עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asilbob,

הכרטיס קולל צריך להגיע אחרי חג סוכות ..... עכשיו השאלה שלי איך אני מחבר תכרטיס קול למחשב בדיוק אני מחבר אותו בחומרה של המחשב ומה עושים אחרי זה ? כי פשוט יש לי כרטיס קול מובנה בלוח והוא פועל עכשיו איך אני עושה שהכרטיס קול החדש שקניתי היפעל במקום המבונה ? ותסבירו לי הוראות פחות או יותר של ההתקנה ואיך הכרטיס שקניתי טוב נכון ? אני משלב אותו עם הMX5021

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  2. החיבור עצמו של הכבל נראה מוזר ולא נכנס לשקע בין שני הרמקולים (האדום\שחור) השקע עצמו מתברג החוצה עד לשלב מסויים וזהו. ככה נראה הקצה של הכבל: http://www.jamelectronic.com/banana-plug-4-mm-891476.html נראה לי קוראים לזה bnana plug אשמח לעזרה! - - - תגובה אוחדה: - - - עריכה.. למי שנתקע עם זה - פשוט צריך להפעיל הרבה כח כדי לדחוף פנימה את החיבור... גם אם אתם מרגישים שזה חזק ולא נכנס. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ynets14,

התחדשתי בSOLOC6 הרמקול הימני (זה שהוא בלי השליטה על הווליום) ממש צורם , לעומת זאת הרמקול השמאלי שומעים סאונד חלק ונקי האם עוד מישהו נתקל בתופעה ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kugi,

קניתי pioneer dv 383.. צעד חכם? איך המכשיר? אני צריך עזרה עם הכתוביות.. צרבתי קובץ AVI עם הקובץ של הכתוביות ביד איתו המכשיר מציג את הכתוביות בעברית, אבל הכתוביות הפוכות!!! מה אני עושה??? ואם כבר פתחו על זה נושא אני אשמח אם לא תגידו לי שכבר פתחו, תביאו לי לינק לנושא הזה כי חפשתי כזה ולא מצאתי..

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן הייתי היום בחנות אלקטרוניקה שיש להם מלא אוזניות וכאלה הייתי בדרך לקנות שם PX100 אבל לא היה להם היה להם PX200 הוא היה ממש איכותי אבל עלה 440 שקל!! ממש לא שווה את זה E2C עולה פחות חחחח אז הוא הציע לי PX10 איכות ממש טובה יחסית למחיר 150 שקל מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  6. שמתם לב שאם שמים אותם ממש על הקצה שומעים שונה עם שמים אותם בפנים עד הסוף ששמים אותם בפנים עד הסוף שומעים יותר המום כזה לא יודע כמו הרבה בס מוכר לכם ואיך שמים אותם עד הסוף?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קניתי אוזניות Skullcandy FMJ ואני חושד שהן מזויפות, איך אני יכול לוודא שיש לי את המוצר המקורי. דברים ששמתי לב שהם לא כמו במקורי זה שיש לי כפתור שליטה בווליום במקום מיקרופון, אין את הלוגו של Skullcandy על האחורה של האוזניה, והכבל לא שזור... זה המקורי: http://us.skullcandy.com/shop/fmj-chrome.html?SID=q3es4h26qlqgdcu0351t54idv0 מה שקיבלתי זה דבר כזה: יכול ליהיות דגם ישן יותר, אז אני צריך את עזרתכם כדי לוודא

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ekroni,

הזמנתי מאייבי את האוזניות steelseries siberia v2 והם לא בקופסא המקורית הם מגיעות בשקית של siberia וזה זול יותר מכיוון שאין את הכרטיס קול וכבל מאריך ועכשיו אני שם לב שהתיאור של המוצר לא תואם לתיאור המקורי זה מאייבי Sensitivity: 94dB±3dB Frequency response range : 18-19,000Hz Maximum input power: 40mw Impedance: 40ohm±15% microphone sensitivity:32±3dB microphone the Frequency response range:10-23,000Hz Quality: about 100g working voltage:4.5V ובאתר המקורי יש נתונים אחרים אבל לפי השם באיביי זה מקורי והבנתי שאסור למכור באייבי זיופים עם שם של מקורי אז איך אני אדע אם המוצר מזויף או מקורי ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה, קניתי אתמול את הX-530 של LOGITECH ,ורמקול אחד לא עובד... (אחורי ימני עם זה משנה) הם עובדים עם הכרטיס קול הBUILD IN שיש על NFORCE 2. הורדתי את הקובץ של ה6 רמקולים מכאן: http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/howto/articles/Multichannel.aspx#link6 ויצא שהסנטר נשמע באחורי שמאלי, והאחורי שמאלי נשמע בסנטר והאחורי ימני (זה שלא עובד כאילו) נמצא בסאב בכלל.. והרמקול הימני שמאלי נשאר שקט אני בטוח כמעט לגמרי שהחיבורים שעשיתי נכונים.. בדקתי פעמיים מישהו יודע מה הבעיה יכולה להיות? ואיך לפתור אותה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. גבוה או באיזור גובה באוזניים. תודה

11. Started by achiya1,

יש מדריך להתקנה ?יש חוטים שאין לי שמץ לאן מחברים וחוטים מיותרים...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. חיברתי את הרמקולים לכרטיס קול חיצוני שמתחבר למחשב נייד שליaudigy nx2 חיברתי את הרמקולים דרך ה spdif החיבור עם האור האדום עכשיו שאני שומע שיר ושם ברסיבר של הרמקולים setreoX2 שומעים יותר באחורים מאשר בקידמיים למרות שבבאלנס זה באמצע ושאני שם pro logic2 music אז שומעים רק מהסנטר ומשני הקדמיים גם שאני עושה בדיקה של הרמקולים דרך המחשב שהוא משמיע צליל כל פעם מרמקול אחר ולראות אם הם מחוברים טוב אז הוא אומר רק את השניים הקידמיים בלי הסנטר אבל אם אני רואה סרט אז כן שומעים בכולם למה פעם שומעים באלה ופעם באלה במקום שכל פעם ישמעו מכולם וגם בבדיקה צריכים לשמוע מכולם ושומעים רק מהקידמיים למרות שזה מכוון במחשב על 5.1 תודה יואב

13. שמעתי הרבה ביקורות חיוביות לאוזניות האלה אז החלטתי ללכת עליהם אז היום הם הגיעו לי וישר ניסיתי אותם וממש לא התלהבתי.. אז הרצתי חיפוש פה בפורום ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291095.0 גם אצלי זה נשמע כאילו הצלילים נבלעים. גם מצאתי את זה בעוד פוסט "ובעל הרגשה מחוספסת למרות במזוייף שהכבל שלו יותר חלק." אצלי הכבל חלק!! כל זה מעלה לי חשש כבד שהם מזויפות, קניתי אותם מאייבורי מה אתם אומרים מזוייף? יש עוד סימנים מזהים לזיוף? [שמרתי את האריזה] זה די דחוף לי. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by oren99,

קודם כל הן מעולות. לא יאמן כמה הבדל בין זה לבין אוזניות של 100 ש"ח. בעיה אחת היא שהן קצת לוחצות על האוזניים. שאלה: האם מגבר אוזניות ישפר את הסאונד? (אני מחובר למחשב, כרטיס קול מובנה) יכול להיות ששווה להשקיע בכרטיס קול טוב יותר במקום?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by asilbob,

עוד לא קבלתי אותם אבל משהו יודע איך הם ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_2637&products_id=19078 זה מה שקניתי איך האוזניות האלו ? למתרת מוזיקה למחשב

16. שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. קניתי אוזניות אלחוטיות של חברת LEXUS.. ובזמן שאני שם את האוזניות, אני שומע רעשים כמו של גשם כזה.. (חיברתי את האוזניות לטלויזיה.. והשתקתי אותה לגמרי). זה אמור להיות ככה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. שלום קניתי אוזניות LX 3000 של מיקרוסופט האוזניות מעולות,שומעים טוב והכל בסדר אבל...הבעייה היא שגם שעשיתי את האוזניות הכי גדולות שאפשר מבחינת התאמה לאוזניים שלי,הן עדיין מאוד לוחצות לי על האוזניים מה לעשות?האם זה העיניין שצריך להתרגל אליהן ואחרי כמה ימים הכל יהיה בסדר? ואם לא מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. חזרתי אתמול מפראג עם אוזניות חדשות שרכשתי שם. במקור, לאחר קריאה מעמיקה בפורום בנושא אוזניות ותכנון לקנות אוזניות עד 300 ש"ח, הייתי אמור לקנות אוזניות BeyerDynamic DT231 או Sennheiser HD497. דיברתי אפילו עם היבואנים הצ'כים בטלפון ווידאתי שיש את האוזניות במלאי. אבל לצערי, הצ'כים לא יודעים אנגלית טוב וכשהגעתי לחנות של אחד היבואנים של BeyerDynamic התברר שאין את האוזניות במלאי והוא צריך להזמין את האוזניות והם יגיעו רק לאחר שאני עוזב את פראג. ואז, נזכרתי שיש דגם לא רע שקראתי עליו ביקורת BeyerDynamic DTX700 ובלית ברירה, החלטתי שאני לא חוזר לארץ בלי אוזניות ולא רציתי לבזבז יותר מדי זמן על חנויות אחרות אז החלטתי לקנות את ה-DTX700. למי שנוסע לפראג, האוזניות של Beyer ו-Senn די זולות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Morphine,

שלום, קניתי אוזניות של אקו, וכאשר אני מחבר אותן למחשב, אני לא שומע כלום. באוזניות הישנות שלי, שיש להן בדיוק את אותו החיבור, אני שומע מצויין. אני לא יודע איך נקרא החיבור הזה אבל זה החיבור הנפוץ ביותר לאוזניות וסביר להניח שהבעיה אינה בחיבור. אולי משהו בתוכנת realtek?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום כולם היום קניתי אוזניות חדשות בומביה בומבה אבל יש בהם בעיה החביור שלהם למחשב ענקי של סטריאו עכשיו איך זה אמור להתבחר למחשב ? איך אני מחבר אותו למחשב ? יש מתאם ?

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  22. רקע כללי:במהלך שהותי בגרמניה השבוע החלטתי שאני מעוניין להתקדם מהאוזניות שיש לי (ep-630) ולהתקדם מעט לאיכות יותר טובה אז רכשתי את ה-sony MDR-NX1 האוזניות הללו אוזניות שרשרת(כמו שבא עם הג'נריים) עם אטמי סיליקון לאוזניים האיכות של האוזניות היא בשמיים באמת טובה אפילו מתעלה על הקריאטיב שהיו לי... אז ככה האוזניות הללו הן אוזניות שרשרת כמו שרואים בתמונה כאשר השרוך הוא בעצם החוט של האוזניות (כמו באייפוד שאפל)החוט יותר עבה מן הרגיל והוא בעל חיבור מוזהב. האוזניות עצמן הן בעלות אותם עיצוב כמו של ה-MDR-EX51LP אבל בצורת שרשרת,לפי מה שמוכר אמר אידיאלי לנגנים קומפקטיים קלי משקל. ההכנסה של האוזניות לתוך האוזניים היא קלה ואינה דורשת מאמץ רב(יכול להיות מכיוון שיש לי ניסיון אם זה,אני לא יו…

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  23. היי אח שלי קנה לי בחו"ל אוזניות סוני mdr g74sl והחוט שבא איתם במקור מאוד קצר, הן מגיעות עם מאריך אבל יש איתו בעיה כשחיברתי לכרטיס קול או לרמקולים (שמחוברים לכרטיס קול) שומעים רק בצד שמאל אם מחברים עם המאריך. (יש חוט רק בצד שמאל) יש לכם הצעות? :\

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  24. קניתי אתמול מהום סנטר אוזניות שעלו לי 50 ש"ח. הגעתי הביתה וחיברתי אותם למחשב והם עבדו יפה. רק כשאני באתי לשים אותם עליי אז ראיתי שהחוט שלהפ קצר מדי ואני ממש צריך לדחוף את הפרצוף שלי לכיוון המארז מרוב שהחוט שלהם קצר. מה אני יכול לעשות? חבל לי שהלכו 50 ש"ח ככה סתם.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  25. קניתי אוזניות סיניות זולות מאי ביי לשמוע מהמחשב באלחוטי... לא מצליח להגדיר אותן כדי לשמוע :s05: הן עובדות מול הפלאפון...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.