עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by feint,

לאחרונה בניתי לעצמי HTPC מחלקים ישנים שהיו לי. AMD 3000+ 64 BIT לוח GA-K8NF-9 וחצי גיגה זיכרון כשאר אני מריץ עליו סרטים באיכות 720P אין בעיה. אבל כאשר אני מריץ עליו 1080P ה CPU נמצא ב 100% והסרט מקרטע. אני מחפש רעיונות לפתרון הבעיה. מותקן על המחשב WINDOWS XP 64BIT.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by R0tem1,

מהי הטובה ביותר? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by amit_amit,

או שאני צריך להמיר את השיר לפורמט אחר ועוד איזה כרטיס קול כדאי לי בשביל מוזיקה וסרטים של 7.1 ערוצים? אין הגבלות תקציביות

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  4. שלום לכולם היתי בטיול לא מזמן ויצאתי אם המכשיר שלי sandisk 512 שהוא מעולה בפני עצמו עכשיו פגשתי שם מישהו אם אותו מכשיר כמו שלי ובדקתי את Firmware היה לו תאריך של לפני בערך חודשים של עידכון והוא אמר שככה הוא קנה אותו מהחברה אז אני בדקתי את שלי וראיתי שהאתריך שלי זה בתחילת השנה הלכתי לאתר של sandisk וחיפשתי שם Firmware ומצאתי את ה 1.02 אבל עדין זה מראה לי תראיך של תחילת השנה ראיתי שיש ממש הבדל בין הכיבוי שהוא יותר מהיר בהרבה שלי מישהו אולי מכיר גירסה יותר עדכנית?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by The UnKnown,

I am thinking about changing the cable thats goes from the Sub to the soundcard, will it change the sound quality ? what do you think?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  6. אנשים קודם כול חג שמייח לכולם עכשיו ככה אני לא יודע איפה לחפש כבר חיפשתי איפה שאני לא מכיר ולא מצאתי אני צריך תרגום לרוסית של הסרט "הכי מתוק שיש" אם מישו בבקשה בבקשה יכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by Elevation,

א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by Elevation,

א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  9. נפתח מחדש בגלל שהקודם ננעל. אשמח לקבל תשובות.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by DXT,

שלום רב, אני מחפש המלצה לנגן MP3 מבוסס תקליטורים, שבעיקר יהיה אמין ועמיד, רצוי עם שלט, ושלא יהיה יקר מדי. אני מדבר על טווח מקסימלי של כ- 500 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. הבנתי שאי אפשר לראות את השמות בעברית של השירים בתפריט הרגיל....אלא רק דרך ה - DB SCAN (או שפשוט לא הבנתי נכון...) יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני כן יראה בעברית בתפריט הרגיל??....לפי דעתי הוא הרבה יותר נוח מה-DB.....ומתי צריך לצאת העידכון הבא?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by STM,

יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by Matan D,

כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by Jetleg,

יש לי בעיה כאשר אני מנסה להקליט, נגיד ליין גיטרה בערוץ אחד ובנוסף לו ליין חדש בערוץ נוסף. כאשר אני מקליט, הוא מקליט לי בערוץ החדש גם את הליין הקודם, ואז אין לי שליטה על כל אחד בנפרד. יש לי cubase sx 2.01 וכרטיס קול - Audigy2 Platinum. נראה לי שזו בעיה אולי בהגדרות של ה - ASIO אבל אני לא מוצא איך לסדר את זה. את התוכנה ניסיתי להתקין גם על מחשב אחר ולא הייתה את הבעייה הזו. מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש, Jetleg.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by ProMeR,

הזמנתי אוזניות: Tt Shock One. הזמנתי מ- KSP, ועלה לי 279 ש"ח במקום 470 ש"ח. איך האוזניות ביחס למחיר ? איך הסיבירה V2 USB ביחס לשוק וואן ? ההבדל מחירים הוא 150 ש"ח. היה עדיף לקנות סיבירה ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by יניב51,

בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by matan147,

מה היחס נוקדיות הגבוה ביותר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. Started by superman2000,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך LCD 37 אינץ' במחיר של 3K או טיפה פחות... עכשיו שמעתי שיש דגם של סאנסוי שהוא מעולה: http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1521 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו??האם כדאי לקנות אותו?? (אם כן למה ואם לא למה) ועוד דבר שקצת פחות קשור: יש לי מסך LCD של LG שהוא מעולה ואני יכול לחבר אליו HD חיצוני (של 320 GB ללא ספק חיצוני הוא מקבל מתח מהUSB) ולראות בו סרטים בצורה מעולה והכל רץ טוב וחלק והוא עובד מעולה אבל לחבר שלי יש LCD של מאטץ ולא עובד לו USB של מעל 8GB...איך אני יכול לדאוג שלא יהיו לי דברים(באגים) כאלה בטלוויזיה שאני קונה. תודה מראש לעוזרים.

19. המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. אהלן חברים, האם מישהו שמע על המכשיר הזה? אני יודע שמדובר באיזשהו יחידת מדיה אני לא בטוח אם זה בהגדרה של סטרימר או של מחשב מדיה סלוני. אם מישהו יכול לתת חוות-דעת או המלצות וכדומה. תודה מראש, איתי.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. יש לי סקייפי ומיקרופון דיי מעפן ב 10 שקל ויש לי תמיד רעשים מעצבנים ממנו , צריך המלצה למיקרופון + אוזניות אלחוטיים משהו איכותי מ SKP או SKPYPC

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by eran1243,

איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  23. Started by My_Name,

אני מעוניין לחבר DVD בודד ל-2 מסכי LCD של מחשב. אפשרי ??? ... אני פתוח להצעות בנושא. אם אי אפשר לחבר 2 מסכים, ואני מעוניין לחבר מסך בודד, איך החיבור יתבצע ? אין לי את ה-DVD/LCD ליידי, אבל אני מניח שיש להם יצאת DVI/RCA או משהו בסגנון. אז פשוט להשתמש במתאם, או מה ? אני די חלש בנושא הזה, אז תזרמו . . .

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by Omry,

היי אנשים. הורי כרגע משדרגים את האלקטרוניקה בבית.. אחותי מקבלת טלוויזיה, אני מקבל מחשב חדש והם קונים לסלון טלוויזיה חדשה עם נגן Blu-Ray איכותי ומעוצב, כיף חיים בכל מקרה, בשביל שאוכל לצרוב להם תכני 1080p שיראו בסלון, אני זקוק לכונן + צורב DVD, CD ו-Blu-Ray שישמש אותי גם ככונן רגיל ליום-יום. אז ככה: הוא צריך להיכנס למפרץ 5.25" ולקרוא ולצרוב כל תוכן. כלומר, אני צריך שהוא יוכל לקרוא כל דיסק ויוכל לצרוב בכל טכנולוגיה שקיימת בשוק כיום (הכוונה לשוק הביתי, כמובן). עדיף שיהיה שחור, שלא אצטרך סתם לצבוע, זה מעצבן. אין לנו שום בעיה לרכוש את הכונן מאחת החנויות הרנדומאליות ברחבי ארצנו. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by mazoneli,

האם היא חייבת חיבור לרשת ? אני לא מצליח להפעיל אותה ב"off line" ממש מרגיז

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.