עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alonz1,

חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. Started by Reality,

אהלן חברה ! בשנתיים האחרונות השתמשתי באוזניות XT-HS75MV של חברת Silver line הם נהרסו לפני כשבוע ושהלכתי לחפש בחנויות אוזניות זהות גיליתי לצערי שכבר לא מוכרים אותם. לא רציתי לקנות משהו בלי לדעת שהוא שווה את המחיר ולכן חשבתי לבקש את עזרתכם אני מחפש אוזניות לא מאוד יקרות (40-60 ש"ח) שלא ייהרסו לאחר חודשיים. הצרכים שלי הם משחקים ומוזיקה, לא משהו ברמה מקצועית. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  3. Started by yirmi_opp,

יש לי כרטיס קול און בורד, והזמנתי כבר את הפורטיסמו 3, אני רוצה לדעת איך לבטל את הכרטיס דרך הביוס. עברתי ברפרוף על הביוס ולא ראיתי איזכור של כרטיס קול. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש חנות אמינה עם מחירים טובים לאוזניות של חברת ביטס. מי שמכיר שישתף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. לפני כמה ימים קניתי Logitech x530 באופיס דיפו . שמעו - רמקולים מדהימים . באמת. אבל יש תופעה מוזרה כזאת שכל פעם שמישהו מדליק מזגן לדוגמא הם עושים בום כזה , רעש של נקישה כזאת , כמו של תופי בס. אני מניח שזה קורה בגלל שלחיבור לחשמל אין הארכה , אבל זה לא עוזר לי . מה אני עושה? (זה לא מפריע לי , אבל אני מניח שזה לא טוב לרמקולים) וכשהם מכוונים למקסימום או למינימום בווליום , גם אם המחשב על השתק , הם עושים רעש סטטי כזה. הנחתי כי זה בגלל מגע במארז וזה פחת משמעותית - כמעט ואי אפשר להבחין בזה . מה עוד זה יכול להיות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by chelsky26,

ערב טוב , אני יציין שאני דיי חדש ואני לא כל כך מבין בעסק אשמח לעזרה קניתי מערכת קולנוע ביתית, עכשיו חיברתי אותה והשאלה שלי היא איך אני יכול להפעיל ת'רמקולים בטלוויזיה? אוטוטו מתחיל משחק של ריאל הייתי רוצה לשמוע דרך הרמקולים. אני יציין שיש לי רק 3 כבלים, 1 hdmi , אחד צהב של וידיאו, ואחד של הרדיו, האם צריך קבל נוסף כלשהו? אם כן, איתכן שלא קיבלתי אותו באריזה?אשמח מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  7. שלום. אני כמעט סגור על המערכת לקולנוע ביתי שאני רוצה לקנות, ורציתי לשמוע את דעתכם. רסיבר - Yamaha 630 קדמיים + אחוריים - שני זוגות של Mission M71 סנטר - Mission M7C2 סאב - "10 Gale אשמח לתגובות, הערות, מה לא בסדר, הצעות לסאב אחר, או שאתם מכירים את הסאב הזה והוא נשמע טוב, או כל דבר אחר שעולה בדעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי חדר גדול כמו סלון בינוני ואיני יודע מה עדיף לקנות רמקולים Z5500 וכרטיס קול REVOLUTION או לקחת מערכת קולנוע עד 3200 ש"ח כלומר רסירבר ימהה ואיזה רמקולים ? השאלה מה ישמע יותר טוב ויהלום את המחיר)רוב השימוש זה למוזיקה וסרטים) תודה מיכאל:+>

