אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לאחר חיפושים מעמיקים ברשת ומחקר רב החלטתי ללכת על דגם touch של creative מצאתי אותו באינטרנט רק ב3 חנויות buy4less pdastore starcom (3 חנויות ישראליות כמובן) השאלות שלי הם ככה: 1. האם למישהו יש נסיון או איזשהו מידע על החנויות האלה? נסיון איתם לטוב ולרע? 2. האם למישהו יש רעיון אחר איפה אוכל למצוא באינטרנט או בארץ חנויות שימכרו את הנגן? 3. האם יש איזשהי דרך להביא את הנגן לארץ מחו"ל בצורה כזאת שזה יהיה זול יותר מאשר לקנות בארץ (ולא אין מישהו שטס ויכול להביא לי)? תודה מראש למי שעונה!
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם האיכות היא הטובה ביותר? יש לי כרטיס SB LIVE רסיבר ימאהה RXV440
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי בעיה עם הרמקולים שלי, ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור אותה\ להגיד לי מה הסיבה לכך... אז ככה, שאני שומע מוזיקה, אני בדר"כ אוהב לשמוע חזק ושאני מגביר אותם לרמה בינונית, פיצוצים קטנים מתחילים לבקוע מהרמקולים, ואני בכלל לא מגביר עד המקסימום! צירוף תמונה: רעיונות כלשהם? :-[ תודה מראש, DrowNz.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני הלכתי היום לחנות של PIONEER ורציתי לקנות רמקולים 6*9 ל IMPREZA שליץץ ומה מסתבר ש צריך לעשות חיתוכים מיוחדים מאחורה וזה.. בקיצור בלאגן בשביל להכניס 6*9 והוא אמר לי לא לעשות את זה למה זה יראה מכוער וזה להרוס חצי אוטו.. בקיצור הוא הציע לי לקחת תרמקולים האלה http://www.audionet.co.il/details.asp?id=486&lead_id=&look= מה אתם אומרים?!?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
I am thinking about changing the cable thats goes from the Sub to the soundcard, will it change the sound quality ? what do you think?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם האוזניות הג'נריות של אחי שפתאום (יותר נכון כבר פעם שניה אחרי שתיקנתי) החוט נדפק בקרבת האוזניות. נו אתם יודעים שצריך לשחק עם החוט כדי שאחת האוזניות תעבוד. אלו סתם אוזניות ג'ניוס. בקיצור אני מחפש משהו איכותי, אבל כמו שאתם מבינים אני לא משהו מתמחה בתחום אם עד עכשיו עבדתי עם ג'נריות לחלוטין. :-[ אני צריך אוזניות סבירות למוזיקה/משחקים/מחשב בעיקר, עדיף אוזניות שלא תכנסות לאוזניים, ובתחום מחירים של עד 300-350 ש"ח. אם אני אקנה אוזניות במעל תחום המחירים שלי, האם ההבדל יהיה כה משמעותי ואני באמת אשמע אותו? ועוד משהו, עד כדי כך לא מומלץ לא להזמין בארץ? :-\ תודה על העזרה, איציק.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנגן הזה תומך במצלמה מסוג canon a95? לא תהיה לי בעיה לחבר ולהעביר את התמונות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר של בערך 8 אלף (לא ניכנס יותר מדי לפרטים) על מערכת סטריו חדשה (לא יד שניה) שמורכבת מ מגבר סטריו נטו Cambridge Audio Azur 640A סידי Cambridge Audio Azur 640C וזוג רמקוליים מדפיים TANNOY FUSION 2 שנאמר לי עליהם שיש להם טווח תדרים מצויין והם יורדים ממש נמוך בבס אבל לא שמעתי אותם עדיין בכל מקרה אני הולך לשמוע את המערכת הזאת בקרוב ורציתי את חוות דעתכם עם המחיר נשמע לכם הגיוני ומלבד שאם המערכת תישמע לי טוב האם Cambridge Audio היא חברה טובה ואמינה מאוד כפי שנאמר לי או שסתם מנסים למכור לי משהו שנשמע אולי טוב אבל לא יחזיק מעמד הרבה זמן ? ועוד שאלה שיש לי עדיף לקחת Cambridge Audio Azur 540D במקום הסידי בגלל שהוא גם מנגן DVD וMP3 אבל מבחינת איכות הסאונד שלו בהשמעת די…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות אוזניות ובר המליץ לי על )= (sennheiser lucas(+hd580 headphones מישהו מכיר את האוזניות האלו ויכול להגיד לי איך הן?
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1.מישהו יודע כמה עולה archos AV440 בארץ ובחול? 2.יש אייריבר PMP-120 בארץ חוץ מבPDA? 3.כמה עולה PMP-140? 4.מה עדיף PMP140 או AV440 ולמה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://creative.com/products/product.asp?prodid=9025 כמה שיותר זול אבל שיהייה טוב. רצוי מאוד שיהייה בKSP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע המלצות או ההפף,על הרמקולים העלה.! הם די חדשים. תודה לכולם. :xyxthumbs 330
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2783&CatCode=2 אפשר לחבר את הרמקולים האלה לדי וי די, מחשב או טלויזיה בלי רסיבר?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
טוב תראו חברה אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם הקבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך ויש כזה מפצץ שקניתי שיש בו 4 יציאות שהופך את החיבור של המחשב (S-VIDEO נראה לי) ויוצא ממנו כזה חיבור גדול כמו שמחברים היום לממירים אם מישהו יודע על מה אני מדבר ושמו SCART אחר כך אני מעביר לתחנה של הוידאו ומשנה את ההגדרות במחשב וזה לא עובד אני יודע שהחלפנו וידאו כי בעבר היה לנו וידאו אחר וזה היה עובד בצורה נורא פשוטה ותמיד הייתי לוחץ על איזה כפתור בוידאו שהיה כתוב עליו AUX אין לי מושג מזה,אז המחשב היה מתחבר לטלויזיה מישהו יכול לעזור??
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אם יש לכם איזשהיא תוכנה שאתם ממליצים לי עליה תודה מראש =) ואל תגידו שזו הודעה לא חוקית כי פשוט יש לי דיסקים מקוריים וחיברתי את המחשב שלי למערכת אז אני מעדיף לנהל את כל המוזיקה דרך המחשב ולא להתעסק עם יותר מדי דיסקים ניסיתי כמה תוכנות בינהם: easy cd-da freerip2 שניהם העתיקו אבל השירים נשמעו אחלה אבל מידי כמה שניות היה איזה ירידה באיכות לשנייה וחצי וכזה עושה את הקול של הזמר צרוד או המוזיקה מתערבלת כזאת.. ניסיתי עם שלושה דיסקים שייגעצ-ניו יורק רפיח שייגעצ-משקאות חריפים שלוח חנוך - יציאה 1 אחרי זה ניסיתי להפעיל את זה במערכת וזה עבד אחלה וגם ניגנתי את זה במחשב לפני שהעתקתי כאילו בתור קובץ WAV וזה גם עשה בעיות יש לי תכרטיס קול מובנה של EPOX KDA3J תודה מראש =)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נתחיל ב- eBay.. קניתי את הנגן MP3 - IRIVER H340 ב- 550$ (516$ הנגן+ 34$ FM TRANSMITTER, כולל משלוח) מחנות שנמצאת באוסטרליה. ביקשתי מהמוכר לכתוב על החבילה GIFT בשווי 130$ (כולל משלוח), והוא עשה כן. החבילה נשלחה בדואר אויר (ללא ביטוח, מחדל שלי) ונאמר לי שהיא תגיע בתוך 7 ימים. יש למישהו שקונה מחו"ל הרבה, טיפים ו/או הערות לקניה הבאה? לגבי האוזניות... אני מחפש אוזניות קטנות וטובות (אני רגיש לאיכות סאונד) במחיר לא בשמיים (בלאי די מהיר אצלי). ראיתי את האוזניות הבאות - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=73841&item=5721837839&tc=photo האם הן שוות את המחיר? יש המלצות אחרות? תודה לכל העונה.