עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. Started by omri_ro,

קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by dovrich,

שלום, אני מחפש טלווזית LCD בגודל 37", מטרת הצפייה תיהיה לשידורי כבלים בלבד. אשמח לקבל המלצה לטלוויזיה בתקציב של 4000 ש"ח. הדגמים שמצאתי עד כה: SAMSUNG A450 LG 33R LG32R אשמח גם שתגידו לי מה יותר טוב ה-33 או ה-32? בכל אופן במידה ויש דגמים נוספים שלא העליתי פה אשמח לקבל. בתודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום יש לי שאלה יש לי כרטיס קול פשוט מובנה אז אם אני קונה רמקולים 4.1 אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולשמוע בכול הרמקולים ? ואותו הדבר לגבי רמקולים 5.1 ? ואיזה כרטיס קול כדי אם אני ירצה לקנות 4.1 או 5.1 עד 250 שקל הכרטיס

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, אני מחפש רמקול קטן שישמש אותי כשאני שוכב לישון. משהן בסגנון הזה : http://www.pioneer.co.jp/press/release519-j.html מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by g1zey,

שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום! אני רוצה להקליט קטע מקלטת לMP3 איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך לחבר ווקמן\רדיו לכניסהה האחרית השאלה איך אני מקליט את זה? והאם אפשר לעשות את זה עם נרו ווב אדיטור?? תודה ושבוע טוב!!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by 111111,

באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by warthog,

אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...

12. רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by 1900GT,

שלום, על איזה אוזניות כפתור ב200 שקל אתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה מגיע איתו? מטען סוללה אוזניות מה עוד?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by Electric Boom,

מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......

18. Started by adir53,

קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by SV123,

מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by Culandur,

תקציב עד ה 150... יחוברו ב 99 אחוז מהזמן ל GMINI120 אם אפשר שיהיה להם כבל כמה שיותר קצר

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by Spring,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג (Counter-Strike 1.6). עכשיו הבנתי שהאוזניות הטובות ביותר לגיימינג הם: Steel Sound 5H ו- Icemat Siberia. אז רציתי לשאול איזה מהן עדיפות? ולמה? האם יש אוזניות אחרות שטובות יותר מהאוזניות שרשמתי למעלה בתחום הגיימינג? תודה רבה לעוזרים, עידן.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by idani1983,

האם לIPOD יש איזה שהוא מנגון של ANTI SKIP או שמהו כזה שימנע ממנו לקפוץ בזמן ריצה לדוגמא כמו שיש ב X5 של IAUDIO

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. יש לי מדיה סנטר בסלון עם לוח אם של ASUS RAMPAGE FORMULA והכ.קול המובנה של הלוח. אני מוציא סיגנל אופטי לרסיבר דרך היציאה האופטית של הלוח ומעוניין במקביל להוציא גם סיגנל סטראיופוני מהיציאה האחורית או הקדמית של הכרטיס קול שמיועדת לחיבור אוזניות/ רמקולים בחיבור ישיר. התוכנה של כרטיס הקול היא SOUNDMAX ובאפשרות של ההגדרות של הזיהוי האוטומטי של חיבור התקנים סימנתי את האופציה הזו של זיהוי של חיבור וניתוק התקנים וכאשר אני מחבר את האוזניות לדוגמא בזמן ניגון קובץ דרך ה-SPDIF קופץ לי חלון שאומר לי שזוהה חיבור התקן ואני מסמן לו שחיברתי רמקולים/אוזניות וזה אומר לי שבחרתי בכניסה הנכונה ושההתקן עובד כראוי.. רק שלא שומעים דרך האוזניות במקביל ל-SPDIF. גם כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב זה לא …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים