עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iDanVas,

DVD נייד תומך כול הפורמטים (DVIX XVID...) עם מסך מסתובב 8-9 INCH http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5856 זה משה מצתי בנתיים אבל לא הוא תומך XVID נכון?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום לכל ושנה טובה לכל מומחי המחשב למיניהם וגם למי שלא כל כך מומחה, כמוני :-) נשרפה לי יציאת המיקרופון בכרטיס הקול OnBoard שלי, מדובר בכרטיס AC97 או משהו כזה. בכל מקרה, חשבתי "אם כבר אז לשדרג". אני מעוניין לרכוש כרטיס קול חדש כדי שאני אוכל לעשות שיחות קוליות ולהקליט דברים שונים דרך מיקרופון בסיסי וחוץ מזה אני אשתמש בכרטיס כדי לנגן סרטים ומוזיקה, לא משהו מקצועי.. הסתכלתי במנועי השוואת מחירים ונתקלתי בשני כרטיסים שנראים לי אפשריים (מבחינת מחיר): Creative Live 5.1 ו Creative Audigy SE כאשר האחרון עולה 160, כ60 ש"ח יותר מהראשון. השאלה שלי היא במה יתאפיין ההבדל במחיר בין הכרטיסים והאם יש סיבה להוסיף כחצי מחיר ה- LIVE בשביל השדרוג הנ"ל. אני מודה לכל מי שיכול לתרום וחשוב לכתוב …

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by oren,

מה שברשותי: רסיבר Denon AVR1603 זוג רמקולים רצפתי קדמי JBL E60 זוג רמקולים מדפיים אחורי Philips (נרכשו לפני 13 שנים אך מתפקדים יופי) כרטיס קול Creative Live Value לוח אם ABiT NF7 אני מעוניין לרכוש כרטיס קול, די חדש בתחום, קראתי קצת לגבי דגימה וביטים של הכרטיסי קול, אך אני רואה כרטיסים בעלי נתונים דומים, בהפרשי מחיר גבוהים. מס' שאלות: א. האם מומלץ לרכוש כרטיס PCI או USB ? ב. מה ההבדלים העיקריים בין X-Fi Platinum Creative לבין Audigy 2 ZS Creative לבין X-Fi XtremeMusic Creative ? אילו 3 הכרטיסים ש"שמתי עליהם עין" ברצוני לציין מס' נקודות נוספות: אני בעיקר צופה בסרטים, AC3 וללא AC3. שומע מוסיקה. לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כ…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by HellWarrior,

אז ככה - קניתי לי מחשב חדש - ואיתו צריך לקנות רמקולים סבירים - קצת משחקים פה ושם - קצת מוזיקה פה ושם וסרטים פעם ב.... בקיצר, איכות סאונד סבירה במחיר מציאותי - למרות ש"סביר" זו מילה יחסית - אני מוכן להשקיע בסביבות עד 550 ש"ח בערך ברמקולים איכותיים, כדאי 5.1, ובבקשה אל תייעצו לי להחליף כרטיס קול - יש לי ,Realtek ALC850 Audio with 8 Channels and Digital SPDIF שהוא כרטיס סטנדרטי ויספק אותי, לפחות לעת התחלה. חשבתי על : Logitech Z640 שאני יכול להשיג במחיר סופי של 500 ש"ח. Luxeon T5.1 - הפחות איכותיים אבל חזקים שאני יכול להשיג ב340 ש"ח Winner HN680C - ב520 ש"ח Creative SBS LX520E - גם 500 ש"ח Creative SBS560 - ב550 ש"ח בערך מכל אילו - מה הכי כדאי ? בבקשה תענו לי קונקרטית - כי אפ…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. היי , אני צריך כמה אפקטים , קבצי צליל ,Wave או מה שלא יהיה.. אני צריך צלילים של : רכבת הרים , מתפסת בעליה... אתם יודעים... הרעש שלפני הנפילה (תשחקו ברולר קוסטר טייקון ותבינו) כל מיני צלילים של פיצוצים קטנים , או יריות ומשהו קצת קשה , יש את החברה הזאתי של הסאונד , כל פעם שאתם רואים סרט בקולנוע יש כזה טריילר , לפני שהסרט מתחיל , של מסוק כזה טס בין ביניינים , ובסוף הוא מגיע לאולם קולנוע כזה שאם אני לא טועה רשום שם משהו עם Dolby Digital אני צריך קישור לוידאו הזה. לשים בתחילת הסרט שלי , זה יכול להיות נחמד :] מצאתי כמה וידואים של עוד חברה מהסוג הזה , של THX למי שמכיר , אבל אני רוצה את הוידאו עם המסוק. תודהההההההה :-*

