אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/6393?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 VS http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/35/products_id/5804?osCsid=7b78089c00f7ded105f3236891f0d964 שימושים: סירטונים, משחקים, משחקי רשת, סרטים. תקציב: עד עד עד 250- כמה שפחות יותר עדיף. הערות: רמקולים טובים, איכותיים, 30W אפילו יספיק.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב או מערכת סטיראו. אני צריך שיהיה ווליום חזק מאוד כי אני מנגן איתם בתופים. אז מה עדיף מערכת סטיראו ולחבר אותה למחשב? או רמקולםי למחשב? תנו הצעות... והתקציב שלי על 1000-1200. אפשר לחרוג ב100 בערך... תודה.
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רסיבר +רמקולים 5.1 ולחבר את המחשב והLCD (כמובן שדרך חיבורים דיגיטליים) כרגע הקצבתי עד 2500 ש"ח להכל... אז אם אפשר המלצות לרסיבר + רמקולים, איך לחלק את התקציב וכו. תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני רוצה שתסבירו לי קצת על העניין של המתח בארץ והשוני מהמתח בחו"ל כי אני רוצה לקנות אולי רסיבר מebay ומצאתי סחורה שהמתח שלה הוא 110\120 ואני צריך 220. איך אני מוודא שיש סחורה כזאת ולמה שתיהיה סחורה כזאת ב ebay של 220 אם רוב הצרכנים של ebay הם מארה"ב? חוץ מזה, חוץ מאמצעי התשלומים, אני קונה רסיבר במחיר של ebay מוסיף תשלום עבור משלוח של אותו המוכר, חוץ מזה יש מכס שאני חייב לשלם חיפשתי באתר המכס ולא מצאתי בו שיט. הבנתי אם אני קונה מחול אין מעמ ואין 33% מיסים נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל לפני שמישהו כותב "שואלים לפני!", אבא שלי קנה אותו בלי קשר אליי... הדגם הוא Pioneer DEH-P355OMP MOSFET 50W*4, קורא צרובים רב פעמיים, וקבצי MP3. מישהו מכיר את הדגם ויכול לתת עליו חוות דעת? ד"א המחיר היה 200$ בדיוטי-פרי, מחיר טוב?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי... חזרתי מארה"ב לאחרונה וקניתי אותם ב700 ש"ח לאחר שהמכס בשדה שדד לי 100 ש"ח.. עכשיו... הרמקולים האלה הם פשוט פצצה... עוצמה חזקה כזאת ברמקולים שמיעודים למחשב זה מטורף.. בכל מקרה.. קראתי פה שאי אפשר לקנות אותם בארץ שזה באמת חבל... עכשיו לביקרות קטנה... כמו שקראתי פה שמפעילים אותם ב 10 אחוז זה באמת כבר חזק מאוד.. הבאסים במערכת הזאת הם כל כך עמוקים ונקיים שזה פשוט מדהים... השליטה המרכזית אכן נחמדה... אבל לא משהו מיוחד.. הרמקולים עצמם נראים נחמד... ועוד יותר נחמד אם מורידים מהם את הכיסוי.. כרגע אני שומע עם כרטיס קול onboard.. אך ה audigy 2 יגיע בקרוב.. אז אני מקווה לשיפור נוסף בקול... מקווה שעזרתי למישהו שמתלבט מה לבקש מדודים או חברים( ממש ממש טובים, וחזקים בשבי…
-
- 61 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
shalom, en li ivrit karega az titztarchu lisloach li eifo kibinimat efshar lehasig z560 ??? ani mehapes cvar shvuaim vebekol makom oto sipur, 2000 shekel plus ... daaaaaaaay, haalas, kama efshar lisbol bamedina hazot ??? haverim sheli becanada kanu otam be 167 $, ani met, pashut met lehavin lama po hem nimkarim be 400 $ ?? *שלום, אין לי כרגע עיברית אז תתצטרכו לסלוח לי.. איפה אפשר להשיג Z560? אני מחפש כבר שבועים, ובכל מקום אוטו סיפור, 2000 שקל ויותר. חלאס, כמה אפשר לסבול במדינה הזאת.. חברים שלי בקנדה קנו אותם ב167 דולר, אני מת, להבין למה פה הם נמכרים ב400 דולר..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות דיסקמן MP ומחפש המלצות על איכות שמיעה ועל אמינות המכשיר מבחינת חברות ודגמים. אשמח לקבל עזרה מבעלי נסיון בדיסקמן מעין זה. תודה ,AYBBY
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני קונה טלוויזה לחדר רצוי 42-46 המליצו לי על זה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=795252 בבקשה זה הרבה כסף בשבילי ואני רוצה להיות בטוח בבחירה יש עוד ממומלצים?בטוח המחיר
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
כרטיס קול איכותי תקציב עד 450 + - איזה כרטיס כידי לי לקחת מאלו בKSP ומה ההבדל בינייהם ? כי אני רוצה לנצל מקסימום T6060? מהרמוקלים אז שווה לקחת X-Fi XtremeAudio או X-Fi XtremeGamer או עדיף להתפשר על Audigy SE 7.1 מיועד לסרטים ומשחקים (רוצה ממש להרגיש את המשחק\סרט בחדר) +איפו צריך לשים תסבוופר בחדר בכידי לשפר את הצליל ??? (שמעתי זה בפינת החדר)[br]פורסם בתאריך: 14.09.2007 בשעה 11:51:48 מבינים?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום מחפש לקנות ממיר דיגטלי לקליטת עידן+ עבור TV ב-EBAYשמכיל את מירב האופציות כפי שמופיעות במפרט שלהם http://www.rashut2.org.il/idan_equipment.asp וגם ב- https://docs.google.com/viewer?url=http://www.rashut2.org.il/editor/uploadfiles/memir.pdf&embedded=true&chrome=true. השאלות: 1. איך מחפשים ב- EBAY , מה המונח המתאים לממיר מהסוג הזה באנגלית? 2. האם זה טעות לקנות ב- EBAY כדי להשיג מחיר טוב, כי אולי לא יתאים לארץ (לדרוש מילוי כל הפרמטרים שמופיעים בעידן+-- זה מעשי)? 3. חשוב לי שיכיל אפשרות יציאה להקלטה, תמיכה בתחנות רדיו לעתיד , HD וכמובן שיתפקד בצורה תקינה. בתודה שאול
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מערכת ביתית לסלון ב4k .. שתהיה הכי טובה לצפיה בסרטים ולהעברת התחושה שאתה נימצא בתוך הסרט
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום ,אני מעונין לרכוש לעצמי נגן MP3,ונדלקתי על המכשיר:DIASONIC DMP-310 עקב התכונות הרבות שבו,ההתלבטות היחידה היא שיש לו חיבור USB של 1.1, היתי מעונין לשמוע עוד דעות של חברים שיש להם את המכשיר, או אלו ששמעו עליו,תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בתקציב של עד 500... חשבתי לקנות את הרמקולים ATP3 Altec Lansing מה אתם אומרים? יש המלצה אחרת? אני מחפש איכות טובה,ווליום חזק מאוד, ושהאיכות תיהיה טובה בווליום חזק! האם הכרטיס קול שיש לי יוריד מהאיכות של השמיעה באופן משמעותי? יש לי כרטיס מובנה בלוח M שהוא: VIA AC'97 Enhanced Audio Controller והאם כדאי לחרוג מהמחיר ולקנות רמקולים יותר טובים עד 600? יש המלצות? תודה רבה!
-
- 39 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מכניס את היו אס בי אבל זה לא מראה לי סרטים רק תמונות או מוזיקה... זה בעיה? או שככה זה הטלוויזיה שלא מאפשרת לי את זה ובעיה אחרת חיברתי את הדיוידי ושמתי סרט דרך היו אס בי אבל זה לא משמיע לי את הקולות של השחקים רק קולות רקע. יש סיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה שאני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך, למשל אני מפעיל סרט כל שהוא, את הקול אני שומעה דרך הסאב מאוד חלש ואת המוסיקה אני שומע דרך הרמקולים. אני משתמש אם תוכנה של realtec hd audio manager תודה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי 5.1 530X וכרטיס קול המובנה עושה בעיות ... לא יכול לחבר את ה 5.1 ...תמיד או שהסאב לא עובד או שאחד הרמקולים .... עזרה בבקשה שיטה או תוכנה אחרת או משהו אני לא כזה מבין בזה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות (CD1 אם משהו מכיר), וקניתי AKG K12P ב100 שקל, באותו מחיר היה גם סנהייזר MX350, והמוכר המליץ לי על הAKG. עכשיו, אני לא בטוח האם ה-AKG הן טובות, או הסנהייזר יותר, יש להם שמה בחנות קיר מלא באוזניות... כדאיי לי להחליף אותן למשהו אחר? אני מוכן לתת עד איזה 140 שקל, יש משהו יותר טוב מהAKG, האם בכלל AKG טובים?? תודה...! (ד"א, הAKG באים עם קופסה, וזה ממש חשוב לי...)