אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש נגן mp3 1 גיגה שישמש אותי גם כ-diskonkey יש חשיבות למהירות העברת מידע. בדקתי מספר דגמים והם עובדים לאט (250 מגה ב 3-6 דקות למרות שהם מוגדרים usb2). הייתי מבקש המלצה לנגן שמעביר מידע במהירות גדולה.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים ויש פה אנשים שמבינים בעניין. אני צריך המלצה על LCD עד 9000 (אפשר גם פחות) לצפייה בטלויזיה כמובן.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות טובות למוזיקה ומשחקים, מחיר עד 400 - 450 שקלים. שיהיו עם איכות טובה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש בערך קיבלתי את האוזניות הנ"ל. רציתי לדעת האם בריא להשאיר את האוזניות פעילות על האוזן, כיוון שהן מתמלאות בלחות, לא הייתי רוצה שזה יפגע באוזניות. אני מגיע לשמיעה של אולי שעה עד שעה וחצי ויותר ברצף...ואחרי שאני מוריד אותן אני מרגיש שהן טיפה רטובות. כדאי להוריד אותן כל כמה זמן מהאוזן ולתת להן להתייבש?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
רציתי לעדכן לגירסא הקודמת של firmware של האייריבר h-10 ..אפשרי דבר כזה? אם כן איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
זו כנראה שאלה מטופשת, אבל מה ההמלצה? לשים במחשב החדש את כרטיס הקול הישן שלי (Creative Audigy 2 ZS) או להשתמש בכרטיס המובנה של הלוח אם? הדגם של הלוח: Gigabyte M57SLI-S4. אני משתמש ברמקולים Altec Lansing ATP3 ואם אכן עדיף להשתמש Audigy, האם לדעתכם כדאי לקנות בעתיד הלא רחוק רמקולים שתומכים ב-THX? או שההבדל בקול הוא לא כזה גדול שיהיה שווה להשקיע ברמקולים כאלה? אני משתמש ברמקולים למטרות משחקים, סרטים ושמיעת MP3
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אם אפשר לדרג אפשרויות לפי איכות ולכל דרגה את עלותה הכספית. וכן איזה רמת מחשב דרושה (כמות זכרון, כרטיס גרפי,מעבד ודיסק קשיח) תודה , אורי.
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 1000 ש"ח שיתן לי איכות סאונד איכותי עד כמה שאפשר. חשבתי על כרטיסי ה HDAV1.3 אני יודע שהם בנויים להעביר את הפורמטים החדשים אבל אני לא יודע עד כמה הם איכותיים בניגון תוכן סטנדרטי במחשב כמו MP3 DIVX משחקים וכו... (ואני לא מדבר במקרה שה MP3 עצמו לא איכותי או שהסרט DIVX מוקלט באיכות גרועה) הכרטיס שאני רוצה לקנות יחובר למגבר ימהה דרך HDMI מה שמצמצם את המבחר לשני הכרטיסים של ASUS אני אישית לא רואה סיבה לקנות את ה HDAV1.3 DELUXE מכיוון שאת הרמקולים שיש (WHARFEDAL DIAMOND) לי אני מחבר למגבר ואני לא צריך עוד יציאות אנלוגיות וגרסת ה SLIM לפי מה שהבנתי היא אותו דבר מבחינת התמיכה בפורמטים החדשים רק שהיא רק עושה PASS THROUNG לפורמטים האל…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=451499 יש שם פרטים חסרים אבל העוצמה הכוללת נשמע סבבה בנתיים.. למישו פה יש אותם ? או מכיר או יודע פרטים נוספים ??
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מכיר את הIPOD ורוצה אפשרויות אחרות... גם אם אי אפשר לנגן וידאו על המכשיר עצמו (האיכות של הוידאו על הטלוויזיה זהה לאיכות על המכשיר?)
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
נגיד אני נכנס לחנות אלקטורינקה ממוצעת בניו יורק מה יהיו המחירים של הנגנים הבאים פחות או יותר: iriver h10 ipod mini
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה שאני לא ממש מתלהב ממנו מצד שני אין לי סמקום לדחוף כרטיס קול נורמאלי. כרטיס הקול המובנה כולל יציאה דיגיטאלית. איפושהו שמעתי שאין כל הבדלי בין כרטיס קול במידה ועושים שימוש ביציאה הדיגיטאלית. מישהו יודע האם זה נכון, כלומר האם שמוש ביציאה הדיגיטאלית עשוי בעצם לייתר רכישת כרטיס קול. עיקר השימוש שלי הוא למוסיקה וסרטים. תודה למשיבים וחג שמח לכולם.
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קניתי פלאזמה חדשה של סאמסונג דגם D5S ויש לי רסיבר של ימאהה RXV440 אני רואה מריחות בתמונם בין אם זה מהממיר יס ובין אם זה מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה לכך?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום קניתי ממיר וידאו USB שמתחבר למכשיר הוידאו שלי ולמחשב וככה בעצם אני ממיר את הקלטות וידאו שלי... יש לי בעיה אני משתמש עם התוכנה ulead video studio 8 ושם יש לי אפשרות לאיזה פורמט אני רוצה ללכוד את הוידאו שאני בוחר DVD אז נוצר לי קובץ MPEG שאני בא לצרוב אותו ב NERO אז NERO מאלצת אותי לבחור מצב UDF (שאין לי מושג מה זה אומר) בגלל שהקובץ גדול מ 2G .בכל אופן שאני שם את הדיסק בנגן DVD שלי הוא קופץ באמצע הסרט מישהו מכיר את התופעה? לאיזה פורמט בכלל כדאי להמיר?? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-Z5400 ואני דיי מרוצה... אגב, אם למישהו יש דרך להשיג לי את ה-volume control של קרייאיטיב אני אודה לו מאוד... פשוט דיי קשה להפיק את המירב שאין את זה לכרטיס קול.. יש לי את הדרייבר הבסיסי אבל את התוכנה הזאתי - לא. בקיצור, אני רוצה לחבר את המערכת ל-TV שלי.. יש ל-TV יציאות בננה רגילות, השאלה לאן אני מחבר את זה. למחשב או לרסיבר הקטן הזה של המערכת? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם הרמקולים. קודם כל אני רוצה להגיד שאלה פשוט רמקולים רגילים של חברה לא מוכרת (ST אם זה עוזר למישהו). לאחרונה הם לעיתים רחוקות פשוט עוצרים את הקול לשנייה או שתיים ואז ממשיכים. כרטיס הקול שלי הוא Realtek AC'97 Audio. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על רסיבר של יהמהה RX-V363 ורמקולים שלהם NSP 270
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לדעת איזה כרטיס או מכשיר אני צריך לקנות כדי שאוכל לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכבלים למחשב שלי. מעוניין לצפות בכבלים דרך המחשב - רק צפייה ללא צורך הקלטה. תודה, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
ברצוני לראות מצגות של פאור פוינט במסך של הטלויזיה. מה אני צריך שיהיה ברשותי על מנת לעשות חיבור זה ?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום (: יש לי כרטיס טלויזיה: WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge כרטיס מסך: HD4870 512MB ומסך 22": SAMSUNG 226BW הבעיה שאני לא מרוצה מהאיכות שמתקבלת ע"י כרטיס הטלויזיה. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את הממיר למחשב באמצעות הכרטיס מסך בלבד? אם כן איך ואם לא איזה כרטיס אני צריך לקנות כדי לקבל איכות מיטבית לצפייה במסך 22" כמו שלי. (הרזלוציה של הכרטיס טלויזיה שיש לי עכשיו נמוכה ולכן התמונה נמרחת). פרטים על כרטיס המסך: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1040 פרטים על כרטיס הטלויזיה: http://www.hauppauge.com/site/products/data_pvr150mckit.html
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-