עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. הdvd זול חמוד , קורא הכול , קורא גם כתוביות בעברית אבל אני רק לא מצליח להגדיל את גופן של הכתוביות ולשנות אותו הכתוביות יוצאות פשוט ממש קטנות ... מישהו יודע אולי מה אפשר לנסות ... תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. Started by shay-h,

שלום ! יש ברשותי Dell Dj בנפח 5 גיג'ה .. עכשיו לשאלתי ... האם אני יכול לשדרג את השפה לעברית ? האם יש דרך כל שהיא לעשות זאת ? ושאלה נוספת .. האם יש דרך לשדרג את התוכנה הפנימית ? מודים ? או משהו בסגנון ?!..

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  4. יש לי כזה דבר: 1. AKG 240 DF 2. BEYERDYNAMIC DT880 3. SENNHEISER HD600 4. DAN CLARK ETHER 2 נראה לי שזהו זה. מה דעתכם?

5. Started by rony45,

שלוםרב לאחרונה קניתי irievr דגם ifp 899 האם יש תמיכה בעברית חג שמח

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by Omer DA,

┬אני קונה בקרוב את הרמקולים X540 והחוטים לא יספיקו,אם מישהו יוכל להביא לי קישור לקניית כבל RCA במחיר סביר באורך של בערך 3-5 מטר אני אשמח וגם לא כ"כ הבנתי איך זה הולך ....צריך גם כבל וגם מתאם? או שמספיק הכבל?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  7. אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט על כל סוגי האיכויות... בתקציב עד 600 שקל. נורא חשוב לי משהו שלא תהיה לו הגבלה של איכות ושאני יוכל להקליט באיכויות של XVID 2 pass וכל השטויות האלה.... את התוכנות שעושות את זה אני מכיר אני רק צריך המלצות על כרטיסי טלויזיה. תודה מראש, ניר (:

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. מחפש המלצה עבור כרטיס קול כמה שיותר פשוט אבל שיצליח להתחבר לטייפ סטנדרטי על מנת להמיר קלטות ל MP3 באיכות סבירה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  9. Started by jambo2006,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס PVR כמו WinTV-PVR-150 מתוצרת Hauppauge לשימוש במחשב עם ייעוד של HTPC אולם לפי אתר היצרן, הכרטיס לא נתמך במחשב בו מותקן זיכרון בגודל 4GB או יותר ואני מעוניין לא להיות מוגבל בנקודה הזאת. כמו כן אני מעוניין לא להיות מוגבל בסוג מערכת ההפעלה בה אשתמש על ה-HTPC ולפיכך חשובות לי התמיכות הבאות: 1) תמיכה ב: Windows Vista 64 bit 2) תמיכה ב: Linux MythTV 64 bit 3) המארז ייכלול עינית אינפרה אדום (IR Blaster) לשליטה על הממיר של יס/הוט (דרייבר מתאים למערכות ההפעלה הנ"ל יהיה בנמצא) ושלט רחוק נתמך ע"י MythTV / Media Center תוכלו בבקשה להמליץ על כרטיס שעונה על הדרישות הנ"ל? תודה מראש, ג'מבו.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. אני חייב לדעת איפה הכי כדאי לי לתלות את ה-2 רמקולים של המערכת... אני רוצה פשוט שישמעו כמה שיותר טוב ב"כל החדר". כרגע יותר חשוב לשמוע טוב שאני במחשב. אבל אולי בעתיד גם שאני רואה טלויזיה. תודה על העזרה זה דחוף!!! נ.ב ברור שאפשר לתלות מעל המיטה או המחשב או השולחן שעליו יש את בסיס הסטריאו. וגם הזרועות מסתובבות כמובן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי לוח אם msi K9N Neo שמשולב עליו כרטיס קול on-board של realtek התומך בעד 8 ערוצים (אנלוגיים). התוכנה שבאה איתו אפילו מאפשרת גמישות מלאה בשימוש ב-conectors שבגב המחשב, כך שאם אני רוצה למשל להשתמש בחיבור האפור לחיבור אוזניות במקום לחיבור רמקולים צדדיים - אני יכול להגדיר לו את זה. הגדרתי שיש לי 6 רמקולים (5.1) וע"י 3 כבלי RCA אני מחבר את הכרטיס לרסיבר שלי (2 קדמיים, 2 אחוריים, ועוד כבל שמעביר את האות של סנטר וסאב). בתוכנה של הדרייבר יכולתי לבדוק את הסאונד של כל רמקול בנפרד והכל עבד מצויין. בתקופה האחרונה שמתי לב שרק שני הרמקולים הקדמיים עובדים כראוי, ושאם אני מבקש להשמיע צליל מהרמקולים האחרים, אז זה לא עובד כמו שצריך - במקום זה אני שומע מאחד הרמקולים הקדמיים …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  13. נתנו לי כרטיס טעון של באג ב350 שקל ואפשר להוסיף ככה עוד קצת פה ושם ויש לי כבר( MP3 (iaudio x5l ויש לי משחקים (רובם של סטים +COH והיטמן ובאטלפילד וכדומה), יש לי כבר אנטיוירוס (NOD32 ) רמקולים יש לי(X530 ), כרטיס קול יש לי ( x-fi elit-pro), מדפסת יש, ובבאג אין מבחר עצום של דברים אז חשבתי אולי לקנות רמקולים ניידים לנגן המוזכר למעלה. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2909&ser=1 ^הם שווים את המחיר? איזה רמקולים או אפילו כול מוצר אחר הייתם מציעים לי (אפשר לחרוג גם מהמחיר - אבל אל תגזימו ותגידו לי לקנות את ה Z5500 כי הם יקרנים)

