עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ginert,

קניתי את הdvd והבעיה שלו שבקושי רואים את הכתוביות (קטנות מאוד ואין צללית מסבביב לאותיות) האם מישהו יודע אם יש עדכון קושחה שמסדר את הבעיה או שיש פתרון אחר

2. Started by zolder,

אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by moshmushon,

http://home.walla.co.il/?w=/4414/145401 ... maavaron=1

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by t_elad,

יש לי את הרמקולים של Alpha Technology יש פה קישור אליהם רציתי לדעת מה הם שווים באמת כי קניתי אותם לפני כ-5 שנים ב-800 ש"ח http://www.yellowstore.co.il/yp/product.asp?pc=49717 נ.ב. זה היה עוד לפני שאנשים ידעו מה זה מכירה פומבית.

• 6 תגובות
    • 600 צפיות
  6. הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  7. Started by Omry,

היי אנשים. הורי כרגע משדרגים את האלקטרוניקה בבית.. אחותי מקבלת טלוויזיה, אני מקבל מחשב חדש והם קונים לסלון טלוויזיה חדשה עם נגן Blu-Ray איכותי ומעוצב, כיף חיים בכל מקרה, בשביל שאוכל לצרוב להם תכני 1080p שיראו בסלון, אני זקוק לכונן + צורב DVD, CD ו-Blu-Ray שישמש אותי גם ככונן רגיל ליום-יום. אז ככה: הוא צריך להיכנס למפרץ 5.25" ולקרוא ולצרוב כל תוכן. כלומר, אני צריך שהוא יוכל לקרוא כל דיסק ויוכל לצרוב בכל טכנולוגיה שקיימת בשוק כיום (הכוונה לשוק הביתי, כמובן). עדיף שיהיה שחור, שלא אצטרך סתם לצבוע, זה מעצבן. אין לנו שום בעיה לרכוש את הכונן מאחת החנויות הרנדומאליות ברחבי ארצנו. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  8. אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. שמעו ניראה לי או שהרמקולים מקולקלים או שנדפקו לי האוזניים. עד אתמול בערב הכול היה בסדר ולא היו לי שום בעיות עם הרמקולים (X520 של CREATIVE) אבל מאתמול בערב אני מרגיש ברוב השירים פשוט עמעום כזה וכאילו שמישהו משחק עם הווליום, זה עולה קצת ויורד קצת ומרגישים כזה שהאס מעומעם כזה, ניסיתי להוריד את הבאס, לא עזר, ניסיתי לשחק עם הווליום, אולי להנמיך, לא עזר, ניסיתי לבטל את זוג הרמקולים האחוריים או הקידמיים לא עזר, מתפוצץ לי הראש :'( אני יודע שזה נשמע מוזר אבל עד אתמול בערב זה פשוט לא היה ! יכול ליהיות שזה משהו בהגדרות ? כי אולי אחותי נגעה לי במחשב... עכשיו במשחקים ובסרטים זה לא קורה, רק במוזיקה ! וגם לא בכל השירים ! ניסיתי לשמוע מוזיקה עם מדיה פלייר (במקום WINAMP) והעליות והירידות…

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  10. Started by GanJaval,

לחבר שלי יש בעיה יש לו מחשב ישן פנטיום שלוש קיצר הוא לא יודע איזה כרטיס קול יש לו או לוח אם ואין לו קול במחשב עכשיו כי הוא פירמט מה הוא יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. Started by OuTsIDe,

??? בבקשה תשובה זה דיי דחוף...כי יש אותם ב AMAZON ב 40$...אגב תגידו איך הם...תודה...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by tulicooli,

ראיתי אצל חבר באוטו שיש לו טייפ כזה של קלטות\קסטות ויוצא משם חוט והוא מתחבר לMP3 איפה אני יכול להשיג כזה דבר וכמה זה עולה?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by TempesTo,

אני זקוק להמלצות על נגן בנפח של ג'יגה 1 בתקציב של עד 1000 ש"ח רצוי שיהיה איכותי ביותר. תודה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by IG,

