אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי מגבר ישן(נראה לי שיותר מ-20 שנה), כיצד אני יכול לדעת את עוצמתו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי שהגיע הזמן להצטייד בנגן MP3 שיעביר לי את הזמן בבסיס... הנתונים הם לא בשמיים כי אין לי כ'כ הרבה זמן למוזיקה (קרבי), שיהיה מ512 מגה ומעלה, רדיו ואממ פלוס גדול זה סלולה נטעננת... התקציב לא בשמיים כי אני לא רוצה להשקיע במשהו הרבה כסף ולקחת אותו לצבא... חשבתי עלהנגן הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5890 דעות? משהו אחר בתקציב דומה?(עד 700 ש'ח יתקבל בברכה) בתודה מראש, לירן
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזית HD עם יציאת HDMI שיהיה אפשר לחבר אליה לא רק את הממיר הדיגיטלי של הוט שיש לי אלא גם את המחשב, התקציב שלי הוא עד 2000 שקל, בבקשה תעזרו לי כי אני לא מבין כלום בטלוויזיות.. תודה רבה לכל מי שיעזור לי. עריכה: עכשיו הסתכלתי בזאפ וראיתי שלוש דגמים של טלוויזיות HDMI תגידו לי מה הכי כדאי לי בבקשה: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4109=4113&DB6195=140532
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות + מיקרופן מובנה למטרת משחק והשאלה אילו כדאי ? התעניינתי קצת באתר נעה מחשבים וראיתי את הזוג הבא : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8307 אמרו לי שכדאי לקנות ועכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם עליהם ? מאוד חשוב לי שהמיקרופון יהיה טוב מצידי לא לקנות אוזניות ולהשקיע במיקרופון אז אני צריך שתי המלצות : 1. אוזניות + מיקרופון מובנה. 2. מיקרופון בלבד. תודה על הסבלנות.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GTX ואני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה על מנת להקרין סרטים מהמחשב... אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה ? או שאפשר דרך הכרטיס מסך ???
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב,יש ברשותי מחשב כף יד מסוג HP RX 5710 עם אוזניות של AKG 24P ,לאחרונה רכשתי אייפוד,אולם הבאסים באיפוד נשמעים עם קירטועים,ורק ששמים EQ שבו הם לא מאוד מודגשים זה בסדר,בכף יד לעומת זאת הבסים מודגשים וחזקים ונשמעים טוב,איך זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אנשים. כשהדלקתי יום אחד את הIRIVER IMP350 שלי עם דיסק MP# שאותו שמעתי כבר שבוע, הנגן ביצע כמה סיבובי סרק ואחר 10 שניות התחבה.. וכך קורה לי עם כל דיסק (אפילו לא MP3) שאני מנסה לקרוא עם הנגן! פשוט לא מנגן כלום!! ): ניסיתי לטעון אותו עד הסוף, ניסיתי כל מה שיכלתי אך לא הצלחתי להועיל את המצב! האם מישהו נתקל בתקלה? ואם לא אז מישהו אולי יודע מה היבואן שלהם בארץ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
APEX JDP 707 . זהו DVD נייד שקורא הכל חוץ מZONE 1. יש אפשרות לשנות את זה ,שכן יצליח לקרוא סרטים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול ללפטופ שבעיקר ישמש להקלטות מוזיקה... מה דעתכם? המלצות יתקבלו בברכה. נ.ב. יש חיה כזאת כרטיס קול פנימי ללפטופ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 והגיע לי איתו כבל אופטי ויש לי בכרטיס קול יציאה לכבל אופטי (audigy platinuim) יש למישהו מושג איך אני מעביר שירים מהמחשב למיני דיסק בצורה אופטית? תריך להוסיף איזה משהו שניקרא אינפרא אדום ללוח בקרה? או שאין לי מושג... תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 3.4 מטר (בהגזמה) - בדקתי עם מטר *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 32 / 37 אולי אפילו 42 אם זה רחוק מידי.. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: עד 4500 - חריגה של 500-800 שקל *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: שתיהיה טובה מכל בחינה אפשרית חשוב לי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות הולך להיות שם XBOX, וHOT HD אז חשוב שתי חיבורי HD - עדיף FULL HD מומלץ עם USB.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לשמיעה דרך האייפון. ללא מודינג. סגנון: rock n' roll אין עוד משהו מיוחד, אני רוצה אוזניות שאני אהנה מהם, חשוב שהבאס יהיה איכותי אך עם זאת בפרופורציות, ולא באס בלי מוזיקה. ולא יתקלקלו מהר... כאשר מישהו רושם איזה הוא מעדיף, אז אני מבקש ממנו לומר למה, והאם הוא שמע את שניהן. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אהלן, אני יכול לשמור ב IPOD הגדרות אקולייזר כמו מתוך ה ituns כמו למשל?: http://www.hardwareoc.hu/kepek/ktamas/ips/eq.jpg
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי קיבלתי תקציב של 2000+- שקל לקניית כרטיס קול ורמקולים. מוזיקה עדיפות ראשונה סרטים שניה משחקים שלישית. (משחקים בעדיפות נמוכה אבל עדיין אני ארצה להעביר את המערכת הזאת למחשב החדש שיהיה לי מתי שאני ארצה לשדרג) התעייצתי עם מספר אנשים על מספר מערכות ורציתי לדעת מה אתם חושבים ואם תוכלו לענות לי על מספר שאלות. רמקולים: Yamaha Tss10 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_158&products_id=5176 מחיר 1440 Creative Inspire 5700. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=1547 מחיר 2258. בזיגזאג 2080 שקל אבל לקחתי הכל מאתר אחד Creative Inspire GD580 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155&products_id=5285 מחיר 1520 זה …
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך מכשיר ה DVD PROSOUND DivX-909 הדגם: DivX-909 PROSOUND שנמצא באתר Netaction ב 400 ש"ח ? האם הוא תומך בכתוביות בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני מחפש מערכת רמקולים 2.1 בסביבות 300 ש"ח, הכיוון הוא creative אבל אפשר לשנות אם יש משהו מוצלח יותר ... יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי אני צריך תכנה נורמלית למינידיסק עד עכשיו השתמשתי עם sonic stage שבאה עם המיני, אבל היא לא נוחה ועושה בעיות עם זכויות יוצרים וכל מיני שטויות כאלה. מישהו מכיר תכנה טובה שפשוט תעביר לי שירים למיני ? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-