עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ToyMan,

יש לי אוזניות SteelSeries 5HV2 עם ככרטיס קול USB (כן אני יודע שאלה אוזניות חארטה..(gaming)) ולפני כמה זמן קפץ החשמל בבית שלי וכל המחשב קרס כי אין לי אלפסק... ושהדלקתי את המחשב לאחר מכן הווליום של האוזניות ממש ממש ממש ממש ממשששש נחלש.. ושומעים חלש איפלו שאני שם על ווליום שהיה נחשב מחריש ממש לפני שקפץ החשמל.. בקושי שומעים משהוא עכשיו השאלה שלי אם באחריות הם בכלל שמים לב לזה ומתקנים את זה... ואם אפשר לסדר את הבעיה הזאת ממחיקת דריבר והתקנתו מחדש או משהוא כזה.. או שאני צריך לקחת את זה לאחריות ואין דרך אחרת לתקן את זה... זה ממש מוזר כי האוזניות פועלות רק הווליום חלש שומעים אבל הוא ממש חלש... יכול להיות שהבעיה גם בכרטיס קול ה USB? אולי הוא נדפק? =\

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  2. Started by ziv124,

הכוונה בלהגביר בהגדרות או משו לא בשיפור, בקיצור יש לי את המערכת avr 390 של דנון עם רמקולים שלהם, עכשיו שאני יושב במרכז החדר שומעים טוב אבל שאני ליד המחשב ( בערך 2 מטר ממרכז החדר) אני פחות מרגיש את ה"סראונד" יש דרך להגברת הרמקולים האחוריים בלבד לא משתנה אם זה דרך המחשב או דרך הגדרות המערכת..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. סוני, שכנראה השכילה לשים לב שמכירות נגני ההרד דיסקים במגמת עלייה בזמן האחרון, שיחררה נגן MP3 מבוסס הרד דיסק חדש מתוצרתה. הנגן

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by QQQ,

בגלל שיש לי הרבה קבצי וידאו שמשתמשים באודיו של DOLBY AC3 5.1 ו-DTS 5.1 חשבתי לקנות את הרמקולים הנ"ל. עד כמה לדעתכם שווה לרכוש אותם בשביל "החוייה"? בהנחה שאני אשתמש בהם בעיקר לסרטים. אגב, מדובר בחדר בגודל של 3.8 מטר על 3.4 מטר.

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. קניתי לפני כמה שנים audigy 2 ZS ואני מתחיל לשקול לשדרג - השימוש היחידי שלי זה משחקים המחשב מחובר דיגיטלית לרסיבר ימהה ומערכת 5.1 האם יש טעם או שלא הולך להיות שיפור רציני חשוב לציין שכרגע לפעמים במשחקים שבהם יש כיוון של סאונד (נדמה לי שב-stalker clear sky) כאשר יש דיבור מהרמקול סנטר אז לא שומעים כלום או חלש מהצדדים

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by gkman,

שלום לכולם חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות לחבר PS2 למסך מחשב... אמרתי לו שבטח יש ממיר של היצאות AV ל-DVI אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר משהו? יש בכלל ממיר?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני יכול לקנות את המקרן Hitachi PJ-LC9 שהוא משומש כשנה עם מנורה חדשה ב-1700 ש"ח? האם שווה לי? והאם זה מספיק כדי לצפות בסרטים ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך לגמרי? אני סה"כ רוצה לשחק במחשקים ולצפות בסרטים שזה החשוב לי. האם יש בעיות עם הצבעים, כלומר האם זה תומך ב-32 סיביות? כלומר 16.7 מליון צבעים.. מה אתם אומרים? המחיר הזה זה טובה מדוד שלי.. מחכה לדעתכם...מקווה שתענו כמה שיותר מהר.. ושאלה כדרך אגב, מה ה-Kontrast אומר במקרן..כאילו מה זה וכמה זה חשוב..ומה זה ה-ANSII? והאם 1500 ANSII זה עוצמת האור, האם זה מספיק ממרחק של 4 מטר בחדר חשוך? (שמעתי גם שנתונים הם לא כ"כ חשובים, זאת אומרת שהנתונים זה פחות או יותר שקר ויש מקרנים שהנתונים שלהם לא גבוהים ורואים בהם מ…

