אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לפרט לי מה ההבדלים , האם זה שווה את ההבדל בין המחירים ( 100 יורו הבדל בין שני הדגמים ) . אני יודע שיש מסך צבעוני , אבל חוץ מיופי והצגת תמונות , יש עוד משהו ?
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הטלויזיה למחשב בכבל RCA משני בצדדים (שלוש בננות בכל צד), קבעתי את התצוגה ל B/PAL ואני רואה בטלויזיה בשחור לבן. למישהו יש הסבר או רעיון מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
קניתי מערכת EACEN E-199 2.1 וכשאני מחבר אותה לציאת הAUDIO OUT בטלויזיה יש הרבה רעשי רקע. כשאני מחבר את המערכת למחשב הכל עובד כמו שצריך... מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך מורידם את כל מה ששייך לכרטיס הנ"ל בהגדרות של WINDOWS 98SE? אפילו בHELP באתר שלהם הם ממש הסתבכו עם זה... ולא פלא למה איך שאני שם את הכרטיס, המחשב נתקע. אולי גם בגלל שמרוב נסיונות, יש לי כמעט כל דרייבר או תוכנה אפשרית של סאונד בלסטר.. העניין הוא שהוא לא עבד עם אף דרייבר/תכנה בשום מקרה.. וגם להעיף אותו אי אפשר..
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
סתכלו הורדתי מהאינטרנט סט של מוזיקה........עכשיו יש לי גם קובץ CUE ........אני מנסה לצרוב את הדיסק ב NERO וזה תוקע אותו...לא נותן לצרוב........ האם יש תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה...או צריך לעשות משהו מיוחד ב NERO כדי שזה יפעל...בבקשה חשוב לי מאוד ודי דחוף....תודה רבה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
זה הלינק לאתר שלהם - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 כרגע הם האתר היחיד שמוחר אותם! לפי המחיר אני מבין שהאיכות גם של הקול וגם הבניה שלהם לא משהו ולא ציפיתי ליותר מדי אבל אני צריך חוות דעת אם למישהו יש מכיר או יודע עליהם משהו? תכננתי לקנות רמקולים זולים איזה זוג סטנדרטי בזול! כי אני לא צריך יותר מזה כי מוזיקה אני לא שומע הרבה וסרטים אני שומע דרך הטלויזיה! עכשיו לחדר שלי הם יספיקו אבל אני רוצה לדעת אם אולי אני יוכל לשמוע דווקא דרכם מוזיקה וגם סרטים?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למערכת קולנוע ביתית שנמצאת בסלון,אני מרגיש שחסר לי הבאס בשירים אז בא לי לקנות סאבוופר טוב ב 500 שקל תנו המלצות
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי רסיבר(וגם רמקולים לא רעים בכלל של JBL) , הרסיבר של JVC , דגם R-K2OL , רציתי לדעת איך הוא?(מאוד ישן)
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דודוה שלי קנתה רסיבר חדש אז היא הביאה לי תענתיק שלה הרסיבר sansui -srereo receiver 6060 שווה משהו???
-
- 12 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כנראה שאני יתן למישהו לקנות לי בארה"ב ביום ראשון. מה אתם ממליצים? האייפוד יותר יקר אבל מקבל מחמאות מהמון אתרים. שמעתי שהוא שיש לו בעיית אמינות- שהוא נהרס מהר- זה נכון? המובו עולה 50 דולר פחות ויש לו בטרייה מתחלפת בקלות. יש לו מסך קטן וכפתורים קטנים. מה אתם אומרים?? עוד שאלה חשובה אפשר לקנות בידע אחריות (למקרה שלא קניתי את האייפוד בארץ?)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בסאונד שיוצא מהמחשב. הבעיה היא שאני מדליק את הרסיבר על הכניסה שהמחשב מחובר אני שומע כל הזמן מין צליל כזה של אווווווווווווווווווווווו וברגע ששמים מוזיקה מהמחשב אז זה קצת נעלם אבל עדיין שומעים את זה וזה מעצבן מאוד. חשוב לציין שזה רק מהמחשב לא מהמערכת עצמה כי בדי וי די אין את הבעיה הזאת ככה שזה בא מהמחשב. למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים: מדובר ברסיבר של YAMAHA דגם RX-V430 והכרטיס קול שאני משתמש בו הוא על הלוח אם שלי: CHAINTECH 7NJS אם צרכים עוד פרטים אז תגידו. תודה מראש COOLER-MASTER
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה בדיוק האיתרונות של הH340 על ה140? חוץ ממסך ציבעוני (ה340 לא יכול להציג סרטים אז למה צבעוני לעזאזל?) מי יותר טוב בבטריה ואיכות סאוונד ונוחות וכל הדברים שרק אפשר לחשוב עלהם? מה השיפורים הרציניים בין ה140 ל340?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות יש לי פטיפון Sony PS-242 ויש לי בעיה איתו.. לקחתי אותו למתקן פטיפונים שיחליף לי מחט וראש והוא אמר לי שבראש שסוני שמו אין ברגים והוא לא יכול להוציא אותו כדי להכניס אחד חדש.. יש למישהו מושג איך אמורים להוציא את הראש של הפטיפון הזה? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל הזמן ההורים מתלוננים על רעש(ובצדק..) אז חשבתי לקנות אוזניות. יש לי כרגע 320 שקל(כולל מישלוח) אפשרר להשיג בתקציב הזה אוזניות טובות?! האוזניות יהיו רק למוסיקה ויתחברו לאודיגו 2. בתכלס לא אכפת לי מאיפה לקנות העיקר שלא יעבור את התציב. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל מה שלומכם? הכל סבבה? בכל מקרה, קניתי בחו"ל MINI-DISC חדש של SONY. הנגן הוא מהדור החדש של הMD - הHI-MD. זה אומר בעיקר שכל דיסק הוא 1GB... בכל מקרה, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הנגן הוא טוב? מה התרשמותכם? 2. האם אפשר להוריד איזה שהוא FIRMWARE שהוא יוכל להציג עברית?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח EPOX 8KDA3+ אשר מכיל יציאה אופטית וגם קוקסייל, ניסיתי לחבר את שתיהן (לא בו זמנית כמובן) ולא הצלחתי לשמוע ב-5.1, הוא תמיד מאפשר לי לשמוע ררק בשני רמקולים הקידמיים. מה עושים? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות אוזניות בארה"ב ב50-55 דולר. על מה אתם ממליצים? 2. מה ההבדל בין אוזניות סגורות ואוזיניות פתוחות? מה עדיף לקנות? 3. תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
יש לי רמקול סנטר שמחובר ע"י 2 חוטים ולא יציאה RCA או אנלוגי או איך שקוראים לזה בקיצור יש לי רסיבר של 2 ערוצים ורציתי לעשות שהסנטר יפעל בסראונד, בקיצור לקחתי חוט וקראתי אותו עד לחוטים בפנים וחיברתי אליו יציאה כמו שבמחשב וחיברתי לסנטר (מקווה שהבנתם) בקיצור אני מחבר ליציאה הירוקה, בסדר עובד טוב, אבל שאני מחבר ליציאה הכתומה לסראונד שומעים ממשששש חלש וגם ביציאות האחרות, כמעט לא שומעים אותו רציתי לדעת מה לא בסדר? וגם אי אפשר להגביר אותו הרי, כי זה חוט שקראתי לו תצורה וחיברתי אליו עוד חוט שקראתי עם יציאה כמו שבכרטיס קול. ובדקתי MUTE ודברים כאלה, הגדרות.. 2.1 5.1 וכל אלה יש לי את הכרטיס קול המובנה שעל הלוח ABIT NF-7 SL תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב חדש וגם רמקולים חדשים הממ אז ככה עד עכשיו הייתי סגור על ה CREATIVE T5400 ואני מקבל אותם ב700 שקל... אם יש משהו אחר שאתם ממליצים עליו אז בבקשה תגיבו תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס קול של הרקולס או audio trak. לא מצאתי שום חנות (ניסיתי ksp, pandas, ynon D, plonter) חשוב שהכרטיס ל-א יהייה של creative. תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= סט רמקולים מפואר באיכות משובחת מבית חברת ALFHA TECHNOLOGY דגם AL-1000 אני הולך לשמוע אותם מחר בחנות... ואל תשכחו אני תמיד יכול לבטל... עם איזה רסיבר אתם ממליצים לשמוע אותם?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-