עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מבחינת השימוש במעבד??.. קיצור מה יותר טוב?? בהנחה שהכרטיס OB הוא Realtek ALC850..??

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by zniibidl,

אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף? צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הייי אנשים.. אני רוצה לרכוש ת'הרמקול של Logitech Z 5500 בארה"ב ודוד שלי בא לבקר ת'משפחתי אז רציתי לנצל לקנות שמה יותר בזול.. אבל הקופסה של Logitech Z 5500 ענק מאוד והאם אפשר להביא לפה (לישראל)? מבלי שאני יקנס וגם שמעתי שמותר להביא למטוס עד 20 קילו האם זה נכון? בתודה

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  6. Started by ido-nava,

כאשר אני ממיר קליפים וסרטים דרך ה itunes לא רק שזה לוקח שעות על גבי שעות זה גם עושה אותם בלי סאונד רק וידיאו .. מישהו מכם נתקל בבעיה זו או שזה רק אצלי ? והאם יש תוכנה יותר מומלצת בכדי להמיר את הסרטים והקליפים לקובץ של איפוד ? תודה מראש, עידו.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by tendo,

היי, אני הולך ככל הנראה בעוד כשלושה חודשים לעבור למוענות באוניברסיטת אריאל וחשבתי לקנות טלוויזיה למעונות. עשיתי קצת חיפשוים באינטרנט ומצאתי משו שקצת חורג מהתקציב אבל נראה טוב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4140=170330&db189989=190015&orderby=rate למישו יצא להתנסות איתם עם הדגם הזה או יש לו חוות דעת על המוצר? בנוסף ראיתי עוד אחד בגרופון שעונה על המחיר: http://www.buy2.co.il/o/c9763d77-ebd2-4b85-83e2-64456a9f0db1 מה אתם אומרים, יש מצב שאחת מהן עיסקה טובה? יש למישו המלצות אחרות באותו כיוון אולי?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Skippy,

הוא לא רלוונטי תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by Silver Dragon,

פירוט: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1344328 אני מחפש רמקולים למשחקים, פחות למוזיקה. האם הרמקולים האלו שווים?? עם יש לכם דגמים אחרים להציע לי אז סבבה.. תודה..

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין במערכת 2.1 של אלטק שהמטרה שלה זה רק לשמיעת מוזיקה, איזה מבין המערכות הבאות הכי מתאימה לי בהתחשב בזה שאני שם דגש חזק על איכות. הALTEC LANSING ATP3 Altec Lansing AX 3021 או Altec Lansing 2100

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by TheWave,

רציתי לדעת אם הנגנים הבאים: H320 והH10 יכולים להראות סרטים/סרטונים או שרק תמונות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. Started by yp3,

יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו 2 מצלמות בו זמנית בשביל שידור חי באינטרנט. עם יציאת firewire אני לא עובד מפני שכבר נשרפו לי כמה מצלמות בגלל שהצלם בגלל הלחץ של הזמן הכניס הפוך את הכבל. לכן אני עובד עם RCA שאלתי היא האם יש כרטיס שמתחבר לנייד שבעזרתו אני אוכל לחבר שני חיבורי RCA?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. Started by game kILLer,

הINSPIRE 2.1 2400 creative או ה2.1 של הרקולס?

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by moshe_91,

מה המצב חבר'ה ?.. חג עצמאות שמח לכולם קניתי טלוויזיה 32 אינץ' Toshiba 32AV605PG ויש לה 3 חיבורי HDMI + מכשיר DVD שתומך ב - HDMI עכשיו בעיקרון אני יודע ש - HDMI זאת איכות טובה יותר מהסרטים הרגילים שהם לא HD ... רציתי לדעת, אם אני אקנה כבל HDMI איזה פורמטים של סרטים (ראיתי באינטרנט למשל את שני אלה HD x264, Blue-Ray ועוד כמה) אני אוכל לצפות ותהיה לי את האיכות הזאת ? ה - DVD שלי כמו שכבר אמרתי תומך ב - HDMI אבל זה DVD מדבקה, ז'תומרת (ואני עוד מסביר לכם חח כאילו אתם לא יודעים) שזה של חברת Pilot ומוכרים אותו ב - 169 שקל בשופרסל ... אבל לדעתי, כל עוד הוא תומך ב - HDMI זה לא אמור לשנות שזה DVD לא ממש איכותי נכון ?.. קיצר ממה שהספקתי להציץ קצת באינטרנט יש סוגים של כבלים של HDM…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by alex_2007,

בקשה תעזרו לי לפני כמה ימים קניתי ipod יש לי כמה שאלות לגבי זה ניסיתי לעזר בחוברות של אה ipod הכול אבל לא הבנתי כלום!! אז בקשה אני צריך עזרה ממכם!! 1) איך אני סם תמונוות אני מסנה לגרור אותם USB של אהipod אבל ב ipod זה לא מראה אותם!!! ??? 2)איך אני מכניס VIDEO?????? 3)איך אני מכניס שירים (למרות שאני יודע אבל לא ממש טוב !!!!!! ) ??? :-\ זהו אני מאוד מקווה שתעזרווו לי :-\

