עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yuvalt,

חברים, שלב ב' של תמיכה בעברית ב-XBMC הסתיים (שלב א' היה כתוביות עבריות). הדברים הבאים השתנו: - תרגום מלא ומעודכן לעברית - לא צריך יותר לכתוב בקובץ XML את ה-<flipcharset> אלא משנים דרך ה-GUI - אפשר לבחור פונט שבו יופיע הסקין - פונט עברי לסקינים Project Mayham ו-MediaCenter שינויים נוספים שיכנסו בקרוב: - הצגת ID tags בעברית - הצגת RSS בעברית - שמות קבצים בעברית את השינויים אפשר למצוא בתוך CVS של XBMC ב- sourceforge.net. אני לא נותן קבצים בינארים, אז או שמישהו אחר ייצור או שתחכו ל-build ברשת שיותר חדש מה-21-08-2004. תהנו ותשלחו פידבק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  3. מחפש רמקולים 2.1 איכותיים בתקציב של עד 600 שקל (אם יש משהו שהוא ממש ממש עדיף אז אפשר עוד 100 ש"ח), כמעט ורק לשמיעת MP3 וקצת סרטים מהצד, לא רציני.. הרמקולים יהיו בחדר בינוני-קטן, מאוד צפוף בעיקר בארונות עץ וספריית עץ. מהחיפוש שהרצתי בפורום הבנתי שהATP3 הם מעולים, אבל הם כבר דיי ישנים ולא מוכרים אותם בכל חנות אז חשבתי אולי משהו התחדש? אולי יש איזה דגמים עדיפים עליהם?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  4. שלום לכולם! כבר זמן מה שברצוני לקנות נגן MP3 בעל נפח סביר שישמש אותי לעיתים קרובות בזמן הנסיעה והחזרה מבית הספר, משהו מהיר, קל ואיך לא - זול (יחסית למוצרים בשוק). לאחרונה נמכר נגן MP3 בנפח של 256mb ב-Walla Shops במחיר מפתה של 300 שקל, מפתה מפתה אבל די מפוקפק. האופציה השניה היא נגן MP3 מתוצרת Creative מדגם - MuVo 256mb TX שיכול להירכש במחיר של 500 ש"ח בתאילנד ע"י חבר, בארץ מחירו 800 ש"ח בחנות הזולה יותר בזאפ. החבר נמצא בתאילנד עד מחר שלהם (הפרש השעות הוא +5 שעות אצלהם) ואז נוסע ליפן. לכן אני חייב להחזיר לו תשובה באימייל עוד היום בלילה כדי שהוא יקרא אותה על הבוקר ויעשה מה שצריך.. באותה הזדמנות יש לי שאלה נוספת ליודעים - האם המחירים ביפן של דברים כאלה זולים מתאילנד? אני ר…

5. Started by faza,

ברשותי כרטיס קול הרקולס DIGIFIRE 7.1 אני מחובר ממנו למערכת סטריאו עם כבל אופטי. בהגדרה של הכרטיס מסומנת היציאה האופטית/דיגיטלית אבל יש לי סאונד רק בסטריאו. יש אפשרות לערוך בדיקת שמיעה לכל רמקול בנפרד וכך שומעים כי בכל המצבים אני לא שומע סראונד-הסטריאו בכל מצב-אין רמקולים אחוריים או סנטר או סאב. גם שהוא מראה על השמעה לרמקול אחורי אני עדין מקבל סאונד בקדמיים אין לי הפרדה לכל לרמקול בנפרד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by gal1,

creative gigawork 7.1 או logitech z 680 5.1

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  7. יש לי שני רמקולים רגילים, אפשר לעשות אחד באס ואת השני טוויטר? איזה חלקים\רכיבים (חוץ מהרמקולים) אני צריך? יש מדריך איפושהו?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Merovingian,

יש לי תקציב של 1000-1500 ש"ח, מה כדאי לי לקנות למשחב לשמיעת מוסיקה? אני מתכוון, איזה כרטיס קול ואילו רמקולים?

