מה יותר איכותי ועמיד?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ה-Winamp מפעיל רק את הקדמיים...איזו תוכנה יכולה להפעיל את כולם? תודה D:

• 13 תגובות
    • 934 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין להתקין למחשב מערכת סראונד הכוללת 4 רמקולים. חבר שלי אמר שזה אפשרי - אבל איך?!? עכשיו למחשב שלי מחוברת מערכת ולה 2 רמקולים - שכאילו זה יוצא שמשניהם לא שומעים אותו דבר כלומר סטריאו. יש לי עוד מערכת שלא מחוברת עם 2 רמקולים אחרים, איך אני עושה שיהיה לי סראונד מ-4 כיוונים שונים? תודה מראש "YASSER".

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח…

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  24. יש לי לוח אם EPOX 84DA+ ויש לו קרטיס קול עם תמיכה ב spdif זאת אומרת יש על הלוח חמישה פינים שמיועדים לכרטיס הרחבה פשוט שמשמש כמחזיק ליציאה עצמה הבעיה היא שאין כזה כרטיס למכירה בארץ( לפחות לא שאני יודע ) עכשיו אין לי בעיה להשיג יציאה ולהליחם אותה עם שני חוטים לפינים אבל אני לא לאיזה! (אני צריך יציאה cox, לא אופטי ) יש שם SPDIF_IN SPDIF_OUT GND NC VCC יש למישהו מושג?? בכל מיקרה אני מעדיף כזה כרטיס מוכן אם משיהו יודע איפה אפשר ליקנות כזה השני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/accessoiries.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכם, חזרתי היום מהקלטות (לא מקצועיות אני נחפז להוסיף) ואנחנו רוצים לערוך כמה קטעים. עד עכשיו, השתמשנו בתוכנה שבאה עם תוכנת הצריבה Nero, אבל מה שאני מנסה לעשות, דורש דיוק של מאית השנייה (או שזה יוצא לי שיש חצי מילה פעמיים). אז עכשיו, אני מחפש תוכנה מתאימה, שתאפשר לי להעתיק ולמחוק קטעים, על בסיס של מאיות השנייה. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 4 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים