אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם. השבוע קניתי טלוויזיה של LG 32 FULL HD הדגם הוא LD460 הטלוויזיה היא פול HD כמו שרשמתי למעלה... יש לי בבית ממיר רגיל של YES ואני לא מתכנן כרגע לקנות את הממיר HD כי YES רוצה הרבה כסף... 60 שקל לחודש על הממיר. מה שמטריד אותי שלא רואים טוב את הערוצים הרגילים...(ערוץ 10 ערוץ 22 ערוץ 24 וכל השאר...) בעצם לא רואים תמונה חלקה..אלא מטושטש כזה עם נקודות מעצבנות... מי מה שהבנתי פחות או יותר זה בגלל שהיא פול HD , והיא בטכנולוגיה גבוהה... והערוצים הרגילים שהממיר של YES משדר הם בפורמט נמוך של 300p-400p הם זאתי הסיבה? אפשר לעשות משהו? מישהו ממליץ מה לעשות...? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה UK6100Y LG ואני חדש בתחום הטלויזיות החכמות. יש לי כמה שאלות. 1. קודם כל אני רואה שיש מלא בעיות עם הצפיה בערוץ 1 דרך האינטרנט (זה נתקע כל הזמן) אז הייתי רוצה לקנות ממיר עידן פלוס, אבל אין לי מושג מה לקנות. אני רואה שיש מלא ממירים. מה אני צריך לקנות? מה ההבדלים בניהם? יש כאלה שמקליטים? מה הכי זול? והאם יש פתרון אחר זול יותר? 2. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה. את הטלויזיה הישנה הייתי מחבר למחשב עם HDMI ולא היה שום בעיה, עכשיו זה פשוט לא עובד. אני רואה במחשב שיש זיהוי כלשהו של מסך נוסף, אבל אני לא מצליח להגיע למצב שאני רואה את המחשב בטלויזיה. איך עושים את זה, והבנתי שיש כמה דרכים? אפשר לעשות את זה עם HDMI וגם בלי? דרך הWIFI?
-
- 8 תגובות
- 7k צפיות
-
-
כשאני מדליק את הטלויזיה בכל פעם יש צליל מעצבן כזה של ההפעלה. חיפשתי באפשרויות איך להשתיק אותו ולא מצאתי. אודה לכם! תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כבר שבוע שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול החדש שלי... HERCULES GAMESERUND FORTISSINO 3, 7.1 אבל משום מה אני ניתקל בבעיה להתקין אותו על ה XP, אני מקבל הודעה שהווינדוס מזהה, מתקין, אבל יש פתאום הודעה שהכרטיס כניראה לא יעבוד כיוון שיש בעיה עם תהליך ההתקנה.... אני ממש נואש!!! אנא עזרתכם!!! ניסיתי להוריד את הדריוורים של הכרטיס הישן (לא מובנה על הלוח אם) אבל אני לא מצליח, לא דרך הדוויס מנג'ר ולא דרך הקונטרול פאנל. נישאר לי בדוויס מנג'ר סימן שאלה שאני לא יכול לעשות לו UNINSTUL.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כבלים לאודיו בין הממיר של הוט לטלויזייה האדום לבן -אדום לבן.יש הבדל בינהם לבין ה20 פינים? מה יותר איכותי?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כרטיס X-FI XTREME MUSIC להתקין את הדיסק שקיבלתי או עדיף מהאתר שלהם?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
דגם : GT-P6000 של GIGABYTE . הכרטיס לפי מה שאני מבין בחיבור פשוט PCI SLOT יש לו יציאה של אנטנה , SVIDEO , ו RCA איך מחברים אותו ? כדי לראות תמונה ? איך מקליטים מישהו פעם התקין כרטיס טלויזיה ? יש לי YES . http://www.giga-byte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2780&ProductName=GT-P6000
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היום קניתי סוף סוף כרטיס קול ממש פשוט 5.1 בשביל הרמקולים X540 שיש לי אחרי שתליתי אותם .. המוכר אמר לי שאני צריך להיכנס לביוס ולבטל את הכרטיס קול שיש לי ואז להתקין את הדרייבר והכרטיס קול הבעיה שלא מצאתי את זה בביוס והתקנתי בכל זאת את הכרטיס אחרי שלא מצאתי בהוספה והסרה את הדרייבר הקודם של הכרטיס לקודם קראו HD ADeck ולכרטיס החדש הדרייבר הוא PCI 3D configuration עכשיו כשאני מפעיל שיר אני לא שומע אותו .. מה לעשות? תודה רבה מראש
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הזמנתי אותו אתמול מPCH מה אתם אומרים עליו? יש לי צורך בפאנל אני רוצה להקליט מהפטיפון ולערוך ולנקות רעש במחשב ואני גם צריך יציאה אופטית בשביל להקליט למיני קיצר יש לי מה לעשות עם הפאנל מה אתם אומרים עליו? אני חושב שהסאונד של הפרודיג'י 7.1 יותר טוב אבל איך הכרטיס?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול חדש ?CREATIVE Audigy 2 Value? יש ברשותי מערכת YAMAHA TSS-1 אני רוצה לחבר אותה לכרטיס קול דרך היצאיה הדיגטלית אבל אני לא יודע אזיה כבל אני צריך לפי מה שמצאתי בחיפושים שלי ברשת אני צריך 3.5mm (male) to coaxial convert מישהו יכול להגיד לי אפיה מוצאים את הכבל הזה בארץ ואולי לשלוח לי תמונה איך הוא נראה תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה (בעצם רעה) הלך לעולמו ההרקולס game theater xp שלי ששירת אותי נאמנה בשלוש שנים האחרונות, לא היססתי ומיד קניתי לעצמי את ספינת הדגל של קריאטיב הלוא הוא Audigy 2 ZS Platinum Pro בעודי מחכה להגעת הכרטיס חשבתי לעצמי מה יעזור לי כרטיס כזה כאשר הרמקולים שלי לא יוציאו ממנו את המירב (canbridge soundworks 4.1) אז שאלתי אליכם היא על איזה רמקולים הינכם ממליצים, קחו בחשבון שיש לי חדר די קטן ודחוס. בתודה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהם אני מבטל,ובכלל מה קורה אם אני לא מבטל את הדרייבר של האונבורד כי בכל מקרה אני לא משתמש בו.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HTPC כאשר השימושים שלו יהיו צפייה בסרטי HD בעיקר,ואני הולך לחבר אותו לפלזמה 42 בסלון ויש לי כמה שאלות: 1 איך אני מגדיר שכל פעם שאני מדלים את המחשב אני ישר אראה אותו על הפלזמה מבלי להתעסק בהגדרות כל הזמן ? (יש לי כרטיס מסך HD2600XT). 2 איזה תוכנות הייתם ממליצים לי להתקין,למשל איזה חבילת קודקים ותוכנות שיפתחו לי תרגומים אוטומטי (אני מתכוון לתרגומים שבאים בקובץ נפרד). 3 המערכת הפעלה שלי היא ויסטה אולטמייט - על איזה תוכנת מדיה הייתם ממליצים לי ? ואיך אני מקנפג אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
קראתי את המניואל שלו (בערך איזה 438059805 דפים) בכל אופן הם כותבים שאני צריך לבטל את כל הסאונד בווינדוס לפני שאני מתקין ואז להתקין ולהחזיר את כל הסאונד, כתוב שעם אני לא יעשה את זה יהיו בעיות...עכשיו אני לא ממש מבין איך אני עושה את זה איך אני מבטל את כל הסאונד בווינדוס ואני לא מתכוון להשתיק...בסטינג'ס הם כותבים שצריך לבטל את כל הסאונד אני יודע למה הם מתכוונים אין לי מושג איך אני עושה את זה. (יש לי XP PRO)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
המפרט מעבד Q6600 לוח ASUS P5K-VM 4GB GSKILL 800MHZ כרטיס מסך SAPHIRRE HD2600 PRO 512 MB כונן קשיח - 500 GB של WD (החדש) כונן קשיח לWMC 80GB כונן קשיח 250 GB שאני ככל הנראה יתקין VMC הייתי רוצה את המלצתכם בנוגע ל: 1.מערכת הפעלה מה עדיף?שתיהיה מתאימה למשחקים אך בעיקר ל HD 2.אני חושב להוסיף PVR אם אפשר המלצה 3.לגבי קודקים יש לי בעיה איתם, הורדתי את ה CCCP וגם FFDSHOW וגם KAZALITE אך כל הנסיונות מראות בעיות בעיקר בכתוביות וסאונד לא תואם או מקרטע. 4.האם יש אפשרות להריץ קדימה ב WMC או VMC? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש אבל השארתי את נושא הרמקולים לסוף. אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב עד 1000 ש"ח. חשבתי על המיקרולאב 7C סולו , אבל בדקתי ב- TMS ונגמר אצלהם המלאי שלו. אשמח לקבל המלצות או חוויות מרמקולים שנכנסים בקטגוריה של עד 1000 שח. עוד אשמח לקבל חוות דעת על הרמקולים של מיקרולאב X23 5.1 ( זה מה שיש ב- tms כרגע בטווח מחירים שלי ) זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 אז אשמח לדעת אצטרך כרטיס קול במידה ו... למרות שקיבלתי את הרושם שהכרטיס קול המובנה בלוח הזה דיי טוב. *** אני יודע שבפורום הספציפי פה , אין הרבה תגובות והמלצות , אבל אני אשמח אם תעשו את היוצא דופן וכן תתנו את הדעת פה , אני פשוט חסר אונים בקשר לרמקולים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי בעייה אני מתקין את הכרטיס קול דרך הדיסק שהיה עם הלוח אם אבל עדיין אין קול במחשב. יש לי XP עם SP3 , לוח אם ASUS M2A-VM . יש למישו מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בלוח שייש לי יש סאוד סטרום איך אני מפעיל את הסאונד סטרום אמרו לי שצריך להפעיל איך מפעלים :-[ :'( בבקשה!! :'(
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי כולם, אז קניתי מיני דיסק sony mzn-610 חדש והאמת חבל שלא בדקתי קודם איך מעבירים mp3 אליו. זה ממש לא כמו בנגן mp3 או בדיסקמן mp3 שפשוט מעתיקים את הקבצים - זה כולל המרה לפורמט אחר ובלאגנים. עכשיו לשאלה: מישהו השתמש בתוכנת SonicStage המצורפת להעתקת mp3 למיני דיסק? האם באמת אי אפשר לסמן כמה דיסקים (כלומר playlists מה-music drive) להעתקה למיני דיסק?!?! צריכים לשבת מול המחשב עבור כל דיסק ודיסק??? תודה, אסף
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המינידיסק (הראשון) שלי MZ-NF81, הוא הגיע עם כמה תוכנות למחשב, הוא יכול להעביר קבצי MP3 WMA למינידיסק עם תוכנה שנקראת SonicStage, ובאמצעות כבל USB אפשר להעביר באיזה שהיא דרך מסובכת את השירים למינידיסק. קצת מסובכת התוכנה הזו, וגם המונחים שסוני משתמשים בהם סתם מקשים על ההתמצאות. בכל מקרה, מכיוון שהעסק חדש לי, מי יכול לומר לי כמה דברים: 1. האם איכות הסאונד שונה מאוד בין LP2 ל LP4 ? 2.כמה מקום במגה אני יכול לדחוף על דיסק אחד? 3.כמה עולה מדייה למינידיסק ומאיפה קונים, או מקום מומלץ לקנות? 4.האם יש הבדלים במדיות? 5.אם מישהו גם משתמש בתוכנה שציינתי ואם כן האם אפשר לקבל הסבר מקוצר על מה בדיוק צריך לעשות? הצלחתי להעביר שירים אבל אני עברו איזה 2.5-3 דיסקים ר…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי מיקסר יותר איכותי ב 1000 ש"ח ובאמת שומעים הרבה יותר טוב מבחינת כיוון ואפשרויות אפקטים! והזמנתי גם תחזיקו חזקקקקקקק http://www.turnkey.co.uk/tkweb/stockdetail.jsp?sku=JBL-JRX118SP&context=WEB 5800 ש"ח [attachment deleted by admin]
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי מקרופון נ50 שקל משהו טוב הבעיה היא שאני חיברתי אותו למחשב והוא לא פועל יש אולי משהו במחשב שאני אמורה להתקין בשביל שזה יעבוד? תעזרו פליז.. דרך אגב אני חדשה פה אז נעים מאוד שמי יסמין
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-