עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, מחבר את הסאונד של ממיר YES MAX HD ומחשב עם כרטיס קול ASUS HD 1.3 למגבר DENON 1912. אפשרות החיבורים היא מגוונת האם האכותי ביותר יהיה SPDIF מהממיר וHDMI מהכרטיס סאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. מה ההבדל בין הנגן למינידיסק? האם ניתן להקליט ממש מכל מכשיר למינידיסק כלומר: מתוך מערכת סטיראו/טלויזיה/מחשב/מקור חיצוני למיני-דיסק ? האם לכל המינידיסקים ניתן להקליט שיר כקובץ MP3? האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים? ומה הכי מומלץ? בכלל, מה עדיף מינידיסק או נגן MP3? תודה

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by Sangha,

שלום לכולם! אז כמו בכתורת אני מעונין לקנות כרטיס קול חדש: עכשיו כמה דברים... יש את הכרטיס ?CREATIVE X-Fi Platinum + 5.25 + Remote? שמצא חן בעיני מאוד, שמצאתי אותו ב1190 שקל..ואני יכול לחרוג במחיר אבל עד 200 שקל גג. כמה שאלות: 1) איך הכרטיס הנ''ל בהשוואה לכרטיסים של סדרת ה Audigy? איכות יותר טובה פחות? 2)האם יש כרטיסים אחרים יותר טובים בדווח המחיר הנ''ל? 3) איזה רמקולים היתם ממליצים לי לקנות לכרטיס.. גם דווח המחיר הוא בין 800-1000? תודה רבה רבה לעוזרים..

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by Domovoi,

שלום,מבחינת איכות סאונד מי איכותי יותר? Audio-Technica ATH-M50 או Microlab Solo 7\6C ? המשך יום נעים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אני רוצה לצרוב כמה סרטים בפורמפט DIVX עם כתוביות בצד לנגן החדש שלי שקורא כתוביות בצד רק רציתי לדעת איך אני צורב ועושה זאת שיש כמה סרטים על דיסק לבחור לשם של הסרטס והכתוביות אותו שם:?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. היי, אני משתמש בטלוויזה בתור מסך מחשב. חיברתי אותה למחשב בכבל VGA (כחול) - ואני רואה טוב. הבעיה היא הקול... חיברתי את כרטיס הקול בכבל PL לטלוויזה - אבל משום מה לא שמועים כלום... כמובן שבדקדתי את עוצמת הקול וכו' - הכל נראה בסדר אבל לא שומעים. כאשר אני מחבר את הטלוויזה למחשב אחר עם כבל HDMI - שומעים והכל בסדר. כאשר אני מחבר רמקולים רגילים למחשב הזה - שומעים והכל בסדר. לצערי אין לי יציאת HDMI במחשב הזה וזה המחשב שאני רוצה לעבוד איתו... מה עושים? מעבר לחיבור הפשוט של הכבל - האם צריך לעשות אישה הגדרה במחשב או בטלוויזה? תודה, רם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אף פעם לא שמתי לב לאיכות גבוהה כ"כ בדיסק מקורי... אולי כי לא השוויתי בינהם...

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  8. נפתח מחדש בגלל שהקודם ננעל. אשמח לקבל תשובות.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות מאיביי רסיבר NAD אמריקאי, הבעיה היא השנאי... וממיר חיצוני זאת לא אופציה בכלל. מישהו יודע על איזה חנות שעושה תיקונים למגברים או משהו בסגנון ויודע כמה זה צריך לעלות ? תודה, אוהד.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by guypld,

שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  11. Started by roei_b,

יש לי כרטיס TV: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  12. Started by alonz1,

קניתי LCD של HAIER שהיא FULL HD בדקתי אם בכרטיס מסך קיבלתי איזשהו מתאם ואכן יש מתאם של VGA/DVI (לא יודע איזה מהם) לHDMI מה שנשאר עכשיו זה לקנות כבל אני צריך שהוא יהיה 5 מטר בערך הבנתי שיש מצופה זהב או משהו כזה אז אני צריך הסבר על הדברים האלה תודה נ.ב : אם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו למקום הנכון במקום לנעול

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by שורטי,

תראו כרגע יש לי רמקולים של ווארפדייל ואני קצת חושש שכשאני אעבור למערכת החדשה אני יתאכזב מבחינת איכות כי הווארפדייל הם די איכותיים בני 20 שנה עץ מלא ווליום ברוך השם אז כמה שאלות אליכם 1.האם כדאי לי לעבור? (אני מת לסראונד) או שמה שיש לי עכשיו יותר טוב 2. אם אני עובר אני אצטרך עזרה והמלצות ממכם על איזה מערכת ללכת? התקציב הוא 1000 3.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם של עד 7.1 כדאי לי הלחליף כרטיס? ןזהו תודה רבה

