אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 למחשב בתקציב של 150-200 ש"ח (או מקס' טיפה יותר), בעיקר למוזיקה. חשבתי על Creative SBS390, האם זאת הבחירה הכי טובה ? (אני מעדיף שיהיה שקע לאוזניות כמו שיש בו, אבל זה לא חובה לחלוטין) מה שכן אני צריך את הרמקולים עד יום חמישי, מה שאומר שכנראה אני אצטרך לאסוף בעצמי לכן צריך לקנות את זה מחנות באזור המרכז, אני גר באזור גבעתיים, רמת גן. (למשל חנויות באזור שיכולות להתאים- LogicPC, Pompa) תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 חדשים איכותיים. אני מתלבט בעיקר בין שתי חברות, ALTEC LANSING ו- LOGITECH, וארבעה דגמים. ויכול להיות שאתם יכולים להציע משהו הרבה יותר טוב. FX4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=273 MX5021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275 Z-4 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p104.html Z-2300 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p99.html לי חשוב שיהיה שלט רחוק לשליטה ברמקולים ובסאב, יתרון לתלייה על הקיר וכמובן האיכות. החדר לא גדול (חדר שינה), הרמקולים ישמשו לשמיעת מוסיקה דרך המחשב וטלוויזיה דרך הכרטיס TV במחשב. ושאלה נוספת, למשל על הרמקולים של ALTEC LANSING רשום שהם ניתנים לתלייה על הקיר. שאלתי היא, איך ? האם אפשר להעביר את כב…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, השימוש שלי הוא בגדול יום יומי, כרטיס קול onboard השאלה האם יש הצדקה לרכוש את ה Z2300 אני אפילו שוקל לרדת ל Z3-e או אפילו ה X-140 פשוט מחפש עלות מול תועלת אופטימלית. אודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מערכת חדשה לחדר שלי (כיום אני משתמש ברמקולים מתקופת המנדט הבריטי) ואני מתלבט בין ה G51 ו X540 של לוג'יטק. יש לי מחשב (עם כרטיס קול רגיל) ופליסטיישן 3 . הבנתי שאפשר לשמוע בסראנוד בהם, זה נכון? יש להם חיבור אופטי לPS3? ואיזה יותר מומלצת? זה בעיקר למשחקים על הקונסולה ומוזיקה וסרטים במחשב. יש לי חדר בינוני אם זה משנה.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם ברצוני לקנות רמקולים חדשים,(לצורך העיניין 7), הרמקולים התחילו לזייף בשירים ובסרטים (בניי 10 שנים +-) עירבוב של 2 סוגים ADS and Alpha Tech הריסבר הקיים הוא Yamaha rx-v565 בן שנה וקצת. גודל החדר הוא 5 מטר על 2.75 מטר (רוחבXאורך). אחרי בירורים רבים בכמה חנויות הגעתי לשלושה אפשרויות של סטים: 1) Canton GLE 490.2 -> קידמיים GLE 455.2 -> סנטר GLE 410.2 x2 ->סראונד 2) PSB Image T-65 -> קידמיים Image C40/60 -> סנטר Image B-4 x2 -> סראונד 3) B&W+Klipsch 684 -> קידמיים HTM 62 -> סנטר S-1 Klipsch x2 -> סראונד העדיפות שלי היא על הPSB, מה ההמצלצה שלכם. אולי קראתם ביקורת רעה על אחד מהם מישהו אולי שמע אותם או כל דבר אחר זה יעזור לי …
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
שלום... עכשיו יש לי את הרמקולים 4.1 של EACAN , הם אחלה של רמקולים אבל אני רוצה לחדש קצת. אני ראיתי את הרמקולים CREATIVE INSPIRE 7700 ב1000 שקל אצל נועה , אז אני רוצה לשאול איזה רמקולים 7.1 חדשים אפשר לקנות באותו מכיר אבל יותר איכותיים/חזקים(אם יש) , אם אפשר לא לחרוג מהמחיר... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 400 ש"ח אז בחרתי בaltec lansing vs2421 שעולים בארץ 320 במקרה חבר טס לארה"ב וראיתי ששם המחיר הוא 120 אז אני אקנה כבר דרכו אבל התקציב נשאר אז יש המלצות לרמקולים ב400 שקל לקנייה בארה"ב? המחיר גמיש אם 100 שקל יעשו הבדל רציני... בעיקר למוזיקה אבל גם משחקים מישהו יודע במקרה אם יש בעיה להעביר רמקולים שלא בקופסא במכס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום אני קונה רמקולים בלי סאבוופר עד 180 ש"ח, איזה כדאי? אם זה קשור אז הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 בנתיים על אלו חשבתי: Genius Life Sound SP-HF2.0 500W Stereo Wooden Speakers או Yamaha YST-M101 Speakers דרך אגב, כמה וואט זה? או Winner HN380A 1000W Silver Speakers תודה לעוזרים?