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by DuDeAss,

הנגן הוא של סאנדיסק sansa m240 שיש בו ג'יגה וכרגע אחותי העבירה אליו שירים בפעם המליון וכשהיא מעוניינת לשמוע שירים הוא רושם: to continue listening to your subscription tracks please sync (SYNC = קיצור של synchronize אני חושב) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  10. פתאום אני מחבר את האוזניות וממשיכים לשמוע דרך הרמקולים. החיבור בסדר, האוזניות בסדר. כשאני עושה בדיקה בדרייבר של הכרטיס קול, שומעים צליל בשמאל ואז צליל בימין(ע"פ הבדיקה - שמאל\ימין). אבל שומעים רק את הבדיקה, לא שומעים שירים לא מוזיקה פשוט שום דבר, כאילו האוזניות מתות. מה זה הדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  11. נמאס לשמוע כבר שירים בסטראו, אני מחפש שירים שמקודדים ב5.1 - DolbyDigital או משהו כזה. מישהו שמע על דבר כזה? להוריד מהאינטרנט? זה נראה לי יכול להיות נחמד מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים, *בהמשך לשרשור הקודם לגבי תיקון רמקולים* שמתי זוג של kef 104/2 אצל האוזמן. כמובן, מה שכל כך אופייני לי, הפלתי את אחד הרמקולים על האספלט כשהוצאתי אותו מהרכב. לא הייתי שמח באותו הרגע. בכל מקרה, נכון לעכשיו רפי אומר שהפגיעה, האומנם רצינית, לא פוגעת בתהודה של התיבה וכנראה שהכל בסדר. אני מתכנן לעשות שיפוץ כולל לרמקולים ואני צריך ייעוץ בכמה נושאים. השיפוץ הולך לכלול מילוי מחדש של כל הפגמים, גם של הפינה שנפגעה בנפילה, וצביעה בשלייפלק לבן. כמובן שרפי ידאג להיבט הטכני ויחליף/יתקן את מה שצריך. העובד בחנות שאל אותי אם אני מעוניין לפרק את הרמקול, להשאיר את האלמנטים אצל רפי, לעשות את השיפוץ והצביעה ולהחזיר להם להרכבה. העניין שאני קצת חושש מזה, כי עם כל הכבוד לשמו המכובד של…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. מה יותר טוב ביניהם..... בהתחלה חשבתי שסנדיסק עדיף בגלל שהוא פלאש אבל אחרי זה הבנתי שאין הבדל ........ ואני רוצה לחבר תנגן לדבר הזה...למי שלא הבין יש לו כניסת usb והאם לנגן יש אקולייזר כאילו שאני יוכל לשלוט על באס דרך הנגן.... ואם דבר כזה יהיה שווה לקניה בכלל....

• 54 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לחבר את המחשב שלי לרסיבר כי אני רוצה לחבר את המחשב למקרן ולמערכת קונלוע עם רסיבר ולראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב. אני צריך המלצות לכרטיסי קול שיעזרו לי לחבר את המחשב לרסיבר. תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  15. שלום, אני כבר כמה זמן חושב על שדרוג של הסאונד אצלי (אני אומר סאונד כי אולי זה יהיה רמקולים במקום) ואני חשבתי אל אוזניות פתוחות עם דגש על HD555 של סנהייזר. ורציתי לדעת האם הוא לא מבודד סאונד בכלל מבחוץ? פשוט אני לא רוצה שהאוזניות ינתקו אותי ושלא אוכל לשמוע את הסובב סביבי. (לבית) וגם האם התוספת מחיר לHD595 משתלמת לעמות ה HD555 מבחינת תמורה למחיר? תודה רבה. עומר

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. שלום, שאלה קצת אידיוטית אבל אני פשוט צריך לדעת, סליחה מראש. אז ככה, יש לי כרגע 2 רמקולים וסאב (שמחוברים למחשב דרך חיבור אחד בלבד) השאלה שלי היא איך אני יחבר את הרמקולים האלה לכרטיס קול עם 5.1 ערוצים , שכן יש לכרטיס הזה יותר מכניסה אחת ??? תודה.

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by tzvi770,

אני מחפש לקנות אוזניות חדשות. הנוכחיות שלי הם בוז קשת ובמשך השנתיים האחרונות מאוד נהניתי איתם רק שבא לי להשתדרג (ד"א, אני צריך לקנות להם פדים חדשים, יש למישהו מושג אם הפדים של הדגם הנוכחי מתאימים גם לישן?) השימוש שלי הוא מוזיקה, סרטים ומשחקים. הז'אנר שלי במוזיקה הוא די רחב. אני לא שומע מוזיקה שחורה (למעט מתיסיהו) אני מאזין הרבה לרוק כמו "קוין", "סקורפיון" ו"בון ג'ובי" ומטאל עדין כמו "נייטוויש" או "אוונאסנס" אני לא מקשיב לטראנסים או דיסקו, אני כן מקשיב הרבה ל"פינק" ו"סאלין דיון" ודברים יותר שקטים כמו "דידו" ו"הולי ברוק" אני לא שומע כמעט מוזיקה קלאסית או ג'ז המקור שלי הוא מחשב נייד ואייפוד ננו הכרטיס קול שלי הוא - EAX Advanced HD 5.0 THX TruStudio.(אם הבנתי נכון) כדאי לי לש…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  18. Started by idanohh,

