אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתקשה במציאת אתר לצפייה ישירה שפשוט יתן לי לינק ויטען לי את הפרק, אני יודע שאני נשמע בוק, אבל על איזה אתר אתם ממליצים שמציע פרקים גם עם כתוביות?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אז אחרי המוות של הוידיאו השלישי הוחלט שזהו הגיע הזמן הלתקם-השאלה לאן? הרעיון הוא שתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה של ערוץ\תוכנית וגם לראות תוכנית אחרת במקביל(2 טונרים) אני חושב שלאור מחירי הרצפה של ההארדדיסקים נלך על פתרון שכולל hd אבל אם כבר לקנות משהו חדש אז אני רוצה את כל הסט של pause בשידור חיי,הקלטה מראש,הקלטה מ2 ערוצים,הקלטה לhd וניהול נוח ופה השאלה מה עדיף? מכשיר יעודי או להרכיב מפרט למחשב htpc ? בדקתי קצת את הנושא והבנתי שהמחירים זהים ולכן עדיף לי להסתכל לכיוון הhtpc. עכשיו במידה ואני צודק ויש טעם ללכת על htpc אז אני צריך להחליף גם tv כי הtoshiba הישן שלנו לא סוחב חיבור ממחשב(מתקבלת תמונה בשחור לבן) ופה השאלה לאיזה מסך להחליף? lcd או פלאזמה? האם 32 אינץ' יספיק?(כרגע …
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום ! לאחי יש יום-הולדת בעוד כשבועיים ורציתי להכין לו מתנה מאוד מיוחדת ומקורית , רציתי לקנות\לבנות לו מערכת סטריאו . ובשביל תהליך הבניה רציתי את עזרתכם - אני לא ממש מבין בנושא אז קודם כל תסלחו לי על הבורות ועל השאלות שאולי ישמעו לכם כמובן מאילו.. אז יש לי שתי קופסאות מרמקולים שלא פעילים , הוצאתי את הפנים מן קופסאות העץ הללו .. רציתי לקנות את אתו חלק שבעצם משמיע את הסאנד (אני לא יודע את השם שלו ???) אז הייתי שמח לקבל הפניות למקומות שבהן מוכרים את החלקים הללו (אזור הרצליה רעננה והסביבה) , מה שמם של החלקים והממ.. חשוב שאותו חלק ישמיע צליל איכותי ככל שאפשר במינימום כסף .. בנוסף לכך רציתי לקבל גם הפניות לחנויות שמוכרות את החלק שמחבר בין הרמקולים וגם בדרישות שכבר ניזכרו . מק…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק mp3 ואני מתלבט בין 2 דגמים של pioneer: DEH-P4600MP Premier DEH-P460MP ההבדלים היחידים שמצאתי בניהם הם הצבע והמחיר (ה- premier עולה 70 ש"ח יותר) עשיתי השוואה בין 2 הדגמים באתר של פיוניר ולא מצאתי שום הבדל במפרט שלהם... למישהו יש מושג מה ההבדל בניהם ואת איזה מהם עדיף לי לקנות? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לא משנה לי סגורות/פתוחות, השימוש יהיה בתוך הבית. הבאס לא צריך להיות מפוצץ אבל חשוב לי שהוא יורגש. ואין לי בעיה להזמין מחו"ל. ראיתי את ה- Koss Porta Pro ו- Grado SR60i, איך הן?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
רבותי שלום. ברצוני להקליט מרעשי הרקע של המחשב (לא מהמיקרופון) לתוכנת הקלטה. מערכת ההפעלה vista 64bit, כרטיס קול creative SB X-Fi Xtreme Audio. זה לא מצליח, כשאני מקליט (וניסיתי בשתי תוכנות הקלטה, לוודא שזאת בעיה בהגדרות הווינוז\הגדרות כרטיס הקול) זה מראה שקט מוקלט. בrecording devices ניסיתי לשים על set default כל מה שנראה רלוונטי: line-in, auxiliary,S\PDIF-in - עבור אף אחד מהם המצב לא השתנה. אציין שכאשר המיקרופון מוגדר באמצעי ההקלטה זה מקליט מצויין, אבל זה אינו המצב שאני רוצה כאמור. אודה לעוזרים יום טוב
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף מבחינת איכות ואמינות DVD קורא DIVX חיבור אלחוטי ממחשב לטלוויזיה. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת Voice לצורך משחקי רשת - TeamSpeak למי שמכיר. הבעיה היא שבקונפיגורציה הנוכחית אני סובל מ- Echo עצבני ביותר והדרך היחידה להוריד אותו היא להנמיך את הווליום ואז צריך לשחק עם זה שעה בשביל למצוא את העוצמה שלא תיצור echo אבל לא תהיה נמוכה מדי. הקונפיגורציה הנוכחית שלי היא כזו: כרטיס קול: sound blaster live Value רמקולים: Cambridge Soundworks 4.1 מיקרופון: Yoga Headset (מיקרופון בלבד) מערכת השמע מספקת אותי כרגע ככה שאני לא ממש מעונין לקנות כרטיס קול ו/או רמקולים חדשים. על פי הבנתי יש לי כמה אפשרויות: 1. להשתמש בדרייורים של KX project - זה פותר את הבעייה אבל זה פתרון לא אלגנטי ונוטה לסיבוכים. 2. לקנות אוזניות/מיקרופון USB 3. להשתמש בכרטיס קול המובנה ככרטיס נ…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, יש לי מגבר Denon AVR-X1200W שנרכש לפני כמעט 3 שנים. להבנתי האחריות היא לשנתיים בלבד https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71ucOQscgOS.pdf נראה כי נשרפו לי חלק מהכניסות האחריות של ה-HDMI (לא מציגות כאשר כניסות אחרות כן מציגות) קונקרטית, מה שעובד: Aux Cbl Blueray Game מה שלא עובד: Dvd/bluray Media player מה ניתן לעשות בעניין? האם יש מעבדות במרכז שיתקנו במחיר סביר? תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לחיפושי אחרי ביקורות על ה-Logitech Z-560, מצאתי מספר השוואות שכללו את ה-Monsoon MM-2000, ותמיד ציינו שם שבאיכות הקול, ה-Monsoon עברו את ה-Logitech ואת ה-Klipsch. אמנם מדובר ברמקולים Flat-panel, אבל אני לא מתכנן לשמוע בווליום גבוה. חשבתי עליהם מכיוון שאת הרמקולים אני כנראה אקנה בארצות הברית. מישהו מכיר אותם? קרא ביקורות עליהם? כל מידע יעזור...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום הייתי עם האוזניות של האייפון 5 והם היו נהדרות אבל קצת מבאס שאי אפשר לשלוט על הקול והרצת השיר דרך הכפתור שעל החוט. אני מחפש אוזניות עם איכות סאונד מעולה ושליטה מלאה על המכשיר, המחיר הוא עד 100K. העדפה שלי היא לאוזניות שיושבות בתוך האוזן אבל לא נכנסות פנימה מדי ואוטמות את כל הסביבה החיצונית, בגלל זה נורא אהבתי את האוזניות של אפל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות קטנות כאלה (רגילות) לפלאפון (nokia n95), או in the ear שיהיו טובות. התקציב שלי זה 100 אבל אם יש משהו איכותי בהרבה ושווה להשקיע יותר אז חריגה מקסימלית זה 200. תודה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, במשך העשור האחרון השתמשתי בכרטיס קול שמעולם לא נמכר בארץ - Philips Acoustic Edge שמו. לא שמעתי כרטיס קול שמשתווה לו מאז באותה גזרת מחיר. לפי כמה שנים חבר שלי השאיל לי את ה-Audigy שלו. אחרי כמה ימים החזרתי לו את הכרטיס ואמרתי תודה אבל לא תודה. הצליל היה עכור ו"מת" מבחינה מוסיקלית. עד כאן רקע לדברים. מכורח נסיבות כאלו ואחרות, אני מוצא עצמי כעת משתמש במחשב הנייד בתור HTPC. נדהמתי לגלות כשחיברתי אותו לאותה המערכת שהפיליפס חובר אליה שכרטיס הקול המובנה בו נשמע - איך לומר את זה בעדינות - פח אשפה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול חיצוני. מדובר בשימוש לטובת משחקים וסרטים, שהינו גם ככה מזערי; למוסיקה יש לי עדיין קומפקט דיסק איכותי וטוב (כדי להשתוות לביצועיו במוסיקה צריך DAC רציני שי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני שוקל האם שווה בכלל לקנות מערכת קולנוע ביתית, השימושים הם: 35% מוזיקה 30% סדרות 35% סרטים כרגע אני עם מערכת של פנסוניק 2.1 SC-AK 630 איך ה DENON dht-390? תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס קול לשמיע באוזניות מדוזה 5.1 HOME בשביל BF 2 ו AA בין 300-700 שקל כרגע אני עם O/B ואת האקסטרים מיוזיק כבר קשה למצוא בחנוית... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מניח שאילו מכם אשר מתעניינים קצת בתחום כרטיסי הקול מכירים את תוכנת RMAA. בין אם זה מהביקורות שביצעתי כאן באתר, ובין אם זה ממדידות לרכיבים חיצוניים (מגברים בשרשור לכרטיס לדוגמא). עם הזמן, כשבדקתי כרטיסי קול, דאגתי לשמור את התוצאות. למרות שברור כי יש גבול למה שמספרים יכולים לספר, גם להם יש חשיבות. מדידות של כרטיסים הינם דבר חשוב בכדי לעמוד על איכות רכיבים ותכנון מעגל, על כמות רעשי הרקע, זליגה בין ערוצים, ועוד. המידע שישנו בידיי כרגע הוא מדידות של כרטיסים הבאים: Asus Xonar D2 Razer Barracuda EMU 1212M Creative X-Fi XtremeMusic Realtec ALC850 אני רוצה כאמור, לבנות מאגר של מדידות על כרטיסים רבים ככל הניתן בכדי שנוכל לפרסם אותו כאן והוא יהיה מעין "מאגר ידע" של כ…
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום אני צריך כרטיס Tv שיתחבר למסך מחשב 22 אינץ' אבל אני רוצה שיראו את הטלוויזיה על כל המסך בלי שחור בצדדים *1 חיצוני ואחד פנימי כמה שיותר זול תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
קניתי אוזניות כאלה: http://www.jays.se/products/a-jays-one-plus בחוכמתי הרבה לא בדקתי תאימות לSGS1 שלי ומסתבר שהאוזניות האלה לא תומכות במכשיר עקב מגבלה כלשהי בחיבור, ויש צורך במתאם מהסוג הזה: http://www.meelec.com/MEElectronic_TRRS_Adapter_for_P_Version_Headphones_p/adptr-trrs-35.htm רציתי לדעת אם יש משהו בסגנון בארץ?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים אני מעוניין לרכוש מקרן בעל אפשרות חיבור לכרטיס מסך במחשב משם אני רוצה להקרין את הסרטים. מהכרטיס יש לי יציאת S_VIDEO אני מחפש בעיקרון מקרן חדש תמונה בעל רזולוציה טובה למשל 1024X768, בעל גימור חיצוני קטן, ושיהיה שקט מה ממליצים? אה כן ועדיף זול אבל שלא יתפרק..שיחזיק תודה אסף
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה .
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על החברה הזאת, ובייחוד על שתי האוזניות הללו: ATH-CK1 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 ATH CK52 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...r=2&t=12&c=308 האם הן מגיעות לרמה של הCX300 או לפחות הדגם CK52? היו לי את הCX300 אבל נגנבו לי אחרי איזה שנה ורציתי לקנות אותם עוד פעם ופתאום ראיתי שיש חלופה, השאלה אם היא משתלמת? נזכור שכיום אפשר להשיג את הCX300 ב170-180 שקל
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-