אני צריך כרטיס קול ל2.1 הכי איכותי שיש, בתקציב של לא יותר מ250 ש"ח. יש לי ת הלייב 5.1 של קריאיטיב, אבל הוא עושה לי המון בעיות (כל כמה שניות הוא נתקע על איזה צליל צורם לשתי שניות בערך, ביחד עם הצליל הוא תוקע את כל המערכת, ואחרי שתי שניות הוא ממשיך לעבוד כרגיל- למשך דקה בערך... עדכנתי דריברים וזה לא עוזר...)

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by moshiko211,

בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by refaels2006,

שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by laviko1,

שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  18. המקום היחידי שהוא נמכר ברשת זה באתר של ערוץ הקניות http://www.21.tv/Templates/ProductDetails.aspx?cf=6&AuctionId=71430 וזה נראה לי קצת מוזר שאין אותו באף מקום אחר כולל זאפ. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. Started by aviran_n,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH707 יש לי אפשרות להשיג אותו ב840 שקל.. זה שווה? ואיך הוא בכללי?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by eyalrozen,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה. המוזיקה שאני שומע זה בעיקר דאנסים והיפ הופ לכן אני חייב אוזניות עם איכות בס טובה. אוזניות קשת רגילות לא INEAR או משו.. חשבתי על Beats SOLO HD של DR.DRE אבל אנשים אמרו שלא משתלמות. התקציב נע באיזור ה 500 עם חריגה. אשמח לתגובות תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by tripdd,

אז ככה..זה סיפור קצת ארוך.. לפני שנה בערך ניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, כאשר הטלוויזיה היא פשוטה כזאת עם חיבורי RCA (כמו של PS אם לא הסברתי את עצמי נכון). הכרטיס מסך הינו 7600gt מתוצרת Inno3D. בכרטיס מסך יש יציאת svideo ויש מתאם לrca שמתחבר לטלוויזיה. הבעיה הייתה שראו רק שחור לבן. לאחר אינסוף נסיונות והגדרות שונות, עדיין לא פתרתי את בעיית השחור לבן. אמרתי לעצמי שאם זה לא יילך דרך התוכנה אולי יש בעיה בחומרה.לאחר חיפושים ברשת מצאתי עוד כמה אנשים שהייתה להם אותה בעיה. כמו כן מצאתי גם כמה פתרונות (לייתר דיוק קומבינות) שהתעסקו בחומרה. באחת מהן אני קצת הרחבתי שתיים מהחורים הקטנים האלה שבsvideo והכנסתי בינהם עוד חוט מוליך (גם זה לא עזר) ואז כבר די התייאשתי. עכשיו אני שוב רוצה ל…

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by p11ma,

שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. שלום ברצוני לקנות רמקולים ניידים שיוכלו לעבוד גם על חשמל וגם על סוללות לאחר חיפוש והשוואה הגעתי לשתי דגמים שיכולים להתאים לי : 1 Logitech MM28 http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1837 2 sandisk sansa speaker dock http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB185935=185943&DB228910=229161 קראתי על שתיהם ביקורות טובות טווח מקסימום לקניה 400 ש"ח האם מישהו שמע את אחד הרמקולים האלה ויכול לאשר את הביקורות שקראתי או לא האם יש לכם הצעה במחירים הנל שיכולה להיות טובה יותר או מוצר שיש לכם ניסיון איתו אשמח לתשובות במהרה תודה מראש שרון

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by shai25,

שלום, שי לי LCD עם כניסה של HDMI ואני רוצה לקנות DVD כדי להנות מהאיכות של ה LCD. איזה DVD מומלץ בסכום של עד 600-700 ש"ח? חשוב לי שהוא יקרא כתוביות בעברית בלי שום בעיה , ושיוכל להקרין במלוא האיכות סרטים עם סיומת של MKV (באיכות של 1080P) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D

• 5 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.