אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את המיני הזה ב-1400 ש"ח http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי ! חפרתי בפורום ובכלל באינטרנט ובאמת שאני כבר מבולבל, אשמח מאוד לעזרתכם, מחפש: טלוויזיה 58-60 אינץ למרפסת - כך שיש שם יחסית תאורה גבוהה - חשוב לי שתהיה איכות קול טובה - אפשרות לחבר דיסקאונקי ולראות סרטים עם כתוביות בעברית - תמיכה בעברית טובה - 3D לא מעניין - אחריות מעל 3 שנים - מחיר - לפי מה שראיתי עד 8K זה מחיר הגיוני למסך בגודל הזה, לא? מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש טלוויזיה טובה לסלון. מרחק צפייה כ-3 מטר. תקציב: כ-5K. גמיש אם שווה להשקיע יותר. חשבתי על גודל של 55". האם שווה לקנות אחת עם תלת מימד? או smart TV? יש עוד פיצ'רים שאולי ארצה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות נחמדות למחשב נייד שלי, שהוא מחשב גיימינג כך שאני משחק לא מעט. אני מחפש אוזניות טובות למחשב, שיהיו גם טובות לסרטים כמובן. אני מאוד אוהב איכות סאונד טובה, עם באסים טובים וכו'... התקציב שלי די גמיש, אבל החלטתי שבגלל שאני לא משתמש במחשב נייד המון, אני לא אשקיע המון כסף כי בכל מקרה בנייח שלי בבית אני משתמש ב-razor tiamat שאני ממש מרוצה מהן. תודה על העזרה ואשמח לעצות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לצוד זוג ATH AD900X בBF, אשמח אם תשתפו אותי בניסיון שלכם - מחירים טובים משנים קודמות, אתרים, מאיפה אתם מזמינים? כמו כן אשמח להמלצות למגבר קומפלמנטרי. בחיפוש האחרון שלי הלכתי לאיבוד איפשהו באיזור הO2 והFIIO, וקיימת גם דעה (אל תצלבו אותי) שאין צורך במגבר לאוזניות האלה... האם נוכחות המגבר באמת מורגשת ושווה את זה? אני לא אאודיופיל ולא מתכוון לשבת ולחפש את ההבדל במכוון, רק נהנה מהמוזיקה והמשחקים שלי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות אוזנוית של סנהייזר עכשיו הבעיה ראיתי שיש מלא דגמים וסוגים שלהם אז אני אשמח אם תעזרו לי לבחור. תקציב 200 עם חריגה של עד 100.. אני צריך שיהיה חיבור לפלאפון ושיהיו טובות לנסיעות ארוכות מוזיקה אלקטרונית בעיקר תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שהפורום הזה הוא המקום המתאים לשאול... קיבלתי מהוט ממיר magic hd ללא רכיב הקלטה, בתיעוד של הממיר כתוב שניתן להוסיף כונן 2.5". השאלה שלי היא האם במידה שאוסיף את הכונן אוכל להקליט אליו תוכן או שזה דורש איזשהו שינוי תוכנתי של הוט (הענקת הרשאות הקלטה)? מישהו ניסה? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין בקניית כרטיס קול, ישנן 2 סיבות: 1. אני צריך כרטיס עם כניסת SPDIF(אופטית) 2. שיפור הסאונד במחשב לצורך סרטים+סדרות, פחות בדגש על משחקים כרגע העדיפות שלי היא הכרטיס הזה: http://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-z מחירו בארץ 590 ש"ח המלצות? דעות?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים סליחה על החפירה בתור קופסה שנייה לחדר ילדים לצפייה בפופ קורן וקודי האם הקופסה הבאה תעשה את העבודהמדובר ב http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_203674.html VOYO V2 TV Box Windows 10 4K - EU PLUG 5000MAH BATTERY + 64GB SSD 135833402with 5000mAh Battery 64GB SSD 2GB RAM 32GB ROM Intel Baytrail T Z3735 Quad-Core HDMI WiFi Bluetooth מחיר כולל משלוח $105.99 עסקה טובה עלות מול תועלת ? מישהוא התנסה עם קופסה דומה? האם מערכת ווינדוס 8.1\10 סוחבת ב 2g זיכרון או שחייבים 4 ? האם הקופסה הזו נוטה להתחמם ??
