עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב, קיבלתי לא מזמן דיסקמן MP3 של סוני, ואני רוצה לקנות אוזניות חדשות שישמשו אותי גם במחשב. התקציב שלי נע בין מאתיים לשלוש מאות שקלים, והשיקול היחיד שלי בבחירה הוא איכות הסאונד. אני לא מעוניין בנוחות ולא בקומפקטיות, אלא באיכות בלבד. אז ככה, מה צריך לבחון כשבאים לקנות אוזניות? מה מבדיל אחת מהשניה? ואילו אוזניות לדעתכם עונות על הצרכים שלי בצורה הכי טובה בטווח המחירים (הנמוך יחסית) הזה? חשבתי בינתיים על אלה: http://www.us.aiwa.com/default.asp?page=products∏=393&action=productSpecs ועל אלה: http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start;sid=ZcuaGnBPcSGaG0-3KqqQET9AYcOPMVZ40GY=?CategoryName=pa_Headphones_CDSeriesStu…

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Norm4nde,

שלום לכולם אז ככה הבעיה שלי היא קצת מסובכת... יש לי 8 רמקולים בחדר כל אחד / שייכים למערכת שהיו לי פעם אבל עכשיו יש ברשותי גם 2 מערכות LG + KENWOOD ובאס גדול ואיכותי ואני רוצה לחבר את כל הרמקולים לשני המערכת ובעזרת מיקסר שיש לי לחבר אותם למחשב או לטלויזיה... אבל הפאק הוא: שלכול אחת מין המערכות יש רק יציאה אחת אין לי מושג מה נדפק בשניה... אם יש דרך לסדר אותה אשמח אם תביאו לי... בקיצור החלטתי ללכת על המערכת הטובה מבינהם KENWOOD (מכיוון שיש איזה פאק בLG בחוט מאחורה) חיברתי רק 6 רמקולים לאותה יציאה... איך חיברתי ? - > לקחתי את כל החוטים של המערכות יחד עם חוט רגיל יש רמקולים חיברתי את כולם ורק את החוט הרגיל למערכת כך שליצאה השחורה נכנס חוט אחד וליציאה האדומה אחד. אשמח אם משה…

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by yaniv_appX,

בוקר טוב יש ברשותי אוזניות sunnhiser game zero חיברתי אותם לכרטיס קול על הלוח אם תחילה ביחד עם הרמקולים אך הם לא רצו לעבוד ביחד מחובר כוח או משהו , ברגע שחיברתי אותן לחיבורים בקדמת המארז הן עבדו ממש לא טוב, אך מאחורה הן עבדו יותר טוב והיה שיפור מורגש בקריאה בפורומים שונים הציעו שבשביל אוזניות כאלו מומלץ להשתמש בכרטיס קול בשביל "לממש" את הפוטנציאל של האוזניות ולשמוע בהן יותר טוב מה דעתכם על כך ומה מומלץ לקנות? הם דיברו שם גם על amp האוזניות הן למטרות גיימינג ומוזיקה

4. אני הולך לקנות מערכת 5 רמקולים ואין לי ממש מקום ל3 רמקולים מקדימה, האם זה משנה אם הרמקול סנטר יהיה בקיר האחורי בין שני הרמקולים האחוריים או שהוא יהיה מקדימה בין שני הרמקולים הקידמיים? אם זה יהרוס לי את הסראונד או שזה לא משנה? תתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. Started by ashraf1991na,

היי לכולם יש לי ברכב מגבר V15 הוא עובד תקין דולדת מנורה צהובה ולא אדומההבעיה היא שאני מחבר רמקולים רגילים יש לי קול הכל טוב ויפהאבל כשאני מחבר סאבוופר הוא לא נותן כלומר רמקולים רגילים עובד טוב אבל סאבוופר לא עובדמה יכול להיות הבעיה שלו מישהוא יכול לעזור לי?????

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש לקנות אוזניות קשת אלחוטיות לחדר כושר. טווח מחירים עד 400 (אפשרות לחריגה מהתקציב אך ורק אם זה ממש שווה את זה). חשוב לי שיהיו נוחות, שלא יחממו את האוזניים יותר מידי, ושלא יכיאיבו באוזניים יותר מידי, הנוחות מאוד חשובה לי. הייתי רוצה שתיהיה להן את האפשרות לחבר כבל 3.5 בנוסף לבלוטות'. שהרמת שמע תיהיה טובה. אם אפשר להשתמש בהן גם בשביל שיחות זה יהיה נחמד. נראה לי שזה כל מה שאני צריך מהן, אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל להוסיף איזשהו קריטריון חשוב אז זה יהיה נחמד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by KoM,

אני במהלכים כרגע של שידרוג המערכת בסלון למערכת קולנועית חזקה ואיכותית ממה שהיה, יש כבר רמקולים חדשים מחשב חדש ומגבר משודרג ועוד כל מיני דברים שאפרט עליהם בהמשך אם תרצו (תמונות...) השאלה שלי כיום היא כזאת, יחד עם אבא שלי הלחמתי על הכבלים של הקידמיים והאחוריים בתים לפיוזי הגנה כדי שבמקרה והמגבר ישתגע (אנחנו שומעים בווליומים מטורפים לפעמים בסרטים) אז הרמקולים לא יקבלו פצצה וישרפו אלא רק הפיוז ילך. רציתי לדעת האם יש השפעה כלשהיא מבחינת איכות שמע כאשר אני מוסיף פיוזים כאלה על כבלי הרמקולים (כבלים של PROEL), האם צריכים פיוזים מיוחדים להעברת סאונד ? או רק שיוכלו להשרף במקרה של עוצמה גבוהה מדיי ?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  8. אורח Si-Nom

זה בסדר שלוקח לנגן שלי להעביר כול שיר בערך 20 שניות? כול השירים הם פלוס מינוס 8 מגה ביית.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אוקיי אז נתחיל בתקציר קל ברשותי האייפוד מהדגמים החדשים, 30 ג'יגה שנקנה בחודש אוגוסט האחרון בארה"ב. בהתחלה הכל היה מצוין, פשוט מושלם! קצב ההעברה (דרך פיירוואיר של קריאייטיב..) היה בסביבות ה 4-5 מגה לשניה (!) ואז משום מה הוא נהיה מאוד מאוד איטי.. הוא החל להעביר בסביבות החצי מגה ופחות (שזה אסון למי שמעביר ג'יגות שלמות של מידע..). אז הבנתי שאומרים כי יש בעיות עם כרטיס הקול של קריאייטיב (למרות שזה עדיין נראה לי מוזר כי הוא עבד טוב מאוד עם הקריאאיטיב, אז מה קרה לו?! ביום אחד הכל התקלקל?! נשמע חשוד..) אבל אמרתי ניחא, וקניתי כרטיס פיירוואיר וקיוויתי לטוב ו.....זה עדיין באותה מהירות אתם לא יודעים כמה מתסכל זה! בעוד כמה ימים אני טס לפולין ורוצה להעביר משהו כמו לפחות עש…

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by avatar,

שלום רב, האם יש טעם להתקין כרטיס SB AUDIGY 2 על מחשב חדש עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA? לפי מיטב הבנתי רוב הפונקציות שלו יהיו מנוטרלות ממילא. (האלטרנטיבה היא להשתמש בכרטיס הקול המובנה בלוח.) תודה מראש למשיבים.

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  11. מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by GEVER1,

לנעול

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  13. אני מחפש אוזניות קטנות כאלה שנכנסות לאוזן (מצטער שאני לא יודע מה השם ה"מקצועי של סוג כזה) אני שומע בעיקר ראפ וטראנסים. תקציב-200 ש"ח. אם אפשר מהחנות הזאת: http://www.djshop.co.il/category/home_page היא נראית לי פשוט איכותית ועם הרבה מבחר... היא הכי טובה שמצאתי... אם יש לכם חנות אחרת רק תגידו. תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. יש לי טלוויזיה LCD FHD שמחוברת למחשב וחשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה או לכידת וידאו ולצפות בהם בחלון (גם אם זה מסך מלא) ולהריץ על הוידאו פילטים (FFDSHOW למשל). מישהו ניסה את זה, האם זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by shimi 1,

שלום לכולם יש לי התלבטות גדולה מאוד בין 2 אוזניות שאני רוצה לקנות: Koss UR20 או sennhieser HD205 התקציב הוא עד 300 ש"ח למישהו יש הצעה לאוזניות טובות יותר ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  17. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by kroi4,