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by rrt,

מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי

7. הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by idanseal,

שלום, לאחר שגיליתי שחיבור הSPDIF לא יכול להעביר לרסיבר שלי DOLBY DIGITAL הפנו אותי הנה כדי לבחור כרטיס קול מפני שיש כאן הרבה מומחים בעניין, http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=28789&postdays=0&postorder=asc&start=0 (משם הפנו אותי הנה-תיקון יש לי לוח אם P4S800D-X), בקיצור, השימוש שלי בכרטיס יהיה בכך שאני אראה סרטים מהמחשב בדולבי עם רסיבר PIONEER VSX-516... אז לכרטיס קול צריך להיות חיבור SPDIF ובלי התעסקויות איתו, כל פעם שאני אפעיל סרט בדולבי הרסיבר יהפוך למצב דולבי דיגיטל ואותי יהפוך למאושר, תודה למי שיעזור-אגב, ראיתי את הכרטיס הבא: ‏AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold‎ הוא מסוגל לעשות את העבודה? נ.ב-הכרטיס גם צריך …

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  9. אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by ea666,

שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by Phantasm,

לא משנה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by pelo911,

בלוח יש יציאה דיגיטלית מסוג COAX ובמגבר שלי יש רק כניסה דיגיטלית מסוג אופטית פרט לקניה של כרטיס קול חדש , יש פתרון אחר ?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by liho,

היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הנגן creative zen touch ??/ אני קונה אוזניות ואני חושב על 2 אפשרויות: http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sena-mpx60&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72# http://pdastore.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=sony-street-1&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. או שאין דרכים אחרות להעלות שירים אלא בעזרת התוכנה של IRIVER? תודה.

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  16. Started by lalush33,

שלום ! אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך כמה שיותר סאונדים של צלצולי שעון (תיק ..תק ) תודה מראששששש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. Started by D-M-X,

זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. הקלטתי באמצעות WinDVR סרט מקלטת וידיאו, יש לי שני חלקים של 3.94 ג'יגה, הייתי רוצה לקודד אותם על מנת שאני אוכל להכניס אותם לדיסק די וי די אחד, עם איזה תוכנה אני יכול לקודד את הקבצים, ולאיזה פורמט כדאי כדי שאני אוכל להכניס אותם בדיסק DVD אחד?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by Scorpion17,

איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי דרך המחשב? אפשר לבדוק אם everest

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by dorman2,

בכל הצילומים של הרמקולים רואים אותם חשופים. האם זה לצרכי פרסומת בלבד ובפועל יש גריל להגנה בחזית?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  22. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום, יש לי אייפוד דור שלישי 10GB, הוא כבר דיי זקן, החיי סוללה שלו כבר לא כמו פעם וה-10 ג"ב לא מספיקים לכמות המוזיקה שיש לי היום. חשבתי לשדרג את המכשיר ל-iPod Video (דור חמישי), ורציתי לדעת מה דעתכם על הנגן. נתקלתי בביקורת הזאת שדיי משבחת את הנגן - אמנם ישנם מספר חסרונות אך רובם חסרונות שכבר נתקלתי באייפוד הקודם והם לא כל כך הפריעו לי (ID3 Tags). מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. Started by Baridy,

creative M2600 לחדר לא גדול. איך העוצמה האיכות ,או ששווה לקנות מערכת אחרת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים