אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
על מה אתם ממליצים ?? בין המחירים של 200-500 .
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש DVD קורא DIVX ומ-MPEG4 שיודע לחבר תרגום בעברית (לראות סרטים מהאינטרנט). חשוב לי שלא יהיה יקר מדי, אך שיהיה טוב. לדוגמא DVX811 APEX מעט פשוט מדי (איטי וכו'). חשבתי להוציא סכום של עד כ-400 ש"ח (אבל עדיף כמה שיותר זול) על איזה DVD אתם ממליצים? תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש אוזניות שישמשו אותי במחשב בזמן שההורים ישנים.. רמקולים טובים יש(ATP3) ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מדי העניין שאת ה-HD201 אני יכול להשיג במחיר דיי טוב(100 או קצת פחות) אגב אין לי מגבר או משהו בסגנון...קראתי קצת שערכם יורד בלי מגבר ...נראה לי קצת מוזר לאוזניות במחיר כזה איך הם ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על מסך 32 של חברת VIEWSONIC הדגם VIEWSONIC N3240W בבקשה תתיחסו לכסף מול איכות בהנחה שהמסך עולה 3600 שח ולמסכים המקבילם של וLG SAMSUNG TOSHIBA PHILIPS וכו....
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג (Counter-Strike 1.6). עכשיו הבנתי שהאוזניות הטובות ביותר לגיימינג הם: Steel Sound 5H ו- Icemat Siberia. אז רציתי לשאול איזה מהן עדיפות? ולמה? האם יש אוזניות אחרות שטובות יותר מהאוזניות שרשמתי למעלה בתחום הגיימינג? תודה רבה לעוזרים, עידן.
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי עכשיו בארהב ואני רוצה שיקנה לי נגן חדש אני עוד מתלבט בין נגן מוסיקה או גם סרטים השאלה שלי אם יש תחזיות ל3 חודשים הקרובים (עד שהוא חוזר) לנגנים חדשים מהחברות המובילות אני מדבר על נגנים עם נפחים גדולים בנתיים אני חושב בכיוון של איפוד 60 אבל ממש לא בטוח תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי Iriver h320 ושמתי לב שבתמונה הזאת: http://www.shahine.com/omar/content/binary/iRiver_H320.jpg יש את האפשרות video ולי אין כזאת, אני עדיין אוכל לראות סרטים נכון? ד"א יש אפשרות ליצור את התיקייה הזאת? סליחה על הבורות פשוט אני חדש בעסק הזה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מערכת מיני סטריאו של JVC שמחוברת למחשב, המערכת כוללת 4 רמקולים, זוג של SANSUI וזוג רמקולים חדשים של AIWA . עד עכשיו הכל הלך בסדר, שומעים סבבה בעוצמות גבוהות והכל . לאחרונה קיבלתי סאב של חברת TAC מחבר - http://www.getit.co.il/Direct/25280/ כצפוי, אין למערכת מספיק כוח כדי להפעיל אותו בעוצמה . פניתי אליכם כי אין לי מושג לגבי מגברים - ההתלבטות היא לגבי מגבר יד שניה, האם לקנות מגבר סטריאו או רסיבר, 2 יציאות או 5 יציאות, כמה רמקולים אני יכול לחבר למגבר, איזה חברות מומלצות בטווח מחירים של 300-400 ש"ח וכו' . עוד משהו, הבנתי שהסאב הוא פאסיבי . איזה מגברים תומכים באפשרות של חיבור סאב פאסיבי אליהם ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי IPOD אבל בלי מטען מאיפה אני יכול להשיג מטען ???
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חשבתי שהכי נכון יהיה לפתוח את הנושא הזה כאן, אבל הוא נוגע בהרבה נושאים לפי מה שראיתי. היום התקנתי מחשב חדש, והעברתי לו את כרטיס הAUDIGY 2 מהמחשב הקודם (אני צריך שני כרטיסי קול במחשב\ אז יש את זה ואת הON BOARD). לוח האם הוא ASUS P5K ומערכת ההפעלה היא VISTA 64 ULTIMATE. העניין הוא שהרמקולים משמיעים פצפוצים כל הזמן עכשיו. זה ב-100% לא בעייה אצל הרמקולים, ווידאתי את זה. אחרי חיפוש קצר באינטרנט, ראיתי עוד דיווחים על הבעייה הזאת, אבל עוד לא יצא לי להכנס לעומק. מישהו פה יכול לעזור לי בזה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצות ל DVD חדש שקורא DIVX ו DATA (לא חובה לקרוא VCD כי גם ככה אין לי שימוש בזה, כשאני צורב סרטים זה רק ב DATA עם הקובץ תרגום בניפרד) חשוב מאוד שה DVD יהיה בעל אפשרות עידכון ומחברה ידועה כמו: Toshiba, LG וכו', ושהוא יקרא כתוביות בעברית! אני לא אתן תקציב כיוון שאשמח לראות את סדרי הגודל של המחירים שקיימים בשוק כיום. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ג'יגהבייט DS4 : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ModelName=GA-965P-DS4 קיבלתי איתו את האדיו מנג'ר שמספקים ג'יגהבייט - אבל זה באמת מנג'ר חרא... אבל ממש חרא. אתן דוגמא - יש אפשרויות לקבוע איך הסאונד ישמע (מסיבה, פופ, רוק, מוסיקה חיה וכו') והסאונד נשמע ממש אעבכל אחד מהם (כלומר הם כיוונו את האיקולייזר ממש רע) (ובלי הצעות/הערות שאולי מדובר ברמקולים או ב'לא יודע מה' כי על אותו סראונד היה לי המחשב הקודם והיה סאונד נהדר). בונסף האודיו מנג'ר הזה לא יודע לנהל הייטב את השילוב בין אודיו דיגיטלי לאנלוגי (כלומר לא ידוע איך להוציא עם פלט דיגיטלי וגם אנלוגי) קיצר, חרא חרא חרא... בכל אופן , האם אני יכול להש…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לLCD לחדר בשביל חבר. חשוב שתיהיה לטלויזיה כניסת HDMI ושתתמוך ברזולוציה הטבעית שלה אם אני מחבר מחשב אליה, לדוגמא: יש לי בבית שני טלויזיות 37" אחת של LG ואחת של TOSHIBA, כשאני מחבר את הLG אני יכול לכוון לרזולוציה 720P משהו כזה ולראות את כל השולחן עבודה. שאני מנסה אותו דבר עם הטושיבה אני רואה חלק מהמסך ולא את כולו (והטלויזיה כן תומכת ברזולוציה הזאת). צריך משהו לא יותר מדי גדול (קטן מ37") ושתתמוך בHD (כמה שיותר גדול) תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הבעיה גרמה לתקלות טכניות כמו אתחול או קפיאה של המחשב. חלק מהחברות הוציאו עדכונים ביוס שפותרים את הבעיה אך עדיין יש לוחות Nforce4 שלא תיקנו זאת. http://forums.creative.com/creativelabs/board/message?board.id=soundblaster&message.id=26289&view=by_date_ascending&page=15
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
המארז שלי פתוח ונמצא בין האומגה אדיו לבין הסאב של הלוג'יטק 540 יש סכנה לHDים? או שהרמקולים האלו באים עם הגנה מפני שדה מגנטי או משהו כזה...? תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קבלתי דיסק התקנה, היה בו WINDOWS MEDIA PLAYER 10. התקנתי אותו. חברתי את האייריבר למחשב. איך אני מגיע לכונן שלו בבקשה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחפש נרתיק לנגן שלי (IRIVER H320)....הוא נשרט בלי הפסקה בלי נרתיק אז אם מישהו מכיר מקום שמוכרים בו קייסים לנגן שיתן לי פרטים...
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-