אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מחפש אוזניות איכותיות, העדפה לאוזניות in-ear. המטרה העיקרית היא לסרטים, אם יש משהו שתומך בסראונד בצורה מקצועית(גם אם לא IN-ear) אני מוכן לשמוע טווח מחירים - 200-300 שקל מקסימום תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ושאפשר לראות איתו YES. יש לי אגב 4 ג'יגה זיכרון (אבל 32 ביט) - נתקלתי כבר בסיפורים על כרטיסים שלא עבדו טוב על 4 ג'יגה זיכרון. תודה למי שיכול להמליץ לי על כרטיס מתאים
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של אלטק לנסינג 4212 ואני רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני יכול לקנות בשביל לנצל אותם עד הסוף רוב השימוש הוא מוזיקה בעיקר, משחקים לא פחות וגם סרטים לא מעט. יש לי כרגע כרטיס XFI גיימר רגיל ואני מרגיש שהרמקולים יכולים לתת עוד אבל מוגבלים יחסית. אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מהן גודלם בסנטימטרים או של טלויזיות בגודל 22, 24, 26, 32. דבר נוסף אני מועניין לקבל מעט מידע אודות ממירים דיגיטליים, איזה ערוצים הם קולטים, מה איכות השידור ביחס לממירים של יס או הוט, מה ההבדל בין הסוגים וכו' בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן. אני מכין "תשתית" לרמקולים שאני הולך לקבל, ואוזניות שאני מתכנן לקנות. קניתי ממשתמש שפירסם בלוח היד 2 באתר כרטיס קול של קראייטיב מדגם אודיגי 2. חיברתי אותו הכול עובד טוב ושומעים מעולה, כרגע מחוברים אליו Klipsch ProMedia 2.1/אוזניות של סנהייזר מדגם PX100. בצד יש לי כבר מגבר סטריאו של חברת Carver, ובהמשך יגיעו אליי זוג מדפיים של אינפיניטי ומתוכננת קניה של אוזניות ב100$ בערך. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס יש לו יציאה כתומה דיגיטאלית, האם בהאזנה למקור אודיו כלשהו Wav/Flac/Mp3 יש לה חשיבות כלשהי? לקליפש כמובן אין כניסה דיגיטאלית וגם לא למגבר סטריאו. כרגע מה שמחובר, מחובר לכניסה הירוקה הרגילה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש רמקולים 2.0 בעדיפות לכמה שיותר קטנים. בעיקר לסרטונים ביו-טיוב ומשחקי מחשב התקציב שלי הוא 250-300 ש''ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כוחן של שמועות? ברשת כבר מתרעמים, מוחים ומתכוננים לסמארטפון הבא מבית חברת הענק, אשר לכאורה יוותר על כניסת האוזניות החוטית הישנה והמוכרת האם זו מחאה מגוחכת או צעד נגד מקדים חכם שעשוי להביא לשינוי? בשבועות האחרונים קיבלנו דיווחים מעיינים על כך שאפל בודקת אפשרות (ואולי אף עובדת על כך בפועל) לבטל את כניסת האוזניות הקלאסית לחיבורי 3.5 מילימטר במכשירי האייפון העתידיים, לכאורה לשם הפיכתם לעמידים במים ואבק או אולי לשם הפיכתם לדקיקים מאי פעם, באופן שלא יאפשר לכלול את החיבור ללא יצירת 'בליטה' בגוף המוצר. כרגע נראה כי מדובר בשמועות בלבד, אך רבים ברשת ממש לא מתייחסים לכך באופן הזה – ישנה עצומה פומביתשיוצאת נגד ביטול חיבור האוזניות הישן והטוב עם קרוב לרבע מיליון משתמשים שכבר…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, יש לי מגבר של סוני מדגם TA-F120. כעיקרון הוא אמור להיות סוס עבודה אבל בפועל שאני מעלה את הווליום מעבר לחצי הוא עושה MUTE לכמה שניות עד שמורידים קצת את הווליום. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי את הסמסונג 32A450 שחיברתי למחשב עם כבל VGA-VGA+מתאם VGA-DVI. בסמסונג הכבל מחובר לכניסת PC. מכיוון שיש לי במחשב יציאת DVI ובסמסונג כניסת HDMI לא הבנתי למה צריך להמיר את האותות לאנלוגים בדרך (וכנראה לאבד איכות) אז קניתי כבל DVI-HDMI. הבעיה שכשניסיתי לחבר את המחשב אני רואה שחור במסך ומופיע חלון שאומר שזה לא נתמך. האם מישהו יודע האם אפשר בכלל לחבר את המחשב למסך בצורה הזאת, ואם כן איך לסדר את העניין?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו איכותית עם 4 - 5 רמקולים, שאוכל לחבר ל-DVD לקבלת סאונד היקפי. מצאתי את המערכת הזאת: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129686 הבנתי שניתן לחבר את המערכת ל-DVD ולמחשב, אבל לא הבנתי אם ניתן לחבר כל רמקול לערוץ נפרד כדי לקבל סאונד היקפי. נ.ב קראתי באתר של LG שיש רק 3 יציאות RCA מאחורי המערכת . (שתיים לרמקולים ואחת לסאב) מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 ויש לי איתה בעיה מוזרה מאוד. ברגע שאני שם מוזיקה הכל טוב ויפה אבל ברגע שהמוזיקה צריכה להיות קצת יותר רועשת וחזקה, המדיה פלייר כאילו מורידה את העוצמה של הסאונד, כאילו היא מאזנת אותה. מה עושים נגד זה? (מצטער על התאור המוזר הזה, אין לי דרך אחרת לתאר את זה) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
נשמע מעניין מאוד עם המפרט שלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 בKSP הוא עולה 450 שקל!!! איך לעומת האודיג'י 2 ZS
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160942.0
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כשאני מעביר תמונות לנגן אני רואה את הקבצים (אני מעביר אותם לתיקייה שנקראית PICTURE אבל כשאני מדליק את המכשיר אח"כ אני לא רואה את התיקייה בכלל! למישהו יש רעיון למה?
