אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך אוניות שיתחברו למגבר שלי שמחובר למחשב בעיקר בישביל משחקים מוזיקה וסרטים עכשיו יש לי גם נגן mp3 אז חשבתי אולי להשקיע על אוזניות קטנות ואז אני ישתמש בהם גם לנגן אבל הנגן לא עולה 200 ש"ח אז נראה לי דבילי להשקיע עליו כזה סכום ככה שאני צריך קודם לכסות ת'מטרה הראשונה והיא אוזניות למגבר נ.ב אני דיי מוגבל תקציבית אבל אני רוצה להוציא ת'מירב מהסכום עדיף להתקרב לכיוון המאתיים ש"ח תודה ,וכל עזרה היא מבורכת מבחינתי
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Samsung YP-Z5 איכותי ביותר, כולל משטח מגע מי שמעוניין סרטון שמדגים את המכשיר: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/yp-z5.avi
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם התגובה הזו מתייחסת לביקורת המפורסמת באתר זה. http://hwzone.co.il/reviews/h320/ ראשית עלי לציין שהביקורת נכתבה בצורה מקצועית וברורה. כמו כן זהו ביקורי הראשון באתר ואני מתרשם לטובה. ולעניין לשמו התכנסנו כאן. הביקורת נכתבה כאשר גירסת הקושחה העדכנית היתה 1.28, גירסת הקושחה העדכנית ביותר היום היא 1.29 לכן ישנן מספר תוספות משמעותיות. 1. העברית - בעדכון קושחה 1.29 נוספה תמיכה רשמית בעברית (וגם ביוונית למעוניינים) אך היא עדיין לא כליל השלמות. בניגוד לתמיכה העברית הלא רשמית אשר לא איפשרה לתת לקבצים שמות בעברית וגם לא איפשרה להוסיף תגים בעברית לכל פורמט שהוא לא mp3, התמיכה הרשמית היא מלאה. אבל בדומה לתמיכה הלא רשמית, גם התמיכה הרשמית היא תמיכה בפונט בלבד ולא בשפה הנקראת…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות למשחקים בלבד בתקציב של משהוא בסביבות 500 שקל (כמו בכותרת אפשר חריגות) שמעתי ש הHD555 טובות למטרה שלי כדאי? וכל העניין דחוף אז בבקשה תגובות! תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול ללפטופ שבעיקר ישמש להקלטות מוזיקה... מה דעתכם? המלצות יתקבלו בברכה. נ.ב. יש חיה כזאת כרטיס קול פנימי ללפטופ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני ממש לא מבין בנושא אז אני מקווה שתוכלי להבין אותי ולעזור לי. יש לי מערכת סטריאו רגילה של פנסוניק דגם sa-ak330 שמחוברת למחשב דרך הaux עכשיו יש לי רסיבר של פיונר דגם vsx-d81os וגם 3 רמקולים ש 2 רמקולים רגילים ואחד הוא סנטר(היו פעם ממערכת קולנוע ביתית) אני רוצה לחבר תרמקולים של המערכת סטריאו (שהם 2) לרסיבר+3 הרמקולים שיש לי שיהיה בסךך הכל 5 אני רוצה לחבר אותם למחשב+הטלויזיה(טלויזיה של טושיבה) האם זה אפשרי? ואיך אני מחבר בדיוק מהמחשב- למערכת- לרסיבר ולטלויזיה?ושיממעו מכולם גם? מקווה שהבנתם תודה על העזרה של כולם!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
היי אנשים. הורי כרגע משדרגים את האלקטרוניקה בבית.. אחותי מקבלת טלוויזיה, אני מקבל מחשב חדש והם קונים לסלון טלוויזיה חדשה עם נגן Blu-Ray איכותי ומעוצב, כיף חיים בכל מקרה, בשביל שאוכל לצרוב להם תכני 1080p שיראו בסלון, אני זקוק לכונן + צורב DVD, CD ו-Blu-Ray שישמש אותי גם ככונן רגיל ליום-יום. אז ככה: הוא צריך להיכנס למפרץ 5.25" ולקרוא ולצרוב כל תוכן. כלומר, אני צריך שהוא יוכל לקרוא כל דיסק ויוכל לצרוב בכל טכנולוגיה שקיימת בשוק כיום (הכוונה לשוק הביתי, כמובן). עדיף שיהיה שחור, שלא אצטרך סתם לצבוע, זה מעצבן. אין לנו שום בעיה לרכוש את הכונן מאחת החנויות הרנדומאליות ברחבי ארצנו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב שלי לא מזהה תרגום srt. ולא .sub אני מנסה עם מדיה פלייר 10 וגם עם windvd ולא רואה תרגום אין לי ניסיון בתחום ראיתי שזה עובד אצל החבר שצרב לי אשמח לקבל עצות אולי איזה לינק לקודק אני מעדיף לא להתקין יותר תוכנות תודה מראש מתי
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת (מקסימום תעבירו אותי למקום אחר...) ברצוני להיות מסוגל להציג סרטים שנמצאים על המחשב שלי בקומה אחת על הטלוויזיה הגדולה שנמצאת בסלון בקומה האחרת. על יד הטלוויזיה יש חיבור לרשת קווית וגם יש רשת אלחוטית. מה האפשרויות לעשות את זה? אני יודע שיש דבר שנקרא set top box שמיועד לזה, אבל ראיתי וזה נראה לי ממש יקר, אני גם יודע שסוני פלייסטיישן 3 מסוגל להתחבר לרשת ולטלוויזיה.. לא עדיף פשוט לחבר מחשב זול שיהיה תמיד ליד הטלוויזיה? או שיש פתרון יותר טוב? זה מה שנקרא htpc? ואם כן אז למה אני צריך כזה מחשב שעולה פה 6000 שח (מפרטים מומלצים)? בשביל הcapture? יש yes max בשביל זה... בקיצור, הרבה שאלות סורי על ההפגזה, וסורי שוב אם זה לא המקום ה…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה מבין ה-2 עדיף? inspire 4.1 4400 logitech z-540 תודה. נ.ב. ואם יש דגם יותר משתלם - אנא ציינו זאת.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני מחפש מערכת רמקולים 2.1 בסביבות 300 ש"ח, הכיוון הוא creative אבל אפשר לשנות אם יש משהו מוצלח יותר ... יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-