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  14. הי לכולם, אני רוצה לחבר ממיר דיגיטאלי של הוט למחשב שלי בשביל לראות טלויזיה על המסך (mag lp-917 "19) עכשיו. אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה (עד 500ש"ח) שלא יפגע באיכות השידור של הממיר (או יפגע כמה שפחות). בנוסף (ובלי קשר), אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות מכשיר שמתחברים אליו שני סטים של קומפוננט, והוא מוציא חיבור אחד, שאפשר לבחור איזה חיבור הוא יציג, מעין switch בין שני input שמעביר רק אחד מהם לoutput. אני יודע שמוכרים כאלה לחיבורי RCA הפשוטים, אבל אני צריך אחד לקומפוננט. (בשביל לחבר DVD ו Wii בו זמנית לטלויזיה בלי להסתבך עם הכבלים כל פעם שרוצים להחליף) תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ברשותי כיום מחשב פנטיום4 מחובר לרסיבר וטלויזיה 34 רגילה. כיום האודיו עובר מיציאת האוזניות אל הרסיבר. הוידאו יוצא מיציאת RCA בכרטיס המסך אל הרסיבר ומשם באותה צורה לטלויזיה. בנוסף מחובר מסך LCD מחשב של סמסונג ליציאת ה D-SUB של הכרטיס מסך וכך עובדים על מסך המחשב, והטלויזיה היא הארכה של המסך ולא שיכפול. שקלנו לקנות HTPC - וגילינו שנוכל לרכוש לפטופ שגם יהיה נייד וגם מספיק חזק (i3). ללפטופ יש את היציאות הבאות: אוזניות, D-SUB, HDMI אפשרות אחת לחיבור הלפטופ היא: HDMI - לחבר מתאם מ HDMI ל DVI (עולה 30 ש"ח) ולחבר מהלפטופ למסך המחשב. D-SUB - לחבר לכניסת הטלויזיה הקידמית (לא כלכך מוצא חן בעיניי) או לקנות את http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=5895&salenum=#topnews ולחבר לכניסת ט…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by dorlevy,

יש פה במקרה מישהו שקנה מכשיר של IRIVER מחו"ל ויודע האם האחריות שלהם היא אחריות בנלאומית? ואם כן אתם יכולים להגיד לי איפה זה רשום כי אני חיפשתי שעות ולא מצאתי... תודה מראש, דור לוי

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  18. כשקונים HTPC צריך גם, כמובן אם רוצים לקנות את השלט ועוד חלק של מיקרוסופט כדי לעבוד עם הממירים של חברות הכבלים והלווין. איך קוראים לזה ואיפה אפשר לקנות את זה ברשת, קישורים בבקשה. לא מצאתי באתר של מיקרוסופט או בחיפוש בגוגל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253639,00.html ענק מנועים להשוואת נגנים ניידים: 1. http://smalldj.com/baladeurs-mp3/?langselect=english 2. http://www.andmp3.co.uk/ 3. http://asia.cnet.com/reviews/portable_av/0,39033462,39000840_39001180+39000841c-39000420q,00.htm?checklist=&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001080&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000920&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000923&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000925&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000928&SUB…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  20. לי יש כשנה את נגן ה-IHP120 נהנה ממנו כל רגע ומשתמש בו המון אבל אחותי לא צריכה את הפיצ'רים הנוספים כמו רדיו\יציאות כניסות אופטיות וכדומה. המתמודדים הם קצת שונים אחד מהשני אבל עקב המחיר היחסית קרוב הם מתמודדים אחד מול השני בקרב, והם הריו קארבון 5GB מול הריו קארמה. על מה אתם הייתם ממליצים ? הדבר דיי דחוףשכם הנגן יקנה היום... תודה מראש...

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קיצר חברה אני חדש בפורום, ואני צריך עזרה. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 עם סאבבופר טוב כדי שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה נורמאלי ויהיה באס טוב, לא כל כך מבין בדברים האלה ומבשק עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור בבקשה לא להגיב כל כך מסובכך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  22. עם ירידת מחירי נגני ה- DVD אל מתחת ל- 300 ש"ח, החלטתי שהגיע הזמן לקנות מכשיר לטלויזיה הגרוטאה שאני מחזיק. הבעיה היא שבמחירים האלו יש אך ורק מכשירים שמעולם לא שמעתי עליהם... יש המלצות? הדרישות: * מכשיר זול * RPC-1/Region Free * יציאת SCART. יכולת קריאת DivX לא תזיק, אבל לא הכרחית. אם אפשר, נא לציין איפה ניתן לרכוש את המכשיר. ביצעתי חיפוש בפורום, אבל ההודעה האחרונה בנושא היתה מתחילת 2005.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  23. טווח המחירים הוא עד 4000-5000 שקל. אני לא מעוניין בטלוויזיה בעלת 3D, ואפילו HD-Ready מספיק לי (למרות שאני מניח שלא מייצרים יותר בגדלים האלו ב-720p בלבד). עם חיבור USB. סטרימר מובנה\DNLA זה יתרון (אך לא הכרח). הלכתי קצת לאיבוד בנבכי הרשת בחיפוש אחר משהו כזה אך יש יותר מידי דגמים ואין לי אפשרות לקבל המלצה סובייקטיבית והשוואה בין מה שאני רואה. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ben389,

יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  25. מבקש המלצה לאוזניות איכותיות לגיימינג שעיקרו CS. המחיר הוא עד 500 ש"ח, כשעדיף לכיוון מטה, מוכן לשלם יותר אם באמת מדובר בתוספת כדאית בצורה יוצאת דופן. צריך להיות משהו שניתן לרכוש בקלות בארץ בטווח זמן קצר. + זקוק להמלצה די בדחיפות. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.