אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
ברשותי הכרטיס ורק לאחרונה החלטתי להוציא את הסאונד מהיציאה הדיגיטלית אבל משום מה הוא לא מוציא משם שום סאונד (לא WAV ולא MP3...) רק כאשר אני מנגן AC3 יענו דולבי דיגיטל הוא מוציא לרסיבר מהיציאה הדיגיטלית שיחקתי עם ההגדרות בלוח הבקרה של הכרטיס ואין שום סימון לנתב את כל הסאונד בין אם זה AC3 או סטראו פשוט מהיציאה הדיגיטלית (קואקס) יש כאן מישהו עם הכרטיס הזה שמצליח להוציא את הסאונד (גם MP3 לדוגמה) דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הזה? אני לא מוצא את הקונפיגורציה הזו ..לא בלוח הבקרה של הכרטיס ולא בלוח הבקרה של וינדוס. התקנתי את הדריברים החדשים ביותר לכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
I am talking about simple mp3 files, can they get improved with good audio codecs? BTW, where can i download audio codecs? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מחפש DVD עם יציאה דיגיטלית,DTS,DOLBI וכל השטויות.... מחיר סביר...חיפשתי בהרבה אתרים אבל מצאתי רק חרא... למישהו יש מידע על איזה מבצע או משהו??? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס קול הנ"ל, שנמצא במחשב הישן. אוטוטו אני קונה מחשב חדש עם לוח אם abit nf7 s2 שמובנה עליו כרטיס קול מסויים. רציתי לדעת עם כדי להשתמש בכרטיס שיש לי עכשיו או לחבר את הרמקולים לכרטיס של הלוח אם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מיקסר וקומפקטים - להכין 'פלאטה' - שני קומפקטים ומיקסר וגם פטיפונים הוא חושב לקנות מיקסר ב180 דולר של BEHRINGER PRO MIXER VMX1000 באנגליה..שווה? או שאתם ממליצים על משהו אחר? http://www.behringer.com/VMX1000/index.cfm?lang=ENG בקשר לקומפקטים ולפטיפונים יש לכם המלצות? והוא מעדיף מיקסר טוב מאוד וקומפקטים פחות טובים סה"כ יש לו 600 דולר + - לא ידעתי אם זה הכי קשור לפורום הזה..אבל אני לא מכיר מקום אחר להתייעץ בו, אז אם זה לא מתאים תפנו אותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אני רוצה לחבר אותו לרסיבר שלי כרגע חיברתי אותו עם מיני PL ל2 RCA ומרגישים כבר הבדל השאלה שלי איך אני אחבר אותו בצורה היעילה ביותר כלומר דיגיטלי ואנלוגי מלא שאני אקבל 5.1 גם ב DVD וכמובן גם במשחקים תומכים.
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
השאלה המעודכנת בעמוד השני-מיקום רמקולים+AUDIGY? או LIVE 5.1?! אהלן חבר'ה! קניתי מערכת סראונד 5.1 ואני הולך לקנות SB LIVE 5.1 כנראה (כי הבנתי שזה סטנדרטי זול ואיכות פצצה)... ואני פשוט רוצה לדעת: במשחקים וסרטים מסויימים תהיה תמיכה ל-5.1 ואני אשמע בכולם... אך אם אני ארצה לשמוע פתאום מוזיקה...או משהו אחר שלא תומך..אז האם אני אשמע רק בסאב+2 הקדמיים?? כי המטרה שלי (כמו של כולם) היא לא משנה מה השיטה-לשמוע תמיד בכל הרמקולים יחד! האם אני אצטרך לשנות משהו כל פעם כשארצה לעבור משיטה אחת (5.1) לשיטה שניה (כאילו סטריאו מחולק ל-6 רמקולים)? תגידו לי אם באמת תהיה לי בעיה כזו ואם כן איך אוכל לפתור אותה במינימום HASSLE.... ;D ! תודה רבה...
-
- 31 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
1) יש לי דיסק dvd שיכפלתי איזה סרט... בשביל ליראות את הדיסק בDVD עכשיו הלכתי לחנותואבא שלי שיכפל מי קסטא לדיסק DVD עכשיו במחשב רואים רק 50-60 אחוז מי הסרט אבא שלי הלך לחנות אמרו לו שהדיסק תקין אז דוד שלי אמר לי תבי את הדיסק אני איבדוק אותו בDVD (של הטלוויזיה) אז רשום NO CD ב2 הדיסקים אז זה אומר שהDVD שלו לא תומך בדיסק לא? עכשיו בDVD שלי רואים איזה 50-60 אחוז מי הסרט ואז זה רושם סיום הסרט.. אז זה אומר בטוח 100 אחוז שזה בעיה בדיסקים איך שהם העתיקו? יש לי את התוכנה אזות אולי התוכנה לא טובה?יש תוכנה יותר טובה? PowerDVD Version 5.0.1130-Deluxe 2) עם אני צורב סרט לדיסק רגיל (לאדיסק DVD) אז אפשר לראות את הסרט בDVD של טלוויזיהי?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
כבר כמעט 8 חודשים שאני מחפש פטיפון יד שניה על מנת שסוף סוף אוכל לשמוע את התקליטים של פעם בשביל הנוסטלגיה. כמובן שאני לא מחפש משהו מקצועי כמו של תקליטנים אבל אני מחפש משהו סביר שישמיע את התקליטים באיכות מכובדת. מגבר ישן של מרנץ' יש לי (מותאם לפטיפון עם יציאת PHONO) תקליטים יש, רק נשאר להשיג פטיפון. אני מוכן להשקיע תשלום סביר בשביל משהו איכותי אבל אין לי מושג בכלל בסוגי פטיפון ובאיכותם.
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=FEF327C6F42CD40882F796CA29722ACC תיכנסו ומשם תורידו את התמונות רמקולים פשוט תותחניים!!! האיכות מצויינת, הבאס מבסבס, וכששמים על ווליום גבוה, הבאס מתחיל באמת לפעול! אני פשוט מפחד להגביר יותר מחצי ווליום! זה חזק בטירוף!! קיצר אני שמח מאד, בלה בלה בלה. ביי D:
-
- 50 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש לקנות רסיבר לבית. הבעיה שאני לא ממש מכיר סוגי רסיברים שונים ולכן אני צריך עזרה. קראתי קצת באתר (בעיקר המאמר על מערכות קולנוע ביתיות) ולצערי אני נאלץ להגיד שהיעוד של הרסיבר (שאני מחפש) לא ברור לי, אני רוצה גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים. אכן בעייתי לפי כל מה שקראתי פה. מה שבעצם חשוב לי ברסיבר זה שהסאונד יהיה ברמה טובה (גם אם לא מושלמת. אין מה לעשות, צריך להתפשר בחיים), ושיהיו לו הרבה כניסות ויציאות (סך הכל יש הרבה מכשירים שצריך לחבר אליו: טלויזיה, דיוידי, וידאו, CD, מחשב ואולי עוד כמה בעתיד - בתקווה פטיפון). בנוסף אני גם צריך רמקולים (וסאב וופר והכל!) כי מה שיש לי זה שאריות מסריחות ממערכות ישנות, אבל את זה אני אשמור לפעם אחרת, צריך לחסוך עוד קצת כסף לפ…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי שיר ב192 ביט וכמה שיותר מזה, האם יש תוכנה או פונקציה שמעבירה תשיר ל-128 כדי שאוכל לשמוע אותו בMP3 שלי?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני בעל מערכת קריאטיב אינספיר 4.1 עכשיו הרמקול הימני אחרוי הפסיק לעבוד משום מה האם למישהו יש פתרון אולי יודע למה זה קרה הוא פשוט לא מגיב כול שאר הרמקולים בבדיקה אינדוידואלית עובדים רק הוא לא עובד
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
[ right]well first of all i have to say "sorry" that my review is in english, i just landed in the U.s and got my player and i promise that in the seconde ill get back ill write a review in hebrow, but for now if someone wants to translate it ill be happy. so, first lets start of with the technical data.. this is the Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player and it holds about 10,000 songs... so first ill write the things i likedtehn the things i didnt, so, lets start: good things: the storge value is grate and campering bang for buck its about 80$ per gig, so thats very good, at leest for me. seconde things, it looks COOL!!!!!!!!! i would even dare to say it looks better…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לרציניים ולמבינים בלבד!!! ******************************************************************* ******************************************************************* ******************************************************************* עריכה מנהלתית: המכירה אסורה על דפי הפורום, אם אתה רוצה אתה יכול לגשת לאזור המכירות באתר שנקרא טרייד זון. ההודעה הזאת תישאר פה לכמה זמן עד שמספיק אנשים יראו ואז תימחק. יום טוב
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע בייתי 5.1 הכוללת סאב, רסייבר ודיוידי (הרסייבר והדייוידי צריכים להיות מופרדים) התקציב הוא בין 2000 ל 3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מנגן של אקרוס מיני400 שהוא 20 גיגנה שזה בערך הגודל שאני מחפש והמחיר גם סביר יחסית לפי מה שראיתי בביקורת ב - CNET הדבר הזה בגודל של אי פוד במשקל שלו וממש מדהים אבל יש לו גם הרבה פאקים בטריה חלשה והוא לא תומך בכול הפורמטים של הסרטים וזה יוצר מצב שצריך להמיר וזה דכאון. http://reviews.cnet.com/Archos_Gmini400/4505-6499_7-31000735.html?tag=tab מצד שני יש את הנגן של קריאיטיב שיש לי כבר שני נגנים שלהם את הגוקבוקס C הישן ואת הMOVU ה - 4 גיגה שלהם שמשניהם הייתי מרוצה אבל גם בזה יש כמה פאקים אחד מהם זה שהוא עבה וקצת גדול בכול זאת 3.8" גודל מסך אבל הוא מדהים וגם בנוסף להכול זה עובד על טכנולוגיה של מיקרוסופט. http://reviews.cnet.com/Creative_Zen_Portable_Media_Center/450…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ככה יש בנטאקשן דיוידי עם רמקולים 5.1 במחיר הנ"ל מישהו מכיר ? שווה כי כבר הזמנתי...?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי רדיו דיסק לרכב בדגם המוזכר למעלה, הוא הגיע מארהב וכמו שאתם בטח יודעים השיטת שידור שמה טיפה שונה, כל תחנה קופצת ב2 ובישראל קופצת ב0.5 עכשיו רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לשנות את השיטה ל0.5, לא מצאתי בחוברת איזכור לזה ועברתי על כל האפשרויות של הנגן רציתי גם לדעת אם יש את הדגם בארץ כי אז אולי אני יוכל לפתור את הבעיה מול היבואן תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם קיימת תכנה (ולא רכיב חומרתי) אשר דרכו אוכל לנתב אחרת ובואפן דינמי את הערוצים שיוצאים מהכרטיס קול (יש 6 ערוצים). לדוגמא - שהאחורה ימין יהיה קדימה שמאל... או דברים כאלה אני יודע שאני יכול להחליף ידנית את החיבור עצמו אבל זה מעצבן ופחות מעשי... האם יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
התנסיתים? מכירים? כל מידע יעזור... תקציב: עד 100 ש"ח. שימושים: שיחות בתוכנות מסרים כגון: מסנג'ר, ICQ, וכדו'... חשוב שאורך הכבל המינימלי יהיה מטר 1 (לא אתנגד ליותר ) תודה.
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-