אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, *כרטיס קול מחובר: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1 1. אני מעוניין לרכוש אוזניות לגיימינג, לרב משחקים בסגנון BattleField 3, Call Of Duty: MW3 וכדו' .... תקציב עומד על 500 ש"ח +/- , ממתין להמצלה שלכם. 2. מחוברים אצלי רמקולים מסוג Logitech Z-5500, מחוברים עם החוטים וכבלים אשר הגיעו עם הרמקולים, השאלה: האם יש משהו יותר איכותי בכדי להפיק סאונד יותר טוב ? חוטים איכותיים יותר ? צורת חיבור שונה ? דיגיטלי אנלוגי ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (לא רמקולים רצפתיים למערכת סטריאו בגלל שאין לי רסיבר\מגבר ותקציב). אין לי מחשב לחדר אז בתור נגן חשבתי על SANSA CLIP PLUS בגלל שהאות יציאה שלו איכותית יחסית (וקניתי אוזניות של סנהייזר אז על הדרך גם לזה). אני שומע בעיקר היפ הופ \R&B האוס וסגנונות דומים. חשבתי על הSOUNDSTICKS או SOLO6C.. אין לי מגבלת מקום ואני פתוח להצעות השאלה אם הנגן יצליח להרים אותם כמו שצריך. חשוב לי שיהיה באס טוב וירד נמוך ושלא יזייף בגבוהים או במיד. סאונד חם ובאס עמוק. החדר בערך בגודל של 4X3 מטר והתקציב 700-800 ומטה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, רכשתי השבוע מערכת קולנוע ביתית lg ht356sd חיברתי אותה ויש רק משהו אחד שלא הצלחתי להבין. ניסיתי לראות טלויזיה ולשמוע ברמקולים של המערכת אך משום מה לא הצלחתי להבין איך לעשות את זה בדיוק. אולי משהו בחוטים לא נכון או משהו בהגדרות ניסיתי קצת לשחק בזה והתייאשתי. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך בדיוק לעשות את זה אני ישמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות אוזניות חזקות !! שהאיכות שלהם מעולה+ ,בשביל מוסיקה וגימינג, עד 500 ש"ח תמליצו לי בבקשה על כמה אוזניות שאתם מכירים
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס טלויזיה - Hauppauge WinTV PVR 150 שהפתעתי לגלות שיש לו שם טוב בשוק אך לצערי המחשב שלי עובד עם ווינדוס 7 64 ביט עם 4GB זיכרון וכידוע יש לכרטיס בעיה עם זה. יש אנשים שאומרים שיש דרייבר שמתקן את הבעיה אבל עד כמה שניסיתי הכל חארטה וזה עובד אחרי הרבה מאמצעים בצורה ממש חפרית, גרוע ולא נוחה - תקנו אותי אם אני טועה הייתי משמש בכרטיס כמובן במדיה סנטר, להקלטה סדרות. בכוונתי למכור את שלי. אני ממש לא מתכוון לוותר על ביצועי המחשב ועל החומרה שלי בשביל כרטיס טלויזיה. רציתי המלצה לכרטיס עריכה שיתמוך לי באופן מלא בווינדוס 7 64 ביט מעל 4GB זיכרון בתקציב של 150 שקל (מחיר של אייבי - לא בא
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל המתאים לאייפוןו ו/או HTC עם אפשרות של דיבור(מיקרופון) וכפתורי שליטה על הנגן. זה מיועד לאוזניות של akg k450 רציתי לקנות את הכבל של akg q460 אבל הוא עולה 28$ וזה יקר מדי בשבילי.. יש כבל שהוא בסיגנון של הכבל של akg q460 שלא יוריד מאיכות השמיעה של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת... תקציב עד 250 ש"ח, מקסימום 300 ש"ח. זה הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#ov (אם זה משנה, אז שאר המפרט בצד). אז כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס צריך להיות בעל חיבור PCIeX1 או PCIeX16. והכי חשוב שיתאים ל-Windows 7.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo אחלה כתבה לדעתי אבל יש לי עוד כמה שאלות. האם אפשר לקבל הרחבה על Frequency Response, עכבה ורגישות ואיך זה משפיע על המאזין בפועל? באיזה מדיה פלייר אתם משתמשים? winamp נותן איכות טובה מספיק? ובנוסף, רציתי לשאול איך מכוונים אקולייזר נכון אני יודע שזו שאלה לא פשוטה אבל נסו לעזור בכל זאת. זהו תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתם יכולים להמליץ לי על אוזניות עד 500 שקל ,עוצמתיות,איכות שמע גבוהה,מגיע לתדרים נמוכים/גבוהים . תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום נקרע לי הספוג באוזניות AKG 402. היכן מוצאים חלק כזה? האם מישהו יודע קוטר או התאמה לדגם אחר כדי לחפש באיביי? (חיפשתי ל 402 ואין מוכרים). תודה.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני לא יודע אם זה הפרום הנכון אבל אני אנסה למרות זאת אני מחפש שלט אוניברסלי שלא יעלה יותר מדי, נגיד בסביבות ה 100 שח (לא אכפת לי להוסיף עוד קצת בשביל בשביל שיהיה לו גם מסך) אבל בנוסף לדברים הבסיסים שאני מעוניין לשלוט עליהם (טלווזיה, ממיר הוט, מגבר ו דיוידי) אני מעוניין יכולת לשלוט גם על המזגן לעזרתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות את האוזניות SENNHEISER MM50 לאייפון. חיפשתי את הדגם במספר חנויות ומצאתי מחיר 118 ש"ח באתר http://www.amperel.co.il/products/183188 שזה ממש זול. הבעיה היא שאני יודע שלסנהייזר יש המון זיופים. ואני לא מכיר את האתר ולא יודע לגבי אמינותו. יכול להיות שהאוזניות מזוייפות? האם מישהו מכיר את האתר? האם למשהו מכם יצא לנסות את האוזניות הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב ראיתי את האוזניות האלו באתר KSP במחיר 290 ש"ח. ועוד KSP ידועה כרשת מאוד זולה ואמינה שאינה מתעסקת בזיופים.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני חדש בתחום השמע , ולא מזמן קיבלתי מערכת רמקולים (BOSE acoustimass 15 home theater) מתנה ולכן אני מעוניין לקנות רסיבר כדי לחבר אותה. בגלל שאני לא מבין ברסיברים רציתי את עזרתכם... הסתכלתי על הרסיבר הבא: AVR 165 הרמן קרדון השימושים שלי הם מחשב מוזיקה וטלוויזיה בHD. רציתי לדעת איך הוא? האם הוא יתאים לרמקולים שיש לי?(BOSE) יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש ממיר עידן+ שיודע לקרוא את כל סוגי הוידאו העיקריים כולל הסאונד...אם במקרה הוא יודע לקרוא גם מהרד דיסק אז עדיף.. מה האפשרויות שלי? יש משהו טוב ב 250-300 או שזה רק יקרים ואז אני צריך לחפש סטרימר עם יכולות DVB? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת רמקולים הזאת : creative inspire 7.1 t7700 כרטיס קול אונבורד : realtek HD alc 888 שימוש: 50% סרטים 30% משחקים 20% מוזיקה (המערכת חייבת להיות 5.1 ומעלה ואיכות הסאונד חשובה לי יותר מהעוצמתו כיום). קניתי לאחי את ה Z5500 לפני שנתיים ומאז הוא עבר דירה והשאיר אותי עם החרא הנ"ל , אני רוצה בעזרת ה 2500 ש"ח להגיע לרמה של ה-Z5500 מבחינת איכות הסאונד (כיוון שלא מוכרים את ה Z5500 יותר). א.האם יש מערכת רמקולים למחשב בסביבות ה-2000 ש"ח שתהיה עדיפה על המערכת הנוכחית שלי מבחינת איכות הסאונד ? ב.האם אפשר לקנות כרטיס קול ב- בסביבות ה-500 ש"ח שיתן לי איכות סאונד עדיפה על אונבורד שלי? הצעות יתקבלו באהבה לא להציע לי את ה-Z906 אני קראתי ביקורות איומות עליו. (אלה…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! יש לי בבית סטרימר של WD. אני רוצה לראות סרטים בטלויזיה הישנה שלי דרך ההארד דיסק. לשם כך, חיברתי את ההארד דיסק לסטרימר בחיבור USB ואת הסטרימר לטלויזיה בחיבור RCA (ליציאת Av בטלויזיה). משום מה זה לא נתן לי תמונה. הנחתי שהסטרימר מוגדר על מצב HDMI , אך מאחר ואין לי תמונת מסך, לא יכולתי לשנות את ההגדרות (לא מכירה בעל פה את התפריט). לכן ניסיתי לחבר את הסטרימר למסך LCD של שכן בעזרת כבל HDMI - משום מה עדיין אין תמונה. ניסיתי אפילו לחבר דיסק און קיי לסטימר כדי שיהיה לו מה לשדר - וכלום. מה אני עושה לא נכון? איך אני אמורה לעשות את החיבורים? למה אין אות?
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
Hi, I've bought the Asus Xonar HDAV1.3 to be able to connect it into my Denon 1912 receiver and play 3D games with my Geforce GTX580 card. Just found that i have to connect the dvi / hdmi to the Asus card 1st and then from the card to the receiver and only then to the TV. from the little i know it will decrease performance especially in 3D movies and games, isn't it? Will be happy to hear any tips or comments since i'm thinking now to sell this card and my receiver and build more suitable system to analog connections. Thanks!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-