אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, חבר טוב עומד בפני רכישה של אוזניות איכותיות, לשימוש בלעדי במחשב. האוזניות יחוברו לכרטיס קול קריאטיב X-FI XTREME GAMER. אין מגבר והאוזניה תחובר ישירות ליציאה בכרטיס קול. החבר בעיקר משחק במשחקים ומאזין למוזיקה בפורמט רגיל, וקצת סרטים פה ושם. חשוב לו אוזניה קלה ונוחה לשימוש בפרקי זמן ארוכים (כמה שעות ויותר מול המחשב ביום עם האוזניה). האוזניות ירכשו בארה"ב. בנתיים הוא שוקל לקנות את הHD555 של סיינהייזר, וגם הגראדו SR80 עלו על הפרק. לצערי לפי המלצתי, הוא לא מצא מקומות לשמוע אותן אישית. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
תריך רמקולים למחשב 5.1 עד 500 שקל בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה... חשבתי ללכת על ה-Logitech x-530 אין לי ממש בעיה שאין שלט או שהכבלים האחוריים קצרים(5 מטר זה מספיק)...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם ברכישת כרטיס מסך HD עבור מחשב מדיה סנטר. אני משתמש בתוכנת מדיה פורטל החדשה, מערכת הפעלה WIN XP PRO, כיום המחשב מאפשר לי להריץ את כל הקבצים הסטנדרטיים אבל נתקע-מקרטע בהצגת תכני HD, המחשב ממוקם בסלון ומשמש רק כמדיה סנטר ומחובר למסך פלזמה 42 HDREADY מצ"ב מפרט המחשב האמור. אשמח ואודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של NVIDIA 8800GTX ואני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה על מנת להקרין סרטים מהמחשב... אני צריך לקנות כרטיס טלוויזיה ? או שאפשר דרך הכרטיס מסך ???
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות סופסוף lcd לסלון בגודל 37 אינץ הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורי yes רגילים (אולי בעתיד הרחוק חח hd ) ולצפייה בסרטים בדיוידי. חשבתי על שתי דגמים: סקרלט של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696768 והדגם היותר חדש של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719965 לזה אני רוצה לצרף DVD רגיל רצוי עם חיבור USB קורא צרובים תמיכה בעיברית ואפשרות לעדכן אותו מהאינטרנט, עוד פלוס טוב שיכול ליהיות זה שהוא יהיה משולב עם וידיאו כי עדיין לא ניפתרתי מכל הקלטות בבית (: אבל זה לא עיניין כל כך עקרוני עם זה מכביד על התקציב או על הפרמטרים האחרים... ועוד משהו בשביל לסגור את הכל ככה יפה שיתלווה לטלויזה זה סט רמקולים שיעשה אפקט של מיני קולנוע בסלון (…
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
בינתיים חשבתי על רסיבר של יהמהה RX-V363 ורמקולים שלהם NSP 270
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבנתי שהם יצאו החודש וכבר הם מופיעים באתר של IRIVER: http://www.iriver.at/flash_player.html?&L=0&view=features נשמע דומה מאוד לדגמים הקודמים...לא ברור מה ההבדל
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אז ככה,אחרי שהזמנתי את ה סנהייזר HD202 יש לי אפשרות לבטל ולקחת אוזניות אחרות אבל אני לא יודע אם כדאי מה דעתכם על זאת ? היא עולה פחות ב2-3 דולר http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106935 אם זה לא שווה הוא פחות טוב מה HD202 אני לא אבטל את ההזמנה,תודה מראש. זאת האוזניות שהזמנתי ד"א http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הרמקולים שברשותי הם - Inspire 6600 (ממשק אנלוגי). אז לאחר שהתעמקתי טיפה במפענח החדש של Creative, יש לי כמה שאלות: 1. הוא תומך גם בממשק אנלוגי? 2. האם אני אוכל להפוך את הרמקולים שלי לדיגיטליים\קוואקסליים דרך המפענח הזה? (שאלה טיפשית בתכלית, אבל מכיוון שאני לא מבין כלום בנושא זה, אשמח לקבל תשובה הוגנת, ללא הערות לוואי, בבקשה ) 3. באיזה אופן המפענח הזה ישפר את חווית השמיעה שלי? (אני מדבר על סרטים ומוזיקה, בעיקר) 4. האם הוא יכול לתפקד כמגבר, ולהגביר את העוצמה? ואולי גם את האיכות? 5. לדעתכם, הוא שווה קנייה? והאם יש עוד מפענחים חיצוניים איכותיים (במחירים סבירים) בשוק? 6. ואם אני ארצה לקנות מגבר (במקרה שהמפענח הנ''ל לא מתפקד כאחד כזה), אני אוכל להוסיף אותו בנוסף למ…
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכם..... אני צריך עזרה יש לי חבר שרוצה לקנות נגן מהסוג הזול(אלא שרצים בכל האינטרנט...) אבל בחנות אמיתי המחיר מקסימום הוא 600 גג (אבל גג!). אני צריך אחד שלא מתפרק אבל יש בו איזה 512...... תודה רבה *אני יודע שהיה ת'ראד לפני כמה ימים אבל הוא הסתבך וגם הסכום שם היה יותר גבוהה..... איתן
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל לאוזיות ככה שגם הרמקולים יעבדו לי וגם אוזניות . איפה אני יכול לקנות את זה , באיזה חנות או באיזה אתר אפשר להזמין :s05: תודה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום , מישהו מכיר תוכנה שממירה קבצי מוזיקה מהפורמט של IPOD לפורמט רגיל של MP3 ? אני מדבר על שירים שהורידו מI-TUNES . דוד .
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הבכן, גם לי יש את ה-Nokia 6230, כבר קרוב לשנה את האמת, וממש ממש ממש נמאס לי מהאוזניות הרגילות שלו.. כל מאמצי לחיפוש אוזניות חוטיות נורמאליות - לא הניבו תוצאות רבות. לאחרונה התחלתי שוב פעם להתחיל לחפש אוזניות שיתאימו אולי למכשיר הזה, והפלא ופלא.. נתקלתי בכמה אוזניות אל חוטיות אשר משתמשות ב-BT ואף מסוגלות לקבל שיחות. אך המחירים היו פשוט בשמיים.. זאת עקב העובדה שרוב האוזניות הנ"ל מגיעות בתוך קיט שכולל כבר נגן מיוחד בשבילהן, לכן אני מבקש מכם, כל מי שיודע ומכיר, המלצות ואולי אף לינקים לחנויות (לא חובה בארץ, ממש ממש לא חובה) אשר מוכרות אוזניות מסוג זה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחקתי את ההודעה הזו כדי שתוכלו להתרכז בזו שלמטה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הטלווזיה למחשב איך אני רואה תסרט עם הרמקולים של המערכת? איזה פלאגים צריכים להכניס מה לעשות וכו' תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-