אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי היום את הרמקולים שהזמנתי: creative inpire 5.1 5200 חיברתי הכל להכל כמו שצריך... אני בא לעשות בדיקה אם כולם עובדים ומגלה שרק השניים הקדמיים עובדים... אה וגם הבאס. מוזר... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש יונתן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מערכת רמקולים 5.1 LOGITECH X-530 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2059&scat=199&tcat=30 עכשיו הכל עובד טוב אבל יש לי שאלות: 1)בשירים...רק 3 רמקולים עובדים...2 והסאב 2) מה ההגדרות לשמיעה הכי ברורה 3)יש במערכת הזאת (סתכלו בלינק) רמקול אחד קטן שהוא לרוחב...בקושי שומעים אותו..למה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
קניתי בואללה שופס .. הצעתי 800 וזכיתי איך זה , שווה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי את הרמקולים של קריאטיב דגם 2.1 2500 הכולל 2 סטליטים וסאב וחיברתי אותם. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. בהגדרות של סאונד בתור מה לסמן אותם? בתור 2 רמקולים נפרדים? כי שם כל השאר זה 5.1 ,7.1 וכל מיני דברים שלא קשורים. (ולא היה שום דיסק התקנה) 2. הסטליט השמאלי נשמע יותר חלש מהימני. ממה זה נובע? בדקתי את כל החיבורים הכל תקין. (אולי צריך להתקין דרייבר חדש לכרטיס קול?) תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי,קניתי היום רמקולים קדמיים חדשים של alpine spg-17cs. אחוריים לא קניתי בינתיים אין תקציב, לא קניתי גם סאב וגם לא מגבר, רק רמקולים קדמיים קומפוננט ורדיו דיסק. באחורה יש את המקוריים של הטויוטה 2004 שלי שהם די פשוטים ולא הכי טוביםורדיו דיסק בולטוס של alpine 72bt שאמור לתת כוח ואיכות לרמקוליםהווליום יכול להגיע עד 35, הוא כיוון לי שם את העוצמות והבאסים איזה רבע שעה כי הבאסים היו מדי גבוהים וזה לא היה נשמע טוב, ועדיין, ברגע שאני עובר את ה25 26 שגם ככה לא שומעים ככ חזק במספר הזה, השמיעה מתחילה להיות בכלל לא נקייה, במיוחד בשירים עם באסים, אבל גם בשירים בלי באסים ברגע שאני עובר את 26 ובכלל שאני מגיע ל30 זה ממש לא נעים לאוזן.מילא היה מגיע ל25 והיו שומעים חזק, אבל ב25 זה לא כזה חז…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים ורציתי לדעת אם הכרטיס קול שלי מתאים..! האלה הרמקולים : וזה הכרטיס קול שיש לי עכשיו : Device Description Type Analog Devices AD1888 @ ULi/ALi M5455 AC'97 Audio Controller PCI זה טוב? :-\
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי רמקולים למחשב של לוגיטיק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550]] קניתי אותם ב280 שקל השאלה שלי אם שוים את המחיר או שהיה עדיף במקומם לקנות את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 שהם יותר זולים לדעתי אם שוים את המחיר ואני מזה מרוצה מהם ויש לי עוד שאלה כשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז מתחת לסאב וופר היה קצת חם האם זה צריך להיות ככה והם זה יכול להרוס את הסאב והם הרמקולים יכולים להיקרא אם שומעים מוזיקה בעוצמה חזקה לא הכי חזקה אבל די חזקה תודה מראש
-
אני זוכר בזדמנו שדיברו כאן על זה שכשאתה קונה רמקולים חדשים צריך לשים אותם שינגנו בעוצמה חלשה במשך כמה שעות. אני לא בדיוק זוכר. הרמקולים שקניתי הם הALTEC LANSING ה2.1 הארוכים, היפים והידועים.. ב320 ש"ח. אני מניח שידוע על איזה דגם מדובר. מישהו יודע לתת לי תשובה? על איזו עוצמה וכמה זמן בדיוק לשים?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מה אומרים אני צריך ביקורת תעשו לי טובה אם מישהו קנה..שמע..ראה את הרמקולים בפעולה שיגיד לי איך הם או לפחות ביקורת באינטרט בבקשה תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את הFX 6021, האם קורה משהו לסאב וופר או למחשב אם אני שם את הסאב וופר צמוד למחשב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי היום תרסיבר TX-SR308 ב1900 שח איך הוא אני רוצה לשמוע חוות דעת ממביני עניין? וסתם שאלה ככהעל הדרך איך אתה ממליצים לי לחבר תרסיבר לכרטיס קול של המחשב כדי לקבל שמיעה טובה במוסיקה דרך איזה יציאה וכבל ? תודה מראש [= תמונה רסיבר ותפריט: http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות בירושלים לקנות אחרי חשיבה מרובה רסיבר ורמקולים. רק דבר אחד לפני שאני מתחיל קניתי מחנות ליאור מירושלים בקניון מלחה אחרי שמאוד התאכזבתי מהשרות של החנויות באיזור המוכר אלברט היה פשוט מקצוען ממדרגה ראשונה ואני חייב לציין שכשהלכתי לשם לפני שבוע לא ציפיתי לזה בכלל והוא היה מעל ומעבר ורק בגללו חזרתי לשם לקנות. אז התלבטתי בין Yamaha RX-V567 ל Harman Kardon AVR260. לאחר שמיעה של כמה דקות על אותו רמקולים את שניהם זה היה ברור שאני לוקח את הYamaha (עלה 2900). הרמקולים שקניתי הם שני סטים של Polkaudio מדפיים מסוג R150 לקדימה ואחורה. סנטר Wharfedale Diamond 9.CS (מתצוגה). וסאב קניתי את Dreamsub של Pure Acustic (חדר קטן) הרמקולים עלו לי 1100 כל זוג של R150 ו700 הסאב. סה"…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זוכרים את הת'רד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57170.0 אז לפני חודש הכלפתי את הJVC5022 למפלצת הנ"ל והנה המפרט המלא שלה: רסיבר: rx-v1500 DVD: LG DVD-3351P רמקולים:PARADIGM CINEMA 70 + SUB 8" וידאו: פיליפס 6 ראשים סטריאו VR610 ממיר: HOT אנאלוגי מקלדת IR + עכבר בתוכה אוזניות אלחוטיות: סנהייזר RS4 אל-פסק: ADVICE A900 נמצא מת בגבעתיים ליד הבית הוחלפו בו מצברים + פיוז ומאז הוא מגן על המערכת שאר האל פסק קניתי בקומבינה הם מסוג advice ecom 700VA הנה התמונות http://photos.walla.co.il/singera1
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON avr1610... עכשיו אני צריך לקנות רמקולים שיתיאמו לו... אני מחפש משהו בתחום המחירים הסביר...משהו באזור ה700 שקל... אני מעדיף שיהיו כמה שיותר קטנים... ראיתי רמקולים של pure acustic ht770...השאלה היא אם אני יכול לקנות 5 כאלה ולהשתמש ב2 בתור אחוריים 2 קדמיים ואחד סנטר? תודה..
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
לפני שנה וחצי קניתי ת'נגן CREATIVE ZEN TOUCH... האוזניות שבאו עם הנגן נתנו לי סאונד ממש טוב... עם הזמן הם נקרעו לי ונהרסו..אז חיפשתי אוזניות שיהיו זולות ומספקות.. החלטתי ללכת על הEP630 אחרי חיפוש באינטרנט, ולפי ביקורות של אנשים אמרו שיש לו סאונד מצויין. אבל משום מה הסאונד אצלי נשמע לא טוב, אומנם יש ווליום גבוה והבאס לא מתפוצץ אבל הצלילים לא מופרדים, ויש צלילים שפשוט נבלעים בשיר. ניסיתי לשחק עם האקולייזר של הנגן ועדיין הסאונד לא מספק בכלל! זה הגיוני שהאוזניות שמקבלים עם הנגן מספקות סאונד יותר טוב מהEP630? או שיכול להיות שהם מזויפות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי יש לי דיסקמן mp3 בן כמה שנים ולאחרונה הוא התחיל "לקפוץ" הרבה בשירים. שמתי לב שזה קורה רק שהדיסקמן נמצא במצב משופע, כלומר לא נמצא ישר יחסית לקרקע. אם לדוגמא אני שם את הדיסקמן בפאוץ' או תיק אז הוא במשופע וקופץ בלי הפסקה. אם אני מחזיק אותו בידיים באופן ישר, אני יכול ללכת בהליכה מהירה בלי שיקפוץ אפילו פעם אחת. ניסיתי להחליף בטריות, לשים דיסק ניקוי למשך יותר משעה, וגם ספריי לחץ אוויר. כל אחד מהדברים עזר בטיפה לקפיצות אבל עדיין לא מספיק. האם יש עוד משהו שניתן לעשות בעניין או שאני צריך לקנות מכשיר חדש? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עזרה בבקשה! ??? וידאו בפורמט XviD מנגן בקצב נמוך של תמונות בשניה. מישהו יודע אם זו בעיה במפענח של הנגן או שפשוט המעבד שלו לא חזק מספיק בשביל XviD? ויש בכלל אפשרות לעדכן את המפענחים בנגן?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (ga 8ie 533 ) כל כמה שניות יש עצירה למשך שנייה או שתיים ואז הסאונד ממשיך זה קורה בכל התוכנות (ווינאמפ, משחקים,רדיו דרך האינטרנט ) ניסיתי להתקין את הכרטיס מחדש אבל זה לא עזר למישהו יש עצה ? עריכה : הסרתי את הדרייברים של כל מה שקשור לסאונד והתקנתי שוב,כרגע הסאונד עובד .
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב, שיש איתם בעיה קטנה למדי אבל עדיין קצת מעצבנת: יש תמיד קפיצה בניגון שלהם כאשר יש איזשהו שינוי בחשמל בחדש או בקרבתו, ואני יסביר... נגיד אני שומע איזה שיר ברמקולים, ובאמצע אני ידליק את האור בחדר, או ידליק טלוויזיה או כל דבר אחר הצורך חשמל בחדר, אז השיר יעצר לשנייה ואחרי זה ימשיך... מכירים את התופעה? השאלה העיקרית היא האם יש איזה דרך למנוע או לפתור את הבעיה? הרמקולים אגב הם Altec Lancing 880, למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שמתי לב שכשאני מכבה אור או שהמקרר בחדר אצלי מכבה את עצמו אז יש קפיצה כזו בחשמל שאני שומע ברמקולים שמחוברים למחשב. בכל מקרה גם באוזניות לפעמים אני שומע את זה דרך החיבור למגבר, האם זה יכול לפגוע באוזניות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין, קצב הביטים בשירים- 128/256/320kbps על מה הוא משפיע ועד כמה מרגישים את זה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-