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  8. שלום חברי פורום יקרים, אני כבר חודש וחצי מנסה להשיג את הרייזר ברקודה מחו"ל, מה לא עשיתי כדי לקבל כרטיס אשראי בינלאומי, לצערי זה שאין לי משכורת קבועה של 6K ואני לא חציתי עדיין את ה-18 (בקרוב ^^) ,לא מאפשר לי לקבל את זה, מה שאומר שלקנות את זה מחול כבר לא אופציה עבורי. בכל מיקרה, האפשרויות שנותרו הן לקנות מהגנבים ב- TMS את האוזניות באלף שקל, (!!! - ניתן להשיג ב- 100$ אם קצת מאמץ בחול, 130-160, בקלות), או לקנות אוזניות סטריאו שידועות באיכויות שלהן בגיימינג - התקציב מאוד גמיש בתנאי שהמוצר שווה את הכסף - יש המלצות? (שמעתי על ה- HD555), האוזניות נועדו למשחק שנקרא americas army למי שמכיר.. בעבר היו לי את המדוזה PROGAMER שממש לא הרשימו אותי, ככה שהן גם לא אופציה. (הדגם הרגיל לא ז…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני מעונין לקנות רמקולים (עוד היום) באינטרנט .. לפי המלצותיכם הרמקולים Z5500 של לוגיטק הם הכי טובים שנכנסים לי בתקציב .. עכשיו שניה לפני שאני קונה .. יש למישהו איזה הערות כלפיהם או המלצה לדגם אחר ? (עם אפשר תשובה עוד היום למרות שהשעה מאוחרת) =] והאם מישהו שמע על החנות Cnab ? שם המחיר המשתלם ביותר.. http://62.219.78.110/cnab-shop/Product.asp?productid=224 ועוד שאלה אחת על כרטיס קול .. הכ.קול Xtrememusic X-fi יקר מדי בשבלי כרגע .. האם למישהו יש מושג מתי הכ.קול Xtremegamer X-fi יגיע לישראל ומה יהיה מחירו ? תודה רבה !!!!!!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by extra,

טוב את האמת המערכת לא ממש חדשה היא בת שנה אבל רציתי לדעת מה דעתכם על המערכת הזאת?? sony mhc-rg330

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by fleshbone,

הכרטיס הזה כבר הגיע לארץ או שזה סתם תרגיל ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11658 המחיר שלו סבבה יחסית לרמה שלו .

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shaked889,

יש לי במחשב הנייח כטיס טלויזיה פנימי, קניתי נייד ואני רוצה להעביר אותו לנייד, יש דרך לעשות זאת? אולי ישנו מתאם?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. כמו שציינתי בכותרת התקציב הוא 300 שקל לשם חיבור למחשב, אני יודע שמה שאני אשיג לא יהיה משהו רציני אבל עדיין... חשבתי על שני אלה: http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1636046 אם יש לכם עוד הצעות בטווח מחירים הזה(300 שקל גג 400) אני אשמח לשמוע, כמו כן איזה מבין השניים עדיף הכ.סאונד במחשב הוא כ.סאונד שבא על הלוח אם של ABIT nforce2 NF7-SL כ.סאונד בסדר עם תמיכה ב 5.1 חשבתי ללכת על הרמקולים השניים כי ראיתי שאפשר לחבר להם גם כבל אופטי, ובכ.סאונד יש אופציה כמדומני, האם שווה ללכת על זה בגלל התמיכה בחיבור אופטי? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by homart,

יש טעם לריב בכלל?? נא להתחשב במחיר ובגודל!!! כמוב ןשלי יש את ה320!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על IRIVER H300? אני שוקל לקנות את המכשיר ורוצה חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by Matankzr23,

אני רוצה שתעזרו לי לבחור רמקולים מהאתר www.newegg.com לא משנה לי איזה אבל שיהיו מעולים עד 150 בערך $ תודה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by redead,

אני הולך לתלות את שני הרמקולים האחרויים שלי מאחורה הספה על הקיר. השאלה היא באיזה גובה צריך לתלות אותם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by tgen,

ברצוני לשפר את איכות ועוצמת הצליל של הטלויזיה שלי. חשבתי לקנות זוג רמקולים לקיר או למדף שיעשו את העבודה עריכה: אחרי תחקיר קטן שעשיתי גיליתי שזה לא כל כך פשוט כמו שחשבתי... הבנתי שאני צריך מגבר שבעזרתו אוכל לחבר את הרמקולים לטלויזיה ולשאר המוצרים שלי (DVD, פלייסטיישן וכדומה...). השאלה היא האם אני יכול למצוא מגבר קטן עם בערך 4 חיבורי סאונד (אין לי מקום בחדר למשהו גדול!) + 2 רמקולים במקסימום 1000 שקל והאם יש דרך אחרת לחבר את כל המוצרים שלי לרמקולים בלי מגבר? ואיך לעזאזל יכול להיות שבקושי יצא לי לראות מגבר אחד שנמכר בנפרד במינימום 500 שקל אבל מערכות קולנוע אתה תמצא כמו זבל ב-500 שקל ששם יש גם מגבר גם DVD וגם 5 רמקולים - אני ממש לא מבין את זה!!!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. שלום מה עדיף לפי דעתכם למחשב שמשמש קצת פחות למשחקים, אך הרבה למוסיקה , MP3, אינטרנט וקצת סרטים? הרמקולים האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 או אלו http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=152063 או אלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 או ה5.1 האלו http://zap.co.il/model.asp?model_id=132220 והאם שווה את התוספת הלא זולה במחיר? וכמובן שאני בתור אחד שאוהב אודיו כמו שצריך, מחפש תמיד את האיכותי ביותר שיש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Shayel,

חברה יש לי נגן, פשוט יחסית, 512MB בקיצור, הוא נדלק והכל, פשוט לא שומעים כלום, והחלפתי כמה אוזניות ועדיין לא שומעים מה זה יכול להיות? איך אפשר לתקן את זה? ומה אני יכול לבדוק או משהו הצעות תודה רבה שי.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  21. Started by a_lior,

היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה

22. דבר ראשון אני מרוצה מאוד מאוד ממנו הוא יפה עיצוב טוב ואמין ביותר קל לשימוש ויש אפילו תפריט ואירקולייזר עם 10 אפשרויות +כיוון אישי שלך! וקבלתי גם אוזניות מקוריות של IRIVER והם טובות ... אני יקנה אחרות יותר מאוחר עכשיו השאלה שלי איך אני מעדכן את המכשיר... אני צריך חיבור מיוחד ...? בבקשה תעזרו לי תודה.

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  23. היי, השתדרגתי היום מרמקולים 2.1 - creative sbs 350 ל-jbl creature 3 (מהמבצע בבאג). אני מעוניין לנצל את הקריאטיב ולהשתמש בהם כרמקולים אחוריים, שתהיה לי את האופציה לסראונד בסרטים.. השאלה שלי - איך אני יכול לעשות זאת בלי הסאבוופר, שהוא גם המגבר? האם אפשר לקנות מגבר פשוט בנפרד?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש לקנות רסיבר משומש אבל אני לא יודע כמה וואט לכל ערוץ כדאי לקנות.... כל מה שאני רואה זה 80W-100W לערוץ והרמקולים הממוצעים שאני רואה הם 150W כל אחד...מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by curdi1,

בחיבור בין דיוידי ל-TV מה עדיף - scart s-video component composite ??? תודה !

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.