עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. גם הויסטה לא מזהה אותם כ5.1 וגם הדרייבר של REALTECK שבא עם הלוח אם, ובבדיקה של הצליל הם פשוט מדלגים עליהם, למרות שהם עובדים בסרטים וכדומה, אבל כסתם נילווים ולא כ 5.1. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by Eliran Harari,

שלום לכם, אני מחפש מגבר משומש שמיועד בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת לסרטים - תקציב 600-700 ש"ח חשוב לי מוצר אמין ועוצמתי +יכולת לחבר סאב (זו הרכישה הבאה אחרי המגבר) עשיתי קצת חיפושים ביד 2 ודי הלכתי לאיבוד, יש לי ניסיון טוב עם ימאהה יש להם מספר דגמים - אם למישהו יש המלצה אני אשמח לשמוע אם יש חברות מוצלחות אחרות אני אמשח לשמוע מה כדאי לבדוק לפני הקנייה ? מצ"ב קישור לחיפושים של ימאהה http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=8&SalesSubCatID=591&fromPrice=400&untilPrice=800&Info=yamaha תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Stoned Junglist,

חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]

4. Started by Stinga,

קניתי את הרמקולים הנ"ל, יש לי חיבור 5.1 עכשיו, כרגע, רק שני הרמקולים הקידמיים עובדים לי והסאב. גם כשאני שומע קבצי סראונד אני לא שומע מהאחורים + העליון. יש לשני הרמקולים עוצמה ואיכות, אבל זה מעצבן ששלושה מהם לא עובדים. עכשיו אם יש דרך להגדיר אותם הכל טוב ויפה, אבל הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם ביחד מוסיקה בתיאום מוחלט, ואיך אני מגדיר אותם להשתמש בסראונד שהם מיועדים לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  5. מכירים את הרמקולים האלה 2.1 ו4.1 מסדרת SOUNDWORKS ..? יש לי כאלה קטנים וכאלה טיפה יותר גדולים עם סאב אחר.. מה ההבדל

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Evilution,

שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. Started by יניב51,

שלום לכולם (: חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית הכוללת DVD קורא DIVX + רמקולים 5.1 משהו בסגנון כזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RW102C רק עם DVD ( אתם יכולים להמליץ גם על DVD בנפרד ) ושכל זה יהיה באזור ה 700 ש"ח ( אפשר קצת לגלוש מהתקציב, אבל לא הרבה... ) תודה (:

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by nasty_nas,

יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by hiyal,

הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by oorlevi,

אני גולש בסקאי פיסי ופיתאום אני שם לב ל2 כרטיסי קול חדשים שניראים די טוב מבית Club3D הראשון- Club3D Theatron DD 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THDD~17~0.htm השני- Club3D Theatron Agrippa DTS 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THAGR~17~0.htm מה אתם אומרים? אולי צוות האתר יעשה עליהם סקירה?

12. Started by Jetleg,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by Nicher,

יש לי קטעי וידאו ב dvd שאני חייב לדעת האם אפשר להעביר אותם לקבצי וידאו רגילים במחשב ואם כן כיצד?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  15. Started by oDot,

שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by gnagar,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by dandisc,

זה השנאי שרכשתי ל6021 הוא לא עלה בדיוק 200,עשירית מזה.בינתיים הוא בסדר אך אם לדעתכם לא כדאי להשאיר אותו אז בבקשה אמרו לי

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  18. שלום קניתי עכשיו מוניטורים של Tannoy reveal http://www.tannoy-speakers.com/s.php?product=15&title=Reveal+6&s=33 ומגבר C-mark MR2200 http://www.c-markaudio.com/English/product/gf/MR2200.htm ובגלל שאני לא הכי מבין בדברים האלו ולא ממש מתחשק לי לשרוף את המוניטורים על ההתחלה רציתי לשאול אותכם בנוגע לכפתורים בפריאמפ שמקדימה על כמה אני צריך לשים אותם כדי שיעבדו טוב עם המוניטורים?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by TempesTo,

אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Productive,

שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך מכשיר ה DVD PROSOUND DivX-909 הדגם: DivX-909 PROSOUND שנמצא באתר Netaction ב 400 ש"ח ? האם הוא תומך בכתוביות בעברית ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by dudib1,

חברתי מחשב לטלביזיה LCD 32 בחיבור DVI ל HDMI . מחשב: פנטיום 4, 4 גיגה זכרון, ATI RADEON 5500. הדלקתי את המחשב מחדש וקיבלתי על המסך תמונה תקינה מהמחשב. העברתי את הטלביזיה לצפיה דרך ממיר YES וכשחזרתי בחזרה לצפיה דרך המחשב לא היתה תמונה. בחיבור VGA לא היתה בעיה. החלפתי כבל HDMI לכבל HDMI איכותי יותר - התקלה נשארה בעינה. עדכנתי דרייבר לכרטיס המסך כנ"ל. האם ניתן לעבור בטלביזיה ממקור למקור (ממחשב לממיר וחזרה) ועדין לראות תמונה ללא צורך באתחול המחשב? האם התקלה מוכרת? האם החלפת כרטיס מסך במחשב תפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by aderet,

שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. טוב אז נהרסו לי האוזניות ע"י כלבה של חבר ואני מחפש חדשות בתקציב של 200 בערך. אני מזמין דרך Ebay ככה שהמחיר יהיה זול משמעותית מהארץ. אתם מציעים להזמין שוב את הpmx-100/px-100? נהניתי מהם מאוד בתקופה שהשתמשתי אבל השאלה אם יש בתקציב הזה אוזניות יותר טובות... ההעדפה שהאוזניות לא יכנסו לתוך האוזן ולא יהיו גדולות מידי (קיצר, סגנון האוזניות הקודם)תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים