אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להשקיע בטלויזיה חדשה. עד היום די נרתעתי מהטלויזיות השטוחות כי אני צופה בעיקר בערוץ 22 / 10 ולצערי, התמונה נראית טובה יותר בטלויזיה רגילה. חזרתי מחו"ל אחרי שנתיים אני צריך לקנות טלויזיה חדשה. בחו"ל הדשא של השכן ירוק יותר, אז רוב הערוצים היו בHD.. נגיד, תקציב של עד 10,000 לטלויזיה חדשה. 46". תמיד אהבתי את התמונה של פיליפס אבל הבנתי שסמסונג עושים פאנלים לא רעים בכלל. לא אכפת לי תלת מימד! במיוחד שאין לזה עוד סטנדרטים או ערוצים.. אכפת לי שאני אוכל לראות תמונה סבירה גם בשידורים רגילים. יש כזאת חיה? או שאני משלה את עצמי וכל המתיחות לא עובדות והפתרון זה לשנות את זה התצוגה ל3:4 ? קצב ריענון של 100HZ או יותר? זה משנה? זמן תגובה של מתחת ל4 MS משנה משהו? יש לי רמקולים ישנ…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחפש בטווח של עד 200 300 שקל לצפייה בטלויזיה. . יש המלצה?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מערכת קולנוע של 5.1 כולל רסיבר בתקציב של עד 2,000 ש"ח. זה אפשרי בכלל או שזה תקציב נמוך מידי בשביל מערכת סבירה? זה לחדר שינה ולא לסלון אם זה משנה....
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר מערכת קולנוע בדירה שכורה ובשביל לחבר את הרמקולים האחוריים אני אצטרך להעביר המון כבלים. זה מכוער.. יש אפשרות לקנות איזה מחבר שמתחבר בצד אחד לרמקול ובצד השני למגבר? יש בטח ישפיע ויתנגש עם האינטרנט האלחוטי, האם אני צודק? למישהו יש נסיון בזה? זה רק אסטטיקה, במקרה הכי גרוע אני אשתמש בדבק חם או משהו... אה, ואף אחד לא ענה לי בקשר להמלצות לטלויזיה ומגבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=515721.0 אם מתחשק לכם.. אני אשמח! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש רמקולים לסלון לדעתי 2 רמקולים רצפתיים יעשו את העבודה. הבעיה המרכזית בסלון שלי זה שיש הד ואי אפשר לשמוע כמו שצריך את הטלויזיה. הסלון הוא 5 מטר (ספה לטלויזיה) על 6 מטר רוחב ( שממשיך עוד כמה מטרים למטבח) והגובה של התקרה זה בערך 260 או 270. מה אתם ממליצים ? אני מחפש רמקולים טובים. המחיר לדעתי צריך להיות בערך 4000 שקל. אני לא ממש מבין בזה אז אם יש משהו בפחות שיתן תוצאות יפות גם טוב . תודה!
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מסתבר שיש בעית BSOD עם רילטק ב-BC2.. ובכל מקרה, הגיע כבר הזמן לכרטיס קול נורמלי, בתקווה שיעשה עבודה טובה יותר מהמובנה. הדרישות: - עד 300~ ש"ח - יציאת SPDIF - מתאים ל'הכל' - מוזיקה, משחקים סרטים (מוזיקה ומשחקים הכי חשוב). - בנוסף, שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה מוגברת לחור של הליין \ מיק' ויעבוד בלי בעיות \ לאגים. ראיתי כמה כרטיסים של קרייטיב ואסוס, אבל לא כ"כ ברור מה ההבדלים בכל דבר, מה טוב ומה לא. ואני לא מחפש עכשיו לעשות סקר שוק, לחפור ולקחת את ההכי-הכי. פשוט כרטיס טוב ולא יקר העונה על הדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ראיתי את המודעה בלוח יד שניה פה, וחשבתי לעצמי שזה יכול להיות פינוק לא רע בכלל בהתחשב בכך שזה לפחוץ חצי מהמחיר שיעלה להביא כאלה חדשות בארץ, קראתי עליהן קצת ביקורות וממה שהבנתי שהן מתמודדומת ראויות לATH 50M אך יותר טבעיות(שאצלי זה יתרון) לכן די נדלקתי על הדיל הזה. השאלה שלי היא האם שווה לחכות למבצעי BLACKFRIDAY? אני מוכן להוסיף עוד 100~150 ש"ח על מוצר חדש באותה איכות, אני רק צריך לדעת שיש למה לצפות. וגם על הדרך ראיתי שבאמזון יש הSRH 840 במחיר מאוד קורץ של 130-140$ אבל בגלל שאין לי נסיון עם כל הקטע הזה של להזמין מאמזון קצת קשה לי לחשב כמה זה יצא כולל מיסים משלוח וכל שאר הגנבות....
