עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Glow,

שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.

2. לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.

3. Started by pelo911,

בלוח יש יציאה דיגיטלית מסוג COAX ובמגבר שלי יש רק כניסה דיגיטלית מסוג אופטית פרט לקניה של כרטיס קול חדש , יש פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  5. אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by LOPA,

שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by roy_katz,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. שלום, אני עובד על מערכת הפעלה ויסטה 64 ביט, ואני חווה כל מיני עיוותים בסאונד באופן אקראי כשאני מפעיל מוזיקה. העיוותים האלה מוכרים לי עוד מכשהיה לי אקס פי, רק ששם הם היו מופיעים לשניות אחדות רק כשהייתי מדליק את הטלויזיה שלי שמחוברת בHDMI למחשב. אני עובד על המפרט הבא: Q9450 Asus P5N-T Deluxe DDR2 800 4Gb Zotac GF9800GX2 Modu82+ 625w Dell 2408WFP + Haier LCD 32" שני המסכים מחוברים ביחד, את הבעיה אני מרגיש בשני כרטיסי קול שונים שנסיתי. חשוב להדגיש שבאקספי לפעמים כשהייתי רואה סרט על הטלויזיה פתאום היא היתה משמיעה רעש נוראי, והייתי נאלץ לעשות לה מיוט. היו לי כל מיני תופעות מוזרות שלדעתי נבעו מהעובדה שהכרטיס מסך שלי חשב שהוא יודע לנגן גם סאונד. אבל מבחינת סאונד שהיה יוצא לי מהמח…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by composite,

הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  10. שלום, לפני חודש בערך קיבלתי את האוזניות הנ"ל. רציתי לדעת האם בריא להשאיר את האוזניות פעילות על האוזן, כיוון שהן מתמלאות בלחות, לא הייתי רוצה שזה יפגע באוזניות. אני מגיע לשמיעה של אולי שעה עד שעה וחצי ויותר ברצף...ואחרי שאני מוריד אותן אני מרגיש שהן טיפה רטובות. כדאי להוריד אותן כל כמה זמן מהאוזן ולתת להן להתייבש?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by eizik26,

שלום אנשים אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב לא גבוה. מצאתי באולסייל נגן ב-500 ש"ח של חברת POWEDISK. מישהו מכיר את החברה? שמע עליה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by tulicooli,

קניתי מערכת חדשה Panasonic sc-ak640 ואני רוצה לחבר את המערכת למחשב שישמעו במערכת שירים מהמחשב עכשיו אין לי פה חיבור בננה במערכת אלה רק חיבור אחד של Music Port (הכניסה כמו של אוזניות \ מיקרופון) עכשיו אם אני יחבר מהרכטיס קול במחשב לכניסה הזאתי שהיא בצורה כמו של המחשב אז ישמעו את המוזיקה מצוין ולא כמו הקסטה שמתחברת למחשב? יש איזה חיבור מיוחד שהוא איכותי יותר שאני יכול לחבר? או מה שיש זה הסטנדרט? עריכה: בסוף קניתי את הכבל הזה ב20ש"ח ושומעים מצוין! איזה מערכת סוסה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. Started by orinky,

שלום, אני מחפש טלוויזיה לחדר בגודל 26' , איכותית. אני מוכן להשקיע 3000 ש"ח. איזה מסך מומלצים בתקציב זה?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. אם צריך תשם המלא אני אכתוב. . . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576885 אין לי מושג במסכים וכאלה. . . אם יש מסך, בתקציב של 7000-8000 טובים יותר, אז תנו המלצות =) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by CyberGod,

שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by voial,

יש לי פלזמה והבאתי רסיבר של פיונר עם מערכת קולנוע שאני רוצה לחבר למחשב עכשיו ניסיתי לחבר אותם וחברתי בכבל אופטי וזה משמיע לי רק 2 רמקולים קידמייים מה אני יכול לעשות? באסה לאללה להשקיע כל כך הרבה כסף שרק 2 עובדים

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by sasi20,

חיברתי טלויזיה שקניתי 42 אינצ למחשב דרך הקומפוננט (אדום כחול ירוק) ואני לא מצליח למצוא רזולוציה מתאימה או שהמסך של המחשב נפגע או המסך של הטלויזיה נפגע בכל אופן לא הצלחת ילמצוא משהו מתאים לשניהם או שזה קטן או גדול יש מישהו שמבין שיכול לתת לי מענה? תודה..

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).

19. Started by PayneBack3251,

אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.

20. Started by zolder,

אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by Froze,

אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by t_elad,

יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by ri0s,

יש לי מערכת 5.1 - Creative SBS 580 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14095&nav=2&listby=usage הבעיה שלי היא שהרמקולים באים עם כבלים מובנים בתוכם האחוריים 4 מ' והקדמיים 1.7 מ' המבנה הפיסי של החדר שלי דורש כבלים יותר ארוכים בשביל לסדר את המערכת כך שאני יוכל לנצל את מלוא האיכות שלה ואת הסראונד השאלה שלי איך אני יכול להאריך את הכבלים ? בעזרת "ניתוח" לחתוך באמצע ולהאריך בחוטי חשמל ? או אולי יש איזה מחבר נקבה לזכר - כי הכבלים זה פינים של זכר המתחברים לסאב.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by casio888,

התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים