אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לפני קניית כרטיס טלויזיה שיחובר לממיר של HOT ולמסך 24 יש מגוון עצום של כרטיסים.. חיצוניים לא חיצוניים וכו'.. אני ממש מבולבל.. אם אפשר כמה דגשים מכם ודברים חשובים שצריך לדעת לפני קנייה של כרטיס טלויזיה תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות למחשב לשימושי מוזיקה, משחקים, סדרות ... התקציב שלי הוא בערך 200-250 ש"ח, יש מקום להתגמשות אני לא צריך מיקרופון מובנה, יש לי במצלמה. אין עדיפות לחברה ספציפית, רק שיהיו איכותיות. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי רסיבר Kenwood KRF-V9993D פתאום לא ניתן לשמוע בסראונד אלא רק בסטריאו. בהתחלה חשדתי בחיבור SPDIF במחשב, אבל זו לא הבעיה כי גם בחיבור ל DVD לא שומעים בסראונד, וגם כשאני עושה בדיקה לרמקולים - כזו שבד"כ אמורה להשמיע רשרוש בכל אחד מהרמקולים - אני לא שומע כלום. כשאני עובר להשמיע בחיבור אנלוגי בסטריאו - אני כן שומע. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שזה בגלל שהילד שלי כיבה והדליק כמה וכמה פעמים את הרסיבר?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
כרגע יש לי קראייטיב איספייר 4.1 שהזמני תגובה שלהם זה: 20Hz-40Hz וללוג'טק Z640 שאני שוקל כאלטרנטיבה לקנייה יש: System frequency response: 35Hz - 20kHz אני לא בדיוק מבין בזה, לי יש יתרון באיכות? והאם יורגש הבדל בין השניים? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם למחשב וגם לטלוויזיה(דרך אגב איך מחברים רמקולים של מחשב לטלויזיה?) אני מתלבט בין כמה דברים 1 האם לרכוש מערכת קולנוע ביתית או שעדיף רמקולים של מחשב 2.1 או 5.1 ? 2 איזה דגם למחשב הכי טוב מבחינת איכות מוזיקה נקייה וצלילים אני מתלבט בין כמה דגמים X13 של MICROLAB אוX16 או PHILIPS SPA או MICROLAB X23 או קולנוע ביתי של פיליפס HTS3373 מה עדיף ולמה? ואיפה לקנות ? אולי פנדה מחשבים?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שימוש למחשב מוזיקה וגיימינג לא מחפש אוזניות מיועדות לגיימיניג יותר דגש על מוזיקה (מיקרופון אני מביא בנפרד) עד 300 שקל בנתיים אני ננעלתי על ה AKG K92 גם אמזון תופס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך מיקרופון למחשב ואני רוצה אלחוטי, האם יש אפשרות שאני אקנה מתאם יו אס בי בלו טוט למחשב ואני אוכל להשתמש באוזניות שנועדו לפלאפונים כמיקרופון למשחקים??? תודה רבה!!!.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית. חשבתי במחירים האלו שעדיף 2 רמקולים על פני 5. בנוסף דרוש מגבר ו DVD אני יודע שהתקציב לחוץ אך אשמח לקבל הצעות. איך הרמקולים X-530? כמו-כן איך המגבר RXV-367 ? אשמח להצעות נוספות בן
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון ראושן למכשיר שלי (H10) ....אשמח מאוד לקבל קישורים לעדכונים החדשים למכשיר וכיצד להפעיל אותם
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
תראו, כשאני שמתי את המיקרופון והגרדתי אותו שם במשחק אז דיברתי ואמרו לי ששומעים אותי ממש גרוע, אין לי מושג מה הבעיה כי אני מדבר חופשי במסנג'ר והכל בסדר, מה גם ניסיתי אפילו שתי מקרופונים שונים ובשניהם לא שמעו טוב, מישהו יודע מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות זוג אוזניות לנגן SANSA CLIP שיושבות בתוך האוזן בתקציב של 150-200 ש"ח. אבא שלי הולך להשתמש בהם והוא מקשיב לקלאסי, ספרים וצ'יל-אווט בנוסף אני רוצה לקנו זוג אוזניות לעצמי למטרות ספורט בסביבות ה-300-350 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיו חסינות לזע למה אני מזיע המון (חבל לי שהם יקצרו או משהו) וכמו הקודמות גם כאלה שיושבות בתוך האוזן. אני מקשיב בעיקר לכול סוגי הרוק וקצת טרנס. אני יכול לקנות מ-EBAY אין לי בעיה עם זה.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
לאחר חיפוש הגעתי למסקנה שהמערכת FC730 היא הכי כדאית לתקציב של מערכת 5.1 עד 700 ש"ח מה שמוזר בכל הנושא, שאין הרבה ביקורות על מערכות 5.1 של מיקרולאב בגוגל, לכן הייתי צריך להסתמך על הנתונים היבשים שלה בלבד http://www.microlab-global.com/product/finecone-speaker-fc730.html מישהו מכיר את המערכת? האם הנתונים היבשים באתר באמת באים לידי ביטוי? אתם מכירים מערכת יותר טובה ששווה להשקיע בשבילה עוד קצת כסף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברים??? אני ממש צריך עזרה... יש לי רמקולים microlab x23 5.1 ואני מאוד מרוצה מהם.. הבעיה היא שהסאב ממש חזק.. ואני לא מצליח להנמיך רק אותו.. הרמקולים מחוברים לכרטיס קול מובנה של הלוח אם של אסוס שיחסית למובנה הוא נראה לי חזק.. 8 ערוצים אם אני לא טועה ויש לי את התוכנה לאודיו של אסוס realtek hd audio manager אבל שם כשאני מנמיך את הסאב זה לא עוזר ורק כשאני מנמיך גם את הפרונט וגם את הסנטר הסאב משתתק.. כאילו הסאב מחובר גם לעוצמת קול של הפרונט והסנטר.. אם מישהו יכול לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת שתוכל לשלוט יותר טוב אני ממש אשמח ושיהיה חג שמח לכולם!!!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
זה היה רומן ארוך, הן היו האהבה הראשונה שלי, מרגשת, צבעונית, תוקפנית. אהבתי את זה, כל מה שקשור בה. הייתי כל כך עיוור, ממוגנט, לא רציתי להוריד אותה ממני לשניה. היא הייתה בשבילי הפעם הראשונה, ההתגלות לעולם היוקרה הכל כך מצומצם. השווצתי בה לכל אחד, רציתי שיראו מה השגתי ועמלתי כל כך קשה. אבל כמו כל רומן נעורים גם זה חייב להסתיים. התבגרתי, עברתי שינויים בטעם. אני נמשך עכשיו יותר לעדינות, לאינטליגנציה, לרוך, לליטוף, לפרטים הקטנים ביותר שעושים לך את זה יותר מכל אחת אחרת. אמנם הן קרובות משפחה (מאוד קרובות) אבל אחת היא אמי ווינהאוס והשניה ג'וליה רוברטס. אז כנראה שבאמת עברתי אצלי שינוי... וג'וליה.. ג'וליה היא DT880 ;D אשמח לתגובות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש למוראל 2 רמקולים באותו מחיר: SP1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735289 ו Ll1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=34759 לשניהם מפרט זהה, מה ההבדלים? מה יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את דגם B72 או B73 של Microlab ויכול לתת חוות דעת? מחפש רמקולי סטריאו למוזיקה לחדר בגודל ממוצע (4x3)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של DFI דגם Dfi Lanparty DK P45-T2RS Plus, וכמו בכל לוח, יש עליו כרטיס קול מובנה, בנוסף יש ברשותי AUDIGY 2 ZS שכרגע מורכב... המחשב מחובר למערכת קולנוע ביתית מאוד איכותית שכוללת רמקולים של חברת B&W מהדגם הכי גבוהה של סידרת 6... ככה שאיכות חשובה לי... ראיתי שקיים יציאה אופטית על הלוח אם, ב AUDIGY אין ואני מסתפק ביציאה דיגיטלית... מה לדעתכם יהיה עדיף מהכרטיסים... תודה עריכה, הנתונים על הכרטיס קול המובנה, מהאתר של DFI, Audio Realtek ALC885 High Definition audio CODEC 8-channel audio output DAC SNR/ADC SNR of 106dB/101dB Full-rate lossless content protection technology Optical S/PDIF-out and coaxial RCA S/PDIF-out interfaces מה עדיף הו…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה האם לקנות את ה IPOD VIDEO החדש עם הזמן סוללה משופר או לקנות את ה ZEN Vision W אני רוצה שזה ישמש לסרטים אבל לא רק כאילו שאני אוכל לשמוע מוסיקה כל הזמן אם יהיה משעמם ולא יהיה לי כוח לראות משהו... אז זה לא ישמש רק מוסיקה ולא רק סרטים או סדרות את שתיהם... המחירים הם 250 דולר אייפוד + 35 דולר הכיסוי שלו לעומת 300 דולר קיאייטיב שהוא מגיע כבר עם כיסוי מטען וקבל כדי שיהיה אפשרי לראות בטלויזיה... אז אפילו מבחינת מכיר עדיף את הקריאייטיב אבל תגידו לי אתם לפי מה שאתם יודעים אם זה יותר טוב מהאייפוד או אם מישהו התנסה בזה אז שיספר קצת תודה
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
...... אני כולה רוצה להוסיף קצת טרבל ואלי קצת MID איזה גרפים אילו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חבר שלי מחפש בימים אלו לקנות רמקולים 5.1 ערוצים במחיר של 700 ש''ח, וזה למוזיקה לסרטים ולמשחקים בקיצור להכל... ואני מדגיש רק 5.1 תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מהי התצורה טובה יותר לחיבור מחשב לרסיבר. הגברת העוצמה של המחשב למקסימלית וויסות הקול בעזרת הרסיבר או שאולי ויסות הקול ע"י המחשב והשארת עוצמת הווליום של הרסיבר במצב סטטי ? האם יש הבדלים באיכות שנקבל ? והאם יש דרך מסוימת שיוצרת יותר עומס על הרמקולים שמחוברים לרסיבר ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-