עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה DVD שקורא DIVX (מאוד חשוב), בתקציב של 300-400 ש"ח, משהו טוב של חברה טובה.... (אם צריך להגדיל את התקציב אין בעייה) אני מעוניין גם לחבר את ה-DVD למערכת בסלון (2 רמקולים + רסיבר), אז תמלצו לי איך אני מחבר את ה-DVD לרסיבר (בעזרת איזה כבל....) ודבר מאוד חשוב- כשהוא קורא DIVX, אז שהוא יוכל לקרוא כתוביות בעברית!!!!! אם הוא יוכל לקרוא גם סרטי HDTV זה יהיה עוד יותר מצויין (כמובן שתלוי בתקציב) תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. ראיתי מסך 32" ממש זול שלהם, LCD, רזולוציה 768X1366 סטנדרטית, יש כניסת PC, שתי כניסות HDMI. ראיתי אותה מחוברת לDVD, איכות התמונה לא רעה בכלל. מגיע עם 3 שנות אחריות של טלטיב. המכשיר עצמו נראה סבבה, אם כי בסיס הרגל שעליה הוא עומד הוא ענקי. מישהו מכיר / שמע / יש ביקורת בעד / נגד? ראיתי מסכים בסכומים של כ3000 ש"ח, אבל מדובר בטלויזיה לחדר שינה, שאמורה להחליף טלויזיה CRT בגודל 29" ענקית. האם ב2000 ש"ח מדובר בעיסקה שווה?

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. קודם תודה מראש, הייתה לי מערכת X530 של לוג'יטק שכעת היא ז"ל. הייתי מאוד מרוצה ממנה, אבל למדתי דבר חשוב...לא בשבילי מערכת 5.1, לא השתמשתי בכלל ברמקולים הנוספים והיא פעלה כמערכת 2.1. אז עכשיו אני רוצה פשוט מערכת 2.1. המערכת משמשת בעיקר למחשב מולטימדיה שממוקם בסלון (סרטים ומוסיקה). מכמה בדיקות חשבתי על 330 של חברת מיקרולאב. יש הצעות אחרות?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dudusan,

או משהו אחר יותר טוב בסביבות המחיר של המכשיר הנ"ל(200 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, מחפש פתרון למזרים מדיה או HTPC עד 1500K רוצה האמת שתהיה לי גישה גם לאינטרנט רגיל ולא רק לפונקציות ספציפיות של סטרימר מה מומלץ כרגע במחיר שציינתי?

6. Started by GalB,

אהלן, יש לי אוזניות MDR-XD100 של סוני שנקנו בערך לפני חצי שנה פחות או יותר... לפני חודשיים נהרס להם החיבור האוזניות ותיקנו לי אותם כבר... אחרי זה החיבור אוזניות שלהם התחיל שוב להתפרק ושוב לא שמעתי כלום. יש לי חבר DJ שמתעסק בזה והוא ניסה לתקן, הוא בעיקרון לא הצליח כי הוא אמר שיש חיבור משולב כזה של סוני משהו שרק הם יכולים לתקן כי זה כבל בחוט אחד גדול ולא בשני חוטים (מקווה שמבינים פה על מה אני מדבר) השאלה שלי איך אפשר לתקן אותם? מעבדה טובה באזור כפר סבא? לעשות את זה בעצמי? ??? יש תמונות למטה של זה - תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  8. לקריאייטיב יש את סדרת ה inspire,sbs,lx,i-trigue האם יש הבדל בינהן מבחינת איכות הצליל, מיועדות למטרות שונות או הבדלים אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  9. המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו דרך יציאת ה-Line Out בכ.קול (Audigy 2), אני רוצה שתהיה לי מערכת סראונד למחשב וחשבתי שאולי במקום לקנות סט 5.1 ולהעיף את המערכת, אני אקנה סט ואחבר אותו למערכת סטריאו... עכשיו, יש לי הרבה שאלות, קודם כל האם בכלל שווה לשלב בין הרמקולים או שכדאי לא להשתמש ברמקולים של המערכת ופשוט לקנות סט חדש? ואם כדאי לשלב בין הרמקולים, איזה סט מומלץ לקנות ולהוסיף? 2.1 או 4.1? ושאלה אחרונה: אם אני מחליט לשלב בין הרמקולים, איך מרכיבים את כל הסיפור כדי שיישמעו הכי טוב? ובאיזו צורה? בעקרון המחשב נמצא על שולחן בקדמת חדר והמערכת סטריאו נמצאת על ארונית בקצה האחורי של החדר.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום, אני בחיפושים אחר טלוויזיה עם צבעים טובים, שחור אמיתי ולבן בהיר. התקציב שלי הוא עד 6K במתיחה... עם מרחק צפיה של 3.5 מטר, חשבתי על מסך של 50" (או 46" אם זה עדיף למרחק צפיה הזה, ויתן מסך טוב משמעותית באותו מחיר). אני פתוח להצעות, פלאזמה, LCD או LED. אבל עם עדיפות קטנה לפלאזמה, אחרי שהורגלתי לPDP-428XD של פיוניר... (ולא, אין לי תקציב ל P50V20 ) אז מה ממולץ במחיר הזה מה יתן לי את איכות התמונה הגבוהה ביותר? והאם למישהו ידוע האם מגיעה סדרה חדשה של פאנאסוניק בזמן הקרוב לארץ עם מסכים NEO PDP גם בסדרות היותר נמוכות? בתודה רועי.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, אני מחפש נגן DVD איכותי אך לא יקר מידי בסביבות ה 500~ ש"ח . ראיתי שיש אפשרויות לחיבור DOK דרך USB כך שאם זה אכן עובד כמו שצריך זה יכול להיות פי'צר מעולה שיחסוך הרבה בלגן ודיסקים. צריך להיות לו גם תמיכה בעדכון firmware כי יש לי כבר DVD ישן שלא תומך בזה ולכן חסר שימוש כרגע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  13. Started by Bar_B_q,

יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  14. לאחר 6 שנות שירות סבירות, ה Audigy 2 ZS החליט שהוא מתפגר, ככל הנראה... כעת אני עם האונברוד שעל הג'יגהבייט (כפי שמצויין במפרט). בלוח בקרה של הדרייבר, במקום Equalizer נורמלי יש Presets מסריחים שכמעט ולא משנים דבר - איכות הסאונד מזעזעת. למישו יש Equalizer צד ג' שהוא ממליץ עליו?... רצוי אחד שמשפיע גלובאלית (גם במשחקים) ויכול להטען עם ה Startup. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. יש לי לוח אםלוח אם GAM61PS3וGigabyte שעליו יש כרטיס קול REALTEC 7.1 CHANNEL + S/PDIF ככה מופיעה במפרט של אתר החברה בנוסף על הלוח אם עצמו אפשר לחבר עפ פלג יציאה coax ואופטית וזה מה שעשיתי עדכנתי דרייברים עדכניים מאתר החברה והמחשב מחובר עם coax למגבר של יאמהה rx-v457 כאשר אותו מגבר היה מחובר למחשב הישן הוא כן ניגן dts ן ac3 מהמחשב . עכשו שאני מחבר את המחשב למגבר ומנגן לדוגמא קובץ ac3 שנבדק במחשב אחר ומנגן אותו או עם vlcplayer או power dvd אחרי שאפשרתי להם לנגן דרך הspdif המגבר מזהה שהוא מקבל dts ומופיע על הצג אבל הסאונד לא נשמע רק רעש סטטי שנקטע וחוזר כאשר אני מנגן קובץ לר dts ומנגן לא דרך spdif המגבר מנגן יפה בנוסף בווליום כונטרול של windows העמודה של הspdif לא נגישה…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by americium,

יש לי את ה-Z4 שרכשתי לפני כמה חודשים (480 ש"ח אחרי המבצע של 40 אחוזים באופיס דיפו) ואני מרוצה מהם רק שנראה לי שמערכת 2.1 בשביל (מחשב) זה אוברקיל. עכשיו יש את המבצע של 1+1 בבאג וחשבתי ללכת על ה-Z10. האם זה צעד טוב? ה-Z10 טובים יותר מה-Z4? התוספת של הסאב ל-Z4 הופכת אותם לטובים יותר או שלא משנה כל-כך?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by ofirxp,

בטח שמעתם על הרמקולים המדהימים האלו... מישהו יודע אם אפשר או יהיה אפשר להשיג אותם בארץ מתישהו??

