עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shahar91,

רוב הסיכומים שנהרס לי הכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי אז רציתי לדעת איזה כרטיס קול זול וטוב שיתמוך לי ב5.1 אני יוכל לקנות למחשב. לוח האם שלי: Gigabyte P31-DS3L אני מעדיף לקנות מKSP אבל לפי מה שהבנתי וראיתי אין להם ממש מבחר למשהו טוב לפי הפרמטרים שאני רוצה. תודה רבה לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. כרגע יש לי 5.1, אלו הרמקולים שברשותי: http://desmond.imageshack.us/Himg833/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg171/sc ... res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg220/sc ... res=medium רציתי למצוא רסירבר טוב בסיבובות ה-2000-3000 למערכת 7.1 והמלצה לסאב טוב שיתאים ורמקולים נוספים . תודה רבה מראש לכול מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by sanchouz,

טוב אז אחרי שחיכיתי שבוע ולא ממש היתיחסו אלי בפורום של ציטד הקפי אני הבנתי שאני אמור לשאול את השאלות שלי פה: אז בסופו של דבר המליץ לי משתמש אחד לקחת את FC330 של MICROLAB שזה 2.1 ולא 2.0 כמו שרציתי בהתחלה, ואת האמת אני בסוף חושב כן לקחת מערכת רמקולים של2.1 אבל מה אתם ממליצים? אני אישית אף פעם לא קניתי MICROLAB ואני לא יודע עד כמה הם אמינים לאורך זמן והאם יהיו להם אותם בעיות כמו שיש לי כרגע. בנתיים אני מצאתי כמה מערכות לא רעות בכלל לדעתי PHILIPS SPA5300 MICROLAB M880 LOGITECH Z523 CREATIVE INSPIRE S2 וכמובן FC330 שהמליצו לי מקודם

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by 10GaZ,

היי, יש לי מאגר די גדול של שירים ואני מחפש דרך לשפר ולסדר את המאגר הזה. בגדול אני צריך להכניס תבנית אחידה של "שם השיר, שם הזמר, אלבום וסגנון". בנוסף אני גם רוצה שלכל שיר תהיה את תמונת האלבום שלו. חוצמזה, הבנתי שכיום יש אפשרות להכניס מילים לשיר (Lyrics) לתוך ה-ID3. אם כן - איך עושים את זה בצורה אוטומטית/גורפת? בתכלס, אני רוצה לדעת האם יש תוכנות/כלים שמבצעים את השינויים הבאים בID3 בצורה אוטומטית: 1. שינוי שם השיר, זמר, אלבום, סגנון. 2. תמונת האלבום 3. מילות השיר תודה גדולה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  5. יש ברסיבר אופציה להגדיר רמקול כ "LARGE" או SMALL עכשיו השאלה שלי היא כזאת הרמקולים שברשותי הם סנטר JAMO S40 CEN קדמיים : JAMO 406 S אחוריים : JAMO 402 S עכשיו השאלה זה איך להגדיר כול אחד עד עכשיו כולם היו מוגדרים כ גדולים אבל שמתי לב שבעוד שהרמקולים הגדולים לא מתעמצים כלל הרמקולים האחרים מתעמצים משמעותית יותר ( הוואפרים שלהם זזים הרבה יותר ) עכשיו מבחינת הספקים אני לא עובר את ההספק של אף רמקול אבל נראה לי שהם מתעמצים יותר מידי ואני מפחד שיהרסו הם לא פשוטים בעלי דרייבר אחד כמו הסטיילייטים אבל הם גם לא כאלה גדולים ( יש לסנטר שני וואפרים 3" וטוויטר בעוד לאחוריים יש וואפר אחד 3" וטוויטר לכול אחד ) כשאני שם אותם על SMALL הוואפרים לא זזים כמעט ..... (נראה לי שזה מצב שמ…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by RedHawk4,

שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by unknown,

לא כפתור, ומיועדות למוזיקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לשדרג את הרמקולים שברשותי (משהו זול שנקנה בשופרסל) לרמקולים קצת יותר איכותיים. המטרה העיקרית: סרטים וקצת מוסיקה אני מבקש שתעזרו לי למצוא רמקולים במחיר סביר שיתנו לי חווית צפייה מהנה (וכן חרשתי את האינטרנט אבל לא הצלחתי לגבש דעה לגבי אף אחד מהרמקולים שראיתי) עריכה: אני מתלבט בין שני דגמים Microlab x15 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724684 microlab x23 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=451497 איזה מהם יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by andrei21,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, מקווה להתשלב יפה! אני רוצה לקנות מקרן FHD+3D זה המידע שיש לי כרגע תתקנו אותי אם אני טועה -כל כרטיס מסך חדש יכול לשדר סרטי 3D -חובה כבל 1.4 חובה משקפיים בעלות 250 שח בערך לזוג משקפיים מה שקצת מרגיז כי צריך לפחות 4. - צריך לקנות בחול, רצוי אחריות בין לאומית -מחר אני ימדוד את החדר, זה בערך 3-2.5 מטר קיר הקרנה ו5 מטר אורך חדר שאלות: - לגבי משחקים מהמחשב או מקונסולה אני אמור לדאוג לסוגי תכנים או סוגי כרטיסי מסך? -אני חושב על מקרן HD 33 OPTOMA יש המצלות למשהו אחר? -אפשר המלצות לחנות בחול, ואיפה לקנות משקפיים ואיזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחפש תחנת עגינה לאייפון. אני מעוניין בכזו שתהיה יחסית מינימלית ובעיקר תתן את התכונות הבאות: - יציאת AUX לחיבור למערכת חיצונית - שלט לשליטה על השירים (play,next,pause..) פחות חשוב זה שיהיה בה שעון. אם זה מגיע בתצורה ללא רמקולים - מה טוב, ואם אין ברירה, עדיף משהו מינימלי יחסית. טווח המחיר גמיש ונע באיזור ה-500 שקלים

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  12. שלום לכולם, רכשתי אתמול smart tv מחברת samsung מדגם 40d5500. חיברתי את הטלוויזיה באופן חוטי אל הראוטר שלי... הבעיה שאני לא מצליח לאתר ערוצים שונים , וכל עיקר הטלוויזיה בנוי על 150 ערוצים שונים מהעולם ומצב ניהול תוכניות.. אני יודע שהעניין עדיין חדש פה בארץ אבל אם מישהו יתנסה כבר בעבר ויכול לעזור אני אשמח. תודה.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  13. תקשיבו באתי לפה וזאת ההודעה הראשונה שלי כי שמעתי שפה יש רמה בתחום ואנשים לא סתם אומרים תדגם של מה שיש להם בבית וממליצים עליו בלי לדעת כלום אני מקווה שלא תאכזבו אותי אני מחפש רמקולים למחשב. אבל לא בהכרח,יכול להיות גם קולנוע ביתי שאני יוכל לחבר למחשב בואו פשוט אני יגיד מה אני מחפש במערכת ואת התקציב ואתם כבר תבינו התקציב הוא עד 2500 בלי שום חריגה. אני מחפש דבר ראשון אני יתחיל מהסאב וופר. יש לי מערכת כרגע Z2300 שיש לה סאב וופר מפלצתי ואני ממש לא מאוכזב ממנו. אבל האיכות שמע שלה לא ממש בשמיים בגלל זה אני משתדרג מחר קונים ממני אותה ויהיה לי את הכסף למערכת החדשה אני רוצה סאב וופר שירעידדדד את הבית שירגישו אותי בשירים ושתהיה לי אפשרות לשלוט עליו אבל ממש משו חזק משו עצבני אין מה לע…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. רצינו לרכוש מסך סמסונג (כי יש לנו נסיון טוב איתם) 37 . מיועד לחדר משפחה לא גדול שעד היום היהבו מסך 32. חשבנו על הc550 בעיקר בגלל שקראנו עליו המלצות. בחנות אמרו שאין להם יותר מסך זה וכדאי לקנות את הd550 . שהוא פשוט מסדרה חדשה יותר. חשוב לנו שיהיה ניתן לחבר usb סרטים, ושנוכל לראות גם את הערוצים שאינם משודרים בHD באופן טוב. ( מחוברים לממיר יס HD MAX ) מה דעתכם? מרגישים שבחנות לא נותנים לנו מידע נכון. מה ההבדל בין השתיים??

15. Started by liran87,

אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 למחשב, למוזיקה סרטים ומשחקים, מוכן להשקיע עד ה600 ש"ח. רציתי לקנות את logitech speakers x540 לפי מה שקראתי הם רמקולים מאוד טובים ביחס למחיר שלהם מה גם שיש להם שליטה עם שלט והכבלים שלהם לא קצרים יחסית לאחרים, אלה שתי דברים שגם חשובים בשבילי. אך לצערי כבר אין אותם למכירה, אז מה כן ממולץ לקנות היום? תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by turjeman,

טלוויזיה 32C530 אני הייתי מחבר סרטים היה עובד טוב ברובם אבל יש כמה שהמערכת רושמת שהיא לא תומכת בתבית מסוג זה למה זה ככה? מדובר בMKV

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by lfn,

שלום רב, יש לי ממיר של הוט וברצוני להסתיר אותו ז"א לשים אותו בתוך מגירה.שמעתי שלהוט יש אופציה של עיינית ע"מ להעביר ערוצים. האם עינית זו צריכה להיות מחוברת בצורה חוטית לממיר עצמו?או שניתן לחברה בצורה אלחוטית?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by fungiman,

סבא שלי שוקל להחליף טלוויזיה בסלון - כיום יש לו CRT בגודל 32 אינץ', מרחק הצפיה 2.5-3 מטרים, התוכן הוא ממיר של HOT - תוכן SD ברובו, לעיתים רחוקות (מאוד) תוכן מהתקן USB, החדר מואר עם חלון גדול בצד החדר (משמאל למסך) ואין כוונה לסגור את החלון במיוחד בעת צפיה בשעות היום. התקציב גמיש 3-5K ממה שהתרשמנו בחנות - פלזמה לא באה בחשבון בשל בעית השתקפות קשה. אשמח לקבל הכוונות לדגמים מומלצים. שאלה נוספת - כיום יש לסבא שלי ממיר HOT עם יציאות אנלוגיות בלבד. האם ניתן לבקש ממיר עם יציאה דיגיטלית (ולחסוך את ההמרה הכפולה מדיגיטלי לאנלוגי ושוב פעם לדיגיטלי) מבלי להתחייב לחבילת HD?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  20. היי, נמצא בארה"ב עוד שבועיים ובמקום לקנות בארץ את Morel MT2 שהם 5 רמקולים קטנים שיחוברו למגבר Denon 1912 חושב לקנות שם רמקולים משודרגים יותר רק דבר נוסף חשוב... שיהיו בצבע לבן! את הסאב בגלל גודלו ומשקלו אקנה בארץ, כנראה שהוא יהיה PSW10 של Morel אשמח להמלצה או כל טיפ בנושא תודה!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  21. שלום כולם, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה יחסית בתקציב של 1000 ש"ח לכל היותר. לא צריך משהו מדהים... היא תשמש אותי רק לפלייסטיישן 3. היא תמוקם בחדר שמידותיו 4 מטר (רוחב) ו8 מטר אורך. חשוב שהיא תכלול סאב וופר טוב (למשחקי יריות call of duty mw3 למשל..) ובנוסף שתהיה אפשרות לשמוע במערכת (נראלי כניסת optical או משהו כזה)... מצאתי באינטרטנט מערכת של LG, אבל אני לא יודע אם היא מאפשרת שמיעה ברמקולים שלה.. הדגם הוא HT355SD. תודה לכל העוזרים! ארד

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by SeaMonster,

אני מחפש כבל SCART איכותי כידי לחבר את ממיר רגיל (VOD) של הוט לטלוויזיה (32" FHD). יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  24. אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות טלווזיה חדשה בה הדבר היחידי שחשוב לי זה איכות התמוה לא מעניין אותי כל השטויות של חיישני אור קריאת פורמטים וכניסות הדבר היחידי שחשוב לי זה כניסת HDMI בשביל המחשב ובזה אני אהיה מסופק כל עוד האיכות תיהיה טובה הגדול שאני מחפש 40-42 והמחיר כמה שיותר נמוך יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by sbhtkK7,

http://www.head-fi.org/t/574617/review-comparison-beyerdynamic-dt1350-t50p-sennheiser-hd25-1-ii-hd25-13-ii-pioneer-hdj-2000-v-moda-m80-aiaiai-tma-1

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.