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הי, בקרוב עובר לדירה חדשה שבה אצתרך מערכת מדיה לסלון, המערכת צריכה להיות מסוגלת לנגן HD ו3D בקלות וכמובן משחקים ב3D למסך FHD 55inch אז חשוב שתהיה חזקה מאד. המחשב שיש לי במשרד בבית(במפרט בצד) הוא חזק מאד ויקר - חשבתי לשלוח ממנו כבל HDMI נוסף לסלון ולהשתמש בו גם שם אך המרחק הוא 25 מטר - כנראה שרחוק מדי(?), אשמח לטיפ או עצה, או שפשוט אקנה מחשב מדיה חזק ונמשיך כאן לבחור מפרט.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני מחפש איפה ניתן לרכוש כבל חדש לאוזניות shure se215 (כבל שקוף לא השחור) תודה
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהCRT בסלון התקלקלה, והשארפ מהחדר (WD1) עברה זמנית לסלון הגיע הזמן לשדרג את החדר. מחפש טלויזיה למרחק צפייה של בין 2 ל2 וחצי מטר. השימושים יהיו- 30 אחוז PS3, בעיקר פיפא, אבל גם משחקים נוספים, לא משחקי יריות בדרך כלל. 30 אחוז צפייה בסרטי HD, או דרך סטרימר או דרך המחשב, קיימת אופצייה גם לגלישה באינטרנט. 40 אחוז שידורי SD וHD בHOT. חרשתי את כל האינטרנט, קראתי, בדקתי והלכתי לראות בחנות גם. הדגמים שהגעתי אליהם הם- LG 37LK450 LG 42LK430 SAMSUNG 40D550 PANASONIC 42E30 אז הפאנסוניק והLG עם פאנל IPS והסמסונג עם PVA, כל אחד וחסרונותיו, אני מאמין שהIPS מתאים יותר, אני משתמש במסך מחשב כזה. בתצוגה בחנות שזה לא בדיוק אינדיקציה, הE30 נראתה פשוט מדהים, טובה משמעותית מהLG, השאל…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש רמקול למחשב בתקציב של 250-300 ש"ח. קיבלתי המלצות על 4 דגמים. Logitech z323 Logitech x230 Altec lansing vs2621 creative inspire T3130 איזה מביניהם הוא הכי טוב בתקציב, או שיש בכלל משהו אחר שעדיף. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
250 - 300 ש"ח. יתחברו לכרטיס קול בלוח אם Asrock Z68 pro3-M.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, האוזניות הנ"ל במבצע באתר גרופון לשעות הקרובות, הן עולות 130 ש"ח כולל משלוח. איך הן בשביל משחקים?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את קצת את הסאונד בחדר שלי .. נכון לעכשיו יש לי מערכת ישנה מאוד שמשמשת כמגבר עם רמקולים מדפיים ישנים של SONY ss-h3500 6ohm שאמורים להיות איכותים יחסית לרמקולים ישנים, אין לי מושג מה שאר הנתונים שלהם.. ולא ממש הצלחתי למצוא באינטרנט. החדר הוא 3X4. הצורך שלי כרגע הוא במגבר\רסיבר שאליו יחובר ממיר של הוט (HDMI\RCA) ומחשב נייד (HDMI \יציאת סטראופנית של אזוניות ) הוידאו שיצא מהרסיבר אמור להתחבר למסך מחשב DELL 2007WFP דרך חיבור קומפוזיט או SVIDEO. מה לדעתכם הדרך הטובה ביותר לחיבור המכשירים אחד לשני ? אני כמובן מחפש רסיבר עם כמה שיותר אופציות לשדרוג בעתיד וכמובן גם כפתור להעברה בין הסאונד של הטלוויזיה לסאונד של המחשב ללא סירבול מיותר. אינני מבין גדול…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היו לי עד לא מזמן CX500 עד שאוזניה אחת נהרסה לי ואין אחריות, בכל מקרה החלטתי להשתדרג ולקנות אוזניות במשהו כמו 200-300 שקל. חשבתי על להזמין מebay את הibeats של דרה, אבל אני עדיין חושב על זה, יש לכם הצעות בשבילי? אגב, חשוב לי שיהיו באסים טובים, שיהיו איכותיות סה"כ ועם העדפה לכאלה עם שלט שליטה על הווליום ושיחות (אייפון).
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הרסיבר של פיונר VSX 421. אני אשלב אותו לרמקולים JBL SCS200.5 5.1 עכשיו יש לי שאלה לגבי מיקום הרסיבר והסאב... האם לשים את הרסיבר במיקום כמו בתמונה הזאת: לא תהיה שום בעיה מבחינת התחממות? יש לו 2 ס"מ בערך מרווח בכל צד, ובחלק העליון הערכה של 30 ס"מ האם זה מספיק? או שעדיף לשים אותו בצד שמאל על המדף הנמוך? ( פחות מעדיף, אלא אם כן ממש אין ברירה.. ) והאם את הסאב העצום לשים מצד ימין של הרסיבר ( במקום התופים )? ( האמת שגם לא עולה לי מקום אפשרי אחר... ) אגב, מרחק הצפיה מהטלויזיה יהיה 6 מטר, אלא אם כן בזמן הקרוב תיכנס לי ספה לחדר, שאני דיי פסימי לגבי זה ( $$$ ) תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כותרת תודה מראש. נ.ב אני חדש פה (:
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שרואים סרטים מסויימים אז יש פסים שחורים והסרט לא מנצל את כל המסך (הבנתי שזה היה למניעת עיוות בפרצופים ) עכשיו אין איזה נגן שיכול למרכז לך את הסרט ככה שתיראה על כל המסך? בלי לחתוך את התרגום כמובן =]
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות למחשב ולמוזיקה (בעיקר) שיהיו סגורות על כל האוזן ובתקציב של עד 130$. יש המלצות? אה ואם אפשר... שיהיו יפות.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם? לאיזה שימוש כל אחד ולאן הולכת התוספת במחיר? (תוספת של 100$ שזה כפול). תודה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום! במסגרת שיפוץ הבית אנחנו רוצים לרכוש רמקולים (וסנטר..) . הרמקולים צריכים להיות שקועים בגבס. אנחנו לא מעוניינים להשקיע יותר מדי (גם ככה הדירה היא בור ללא תחתית....)... יש למישהו המלצות? כולל מחירים? תודה תודה תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ועוד שאלה אחרונה להיום! יש לנו סלון שהמרחק בין קיר לקיר עומד על 5.10 מטרים. איזו טלוויזיה מומלצת? חשבנו על LED. אשמח להמלצות! תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי.. התקלקלו לי האוזניות העלובות שבאו עם הפלאפון תודה לאל נפתרתי מהם ואני רוצה לקנות אוזניות יותר נורמאליות IN EAR ליציאה בחוץ וסתם לנסיעות. חשבתי על הCX300-II אבל אין לי מושג מאיפו לקנות אותם בזול אני יודע שפעם מכרו אותם ב115 ש"ח מקוריות בKSP אבל עכשיו אין לי מושג מאיפו אפשר לחרוג בתקציב בקצת אם זה מאוד שווה את זה! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טלויזיה בגודל של 46-47 אינץ עד סכום של כ 6000 ש"ח ( בלתי אפשרי לחרוג ועדיף מתחת). בנוסף אני אשמח לקבל המלצה ספציפית גם לטלויזיה של PHILIPS ( תקציב עד כ 7000) גם בגודל 46-47 אינץ. תודה רבה, עמית
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-