עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shay1554,

בס"ד היי לכולם יש לי מגבר פיוניר משהו מהרמות הטובות שיש בשוק היום ,שהוא יודע להעביר לי גם תמונה וגם קול ניסתי אתמול לחבר לו מחשב שיש לו חיבור DVI מהחיבור DVI של המחשב חיברתי לו מתאם לHDMI כי אין למגבר את החיבור DVI. עכשיו אם היה HDMI אז הייתי יכול לראות לשמוע ביחד וזה היה סוגר לי את הסיפור , אבל מיכוון שהוא עובד דרך הDVI אז אין קול האם אפשר לחבר חיבור שהוא HDMI (דיגיטלי) וחיבור ביחד של האודיו (אנלוגי לדוגמא קבל RCA)????

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. לא "סוחב"... איזה כרטיס קול+מגבר אני יכול לחבר כדי שיהיה לי סאונד חזק מספיק בעלות של עד 200 ש"ח? האם זה אפשרי במחיר הזה? תודה טנגוש

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by tangush,

הגעתי למסכנה שחיבור כזה יהיה הכי זול עבורי. לחבר את המחשב(יציאת AUDIO OUT ) היציאה הירוקה של כרטיס הקול... למגבר (אודיו אין -ימין שמאל) מהמגבר להוציא (אודיו OUT LEFT RIGHT ) משם להתחבר לבורר הרמקולים שיש לי (10 רמקולים בקליניקה של רופא שיניים) וזהו. האם זה חיבור נכון והאם זה יכול לעבוד? תודה מראש טנגוש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by J0n1,

היו לי אוזניות מעולות של SHURE אבל כשהבאתי אותן לצבא הן נהרסו לי. אני מחפש אוזניות לא יקרות (300+-) שיהיו עמידות. אני שומע בעיקר באייפוד ובאייפון כשאני רץ, רוב הזמן 320KBS/WAV ואני אוהב להנות מהאיכות. אבל להבדיל מהשיקולים שלי בקניית האוזניות הקודמות אני מחפש אוזניות שלא יקרעו מהר ושתהיה להן אחריות מקיפה, חשבתי על האוזניות של SKULLCANDY.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by gshhar,

בעיקר למשחקים, יש לי את הסט המיתולוגי logitech z560 חשבתי על אסוס או אולי CREATIVE אבל אין לי מושג מה עדיף, תקציב - 400-500. תודה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by Paprica,

אהלן, כמו שכתוב בכותרת אני מחפש טלוויזיה 42" LCD או לד אם ניתן למצוא במחירים האלה. המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה ושבוע טוב. בן.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by IlyaN,

מחפש כאלה לשים בין הנגן למגבר, משהו כזה: http://www.amazon.com/IsoNode-Pro-Anti-Vibration-Feet-Large/dp/B0018BK24O/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1313612475&sr=8-2 גובה צריך להיות לפחות 3 ס"מ. מישהו מכיר משהו כזה בארץ? תקציב באיזור ה100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  8. Started by Jook,

שלום , זה הפוסט הראשון שלי כאן מאז שנת 2003 אני חושב , נוסטלגי משהו ... אני מחפש המלצה למערכת 2.1 למחשב עבור אחותי , התקציב הוא עד 500ש"ח , לאחרונה האלטק לאנסינג3 הישנים שהיו ברשותה התקלקלו אחרי שנים של שימוש. מצאתי באתר השוואה בין האלטק לנסינג ללוג'יטק אך מדובר על דגמים יקרים יותר בסביבות ה-1000 שקל. אשמח להמלצות , במיוחד אלטק או לוג'יטק שיש לי איתם ניסיון ... תודה

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  9. יש לי סט רמקולים של LOGITECH Z560 אבל אצלי מחוברים רק 2 רמקולים ולא 4, סאב כמובן יש לי, בהגדרות של הכרטיס יש לי את אפשרויות כמו בתמונה: http://imageshack.us/f/3/unledhbf.jpg/ ב-Audio Channek יש לי את אפשרויות 2, 4, 6, 8 ב-Simple Rate יש לי את האפשרויות PCM 44.1KHz, 48KHz, 96KHz ו-192KHz ב-Analog Out יש לי את האפשרויות 2 Speakers, 4 Speakers, 5.1 Speakers, 7.1 Speakers, FP Headphones ו-FP 2 S Speakers על מה לשים את כל הנ"ל ? למה אין לי 2.1 ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by tomerA,

איך החנות הזאתי? נראה אמין? http://www.mooliphone.co.il/prod_223500.html

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. זו שאלה שאני מתחבט בה כבר די הרבה זמן ולא מצליח למצוא לה תשובה טובה - אז החלטתי לשאול את האנשים הטובים פה בזון. יש לי נגן MP3(מיקרוסופט zune HD) שמשמש אותי גם כנגן נייד וגם כנגן "נייח" באוטו(חיבור aux) ובעבודה(מתחבר לרמקולים 2.0 פשוטים של creative). השאלה היא: מאיפה להגביר, מהנגן או מהמערכת/רמקולים - ומה הן ההשפעות על חיי הסוללה ואיכות הצליל? לצורך דוגמא: בנגן ה-volume נע בין 0 ל-30 ובמערכת באוטו ה-volume גם כן נע באותה סקאלה. האם עדיף להשאיר את הווליום של הנגן על רמה "ממוצעת" ולהגביר מהאוטו, או הפוך? מהו היחס עלות(חיי סוללה) לעומת איכות בכל אחד מהמקרים? נגן בווליום 14 ומערכת בווליום 30, סוללת הנגן תחזיק יותר זמן (תקנו אותי אם אני טועה) אך האם הווליום הסופי המתקבל נמוך בה…

12. Started by F430,

בא לי להתחדש באזניות איכותיות עם סטייל אז חשבתי על אלה http://www.audiostore.co.il/accessories/monster-beats/monster-beats-by-dr-dre-tour/ עכשיו משהו מרגיש לי לא מקורי לא כתוב משהו לגביי היבואן

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by soulriver,

שלום לכולם בימים הקרובים אני הולך לרכוש מספר מוצרים לסלון ורציתי את חוות דעתכם לפני הקניה. המכשירים בסלון: Sony BRAVIA EX500 טלוויזיה 46 אינץ' ממיר HD של HOT אני הולך לרכוש את המוצרים הבאים: סטרימר: Popcorn Hour A-210 - מהארץ כונן קשיח: Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB - מהארץ רמקולים: Energy Take Classic 5.1 - מחו"ל רסיבר: Onkyo TX-NR609 - מחו"ל יבוא דרך ushops סה"כ יוצא באזור ה6,600 ש"ח אני לא יודע איזה ממיר מתח לקנות... אם מישהו מכיר ממיר מתח קטן וטוב אז אני אשמח לדעת. מה אתם אומרים על כל החבילה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אנשים שלום, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי למשהו שמתחבר למחשב ויכול להשמיע MP3 מUSB [נשבר לי מדיסקים..] הייעוד הוא למוסיקה ולמחשב והתקציב הוא בסביבות 500 ש"ח. שלוש אפשרויות שאספתי לי משיטוט קצר ברשת: 1) X16 של מיקרולאב - פשוט מומלץ מכמה כיוונים. חסרון: אי אפשר להפעיל "עצמאית" (חיבור ישיר לUSB) M700U (2גם של מיקרולאב - 2.1 עם רדיו, וכניסת USB . חסרון: לפי הנתונים (שאני לא מבין בהם) הם חלשים יותר מה X16 3) תוכנית לא ברורה לחבר איכשהו רמקולים ישנים (מדפיים, של SONY) למחשב. חסרון: אין לי מושג איך עושים את זה+ אי אפשר להפעיל עצמאית אשמח אם מישהו יסביר לי: א. מה ההבדל בין X16 עוצמה כוללת 72 וואט (RMS), עוצמת סאב וופר 40 וואט (RMS),עוצמה לערוץ 16 וואט (RMS) לM700 עוצמה כוללת 4…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by מסבחה,

KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. שלום לכולם. אז כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות עם עדיפות לעורפיות עם באס טוב בעיקר. אין לי תקציב בשמיים, ולרוב אני מסתובב איתם בחוץ, בדרך לעבודה וכו. עד לאחרונה היו לי פיליפס שקניתי ב80 שח שעשו את העבודה מעולה. יש למישהו הצעה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  17. הי, אשמח לטיפ / עצה לגבי מסך 40" לחדר שינה שיהיה led תקציב עד 6,000 ולסלון גודל 55" תקציב עד 11,000 שיהיה led + 3d חשבתי על ה Samsung סידרה 7000 לשניהם אבל זה טיפה מעל התקציב תודה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  18. שלון לכולם, יש לי אוזניות 5.1 של זלמן שמתחברות לכרטיס קול מובנה. מחפש לחדש אותם באוזניות גיימרים ולא יודע איך להחליט. יש את הלוג'יטק G35 אבל הוא מאוד יקר, השאלה אם הוא שווה את המחיר ? יש בKSP הנחה של 40 אחוז עד סוף החודש לאוזניות של TT, שווה משהו ? בקיצור אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by TGA,

שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה. מה הכי יתאים לי לממיר של יס? תודה,

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות אזניות טובות עם מיקרופון. השימוש העיקרי הוא בStarcraft 2 כדי לדבר עם חבר בסקייפ תוך כדי משחק. אני אשתמש בהם גם לshooters אני מניח ובשביל משחק עם הלפטופ שלי אבל בדרך כלל אני עובד על PC ומשתמש ברמקולים 5.1 התקציב הוא יחסית גמיש, אני מוכן להשקיע עד 500 אבל אשמח לחסוך. אני שואל בעיקר כי יש מבצע בKSP על ציוד של Thermaltake ואני שוקל ללכת על הShockOne ואני לא בטוח כמה הן טובות, לעומת רייזר למשל. וכמה באמת כדאי לי לקחת אזניות USB בניגוד לאזניות רגילות. אשמח לתשובה מהירה כי המבצע שלהם נגמר היום תודה

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by ORrrr,

שלום חברים, ברצוני להזמין מאיביי כבל כזה שיתחבר לי לנייד ולמערכת של המכונית. עכשיו יש שם מכל הסוגים בכל המחירים (למרות שמעטים שולחים לישראל), ובכל זאת, רציתי לדעת האם אני יכול להסתפק בכבל שאני קונה בדולר כולל משלוח ממוכר אמין או שחבל על הכסף ועדיף לי לקנות כבל יקר יותר שיהיה מזהב וגם איכותי יותר? האם אני גם אשמע הבדל באיכות שמע? תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום אנשים, מחפש מיקרופון טוב לשיחות בסקייפ, משהו עם ביטול רעשים בסגנון מה שיש למצלמות אינטרנט של לוג'יטק. תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by jangao9,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הרמקולים הבאים : http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=10255# http://www.hinamplus.co.il/product.aspx?p_id=10398 מה בדיוק ההבדלים ביניהם והאם יש לכם המלצה כלשהי כמו כן מה ההבדל לעומת הרמקולים של אפל, http://store.idigital.co.il/ipod-accessories/speakers/ihm79s מלבד המחיר כמובן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ThomasB,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב בסביבות ה500 ש"ח ישמשו בעיקר למשחקים וסרטים.. וכמובן מוזיקה בין היתר.. החדר שלי ממש קטן.. פחות מ3X3

• 0 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.