היי, יש לי 5.1 רמקולים בחדר שמחוברים לרסיבר בחדר, אני מעוניין לשדרג את הסאבוופר שלי (עד עכשיו בקושי שמעו ממנו, כמעט ואין הבדל בסאונד) אבל מצד שני אני לא רוצה להוציא סכום גדול של כסף. ראיתי שרוב הסאבוופרים עולים 800+, לפני כמה ימים שמעתי אצל חבר מוזיקה במערכת MicroLab FC330 שזה סאב שיש בו מערכת שמע + 2 רמקולים לחיבור למערכת (לסאב) ושומעים ממש מעולה. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את הסאב ואת הרמקולים לרסיבר שלי? תמונות של החיבורים מאחורה (דרך גוגל): לינק 1 לינק 2 אני רוצה לחבר את הסאב לחיבור המיועד לו ברסיבר ולגבי הרמקולים הקטנים הבנתי שאפשר לקנות מתאם בננה לחיבור של רמקול. שימו לב שהמחשב שלי מחובר דרך ח…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by T-HacK,

אני מתלבט בקניית iPod, או iRiver ... שמעתי ש iRiver יותר טובים מאייפוד, יותר מתקדמים .. מישהו יכול לתת לי מידע על שניהם ?? שאני אוכל להשוות מה זה בכלל אייפוד\אייריבר כמה זה עולה ? אילו דגמים יש? תודה רבה.

20. ערב טוב... ברשותי מחשב שהגיע מלונדון. אחרי שפרמטתי את הדיסק קשיח, במנהל התקנים לא נמצא החומרה של ה"קול". הכרטיס קול שלי הוא מובנה. אין לי את הדרייבר של הלוח אם, ואם לומר את האמת אני גם לא יודע איזה לוח אם יש במחשב הזה. מבקש את עזרתכם במציאת הדרייבר. נ.ב נסיתי למצוא התקנה דרך הדיסק של נערכת ההפעלה אבל ההזדמנות כשלה. תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by Coca Cola,

הרמקולים מצויינים, יפים ואני מבסוט מהם, חוץ מדבר אחד, בדקתי את הרמקולים והרמקול השמאלי (זה בלי הפוטנצוימטרים) פשוט לא משמיע קול מה הבעיה?

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by itaysp,

טוב אז ככה.. הלך לי הדיסקמן לפני כמה חודשים.. רציתי לקנות דיסקמן שתומך ב MP3... אבל עכשיו שיניתי את הכיוון... ואני רוצה לקנות נגן שפועל על זיכרון... שמעתי הרבה דברים מאד טובים על ה IPOD... אם אני אקנה, אז אני אקנה את ה 20GB מכיוון שהוא בא עם הנרתיק והמעמד והשלט, ולקנות את כל הדברים האלה בנפרד עם ה 15GB בסוף יותא יותר... וגם כי אני מעדיף 20... אבל בארץ המחירים נורא יקרים... וה IRIVER יוצר בערך כמו המחיר של ה IPOD... לIPOD יש המון תוספות מדליקות כמו המשדר רדיו.. לIRVIER - אני לא יודע כמעט כלום עליו מישהו מהם תומך בעברית? האם זה יקרה בעתיד? קראתי ב PC PLUS שאפל אמרו שאם ה IPOD יתפוס תאוצה בארץ הם יעשו תמיכה לעברית.... אבל בגלל המחיר בארץ אני לא חושב שהרבה יקנו באר…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by Amit Shani,

אהלן אני מחפש רמקולים עד 500 שקל בתכלס תקציב לא מעניין אותי אבל אני פשוט לא איזה מעריץ גדול של סאונד זה לא כזה משנה לי פשוט כרגע כולם אומרים לי שיש לי חרא רמקולים ושאני ארגיש הבדל... אז בקיצור רמקולים חמודים עם בס אני מניח. הדגשים שאני מחפש זה שהרמקולים עצמם לא יהיו עבים, שיהיו מעוצבים כאלה חמודים, דגש על מראה ולאו דווקא על איכות. בתודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. Started by Lyor,

קניתי היום את HD555 רציתי לדעת יותר בקשר לBURN IN: כמה זמן לעשות, איזה מוזיקה עדיף להשמיע באותו הזמן, ואיפה הכי כדאי? (נגן MP3 או רסיבר למשל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. Started by QQQ,

מצאתי את הכרטיס הנ"ל במחיר טוב בארץ והוא נראה לי מתאים לצרכים שלי. http://www.comprousa.com/en/product/m3f/m3f.html רשום שיש תמיכה בPAL אז לא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם ממיר יס. מישהו יודע אם האיכות שתתקבל תהיה טובה יחסית עם הכרטיס הזה? (מבחינת וידאו ואודיו, על ממיר יס סטנדרטי דרך COMPOSITE) תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.