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחלה אוזניות, אך יש להם שני חסרונות: לא נוחות (אולי בגלל שיש לי אוזניים גדולות?) חוט קצר מדי, איפה אוכל להלחים חוט ארוך יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אהלן השתדרגתי במערכת חדשה של ALTEC LANSING FX6201 (200 דולר בדיוטי פרי, מחיר מציאה לדעתי!) ובכרטיס קול מעולה M-audiou revolution הכרטיס קול בא עם המון דיסקים ואפשרויות, אך לצערי אני לא כל כך מבין בהם. האם צריך להגדיר כל מיני הגדרות כדי שהרמקולים יוציאו את הרמקולים מעצמם? הרמקולים סה"כ עובדים והסאונד מעולה, אך עם כל התוכנות והאפשרויות שקיבלתי, אני מרגיש שאני מפספספ איזה משהו ששילמתי עבורו... אשמח לשמוע אם יש דברים שצריך לעשות כדי למקסם את ההנאה מהרמקולים והכרטיס קול
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הימרתי על הביקורות הטובות שקראתי כאן על Altec Lansing ATP3, 2.1, קניתי ואני נהנה מכל רגע. בתקציב הזה (340 ש"ח) קשה לי להאמין שיש משהו טוב יותר. לחובבי הצליל הגבוה והמדוייק - חובה לשמוע אותם לפני שאתם קונים משהו אחר. שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מגזים או לא אבל זה לא קרוב אפילו לביקורות שמהללות תמערכת ברשת הבאס סבבה לגמרי הבעיה היא ברמקולים עצמם אני לא יודע משהו חסר.... במוזיקה של האוסים הסאונד סבבה לגמרי אבל במוזיקה ישראלית זה לא קרוב אפילו לסאונד של האוזניות JBL REFERENCE 220 אולי אני מגזים??אולי אני אאודיופיל ואני לא יודע מזה ??אני בהתלבטות אם לזרוק לפנדה את הרמקולים האלה בפרצוף או לא אחרי הכל ב 420 ש"ח אין לי כזאת אלטרנטיבה אחרת ....
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
קניתי apex dvx 2410 על הקופסה רשום שהוא כורא כתוביות צרבתי כמה סרטים עם כתוביות בסיומת SUB. וזה לא קורא אותם :-\ לפי מה שאמרו לי אני צריך להוריד איזו תוכנה ולהתקין המחשיר עצמו 1. איזו תוכנה זאת איפה אני מוריד אותה ואיך אני מתקין אות ? 2. מה הדרך הנכונה לצרוב את הסרט כך שהכתוביות יעבדו ? בתודה מראש Mc ;D
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
בוקר אור. קמתי היום בבוקר והלכתי לחנות KSP הקרובה וקניתי שם את הATP3 ב 340 ש''ח. הממממ עכשיו ממש ברגע זה חיברתי אותם ואני יכול להיות שאיכות השמע יותר טובה מקרייטיב אבל בפרטים די קטנים,למשל הרמקולים הקטנים נשמעים הרבה יותר אבל הסאב יותר טוב אבל לא בהרבה משל הקרייאטיב. הממ בקרות תמונות,ואני יודע שהייתי צריך לקנות את ה Z2300 שעולים יותר מכפול אבל אין להשיג אותם בשום חנות בחודש הקרוב לפחות.
-
- 52 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי Audigy 4 SE מ KSP. (מחירו ירד אם תשימו לב). קודם כל- זה דיי מוזר אבל לא מצויין שום דבר שקשור ל SE על הכרטיס. (כלומר כתוב בצד פשוט audigy 4) הוא לא low profile. לא יודע מה זה אומר.... האם יש לכם מושג? (רע זה בטוח לא, בכל מקרה). הכרטיס הגיע בשקית עם דיסק דרייברים ותוכנות ומדבקה של sound blaster. מבחינת איכות השמע- יש לי הרגשה שהיא השתפרה טיפה, למרות שהביקורת של אנטולי מציינת אחרת (הוא בדק XI-FI מול ALC850 ולא היה שיפור ב ATP3). אולי זה פסיכולוגי, אולי זה שעוצמת השמע עלתה, אולי זה כלום. (יש לי inspire 2400) מבחינת ביצועים- במשחקים לא בדקתי עדיין. את התוכנות הנלוות עדיין לא התקנתי מכיוון שיש לי error מתי שאני מנסה לפתוח את הדיסק.... (עריכה- מסתבר …
-
- 52 תגובות
- 3.4k צפיות
-