אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם אפשר לדחוס במחיר הזה 37 אינץ' זה יהיה מצויין זה בעיקר לשידורים רגילים לא עדיף טלוויזיה רגילה ליס?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן, אני יכול לשמור ב IPOD הגדרות אקולייזר כמו מתוך ה ituns כמו למשל?: http://www.hardwareoc.hu/kepek/ktamas/ips/eq.jpg
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן יש לי רמקולים מעץ הגדולים.... לא משנה איזה נכון? מחוברים לרסיבר... של יאמהה שמוחבר למחשב..... עכשיו מדי פעם יש כזה דעיכה ברמקולים ואז זה מסתדר הרמקולים מחוברים טוב..... משכתי את הכבל והוא לא התנתק זה אומר שהוא מחבור חזק... חיברתי רמקולים למחשב אין את הביעה אז זה או הרסיבר או הרמקולים... איך אני בודק?
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קיבלתי איפוד וידיאו 30GB ועכשיו יש לי שאלה האם יש מצב שאני יוכל לראות את הסרטים בטלוזיהי מבלי לקנות את הכבל היקר של אפל ??
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים לשניהם יש כרטיס קול אך לצערי יש רק זוג אחד של רמקולים אפשר אם בקר מיוחד לחבר את שניהם(אם בכלל יש כזה) ואם יש אני צריך לדעת איך קוראים לבקר/מחבר הזה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אז ככה..זה סיפור קצת ארוך.. לפני שנה בערך ניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב, כאשר הטלוויזיה היא פשוטה כזאת עם חיבורי RCA (כמו של PS אם לא הסברתי את עצמי נכון). הכרטיס מסך הינו 7600gt מתוצרת Inno3D. בכרטיס מסך יש יציאת svideo ויש מתאם לrca שמתחבר לטלוויזיה. הבעיה הייתה שראו רק שחור לבן. לאחר אינסוף נסיונות והגדרות שונות, עדיין לא פתרתי את בעיית השחור לבן. אמרתי לעצמי שאם זה לא יילך דרך התוכנה אולי יש בעיה בחומרה.לאחר חיפושים ברשת מצאתי עוד כמה אנשים שהייתה להם אותה בעיה. כמו כן מצאתי גם כמה פתרונות (לייתר דיוק קומבינות) שהתעסקו בחומרה. באחת מהן אני קצת הרחבתי שתיים מהחורים הקטנים האלה שבsvideo והכנסתי בינהם עוד חוט מוליך (גם זה לא עזר) ואז כבר די התייאשתי. עכשיו אני שוב רוצה ל…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות רמקולים ניידים שיוכלו לעבוד גם על חשמל וגם על סוללות לאחר חיפוש והשוואה הגעתי לשתי דגמים שיכולים להתאים לי : 1 Logitech MM28 http://www.maximus.co.il/Product.aspx?ProductID=1837 2 sandisk sansa speaker dock http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-MP3Accessories&DB185935=185943&DB228910=229161 קראתי על שתיהם ביקורות טובות טווח מקסימום לקניה 400 ש"ח האם מישהו שמע את אחד הרמקולים האלה ויכול לאשר את הביקורות שקראתי או לא האם יש לכם הצעה במחירים הנל שיכולה להיות טובה יותר או מוצר שיש לכם ניסיון איתו אשמח לתשובות במהרה תודה מראש שרון
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול מיני פלייר ממישהו של SONY מדגם- MZ-R70 הבנתי שכל מה שזה עושה בעצם זה מקליט קול (זה בעצם טייפ יפה, ויקר). השאלה היא איך אני יכל ,אם אפשר, להקליט מוזיקה מהמחשב על הדיסק ושזה יהיה מופרד בין שיר לשיר ולא כרצועה של 74 דקות. יש אפשרות? (יש כניסה אופטית במכשיר ויציאה במחשב אם זה משנה).
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יום אחרי שהתקנתי את הפירמואר החדש לH10 הפסקתי לשמוע את הצד הימיני. אחרי כמה בדיקות מול מקורות אודיו שונים הגעתי למסקנה שזה החוט של האוזניה הימינית(החיבור בין החוט והקונקטור) פתחתי רק את הפקק הזה של הקונקטור, איך אפשר להגיע למגעים?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הבכן, גם לי יש את ה-Nokia 6230, כבר קרוב לשנה את האמת, וממש ממש ממש נמאס לי מהאוזניות הרגילות שלו.. כל מאמצי לחיפוש אוזניות חוטיות נורמאליות - לא הניבו תוצאות רבות. לאחרונה התחלתי שוב פעם להתחיל לחפש אוזניות שיתאימו אולי למכשיר הזה, והפלא ופלא.. נתקלתי בכמה אוזניות אל חוטיות אשר משתמשות ב-BT ואף מסוגלות לקבל שיחות. אך המחירים היו פשוט בשמיים.. זאת עקב העובדה שרוב האוזניות הנ"ל מגיעות בתוך קיט שכולל כבר נגן מיוחד בשבילהן, לכן אני מבקש מכם, כל מי שיודע ומכיר, המלצות ואולי אף לינקים לחנויות (לא חובה בארץ, ממש ממש לא חובה) אשר מוכרות אוזניות מסוג זה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על טלוויזית פלזמה ואני צריך קצת עזרה וכיוון התקציב הוא 6000 שקל+- איך זאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304974 מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה ,ויש למישהו דגם שהוא ממליץ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לפי הנתונים על הנייר הם אותו הדבר... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי iPod nano 3rd Generation ולא מצאתי איזה תוכנה שתהפוך אותו לעברית =\ היה פעם אתר אבל הוא נסגר נראה לי, למישהו יש משהו :]?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות יש לי מיקרופון ששומעים איתו המום כזה...כאילו אתה שומע את זה מחוץ למועדון ואתה מאוד רחוק ממנו חחחח לא יודע אפילו איך להסביר את זה ולחבר שלי היה מיקרופון של מחשב..הרגילים האלה...הארוכים עם המעמד..הכי פשוטים שיש של ה20 שקל.. ודווקא איתו שמעט מצויין דרך אגב זה בשביל הקלטת שירים במחשב..עם התוכנה ADOBE AUDITION בקיצור..אז אמרתי טוב נקנה גם אחד..הלכתי קניתי...ואיתו שומעים את אותו הדבר.. עכשיו לא יודע מה לעשות למה זה ככה? אני צריך להקליט את עצמי פעמיים כדי שישמעו איך שהו סביר..אבל גם מעפן... איך מסדרים את זה מישהו יודע? אולי משהו בהגדרות משהו לא בסדר לא יודעעעעעעעע בבקשה תעזרו לייי תודה לכם שחר..
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-