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by LynxIL,

היי, חיפשתי פה המלצות על רמקולים אבל לא מצאתי משהו... יש לי חדר סביבות ה9מר, אני מחפש רמקולים באיזור ה-עד 400 שקל ואם יש בפחות אז עדיף... לשימוש של סרטים\אקסבוקס\מחשב... אין לי מושג בסוגים, חברות... אז כל המלצה שהיא, תבורך.. תודה מראש! **אוקי אחרי שקראתי קצת אז אני מבין שכדאי לי ללכת על 2.1**

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by raYo,

שלום! בקרוב אני מתכוון לקנות נגן ואני מתלבט בין iPod Video 30GB לבין iAudio X5L 30GB. אני מתכוון לשמוע בעיקר מוזיקה אבל לראות סרטים פה ושם (המטרה העיקרית היא בשביל המוזיקה). אני מעוניין לדעת מה דעתכם ואיזה מכשיר כדאי לי לקחת ומדוע. בנוגע לתמיכה בעברית במכשיר אני יודע שלאייפוד הוציאו תוספת, אבל מה בנוגע לאיי-אודיו? בתודה, טל.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by constantine16,

shmeu etmol ani madlik et amahshev ve yashar tstsa ashgia abaa The system DLL user32.dll was relocated in memory. The application will not run properly . The relocation occurred because the DLL C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX occupied an adress range reserved for Windows system DLLs. The vendor supplying the DLL sould be contacted for a new DLL ve asound lo poel shum davar kol ma she kashur li sound ba mehshev lo poel.... ze kotev li et ashgia azot gam kshe ani menase lekanes la realtek HD

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  20. Started by BONO,

יש לי פינג גבוהה במשחק קאונטר סטרייק אבל כשאני הולךף ללוח בקרה--> צלילים והתקני שמע-->בהגדרות רמקול למתקדם-->ביצועים-->ומוריד האצת חומרה להכי נמוך (ללא) הפינג מסתדר אבל אז הסאונד לא ממש טוב יש מין איחור כזה איך אפשר לסדר את זה? הכרטיס קולל שלי זה hercules game theatre xp

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום לכולם אני מחפש לרכוש זוג רמקולים 2.0 א 2.1 בעיקר למוסיקה מזרחית וגם מוסיקה שקטה (תזמורת עם נגנים וזמרים) וחשבתי ללכת בכיוון הרמקולים מעץ של מיקרו לאב FC330 או בתוספת מגבר עצמאי FC530 . מישהו יכול להגיד מה נותן המגבר בFC530? או אולי מיקרולאב X16..... חשוב בעיקר האיכות מהעוצמה ולסיכום איך הרמקולים לתקציב עד 500 (בלי חריגה) ?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by x-pac,

שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  23. Started by Reality,

היי חברה, אני מתכוון לקנות בקרוב טלוויזיה חדשה וכמובן שעלתה השאלה האם אני זקוק לSmart TV, רציתי לדעת מה אתם חושבים? האם זה כדאי? למה זה יותר טוב ולמה לא..? אשמח לשמוע את דעתכם תודה.

24. Started by FatherBoard,

המחשב שלי מחובר לרמקולים 6.1 דרך מערכת. הבעיה היא, שכשאני שומע שירים, אז כאילו אין איזון בין הערוצי שמע - לדוגמא, אם יש שירה ותופים, אז את התופים שומעים אבל את השירה בקושי. השירה כאילו נבלעת בתוך התופים. זה קורה גם כשיש למשל 2 כלים שונים, שבד"כ אמורים לשמוע אותם באופן זהה - אז אחר שומעים יותר ואת השני פחות. בדקתי כמה שירים שהייתה בהם בעיה עם אוזניות, ושמעתי מצויין, כך שהבעיה היא לא בשירים עצמם אלא איפשהו בתקשורת\הגדרות בין המחשב לרמקולים. כשהורדתי אוזנייה אחת, ושמעתי רק עם אוזנייה אחת, שמעתי דומה לאיך ששומעים ברמקולים: חלק כן, חלק לא. ניסיתי לבדוק חיבורים והם היו בסדר. ניסיתי להחליף חיבורים בכל זאת וזה לא עזר. יש לציין שהבעיה היא רק כשזה מחובר למחשב - כששומעים במערכת DVD…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני הולכת לקנות מקרופון ואוזניות להקלטה..רק לפניכן הייתי מעוניינת להתייעץ אתכם מה אתם ממליצים לי? -האם אתם מכירים תוכנה זולה וקלה להפעלה במחשב בשביל הקלטות באיכות טובה? -האם אתם יכולים להמליץ לי על מקרופונים/אוזניות? תודה לכל העונה =]

• 10 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.