אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
תודה אני מעוניין ברסיבר טוב ומערכת רמקולים של 5 +סאב. עד מחיר של 2200 ש"ח כרגע, אולי יותר אם אני אמכור את המערכת של JVC שלי. אני מעדיף משהו אסטתי כמה שיותר ולכן אני מעדיף סטלייטים ולא רמקולים על הרצפה או על מדפים כי גם אין לי ממש מקום. הרמקולים מיועדים למוזיקה ולסרטים, ואני מעדיף איכות על חוזק למרות שגם חוזק חשוב מאוד. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות למיני דיסק שלי לפי מה שקראתי בפורום האוזניות המומלצות הן סוני EX 71 / MDR888 או MX500/400 א. יש עוד משהו שלא לקחתי בחשבון? ב. איזה עדיפות בינהן (גם מבחינת עלות) ג. יש בארץ מקום בו ניתן לקנות אותם???? ומה ההבל בין סוני 51 ל 71?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אז זהו אני אסביר! יש לי מינידיסק ואוזניות JVC שמלבישים על העורף שאמורות לכסות את כל האוזן ולהוציא צליל "עוצמתי".... אבל לחבר שלי יש I-POD ולקחתי לו את האוזניות ושמעתי פשוט מדהים - חזק ואיכותי בטירוף... יש אופציה לקנות את האוזניות האלה בנפרד איפשהו? אני מחפש אוזניות כאלה שיהיה חזקות ואיכותיות - העוצמה חשובה לי והיא רק לשמיעה ממינידיסק ולא דרך מגבר או משהו כזה... מודה מראש על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מבוסס דיסקים תומך בנגינת אמפי3 וחשבתי על הIRIVER iMP-50 מה דעתכם עליו? הוא טוב? הכי חשוב לי שהנגן יהיה מאוד איכותי כי אני רגיל לשמוע מוזיקה במערכת הסוני שלי בבית ואני שומע רק איכות, וגם חשוב לי שהווליום יהיה חזק, שלא תהיה לי מגבלה, שתהיה אפשרות להגביר כלכך חזק שזה יהיה חזק מידי. ושוב אני שם דגש על איכות. האם האייריבר מתאים לי? האם יש משהו טוב יותר במחיר שלו(300 ש"ח) או שאולי יש אותו יותר זול? כי אין אותו בזאפ מצטער על הסיכום הארוך הזה שכתבתי ומקווה שתעזרו לי. תודה!
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון לקנות היום IPOD ורציתי לדעת מה המהירות שאפשר לעביר שיר מהמחשב (5 מגה) לIPOD דרך חיבור USB רגיל אני צריך תשובה כמה שיותר מהר.תודה.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר בירושה רמקולים של ALTEC מדגם ACS54 4.1, בידיעה שהם דפוקים , ואולי אני אצליח לעשות איתם משהו(ניקנו בארה"ב) חיברתי את המגבר/סאב לשנאי 220 וחיברתי כבל מרדיו ל INPUT ולא קרה שום דבר. אז הגעתי למסקנה שהמגבר/סאב נשרף בנסיון להפעילו פעם. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1: האם אני טועה במסקנה(האם הוא לא בהכרח נשרף? 2: ה-4 רמקולים עם חיבורי ALTEC(לא פלוס ומינוס כמו רמקולים רגילים), אני יכול לעשות איתם משהו? ניסיתי לדבר עם היבואן ואין עם מי לדבר. אשמח לקבל עזרה בנושא. בברכה
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית... והורדתי עדכונים כדי להתקין את הכרטיס קול... ובתחילת ההתקנה הוא מבקש ממני לבחור את מספר הרמקולים -4 רמקולים -2 רמקולים -אונזניות *למה אין לי 5 רמקולים לבחירה? אני שומע ממנו שירים וסרטים למרות שלא התקנתי עדכונים... *להתקין בכל מקרה? אני רוצה לשמוע סראונד ברסיבר ימאהה 440 *יש בכרטיס הזה יציאה דיגיטלית לקנות כבר קוקאסלי? תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
למשתתפים שלום לאחר שהתקנתי את המכשיר הזה התברר לי שהוא מוגבל לאיזור 2 כלומר רק אירופה - ישראל כלולה . האם מישהו יודע על קרק או פירם וור FIRMWARE שיכול לשחרר את הנגן כך שיציג גם את ZONE 1 ? ואולי גם כדאי היה שהמוכרים שם יידעו את הקונים שיש מגבלה במערכת זו. אני חושב שזו תכונה בסיסית בנגן וגם במערכת משולבת. בתודה מראש מכבי maclif03@walla.co.il
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם יש לי די וי די מה שעדין אין לי אני יכול לחבר אליו רמקולים גם אם אין לי רסיבר?
-
- 32 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אחרי התלבטות קשה, החלטתי לשים את הפוסט בפורום זה. אם זה לא המקום, קבלו את התנצלותי, ותעבירו לפורום הנכון... לעניין: יש לי וידאו שקיבלתי לפני מספר שנים מסבי, והשלט שלא מקולקל.(פתחתי אותו וניסיתי ביחד עם אבא שלי לתקן פעמים רבות, אך ללא הצלחה.) עכשיו, לשאר המכשירים בחדר אני משתמש בשלט האוניברסלי של ימהה שיש לי(RAV212 אם זה משנה, יש לי גם RAV203), שיודע ללמוד בעזרת קוד יצרן(4 ספרות), או בעזרת הצבת שלט מול שלט. עכשיו, בכדי שבכל זאת אני יצליח לשלוט על הוידאו, הכנסתי לשלט למכשיר VCR קוד של וידאו SANYO, ע"פ חוברת הקודים שבאה עם הרסיבר. היו איזה 5-6 קודים, ל 3 מתוכם +-, הוידאו לא הגיב כלל. לשאר, הוא הגיב לכפתורים PLAY PAUSE STOP ו POWER כמו שצריך, וזהו. עכשיו, אני מקליט הר…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בעוד כחודש אני טס לחו"ל ואני הולך לבקר בגרמניה הייתי רוצה לדעת על נגן קטן (כנראה זיכרון פלאש) במחיר נמוך (400 ש"ח) תנו רעיונות תודה
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
minidisc model : Sony Net Md Walkman MZ-NF610 TYPE-S got it about a year ago, so i guess its abit old :\ havnt used it for a while, though recently started using it again and wanted to record some new cds in the past I installed the whole sonic stage + netmd simple burner that comes on a cd combined in the minidisc package after getting abit pissed off with the shit it takes to simply add some songs to the minidisc I thought of trying the Real One player minidisc plugin, which worked pretty nice though i kinda hate messing with REAL networks stuff too much bullshit Anyways, now. I downloaded the new sonic stage version and it seems pretty fucked up.... i really dont hav…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים שיהיו מעולים למוזיקה וגם למשחקים. 2.1- לא יותר. אני רוצה איכות ממש טובה, שיהיה כמה שפחות "עיוות" של באס. עדיף של קריאטיב כי את שאר החברות קשה יותר למצוא לפי מיטב ידיעתי.. תקציב גמיש
-
- 11 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלומות! אז ככה.. אני מתלבט כרגע בקניה של נגן ההורים שלי יהיו בארה"ב ואני רוצה שהם יקנו לי שם נגן התקציב: 200 דולר פלוס מינוס ( אפשר למתוח אפילו עד 250 ) ההתלבטויות :* אחריות, מספיק נפילה אחת בשביל שהמכשיר ילך * מתח, האם צריך מתאם מיוחד או זה שעולה כמה שקלים? * נגן מבוסס פלאש או הארד דיסק? אני מחפש משהו בסגנון ה- 20 ג'יגה אבל גם 15 ו-10 יספיקו לי * היעוד של הנגן זה עבודה יום-יומית וכמעט לא בבית/במנוחה - כוללת הליכות ריצות וזה אומר - שוקים ולפי מה שקראת פה לא כדאי לקחת מבוסס דיסק לריצה.. /: * הגודל והמשקל - כמה יותר קטן יותר טוב ( וחשוב שהוא יכנס לכיס …
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה הרצתי כמה חיפושים בפורומים אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם אני קונה IRIVER H120 בארצות הברית האם אני צריך לקנות שנאי בשביל להמיר את המתח או שמספיק רק מתאם פשוט?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הרמקולים הם של קריאטיב שכוללים מגבר בתוך הסאב האם אפשר לחבר אותם ואם כן, אז איך (לרמקולים יש יציאה של שלשה חוטים ) תודה
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן בפורום רק לIRIVER יש אפשרות להצגת השירים בעיברית וזאת רק על ידי עידכון הFIRMWIRE איך הנגן הזה מבחינת איכות הסאונד?!?!? מבחינת זמן הסוללה ומבחינת רשימות ההשמעה שלו? איך הIRIVER לעומת הנגן של CREATIVE ZEN???? מה עדיף בתודה מראש גדית
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3. כיוונן שאני משתמש די כבד מבחינת כמות המוזיקה שאני מעוניין לקחת איתי החלטתי להתמקד בנגים מבוססי הארד דיסק כדוגמת Ipod ו Creative zen xtra. בכל הכתבות שקראתי לא מצאתי התיחסות ליכולת של הנגנים האלה לפעול בשעת פעילות גופנית (ריצות, עבודה בחדר כושר) עניין שמאוד חשוב לי. אני יודע שיש פה בעלי Ipod (תמונות מפגשים) ורציתי לדעת האם אתם חושבים שזה פרקטי לרוץ עם ה Ipod. מבחינת גודל, יכולת הנשיאה שלו והיכולת שלו לעמוד בטילטולים... כל עצה תתקבל בברכה, תודה. עדכון: ** ועוד נושא : יש לי אוזניות Sennheizer HD497, חשוב שהיציאה לאוזניות תיהיה מספיק חזקה כדי לספק אותם בצורה שלא תפגע באיכות. עם למשיהו במקרה ניסיון בלהניע אוזניות רציניות עם הנגן שלו אני יש…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ויש לי שאלה : יש לי שניי רמקולים שמחוברים לחיבור הירוק מאחורי המחשב ... יש לי שם עוד חיבור כחול וחיבור וורוד ... יש לי גם מסך דק עם רמקולים, איך אני יוכל לחבר את כולם ? (גם את הרגילים וגם את האלו שעל המסך ?) הכרטיס קול שלי : (אם זה משנה) - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...) אם זה עוזר, במנהל ההתקנים זה נקרא PCI multimedia audio device (עם סימן שאלה/קריאה צהוב כמובן...)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-