אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מכשיר DIVX מדגם APEX DVX 4350 והבנתי שיש בעיה לעדכן לו קושחה בגלל שהוא מבוסס צ'יפ של SUNPLUS. בכל מקרה אחרי חיפוש מקיף מצאתי מכשיר של XORO דגם 2100 שמבוסס גם הוא על אותו צ'יפ וקיים באתר שלהם עדכון גרסא שלו השאלה היא אם אני יכול לעשות את העדכון של XORO ? או שלהחזיר את המכשיר לאריזה כמו שאמרו לי הרבה אחרים ופשוט לקנות את דגם 811 תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על רדיו דיסק לרכב עם חיבור לUSB ואיכותי? עד 800 שקל.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות אוזניות עורפיות או סטייליסטיות העיקר לא IN EAR בתקציב של עד 200 ש"ח ושיהיו איכותיות =]] בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ישלי מחשב עם ויסטה עליו ו - 4G זכרון. אני רוצה להוסיף לו כרטיס TV ע"מ להשתמש במדיה סנטר להקלטת תוכניות וצפיה בהם אח"כ. איזה כרטיס TV יעשה את העבודה באיכות ראויה ויוכל להקליט מהטלויזיה באיכות טובה?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. ברשותי מחשב וLCD מחדר.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשתיהם את הרמקולים בוא זמנית והאם אני יוכל לשלוט בזה? למשל בזמן שאני משחק רק שזה יעבוד רק עבור המחשב ואם אני רואה סרטים שיעבוד בLCD? בטלויזיה יש רמקולים מובנים האם אפשרי שאני יוכל לשלוט באיזה רמקולים הטלויזיה תשתמש ? יעונ פעם במובנים ופעם ב5.1?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני רוצה לנסות אותו באוזניות שלי HD280). אז... כמה זמן להריץ? על איזה ווליום, ואיזה משני הקבצים שנוצרים? רק מי שמבין להגיב בבקשה. http://www.moshier.net/pink.html
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום בזמנו התעניינתי בקניית אוזניות מארה"ב מה שלא ייצא בסוף לפועל- אחותי לא מצאה את ה- sennheiser hd497 שביקשתי ממנה. איזה אוזניות שווה לקנות בארץ בתקציב של עד 300 ש"ח (או שכדאי ללכת על רמקולים?) לצרכי משחקים וקצת מוסיקה. האם sennheisr hd457 יעשו את העבודה? ועוד משהו בהזדמנות זו. האם יש אפשרות לקנות מגבר בנפרד לחיבור לזוג רמקולים jbl media 100? אלו רמקולים פשוטים ואני צריך סאבוופר בהתאם. תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הוריתי את העידכון צרבתי כמו שכתוב במדריך וזה לא עבד מישהו יודע איך עושים את זה ??? הדיוידי 402 פלוס
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
האם מערכת של aiwa דגם: NSX R10 אוכל לחבר למחשב? בלי רסיבר, בעזרת כבלים או משהו?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום... כמה אמור לעלות הכבל הירוק הזה שמחר בין הסאב לבין המחשב ברמקולים ATP3 כי שלי הבננה שלו חצי שבורה ואני צריך לשחק איתה חצי שעה עד שיעבוד... ואיפה אפשר להשיג את זה אפשרי ב--TMS או ב-KSP ? אני לא רוצה לקנות רמקולים אחרים כי אני ממש מרוצה מהרמקולים האלה כבר 3 שנים אצלי והם טובים ואמינים תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-