עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gal1,

מישהו בקשה יכול להגיד לי מה ערוצים יש לרסיבר הזה? http://www.classicaudio.com/value/san/6060.html תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=451499 יש שם פרטים חסרים אבל העוצמה הכוללת נשמע סבבה בנתיים.. למישו פה יש אותם ? או מכיר או יודע פרטים נוספים ??

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  3. היי לפני חודש התקלקל לי ממיר של יס (הוא היה בצבע שחור, די קטן, עם אורות שנראים כמו נקודות כאלה, אדום כתום וירוק) והיו לו חיבורי scart וקומפוזיט. והחליפו לי לממיר מדגם yes3100sv, כסוף קטן אך עם פחות חיבורים. עבר חודש ורק אתמול כשרציתי לראות סרט ולשמוע אותו דרך המגבר לא הצלחתי. נזכרתי שכשהחלפתי את הממיר הטכנאי לא התעסק עם החיבורים במגבר אלא רק בממיר שהוחלף. למרות שהמגבר שלי מחובר עם 2 בננות (אחד אדום ואחד שחור לחיבור stereo audio) מכאן המסקנה היא שאולי הוא לא מחובר נכון? אם היציאה האופטית בממיר optical spdif היא יציאת קול אז האם אפשר לחבר את הכניסה האופטית במגבר ליציאה האופטית בממיר ואז אני שוב אוכל לשמוע שידורי טלויזיה ב-5.1 ערוצים? אם זה לא יעזור, האם זו עילה להחלפת הממי…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by Rhx,

אז ככה,אחרי שהזמנתי את ה סנהייזר HD202 יש לי אפשרות לבטל ולקחת אוזניות אחרות אבל אני לא יודע אם כדאי מה דעתכם על זאת ? היא עולה פחות ב2-3 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106935 אם זה לא שווה הוא פחות טוב מה HD202 אני לא אבטל את ההזמנה,תודה מראש. זאת האוזניות שהזמנתי ד"א http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. יש לי IPOD אבל בלי מטען מאיפה אני יכול להשיג מטען ???

6. Started by Jetleg,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by AdamS,

שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  9. אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  11. בינתיים חשבתי על רסיבר של יהמהה RX-V363 ורמקולים שלהם NSP 270

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות (בארץ) את הכבל הבא : http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=30&product=10367 תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. אני לא יודע את טווח המחירים, אבל יש כרטיסי טלוויזיה ב150-300 ש"ח? אני סה"כ רוצה לחבר ולהקליט למחשב (ושתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה), לא משהו מטורף. יש המלצות? פשוט הנושאים הכי עדכניים פה בנושא הם מ2002/2003. תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by Productive,

שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by y-me,

שלום לכולם ... אני קצת חדש הפורום ובכלל בעיניין חיבור מסך פלזמה למערכת הקימת שלי . אני משתמש במגבר YAMAHA לחיבור של הכבלים הDVD וכול שאר הדברים עוברים דרכו, ויציאה אחת של PL (בננה צהובה) לTV . כך המגבר בעצם בורר בין המכשירים . עד היום עבדתי עם TV 29' של סוני , שם היו לי חיבורים מכול הסוגים, והשתמשתי בPL (בננה בצע צהוב) להעברת התמונה למוניטור. השבוע קיבלתי פלזמה של SONY 42' ישנה מעת, דגם - PFM-42V1E ושם אין כמעת חיבורים מאחור ואין לי חיבור PL לבננה הצהובה שיוצאת מהמגבר שלי... אני מצרף תמונות של החיבורים שיש לי מאחורי הפלזמה של SONY, בשאיפה שניתן לחבר אותה באותה צורה למגבר כמו עד היום. המגבר שלי מוציא מיציאת המוניטור - 1. יציאת PL צהוב. 2. יציאת S-VIDEO . כאשר חיברתי את כב…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Jacko,

http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&item_id=895

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by gshhar,

1 האם אני חייב לחבר לכרטיס את החיבור של הג'ויסטיק (אין לי ג'ויסטיק) 2 האם להסיר את הדרייבר של הכרטיס קול אונבורד שלי 3 מהרמקולים שלי (לוג'יטק Z560) יוצא חיבור אחד (בגלל שחיברתי רק 2 רמקולים כי אין לי צורך כרגע ב-4) ועוד אחד של הסאב,לאן לחבר את הסאב לכרטיס קול? האם אפשר להכניס את שני החיבורים למפצל ולהכניס אותם ביחד לאותו החיבור בכרטיס?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אהלן למחשב החדש שקיבלתי אני מעוניין לצרף רמקולים חדשים. עד כה היו לי רמקולים 2.1 של CAMBRIDGE SOUNDWORKS, אמנם טובים אבל מאוד ישנים. בתקציב הנ"ל - איזה רמקולים מומלצים? אפשרי לחרוג קצת מהתקציב, אך רק אם יש הבדל משמעותי... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. אני רוצה לשדרג את הכרטיס אונבורד שלי למשהו נורמלי הוא יתחבר לרסיבר דנון בחיבור אופטי נועד לשמיעת מוזיקה (לפעמים גם באוזניות - K81) בנתייים שמתי עיין על הM-AUDIO REVOLUTION 5.1 או ה CHAINTECH 710 במחיר מאוד זול יחסית אפשר למתוח קצת תקציב אם נראה לכם שווה אשמח לשמוע עוד הצעות תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Cyron,

מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by mazoneli,

האם היא חייבת חיבור לרשת ? אני לא מצליח להפעיל אותה ב"off line" ממש מרגיז

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by The Dom,

יש לי את המערכות הנ"ל ותוך כדי משחק בבאטלפילד שמעתי קול של (ואני מצטט): קחקחחחחקחקח" +עוצמה אז זה נשמע כמו פיצוץ... חשבתי שזו הפסקת חשמל אבל היה חשמל.... וברגע שזה קרה גם הטלוויזיה קפאה ואחרי 5 דקות היא חזרה.. מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. הכי חשוב שהתמונה תיהיה לא פחות ממצויינת אם אפשר לקבל הצעות ממי שיש לו כבר או שיודע אני ממש אשמח

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by p11ma,

שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. גם דרך האינטרנט אפשרי

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.