אני רוצה לקנות נגן DIVX על איזה נגן אתם ממליצים שיש בו את הקרטריונים הבאים : עדכוני גרסא , קורא כתוביות בעברית וכל סוגי הדיסקים של DVD . כמו כן אם יש למישהו המלצה ל DVD-R שקורא גם DIVX. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, בשבוע הבא אמא שלי נוסעת לתאילנד. האם יש למישהו מושג האם שווה לקנות שם נגן? מה המחירים שם פחות או יותר ביחס לארץ? כל מידע יועיל. ועוד שאלה על הדרך- האם בדיוטי פרי יש רמקולים מעבר למה שמופיע באתר שלהם?

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by emperor,

שלום, לאחר חיפושים רבים והמלצות שקיבלתי מחברים רכשתי לפני כשבוע את האוזניות cx300 לאחר שהישנות הפסיקו לעבוד אם לומר את האמת אז אני ממש לא מרוצה, כי כבלי האוזניות מאוד רגישים לכל תזוזה שגורמת לרעש חזק. אני כבר לא מדבר בכלל שלא ניתן לצאת איתן לריצה, אבל זה פשוט מטריף שכל נגיעה אפילו הקלה ביותר (אפילו מזגן של האוטובוס) גורמת לרעשים מאוד חזקים ופוגמת באיכות ההאזנה. אציין שעם האוזניות הגנריות שקיבלתי כשקניתי את הנגן (s9) אף פעם לא היו לי בעיות אלו רציתי לשאול האם זה נורמלי שהכבלים כל כך רגישים או שישנה בעיה כלשהי עם האוזניות? תודה.

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by LOOSE,

שלום, ברשותי Harman Kardon Soundsticks III שמשמש אותי בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה. האם אני יפיק תועלת ברכישת כרטיס קול? במידה וכן אשמח להמלצות מאתרים כמו https://www.overclockers.co.uk/ או http://www.amazon.co.uk/ תקציב של עד 50£ במידה ובאמת שווה את זה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dmcinc,

משהוא יודע איפה מוכרים כרטיס קול של חברת auzentech אני מחפש אותם כבר שבוע ולא מוצא. כל עזרה תתקבל בברכה תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  23. הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי Corsair Vengeance 1300 שכבר מתקלפות ואני מרגיש שעברו זמנם למרות שעדיין עובדות בסדר. אני מחפש אוזניות מקצועיות, בעקרון מעדיף באיזור ה-450 שקל אבל אפשר קצת יותר. אני יותר שומע מוזיקה מאשר משחק, אבל מעדיף שהם יהיו גם טובות לגיימינג. אפשרי אוזניות ללא מיקרופון אבל מעדיף עם. שמתי עין על M50X וגם על HD598 שבמבצע כרגע, אבל הבעיה שלא הטענתי את הויזה ולכן אין אפשרות לרכוש אותן במבצע. מאיפה אפשר לקנות את M50X בזול מחו"ל? והבנתי שהן לא נוחות כ"כ - האם זה נכון? אני רוצה אוזניות נוחות, הנוכחיות שלי לא משהו בנוחות. אני באמת רוצה אוזניות שהן כמה רמות מעל בכל הנוגע למוזיקה לעומת אלו שיש לי. תודה.

25. Started by XMB,

אהלן בדרך לרכישת טלויזיה 32 אינץ מחיר בסביבות ה5000 ש"ח אשמח לקבל המלצות חשבתי על אלו: http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1012 http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=11763&ref=Zap http://p.zap.co.il/fs.asp?PID=240172532&sog=E-TV http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1016 ותגידו הסוני בראוויה שווה תכסף? http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4848# תודה רבה לכם על העזרה , ד"א מחשב לא מתחבר לטלויזיה הזו...

• 2 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.