עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by חרגולאיש,

אני בשלבים של הרכבת מפרט ורציתי לברר משהו. יש לי חבר שמוכן למכור לי כרטיס אקס פי אקסטרים מיוזיק ב-200 שקל. על הלוח שאני קונה יש כרטיס קול. היי דפנישן מובנה. איזה כרטיס יותר טוב למשחקים והאם שווה לקנות ב-200 כרטיס כזה משומש?

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)

3. שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה

• 5 תגובות
    • 591 צפיות
  4. קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  5. Started by noambaum,

לפי הנתונים על הנייר הם אותו הדבר... מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by g1zey,

שלום רב. לאחרונה קניתי אוטו חדש עם נגן DVD/divx/mp3 של JVC ו2 מסכים מאחורה. ניסיתי לצרף את הקובץ של הסרט ואת הקובץ של התרגום על אותו דיסק ובכך לראות את הסרט עם תרגום באוטו, אך כשהסרט פועל התרגום מוצב כג'יבריש. מישהו יודע אם צריך לשנות לאיזשהו פונט ספציפי או שהוא לא מציג עברית כלל ? בתודה, דור.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  7. אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי מיקרופון ששומעים איתו המום כזה...כאילו אתה שומע את זה מחוץ למועדון ואתה מאוד רחוק ממנו חחחח לא יודע אפילו איך להסביר את זה ולחבר שלי היה מיקרופון של מחשב..הרגילים האלה...הארוכים עם המעמד..הכי פשוטים שיש של ה20 שקל.. ודווקא איתו שמעט מצויין דרך אגב זה בשביל הקלטת שירים במחשב..עם התוכנה ADOBE AUDITION בקיצור..אז אמרתי טוב נקנה גם אחד..הלכתי קניתי...ואיתו שומעים את אותו הדבר.. עכשיו לא יודע מה לעשות למה זה ככה? אני צריך להקליט את עצמי פעמיים כדי שישמעו איך שהו סביר..אבל גם מעפן... איך מסדרים את זה מישהו יודע? אולי משהו בהגדרות משהו לא בסדר לא יודעעעעעעעע בבקשה תעזרו לייי תודה לכם שחר..

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  8. Started by Gil Baer Hunter,

זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  9. מה כדאי זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13304 או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7244

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  10. אני מנסה להרכיב מחשב לסיבבת עבודה של QBASE ו REASON ומחפש כרטיס קול שיתאים לעבודה עם לוח אם של ASUS P4PE ויעלה עד 1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by jeyjey,

שמעתי שיש עדכון שהופך אותו לדיסק און קי, וככה לא צריך תתוכנה שלו כדי להעביר שירים.. http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_list.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=1&searchString=&page=1&idx=&tmpSearchProductIdx=35&tmpSearchCategoryIdx=1&tmpSearchString= איזה מהעדכונים אני צריך להוריד?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by shlomibandit,

מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by tktur1,

בשעה טובה קבלתי את הרמקולים loghitach x-530 התלנבתי מהם כמו שצריך .....הרי השתדרגתי ממערכת שפדיחות להזכיר את שמה.... קיצר תודה שעזרתם...... ו....עכשיו אני שואל עדיף לי לקנות כרטיס קול חדש או לקנות איזה מגבר נחמד.???? (נראה לי בתקציב שלי ....400.....אין מצב למגבר...) אז קיצר אם אני יחליף....אני ירגיש ממש הבדל באיכות????? תודה רבה שעזרתם.... בייי

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by 15helps,

שלום. יש לי קובץ הקלטה של שיעור. הבעיה היא שמטבע הדברים ישנם הרבה רעשי רקע, ואני מעוניין לנקות אותם. עד עכשיו השתמשתי בכל השיטות הידועות לי (ניקיתי את הדיסק עם שואב אבק, ניסיתי לשטוף אותו, לשלוח לניקוי יבש, אקונומיקה, חשיפה לקרינה רדיו אקטיבית במנות קצובות ועוד) בקיצור אין לי מושג איך לעשות את זה. לכן אני פונה אליכם בצעד נואש (נשאר לי דיסק אחרון, ומבער 5 להבות). אני זקוק לתוכנה ולמדריך. בתקווה לעזרה... 15helps

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by Scorpion17,

איך אני יודע איזה כרטיס קול יש לי דרך המחשב? אפשר לבדוק אם everest

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  16. Started by avipeso1,

שלום חברים, אני מחפש מיקרופון מקצועי שישמש אותי לקריוקי, עד סכום של 250 שקל. אני צריך שיהיה אלחוטי וחוץ מזה אני לא מבין בתחום, אני ממש נוב. הצעות?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by בוריס,

זו כנראה שאלה מטופשת, אבל מה ההמלצה? לשים במחשב החדש את כרטיס הקול הישן שלי (Creative Audigy 2 ZS) או להשתמש בכרטיס המובנה של הלוח אם? הדגם של הלוח: Gigabyte M57SLI-S4. אני משתמש ברמקולים Altec Lansing ATP3 ואם אכן עדיף להשתמש Audigy, האם לדעתכם כדאי לקנות בעתיד הלא רחוק רמקולים שתומכים ב-THX? או שההבדל בקול הוא לא כזה גדול שיהיה שווה להשקיע ברמקולים כאלה? אני משתמש ברמקולים למטרות משחקים, סרטים ושמיעת MP3

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by zolder,

אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  19. 1. אני רוצה לקנות את הxuke כי הבנתי שהוא נגן טוב בתקציב הזה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה mp 500 ל mp 600 כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ואני מעדיף מבחינת המחיר לקחת את ה mp 500, ואני מתכוון ל512 מגה בשניהם. השאלה אם יש עדיפות רצינית ללכת על ה mp 600? 2. האיכות של הנגן טובה? 3. חוץ מזה אני טיפה "מפחד" לקנות אותו בגלל הקטע עם הסוללה הפנימית שהיא לא ניתנת להחלפה כי לסוללות נטענות יש מספר הטענות מוגבל אפילו שהוא גבוה. מה אתם חושבים? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by moshmushon,

http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  22. אהלן כולם אני מחר עובר דירה ומקום לטלויזיה ישנה אין לי כל כך אז רציתי לקבל מכם המלצות לטלויזיות LCD בגודל 32" מחיר כבר ציינתי אבל רק בקשה נוספת מה ההבדל בין HD ready לבין FULL HD ובכלל אם יש לכם איזה קישור למקום שמסביר על כל המושגים החדשים האלואודה מאד תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. צריך אוזניות נוחות ואיכותיות עם עדיפות למיקרופון משולב... האוזניות ישמשו ל50% משחקים ו50% שירים...לא צריך סראונד... תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by Moonchild,

שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by oDot,

שלום חבר'ס רציתי לדעת אם יש פיתרון טוב מספיק לצפייה בסרטים/משחק ברוק בנד וכאלה בחצר הבית.. בגלל שאין קירות הבנתי שלא שומעים טוב ברמקולים ממוצעים, ובגלל שיש אור אז לא רואים... מקווה שאפשר לפתור את זה. אשמח לשמוע על הפיתרון הזול ביותר שקיים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.