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי כרגע יש לי רמקולים מעפנים (Cambridge SoundWorks 2.1) והם עושים בעיות (כל מיני רעשים משונים כמו שמטוס עובר מעל הבית, גם כשהמחשב סגור) ואני רוצה לקנות רמקולים חדשים. התקציב שלי הוא בסביבות ה-400 ש"ח. אני חשבתי על Altec lansing ATP 3 2.1. מה אתם אומרים? נ.ב יש לי כרטיס קול OnBoard (לוח Epox 8rda+)
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1, האם יש משהו יותר טוב מה-ATP3 במחיר של עד 500 ש"ח? לגבי כרטיס קול, יש לי כרטיס מובנה על הלוח ALC850, עד כמה ההבדל בינם לבין AUDIGY2 לדוגמא יהיה משמעותי כאשר השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות רמקולים חדשים. תקציב: 1000 ש"ח ניתן לחרוג עד: 100 ש"ח הרמקולים מיועדים: 60% משחקים ו40% מוזיקה הלוח אם שלי הוא: asus p8p67 m-pro אם כרטיס קול ישפר את השמע הייתי רוצה לכלול אחד בתקציב אבל רק אם הוא יגרום להבדל רציני. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן שאני רוצה להחליף רמקולים , יש לי 2 רמקולים בלתי מזוהים , והשמאלי לא עובד אני בכלל לא שומע מוזיקה במחשב (לעיתים נידירות) ואני צריך מערכת במיוחד למשחקים. התקציב שלי לא גבוה , בערך 600 שקל לכרטיס ולרמקולים ביחד (אני לא צריך מערכת ב2000 שקל). אני לא מבין כל כך ברמקולים ובכרטיסי קול , אמרו לי שרמקולים 5.1 הם טובים יותר למשחקים ו2.1 מתאימים יותר למוזיקה , אבל אין לי תקציב גדול , לכן נראה לי שאני יקנה רמקולים 2.1 +כרטיס קול סביר. חשבתי על קניית Hercules Gamesurround Fortissimo שלא עולה יותר מדי ואני גם לא צריך כרטיס עם הרבה יציאות וכל מיני דברים שאני לא צריך , בקשר לרמקולים , חשבתי על לקנות Hercules XPS 210 , הם די זולים . בחירה טובה? אולי להחליף את הכרטיס קו…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ברמקולים ג'נריים למחשב. האם אפשר לקנות את הרמקולים הבאים ולהרכיבם? האם הם יעבדו מבחינת כרטיס הקול? הרמקולים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5987 סוג כרטיס קול (עובד מצויין): Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card תודה מראש, גיא.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקנות רמקולים למחשב. גודל החדר: 11~13 מ"ר. האם לדעתכם יתאים 5.1? רמקול בכל פינה בחדר (מה שידרוש כבל מספיק ארוך). כרגע יש בבעלותי אוזניות Razer Megalodon ככה שהייתי מעוניין ברמקולים שיתנו את החוויה וההרגשה כשצופים בסרט. ניתן לחרוג בהתאם (בסביבות 100 ש"ח, אך אם אפשר שלא - עדיף). מקווה לתשובה מהירה כי בעוד 30 דקות אני יוצא לעזריאלי וכנראה אני אקנה שם. בתשובתכם אנא התייחסו לגודל החדר והאם נראה לכם שמערכת 5.1 תתאים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עוד מעט יורד לאילת ואני אהיה מעוניין לקנות רמקולים לטלוויזיה בסלון, אני לא כל כך בקיא בתחום וחשבתי שאולי 2.1 יתאים? התקציב, משהו בסיבות ה-750..500.. אני לי שמץ של מושג כמה תקציב לתת לרמוקלים אז אני אשמח אם תסבירו לי קצת
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שיש לי את הcreative inspire m2600 שמבחינתי עושים עבודה מעולה כל הזמן הזה. הבעיה היא שהשלט ווליום נדפק קצת עם הזמן והרבה פעמים צריך לשחק איתו עד לרמה של תסכול עד שאפשר לשמוע כמו שצריך (פעם אחת שומעים בשמאל ולא בימין ולהפך וגם לא בשניהם). בקיצור אני רוצה רמקולים חדשים למחשב שישמשו למוזיקה סרטים ומשחקים. אני לא בטוח אם הכי כדאי לי 2.1 או מדפיים, אני אשאיר לכם את זה (למרות שאשמח לפירוט לגבי ההחלטה). תקציב: 400 שקל, אם יש הבדל מאוד משמעותי 500 זה גם אפשרי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 התקציב הוא עד 800 ש"ח. התעניינתי בכמה רמקולים כגון Logithec, altec lasing אבל לא היו במלאי. יש חברה divoom שיש לה רמקולים עם עוצמה חזקה והם זולים האם מישהו מכיר? הייתי מעונין שתמליצו לי על רמקולים איכותיים.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
צריך עזרה בנוגע לקניית רמקולים חדשים למחשב. אני מתכנן לקנות רמקולים חדשים למחשב שלי, עקב זה שהרמקולים שלי מתחילים להיתפרק, יש לי את הסאונד סטיק 3 של הרמן קרדון, והם פשוט מתחילים להיתפרק אחרי שימוש של 4 שנים, כזה דבר אף פעם לא קרה, היה לי מערכת רמקולים של דל ששירתה אותי 10 שנים טובות חבל שלא נישארתי איתה. אני רוצה רמקולים בתצורה של 2.1 או 5.1, עדיין לא החלטתי באופן סופי, מניח שרוב הסיכויים שאבחר ב-2.1 כי השימוש העיקרי יהיה שמיעת מוזיקה מדיסקים או קבצי לוסלסס. מתכנן להשקיע ברמקולים כ-1500 שקלים, רוצה לקנות אותם בארץ, עדיף ממקום באזור תל אביב והסביבה. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר היא מטאל (יכול להיות שזה מה שגרם לרמקולים להיתפרק) במידה וצריך מידה נוס…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי רוצה לדעת מידע והמלצות לרמקולים למחשב. עד היום המחשב שלי היה מחובר למערכת סטריאו, כך שזו איכות השמע שאני מחפשת ברמקולים. הבעיה שהמערכת לוקחת לי יותר מדי מקום וחוץ מרמקולים לא נעשה בה שום שימוש לכן החלטתי להחליפה. קראתי שיש תוספת לרמקולים קטנים שנקראת סאב וופר, מה זה? מה ההבדלים בין סוג אחד לשני... כיצד אוכל לדעת שאני מקבלת ברמקולים איכות סטריאו ולא איכות של רמקולים קטנים שבקושי ניתן לשמוע משהו מהם בקצה השני של החדר. גבול המחיר שלי הוא עד 300 שח. תודה מראש לכולם לרה
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , אחרי שנים ארוכות עם ה atp3 הם מתחילים להראות סימני גסיסה, אז החלטתי לקנות רמקולים חדשים למחשב. עיקר השימושים הם למוזיקה , אני גם צופה בסדרות והרצאות אבל זה פחות קריטי. אני מעדיף להוציא בסביבות ה 300-400 אבל אם יש משהו שממש משתלם במיוחד מבחינת העלות\ביצועים אני יכול לעלות עד ל 700-800 . חשוב לי לציין שאני לא אודיופיל אז בבקשה לא למשוך את התקציב למעלה בשביל שיפור קל ברמת הסאונד. תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
טוב אז ככה ... סוף סוף החלטתי להעיף את המערכת הישנה ולקנות מערכת רמקולים נורמלית . המערכת שאני מחפש בעקרון היא בעיקר לסרטים וסדרות שאני רואה מהדיוידי ומהמחשב גם למוזיקה אבל הרבה פחות . עשיתי חיפוש קצר התקציב שלי לא הכי גבוה עד ה 700 שקל ככה ... מצאתי 3 דגמים כל אחד והיתרונות שלו אולי תוכלו לעזור לי פה : הראשון : Genius SW-HF 5.1 5000 מערכת 5.1 נראת חזקה 150 RMS לפחות יתרון טוב יש לה שלט יציאות למחשב ודיוידי קישור לנתונים: http://www.geniusnet.co.uk/produktdetail.php?ID2=112&ID=41&ID3=472 המערכת השניה : MicroLab X-23 5.1 גם כן 5.1 מסך LCD שלט 99RMS עם יציאות נוספות קישור לנתונים : http://www.microlab.cn/product/speakers/home%20system/x23.htm המ…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברצוני להזמין רמקולים מאמאזון, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה כסף אני פטור ממכס, וכמה צריך לשלם אם אני עובר את הפטור. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות רמקולים מאמאזון ורציתי לדעת עד כמה כסף אני פטור ממכס, ואם אני לא פטור, אז כמה צריך לשלם. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-