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by orel_v,

אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (לא רמקולים רצפתיים למערכת סטריאו בגלל שאין לי רסיבר\מגבר ותקציב). אין לי מחשב לחדר אז בתור נגן חשבתי על SANSA CLIP PLUS בגלל שהאות יציאה שלו איכותית יחסית (וקניתי אוזניות של סנהייזר אז על הדרך גם לזה). אני שומע בעיקר היפ הופ \R&B האוס וסגנונות דומים. חשבתי על הSOUNDSTICKS או SOLO6C.. אין לי מגבלת מקום ואני פתוח להצעות השאלה אם הנגן יצליח להרים אותם כמו שצריך. חשוב לי שיהיה באס טוב וירד נמוך ושלא יזייף בגבוהים או במיד. סאונד חם ובאס עמוק. החדר בערך בגודל של 4X3 מטר והתקציב 700-800 ומטה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. האם הוא שווה לקניה במחיר של 1600 שקלים ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם קיבלתי במתנה נגן Mp3 של deejay קיבלתי רק את הנגן הנגן לא חדש . ואין לא עברית וזה מבאס אני יודע שיש בדיוק אותם נגנים עם firmware שיש בו תמיכה בעברית אז עם למישהו יש כזה נגן או יודע מאיפה להוריד את הקשוחה אני מאוד ישמח עם הוא יעלה אותו לאתר

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by aviv512,

חשבתי לקנות מערכת מיקס מהסוג הזה ,השאלה האם כדאי ואילו אפשרויות ניתן לבצע אם מערכת שכזאת? נ.ב אני די חדש בכל הקטע אם יש איזה דיגיי פה שיוכל קצת להסביר אני יודה לו מאוד הנה: http://www.behringer.com/UB1002/index.cfm?lang=ENG

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by kalda01,

יש לי מחשב חדש עם WIN7. על הלוח יש כרטיס קול של REALTEK, ובנוסף יש לי כרטיס חיצוני המחובר בUSB, דגם US144 של TASCAM. אם אני מחבר אוזניות לכל אחד מכרטיסי הקול, שומעים נקי וללא רעשים. אבל כשאני מחבר כבל PL קטן /PL קטן אל מגבר HT של סוני לכניסת הLINE-IN שלו, יש רעש HUM מאוד חזק למרות שאת המוזיקה שומעים. זה קורה בכל אחד משני כרטיסי הקול. כשאני מחבר IPOD ישירות אל אותו LINE-IN במגבר, אין כל רעש. מה הבעייה פה, ואיך ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. היי יש לי את הזוג אוזניות הנ"ל די מזמן, בטעות קניתי את הדגם הזה כשהזמנתי בכלל V700 (שיש לי כיום) וההבדל ביניהן הוא שהדגם Z מיוצר בסין, פלסטיקה זולה נהרס יותר מהר ולא איכותי, גם קצת הבדל בסאונד בווליום גבוה ובאיכות שלו לרעתו. הV 700 שונה ממנו לגמרי. בכל מקרה יושבות אצלי בארון כמה חודשים אחרי שאוזניה ימנית שלה נהרסה משום מה, פירקתי את האמא של האוזניות ולא הצלחתי לסדר תבעיה..זה גם לאחר שהאוזניה הימנית התחילה לעשות לי רעשים של פרכוסים כאילו הממברנה מבפנים קצת נקרעה ובווליום קצת גבוה היתה עושה רעש מעצבן...היתי משתמש בהן למשחקים בלבד. בכל מקרה עכשיו כל החלקים יושבים אצלי ליד המסך ואין לי הרבה מה לעשות איתן...האם לשמור חלק מזה לאוזניות שיש לי כרגע? חשבתי במקרה שתהיה לי איזו …

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by itsik1231995,

אני צריך אוזניות ל W705 SONY אני הרבה באוטובוסים ביום יום והאוזניות שמקבלים איתם הלכו לעולמם יש לי מתאם מהחיבור של סוני ל MINI PL אני לא מעוניין להשקיעה הרבה אבל שיהיו אוזניות טובות כי אני ישמע בהם המון הם צריכות להיות קומפקטיות תודה

25. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מערכת סאונד מתאימה לטלוויזיה בחדר. אני מעוניין במערכת סטריאו שתשב על השידה של הטלווזיה, מערכת 5.1 לא מתאימה לחדר. הסיבה שאני רוצה רמקולים מוגברים היא שהטלוויזיה מחוברת למחשב ממנו אני יראה סרטים ולא לרסיבר \ מגבר רמקולים. שקלתי לקנות מקרן קול (אם מקרן קול עדיף במקרה הזה אז בסדר גמור אשמח להמלצות למגברי קול טובים בתקציב) אבל אני בכל זאת אעדיף מערכת סטריאו סבירה + (למה שאפשר להכניס בתקציב היחסית נמוך). אשמח להמלצות, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.