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקראת רכישה של זוג אוזניות כאלו, המחיר הוא 710 ש"ח מארה"ב כולל משלוח ומיסים. יש אנשים עם ניסיון איתם? אפילו עם הJAYBIRD X?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם יש לי טלוויזיה מחוברת למחשב ואני מציג את מה שיש במחשב עד כה הכל טוב ויפה. אבל אני רוצה שנגיד חלון דפדפן מסויים אחד יוצג במחשב ולבנתיים אוכל להתעסק במשהו אחר. זה אפשרי? לא משנה, הסתדרתי http://smallbusiness.chron.com/make-two-monitors-show-different-things-70605.html
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך עצה בקשר קניית טלויזיה אני מחפש טלויזיה 42 אינץ' לא משהו מתוכם מידי(רק שישמעו בה טוב ויראו טוב ותיהיה אמינה) אני גם לא מחפש משהו עם סמארט TV (השידור יוזרםממיר של יס וממחשב דרך DVI TO HDMI) לכן גם עדיף שתיהיה כניסת 3.5 TO PC (כי הכרטיס מסך שיש לי במחשב לא תומך בDVI עם סאונד) ויש בעיה נוספת שאני מחפש טלויזיה עם סטנד קטן (ולא עם הרגליים שיש היום בצידי הטלויזיה בסטנדים החדשים) כי השידה שברשותי קטנה אם יהיה דגם שבאמת יהיה שווה את זה אז אני אשדרג כרטיס מסך התקציב הוא עד 2500 אלו הדגמים שמצאתי שבהם עם סטנד קטן ועם 3.5 TO PC : שהמחיר שלו ניראה טוב השאלה איך התאיכות שלו? Philips 42PFA4609 LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=888063 יש את הדגם הז…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Harman Kardon Soundsticks III שמשמש אותי בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה. האם אני יפיק תועלת ברכישת כרטיס קול? במידה וכן אשמח להמלצות מאתרים כמו https://www.overclockers.co.uk/ או http://www.amazon.co.uk/ תקציב של עד 50£ במידה ובאמת שווה את זה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד השימושים במסך טלוויזיה להם אני זקוק זה היכולת לשוחח בסקייפ. נאמר לי שאין אפשרות לחבר סתם מצלמה של PC אלא יש מצלמות יעודיות לטלוויזיה - אבל הבעיה שהן יקרות מאד לטלוויזיה סמסונג (הטלוויזיה שאני עומד לרכוש היא מסדרה 6400ׂׂ) המצלמה עולה כ-700 ש"ח !!!!!! האם אין דרך כלשהיא להשתמש במצלמה רגילה של מחשב ? האם חיבור מסך הטלוויזיה למחשב לא יאפשר זאת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי פעם ראשונה שקונה אוזניות. האם עם אלו AKG Y45BT ניתן לשמוע באופן אלחוטי עם הטלווזיה סוני 828 50?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
<p><p>איזה gauge אני צריך בשביל הרמקולים הספציפים? </p><p>מדובר בגרסה היותר ישנה של הרמקולים בלי החוטים עם הבננות בקצה אלא שצריך להשחיל בתוך חור וללחוץ על החוט עם הברגה.</p><p>והאם יש אופציה טובה להזמנה מאמזון </p><p>גם כן אני רוצה כבל של אוזניות איכותי שצד אחת שמאל ימין והקצה השני שפיץ יחיד שיכנס ל <strong>Asus Xonar Essence STX</strong></p><p>ליציאה היותר איכותית בכרטיס שמיועדת לאוזניות</p></p>
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הxperiaz3 compact שלי בדיוק חזר מתיקון, והחליפו לי את הכניסת שמע כי היו לי בעיות עם האוזניות שהכנסתי. תמיד חיברתי רק סנהייזר או מקוריות של סוני ועבד פיקס. קניתי אוזניות ספורט אין איר של jbl עם חשש קל וברגע שחיברתי הייתי צריך לשחק עם היציאה של האוזניה כדי לקבל צליל טוב.. וכל פעם שאני נוגע בשקע אני מקבל רעש באוזניות... באוזניות הקודמות שלי זה לא קרה. אני שואל בעצם אם זה יכול לדפוק לי את הכניסת שמע של הפלאפון או שזה בעיה ספציפית לאוזניות? לא רוצה עוד פעם להכניס אותו לתיקון על בעיות שמע... עדיף לא להשתמש באוזניות החדשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפשים אוזניות קומפקטיות עם סאונד גדול? ה-TITAN 5 החדשות של חברת Dunu נראות לא רע בכלל, נשמעות נהדר, ויוכלו להוות בחירה טובה מאוד עבורכם אוזניות הכפתור (או תוך-אוזן) בדרך כלל לא מקבלות את אותה תשומת הלב כמו אוזניות הקשת הגדולות. הרי זה טבעי שאם אנו קונים טלפון חכם אשר בדרך כלל מגיע עם אוזניות כפתור חינם אנו לא נקנה את אותו סוג אוזניות שוב. אל תטעו, ישנן אוזניות כפתור אשר מסוגלות להתחרות אפילו עם אוזניות קשת. היום אנו נבדוק מה יש לאוזניות תוך-אוזן איכותיות להציע. חברת Dunu Topsound הטיוואנית הוקמה בשנת 1994 בתור חברה אשר ייצרה אוזניות עבור חברות אחרות ולאחר מספר שנים החלה לתכנן ולייצר גם אוזניות משל עצמה. אחד הדגמים אשר עזר למקם את החברה על מפת האודיופילים נקרא T…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
לכל מי שמתעניין בפתרונות תקשורת בעלי איכות קול מעולה וטובה, בניקיון מרעשים והד,עם תמונה צלולה ובהתאמה המלאה שלהם למערכות המיחשוב והטלפון שלכם.אז כנסו לאתר של polycom
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי בשעה טובה האוזניות הגיעו ואני מבסוט עד השמיים! עכשיו רציתי לדעת איך לשים את ההגדרות הכי מתאימות וטובות לאוזניות דבר ראשון יש לי asus realtek audio manager היה בהתחלה על 7.1, החלפתי על STREO. זה נכון? כמו כן יש defualt format והוא מוגדר כך : '24Bits, 48000hz studio quality ' אז עד כמה זה מדוייק ההגדרות האלו? ועוד משהו, ב volume mixer רשום שמחובר speaker ולא Headphone זה אמור להיות ככה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
צהריים טובים, השאלה שלי היא כזו: ברשותי כרטיס קול ASUS Xonar Phoebus ROG עם מספר רב יחסית של יציאות אודיו מאחריו. במבצעי BF האחרונים התחדשתי בנוסף לסולו 7C גם ב M50X ו HD598. השאלה האם ניתן לחבר את שלושת במקביל וע"י שינוי תוכנתי בלבד לכוון איזה התקן יעבוד. כלומר לעשות "הסבה" לאחת היציאות להפוך לאוזניות. האם זה ניתן ואם כן כיצד?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
https://www.kickstarter.com/projects/revols/revols-premium-quick-custom-fit-wireless-earphones נשמע מעניין, מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-