9. Started by smit,

שלום ברשותי לוח של Gigabyte 7N400-L עם כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת עם איזה דריברים כדאי להישתמש, האלה של nForce שבאים עם ההתקנה של הצ'פיסט או בדריברים של realtek ? שזה A'97 או משהו כזה. יש הבדל משמעותי בין השתיים ? ומה מהם טוב יותר, ואם אפשר גם תסיבות : תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. שלום, קיבלתי את המכשיר לפני כמה ימים עם גרסת הFW האחרונה כבר ורציתי לשאול איך אני צריך לצרוב את הכתוביות אם הסרט כדי לראות אותן והאם המכשיר תומך בכתוביות בעברית. תודה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by tom123,

היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  12. שלום, קיבלתי אייפוד עכשיו מניו-יוק... חבר שלי שקנה לי את זה שם העלה לי את כל השירים שלו אליו. כשהתקנתי אייטונס הוא שאל אותי אם אני רוצה לעדכן אותו עם הספריה שעל המחשב שלי (שריקה) ואמרתי לא כי פחדתי שהוא ימחוק לי את כל השירים. איך אני מעביר את השירים מהאייפוד למחשב? אני רוצה שהם יופיעו לי ב- LIBRARY... תודה, יונתן נ.ב. חג שמח

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  13. Started by ATI POWNZ,

שלום קניתי מלפני כמה ימים רמקולים חדשים, של לוג'טק, וכתוב בחוברת שהסאב כוחו 7 RMS?? זה טוב חזק? . מצטער אבל אני לא מבין בתחום. תודה רבה לתושמת לבכם.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by qpalzm,

כתוב באתר של המכשיר שהוא יכול לקודד שירים ל-mp3 ישירות מדיסקמנים, מערכות סטראו וכו'. השאלה היא איך הוא מזהה את השמות של השירים?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by ZenMaster,

אני ממש רוצה לקנות נגן NP3 לפני נסיעה לחו"ל. :-\ אבל איך אני אמור לבחור נגן MP3 כשהמבחר כל כך גדול? הבדלי המחירים גדולים ולא מובן למה? Zen Touch 20G של CREATIVE נגן חדש מחירו ממש לא גבוה (בין 1550 ל2000) אבל הIPOD באותו נפח עולה הרבה יותר כנ"ל לגבי ה-I RIVER גם כן יקר בהרבה מ ה-CREATIVE למה? מה ההבדל בינהם בהתחלה חשבתי שזה זמן הסוללה אבל CREATIVE מציעים 24 שעות ניגון רצופות!!! חשבתי אולי באיכות הסאונד, אבל הנתונים דומים!!! אני כבר לא מבין כלום. השאלה השניה שלי היא מה ההבדל הגדול בין נגני הארד דיסק לבין פלאש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by Holography,

שלום , אני בחודשיים הקרובים עומד לקנות נגן מטאיוואן ואני בהחלטה מאוד מאוד מאוד קשה. יש את הפוד 4TH G 20G + שלט אלחוטי + נרתיק מקורי + אוזניות משופרות +עריסת טעינה עוד כמה דברים ב300 דולר או את הריבר ב320 עם הבאנדל הרגיל שלו. דבר נוסף, אני לא רוצה לפתח פה דיון של מה יותר טוב, אני רק רוצה לדעת מה החסרונות של הריבר, כי הוא פשוט נשמע מושלם למדי. ומה החסרונות של הפוד. עכשיו כשיש את המבצע של הפוד, היתרון של הריבר מתחיל להיות קטן יותר, מה אתם אומרים ? נ.ב מה בנוגע לבטרייה של האייפוד, האם היא עדיין בעלת אורך חיים קצר [שנתיים] ?

17. Started by T_pants,

שלום!...סוכות שמח! קיבלתי הצעה לקנות דיסקמן של Sony דגם D-NE509 קורא MP3 יד שנייה בן חודש וחצי בערך... פרטים: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=797 מחיר השוק של המוצר הוא בערך 300-330 ש"ח...המחיר שקיבלתי עבור יד שנייה הוא 180ש"ח.. האם המחיר הוא סביר?...או שעלי לבקש הורדה במחיר?... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. המחשב לי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 2 רמקולים, האינפיניטי SM 115 הרסיבר תומך רק 4 רמקולים. אני רוצה להוסיף למערכת עוד 2 רמקולים וסאב, שאותם אני אחבר לכרטיס קול המובנה בלוח אם שלי כרטיס תומך 5.1 הלוח שלי הוא ג'יגה בייט 7VT600-L האם אני יכול לחבר עוד שני רמקולים וסאב ולקבל מערכת 4.1? [אני לא רוצה לא להשתמש ברמקולים של האינפיניטי כי הם טובים מאוד ככה אמרו לי פה.] טל.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום. ברשותי אוזניות Sennheiser HD497 הנפלאות. כרגע בעבודה במחשב אני משתמש בהם בצירוף עם הכרטיס קול O/B על ה ASUS A7V8X הציפ מתוצרת realtek. למרות שאיכות השמע עדיין טובה יותר מה ATP3 (ציינתי שהאוזניות מדהימות?) אפשר לשמוע שיש די הרבה harmonic distortion יחסית ליצאות סאונד אחרות (דיסקמן, מערכת סטריאו). השאלה שלי היא פשוט איזה כרטיס קול שווה לקנות בשביל צליל יותר צלול. אין לי צורך כרגע בפיצרים נוספים...

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  20. אממ ... כרגע יש לי מערכת ליד המחשב והיא תופסת לי יותר מדיי מקום (ואבק) וגם הסאונד לא משו אז החלטתי לקנות רמקולים .. עוד לא החלטתי איזה או כמה (2.1 או 5.1) בכל מקרה הבעיה שלי היא אם אני קונה 5.1 החדר לא יראה מגעיל עם כל החוטים על הקירות ? (איך אתם פתרתם את זה ?) השאלה השניה שלי היא .. המחשב ממוקם בפינה של החדר ואין לי מושג אם אני יוכל למקם פה רמקולים 5.1 כי המחשב ממש צמוד לקיר הפינתי יש למישהו עצות או משהו כזה ? בפינה פשוט לא יהיה אפקט נחמד לסראונד ואם החוטים והקטע הפינתי ישארו בעייתיים אני פשוט אקנה איזה 2.1 ואשים אותם ליד המחשב [move]בתודה מראש[/move] עריכה : הנה שרטוט מהיר של החדר שלי http://planet.nana.co.il/sarge9686/images/258462pic1.GIF

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by ZivX,

מקווה שזה הפורום הנכון.. קראתי את הביקורת אבל לא ראיתי כמה הוא עולה, אולי לא שמתי לב.. מישהו יכול להגיד? תודה!

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by galz,

אוקיי, ידעתי שאני קונה 120, אבל היום אצל חבר שלי סתם נכנסתי לבדוק, וראיתי שהמחיר הרישמי באתר של iriver זהה לשניהם (הייתי בטוח שה320 עולה עוד 100 דולר). אני יודע שה320 יותר גדול (ומאד מאד חשובה לי הניידות) ובא בלי השלט, אבל הוא גם צבעוני ומציג תמונות. (שאר הפיצ'רס כגון ההקלטה, הקידוד ישירות למכשיר או הרדיו קצת פחות חשובים לי... ולפי מה שהבנתי קיימים בשניהם?). ההבדלים האלה הם היחידים ביניהם? ומה התגובות ברשת על נוחות השליטה ב320? כי אין אצלו את ה"ג'ויסטיק" שיש ב120... בכלליות, מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות? בתכלס נראה לי שהצבעוניות והגימיק החביב של התמונות לא באמת עדיפים על נגן קטן יותר שגם בא עם שלט נהדר...

• 13 תגובות
    • 984 צפיות
  23. שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  24. יש לי קריאייטיב מובו כזה: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=4908 יש לכם מושג אם אפשר לקנות לו שלט? (יש לו חיבור) המקשים ממש לא נוחים אם כן - כמה עולה ואיפה יש?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by aleXtazi,

אני צריך המלצות לכרטיס קול שתומך ב מידי למי שלא יודע זה כניסה של Input אבל של חיבור סינטי או גיטרה וכל זה

דיונים חדשים בפורומים