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. אתם יודעים הנגן הזה הפוץ שיש לכולם שמוכרים אותו עד 1GB... הנה תמונה: http://www.bigbuy.co.il/Product.asp?Pid=3002&Cat2Cat1ID=57&Cat2ID=0&aff=Zap# תלחצו על התמונה של הנגן כדי להגדיל... רשום Prosound אבל זה של SMART... וזה אותו דבר....אני מדבר על העיקרון שתבינו על לאיזה נגן אני מתכוון בכלל... או אפילו את האתר של החברה הזאת SMART...אולי שם יש עדכונים... תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום, כבר זמן רב אני מנסה לפתור בעיה והרמתי ידים אחרי לא מעט זמן שהשקעתי בנסיון לפתור את הבעיה... נראה אם תצליחו: מפרט: לוח ASUS COOMMANDO; כרטיס טלויזיה TV2000 XP Expert של LeadTek; מערכת הפעלה WinXP מעודכנת. תוכנות: SoundMax עבור כרטיס הקול, WinFast PVR עבור כרטיס הטלויזיה. ניסיתי גם את AC3Filter אבל ללא הצלחה. חיבורים: כרטיס הטלויזיה מחובר בכבל של CD (כמו של הCDים של פעם) לכניסת AUX שעל כרטיס הקול של לוח האם (ב-Commando יש כרטיס עומד שנתקע לתוכו וכולל שקעים לרמקולים אחוריים). המחשב מחובר לרסיבר חיצוני בכבל קואקסיאלי מיציאת ה-SPDIF. לתוך כרטיס הטלויזיה נכנס כבל S-Video וכבל אודיו והממיר של HOT נכנס לכניסת Line-In של כרטיס הקול של לוח האם. תיאור הבעיה: הכל עובד בסדר (שומ…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. יש לי סקייפי ומיקרופון דיי מעפן ב 10 שקל ויש לי תמיד רעשים מעצבנים ממנו , צריך המלצה למיקרופון + אוזניות אלחוטיים משהו איכותי מ SKP או SKPYPC

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 והגיע לי איתו כבל אופטי ויש לי בכרטיס קול יציאה לכבל אופטי (audigy platinuim) יש למישהו מושג איך אני מעביר שירים מהמחשב למיני דיסק בצורה אופטית? תריך להוסיף איזה משהו שניקרא אינפרא אדום ללוח בקרה? או שאין לי מושג... תודה לעונים

18. שלום אני מתלבט בין שני דגמים האחד של LG דגם 32LC51 http://www.electricdeal.co.il/product.asp?productid=624 והשני של SAHRP דגם LC32SA1 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=621#detailed שניהם גודל 32 אינצ'. מה דעתכם? תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, אני מחפש DVD מקליט, בתקציב של כ1000 ש"ח, ניתן לסטות עד 1100 אבל לא יותר מזה. רצוי מאוד שהמכשיר יקרא divx, וכן יציאה\כניסה של SCART יהיה נהדר. כמו כן, חשוב שתהיה אפשרות של צפיה בטלויזיה בזמן הקלטה של ערוץ אחר. בינתיים שמתי עין על המכשיר של טושיבה, נראה כי הוא היחיד שעונה לי על הקרטריונים. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1225&CategoryID=165&Page=1 תודה.

20. Started by bd,

רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by y-me,

שלום לכולם ... אני קצת חדש הפורום ובכלל בעיניין חיבור מסך פלזמה למערכת הקימת שלי . אני משתמש במגבר YAMAHA לחיבור של הכבלים הDVD וכול שאר הדברים עוברים דרכו, ויציאה אחת של PL (בננה צהובה) לTV . כך המגבר בעצם בורר בין המכשירים . עד היום עבדתי עם TV 29' של סוני , שם היו לי חיבורים מכול הסוגים, והשתמשתי בPL (בננה בצע צהוב) להעברת התמונה למוניטור. השבוע קיבלתי פלזמה של SONY 42' ישנה מעת, דגם - PFM-42V1E ושם אין כמעת חיבורים מאחור ואין לי חיבור PL לבננה הצהובה שיוצאת מהמגבר שלי... אני מצרף תמונות של החיבורים שיש לי מאחורי הפלזמה של SONY, בשאיפה שניתן לחבר אותה באותה צורה למגבר כמו עד היום. המגבר שלי מוציא מיציאת המוניטור - 1. יציאת PL צהוב. 2. יציאת S-VIDEO . כאשר חיברתי את כב…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by EviLeader,

היי חברים, את האמת, הרבה מאוד זמן לא נכנסתי לפה.. כיף לחזור. אני מחפש לחדר שלי טלוויזית LCD בסביבות ה4.5 אלף ש"ח עד 5.. חשוב לי שתיהיה כמה שיותר גדולה, עם כמה שיותר איכות.. שתתמוך בHDTV, שיהיה לה רמקולים.. שתיהיה יפה לעין.. ואממ כול תוספת תתקבל בשמחה המרחק ממני לטלוויזיה הוא עד 2 מטר.. אני לא יודע בדיוק.. והטלוויזיה היא לא מול העיניים אלא מעליי... אם חשובה הזווית. תודה מראש! אשמח לקבל המלצות תומר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.