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאוטו שלי רמקולים אחוריים.. יש לי כבר רמקוליים קדמיים של PIONEER ורדיו דיסק של PIONEER 40*4 איזה רמקולים אתם ממליצים לי לקנות.... אני שמעתי על ה PIONEER 5 WAY .... והם עולים בסביבות ה 800 שקל... התקציב שלי נע בין 600 -650 תודה מצאתי את זה http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YHTSA6990S מה אתם אומרים ? *הרדיו דיסק זה 50*4 לא 40*4.. אופטס לא שמתי לב!!!!!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? מתלבט בין 3 הדגמים האלו: 1. Yamaha YST MS50 (כ- 500 ש"ח) 2. Altec Lansing VS4121 (כ- 550 ש"ח) 3. Creative INSPIRE 2.1 T2900 (כ- 500 ש"ח) יש לי את ה-audigy ואני רוצה רמקולים בעיקר למוזיקה לכן אני מעדיף 2.1 איכותיים כמה שיותר. התקציב שלי בערך 600 שח. אם תוכלו לתת לי דעתכם אבל בעיקר למי שיש את אחד המודלים ויכול לתת דעה שמבוססת על ניסיון אישי (קראתי כבר כמה וכמה ביקורות...). תודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למישהו יש את הרמקולים האלו ויכול למדוד לי את אורך הכבלים בין הרמקולים (הקטנים) לבאס? לא מצאתי את הנתון הזה בשום מקום ולא באתר של Altec Lansing... באותה הזדמנות אם תוכלו לחוות דעתכם על הדגמים הנ"ל, זה מאוד יעזור. בעיקר לגבי איך שומעים מוזיקה איתם. אתם חושבים ששוה להשקיע את התוספת בשביל ה-fx6021 ? יש הפרש מטורף של 850 שקל ביניהם... צום קל.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
היי אני משתגע כבר הרבה זמן עם האוזניות של המינידיסק שלי (Sony) - האיכות בהן פשוט גרועה ביחס לאוזניות שמקבלים עם נגני Creative למשל. קיוויתי שתוכלו לייעץ לי. ההורים שלי טסים לספרד בסוכות וחשבתי לקנות אוזניות בדיוטי פרי. אילו אוזניות כדאי לקנות? אני צריך אוזניות קטנות (In-Ear) שיהיה להן סאונד חזק (יש לי אוזניות איכותיות של סוני שפשוט שומעים בהן ממש חלש במינידיסק) אין תקציב מוגדר, אבל אני משער שיותר מ200 שקלים אני לא אשים, אלא אם כן זה ממש משתלם. תודה!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן חברה. כמו שהנכם רואים, אני מחפש את אחד מדגמי האוזניות הנ"ל. הבנתי שלשניהם יש איכות מצויינת יחסית לאוזניות קלות וניידות- והם יהוו שיפור לעומת האוזניות שקיבלתי מ-Creative עם המובו 1.5. עכשיו, שאלתי היא, איפה אוכל למצוא את אחד מהדגמים בארץ בלבד- עדיף באזור המרכז. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9288 שווה?? במחיר הזה אפשר לקנות או את זה או 4GB מיני אייפוד... הנגן הזה טוב? יש לכם ביקורות אליו? מדובר בדגם 30 גיגה שעולה בפנדה 1680ש"ח מחרי מעולה ל-30 גיגה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה בערך יעלה נגן MP3 מבוסס פלאש של 256 מגה או 512 בתאילנד? חבר שלי נוסע וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי ואל תציעו לי את המובו או את האייריבר אני רוצה אחד שעולה 350 שח בארף ל256 מגה
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-