עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer

2. הבעיה גרמה לתקלות טכניות כמו אתחול או קפיאה של המחשב. חלק מהחברות הוציאו עדכונים ביוס שפותרים את הבעיה אך עדיין יש לוחות Nforce4 שלא תיקנו זאת. http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  3. קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  4. כן כן התקציב מאוד קטן אבל זה מה שיש לי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  6. Started by Ace-of-spade,

שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  7. Started by diablo4u,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת (מקסימום תעבירו אותי למקום אחר...) ברצוני להיות מסוגל להציג סרטים שנמצאים על המחשב שלי בקומה אחת על הטלוויזיה הגדולה שנמצאת בסלון בקומה האחרת. על יד הטלוויזיה יש חיבור לרשת קווית וגם יש רשת אלחוטית. מה האפשרויות לעשות את זה? אני יודע שיש דבר שנקרא set top box שמיועד לזה, אבל ראיתי וזה נראה לי ממש יקר, אני גם יודע שסוני פלייסטיישן 3 מסוגל להתחבר לרשת ולטלוויזיה.. לא עדיף פשוט לחבר מחשב זול שיהיה תמיד ליד הטלוויזיה? או שיש פתרון יותר טוב? זה מה שנקרא htpc? ואם כן אז למה אני צריך כזה מחשב שעולה פה 6000 שח (מפרטים מומלצים)? בשביל הcapture? יש yes max בשביל זה... בקיצור, הרבה שאלות סורי על ההפגזה, וסורי שוב אם זה לא המקום ה…

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Pika007,

שלום, אני צריך המלצה למערכת רמקולים טובה 2.1 בתקציב נמוך עד כמה שיותר (שלא יהיה זבל כמובן) אז אל תגידו לי ATP3 כי אין לי 350 שקל לבזבז. חשבתי על קריאטיב X-free או SBS170 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by SandLegion,

שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by OmEr.il,

שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  16. המקום היחידי שהוא נמכר ברשת זה באתר של ערוץ הקניות http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=71430 וזה נראה לי קצת מוזר שאין אותו באף מקום אחר כולל זאפ. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by p11ma,

שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה בטלווזיה הזאת http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html יש לי קול אבל אין תמונה הטלווזיה ממשיכה להיות שחורה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by InvisibleKid,

התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  21. Started by yoni321,

כמה אתם חושבים שצריך להשקיע ברמקולים למחשב אני מחפש איכותתתת התקציב שלי בערך 500 שקל אבל אם צריך נוסיף יותר הכי חשוב שיהיה איכותתת תודה

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  22. Started by omri_ro,

קניתי את הנ"ל וקיבלתי אותו לפני יומיים(היה לי עם מה לשחק בחג ;D) קיצר שגלשתי לאתר שלהם הוא מצא לי 4 מכשירים על אותו שם של דגם (מן הסתם גרסאות למדינות שונות) רציתי לשאול איזה דגם אני צריך לבחור כדי לא להרוג את המכשיר שלי ורוצוי תשובה מבעלי ניסיון עם המכשיר הנ"ל וגם איך אני יודע מה גרסת הFW הנוכחית במכשיר?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. Started by yotamoo,

שלום, יש לי מכשיר DVD של Normandie (נחות אני יודע, אבל קיבלנו אותו), ולמרות שאני די בטוח שחיברתי אותו נכון... בכל מקרה בטליוויזיה יש לי חיבור סקראט אחד שתפוס ע"י הממיר, וחיבור AV3 ו-S-video. ב-DVD ישלי קומפוננט (לא רלוונטי) S-video קומפוזיט וסקארט... מה שאני קניתי זה קבל סקארט בצד אחד (DVD) ו-RCA שחיברתי לקומפוזיט בטלוויזיה (אם RCA זה אכן קומפוזית).. שמתי AV ולא ראיתי שום תמונה... מישהו בבקשה יכול לעזור לי? מקווה שהייתי ברור ולא תסבכתי תודה בכל מקרה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by re5pect,

יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  25. Started by shlomibandit,

מה קורה אנשים? אני מחפש נגן מדיה סנטר שיתחבר לי לטלוייזיה עם חיבור hdmi קורא hd ושיקרא גם divx עם תרגום עברי ושיהיה בו נפח 500 ג'גיה . תקציב עד 1500 ש"ח +- .. מה יש מומלץ בטווח המחירים הללו? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים