אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכם
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. עשיתי סקר שוק קטן והגעתי למצב שאני מבולבל יותר ממה שהייתי בהתחלה. אלו הדגמים שאספתי: Altec Lansing VS2421 Altec Lansing VS4121 JBL Creature 2.1 Logitech x-240 Logitech X-230 אין לי מושג במה לבחור. בהתחלה כבר הייתי סגור על האלטק VS2421, משום שהבנתי שהם המחליפים של הATP3 המצויין. לאחר שקראתי הרבה ביקורות הבנתי שיש ברמקולים האלו רעשי רקע רבים. מאז אין לי שום כיוון. תוכלו להמליץ לי איזה רמקולים לקנות, אפשר גם לא מהרשימה כמובן (בתקציב של 400 ש"ח). בנוסף, אשמח אם תוכלו להגיד לי האם יש מקום שעדיין מוכר את הATP3, כי הבנתי שהם הרמקולים הטובים ביותר למחיר שלהם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את הנגן iRIVER T30, והעברית אצלו מוצגת בצורה הפוכה. האם יש התקנה לתמיכה בעברית? האם עדכון קשוחה ייפתור את הבעייה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום... כמה אמור לעלות הכבל הירוק הזה שמחר בין הסאב לבין המחשב ברמקולים ATP3 כי שלי הבננה שלו חצי שבורה ואני צריך לשחק איתה חצי שעה עד שיעבוד... ואיפה אפשר להשיג את זה אפשרי ב--TMS או ב-KSP ? אני לא רוצה לקנות רמקולים אחרים כי אני ממש מרוצה מהרמקולים האלה כבר 3 שנים אצלי והם טובים ואמינים תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הבעיה גרמה לתקלות טכניות כמו אתחול או קפיאה של המחשב. חלק מהחברות הוציאו עדכונים ביוס שפותרים את הבעיה אך עדיין יש לוחות Nforce4 שלא תיקנו זאת. http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
כן כן התקציב מאוד קטן אבל זה מה שיש לי תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל בכל זאת (מקסימום תעבירו אותי למקום אחר...) ברצוני להיות מסוגל להציג סרטים שנמצאים על המחשב שלי בקומה אחת על הטלוויזיה הגדולה שנמצאת בסלון בקומה האחרת. על יד הטלוויזיה יש חיבור לרשת קווית וגם יש רשת אלחוטית. מה האפשרויות לעשות את זה? אני יודע שיש דבר שנקרא set top box שמיועד לזה, אבל ראיתי וזה נראה לי ממש יקר, אני גם יודע שסוני פלייסטיישן 3 מסוגל להתחבר לרשת ולטלוויזיה.. לא עדיף פשוט לחבר מחשב זול שיהיה תמיד ליד הטלוויזיה? או שיש פתרון יותר טוב? זה מה שנקרא htpc? ואם כן אז למה אני צריך כזה מחשב שעולה פה 6000 שח (מפרטים מומלצים)? בשביל הcapture? יש yes max בשביל זה... בקיצור, הרבה שאלות סורי על ההפגזה, וסורי שוב אם זה לא המקום ה…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אנשים, היום הרכבתי בפעם הראשונה כרטיס טלויזיה... אז מראש אני מתנצל על הבורות ומקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה... חיברתי את הממיר לכרטיס הטלוויזיה בצורה הבאה: את הוידאו אני מעביר באמצעות הצהוב של ה-RCA. את האודיו אני מוציא מהאדום והלבן של ה-RCA בממיר לבננה קטנה שמתחברת ל-AUDIO IN שבכרטיס טלויזיה. (אני מקווה שהסברתי ברור מספיק). הקטע הוא שאני לא שומע אודיו מתי שהרמקולים לא מחוברים ישירות לכרטיס טלויזיה... יש אפשרות לשמוע אודיו גם כשהרמקולים מחוברים ליציאה הרגילה שלהם בלוח אם?? תודה אנשים...[br]פורסם בתאריך: 8.06.2009 בשעה 19:36:26 אני יודע שאסור להקפיץ... ואני מתנצלאבל אני לא נמצא בבית שלי כרגע... אני מרכיב את הכרטיס למישהי מהעבודה. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מא…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול של קריאייטיב דגם: CT5803, יש עליו GAME-PORT מישהו יכול להעריך כמה הוא שווה יד שניה? אני לא יודע אם זה SB 5.1
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-