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום חברים , אני בצייד אחר Microlab solo 19 . אם מישהו מכיר\נתקל בחנות שמוכרת אשמח שיעדכן באשכול, תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
במהלך הגלישה באינטרנט נתקלתי במערכת הבאה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 אם תוכלו להגיד לי עם היא באמת שווה קניה בתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אחרי תקופה מדהימה של 7 שנים כנראה הגיע זמנו של הספק כח ללכת לעולם הבא המערכת מתחילה להכבות לבד וישנם מקרים שהחשמל נופל מהרסיבר אני מאמין שהבעיה היא בספק כח כי כבר לפני חצי שנה הוא התחיל להרעיש והתחלתי לבצע סגירה פיזית במפסק ( נראה בתמונה) על מנת שאני יצליח להרדם בלילה ייתכן שהפעולה היומית הזאת רק מקצרת את החיים שלו יותר. בכל מקרה אני מבין שכבר אין אפשרות לקנות את המערכת אבל אולי יש לכם מושג אם יש אפשרות לקנות אותו ספק או ספק אחר שיעשה את העבודה ? נראה שהוא מקבל מתח של 110 ומעביר ל 220V אפשר לנצל את השרשור האם קיים היום יורש ראוי למערכת רמוקלים הזאת ?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אתם מכירים את הלוחות אם החדשים שמגיעים עם כרטיס קול "channel sound 6" ? אז קניתי לוח אם , והגיע כרטיס קול עם 3 יציאות 5.1 אנלוגיות , אופטית , וקואקסיאלית. כשאני מחבר את יציאת הקואקס , מה-DVD אל הכניסה בכרטיס קול , אני לא שומע כלום ברמקולים. גם ב - volume control בווינדוס האופציה של spdif אפורה , ולא ניתנת להזזה ... מה עושים ?!?!?!?!?! זה משגע אותי !
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC והייתי רוצה שהוא יעבוד כמו ב- YES MAX: שיהיה מסוגל להקליט 2 ערוצים במקביל. יכולת להפסיק באמצא תוכנית בשידור חי ולהמשיך אותה אחר כך. שיקודד אותם בצורה טובה למחשב. אני לא בטוח אם יש כרטיס כזה אז תגידו מה אפשר לעשות. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה והיא: שאני מנסה לחבר את, האוזניות ליציאת הסאונד בכרטיס קול שלי, לשחק משחקים הכל עובד טוב. אבל שאני מנסה לחבר את הרמקולים שלי ישירות לחריץ הסאונד בCD-ROM, ולשים שם דיסק של אודיאו, ובאותו זמן גם לחבר את האוזניות לכרטיס קול במחשב, אז אני שומע גם את המשחק באוזניות וגם את הדיסק שבסידירום באוזניות, למרות שלסידירום מחובר הרמקולים. מישהו יכול להגיד לי בבקשה איך לעשות שאני אצליך לשמוע בו זמנית גם דיסק של מוזיקה ברמקולים, וגם סאונד של משחק באוזניות בלי שזה יתנגש אחד בשני? תודה ברק. אם משהו לא מובן בשאלה, רק תשאלו ואני אסביר. תודה שוב.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ DTS במחשב בגודל 497 מגה כאשר אני עושה לו ריפ הוא מתכווץ ל 40 מגה מה שלא הגיוני! למה אני עושה לו ריפ אתם שואלים?! או קי הקובץ מגיע בתור קובץ אחד של 497 מגה של אודיו אבל עם קובץ cue נוסף ואז בפתיחה הוא נהפך ל 12 שירים אבל של 20 או 30 בייט ממש כמו שמכניסים דיסק מקורי ועשים לו ריפ אז איך אני מגיע לריפ מלא עם הקובץ!
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD והשימושים שלי בה יהיו לצפיה רגילה, לא צריך איכות משוגעת יותר מאשר של טלוויזיות השמנות של היום. השאלה שלי היא איך הטלוויזיה ? והאם היא מתחברת לממיר דיגיטלי של הוט בלי בעיות? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=RWSD2702 אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער ותעבירו בבקשה... תודה מראש , חן.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרטי תלת מימד התוכנה עובדת רק ב60hz 720p האם זה פאק בתוכנה או שזה המקסימום שהיא יכולה להפיק? אני חושב שפעם כן הייתי מפעיל 1080p 24hz . ב powerDVD 12 הכל בסדר עובד ב1080P בלי בעייה.. רעיונות ובכלל האם יש תוכנות יותר נורמליות או יותר קלילות משני התוכנות הגרועות האלה להפעלת סרטי blu-ray ?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כידוע לחלקכם (מי שטרח לקרוא הודעה שכתבתי) הנגן שלי מת(בעיות תוכנה) דיברתי עם היבואן והם בתמורה לתיקון רצו 200 ש"ח... הלכתי חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום... חשוב שתדעו משהו אחד בתור לקוחות אתם יכולים לפנות גם ליצרן דרך אתר האינטרנט שלו (שזה מה שאני עשיתי) לא רק ליבואן (הוא לא תמיד יביא שירות טוב) ולאחר שכתבתי להם שלוש שעות אחרי הם שלחו לי אימייל שבו הייתה תוכנה לנגן שלי והתנצלות על התקלה! ככה חסכתי 200 ש"ח... ושעתיים נסיעה למשרדי היבואן... רק רציתי שתדעו
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-