עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guliver,

קיבלתי היום את ה-ATP 3 והם נשמעים כל כך טוב!! אני ממש מאושר עכשיו... אבל יש בעיה קטנה, זה מרטיט לי את המסך... ואני יודע שהמצב של המסך שלי לא טוב אז מה אתם אומרים זה המסך? או הרמקולים שהם חזקים מדי?

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by naknir,

קיבלתי היום את ה-ATP3 שהזמנתי, ואני לא יכול לחכות כבר לשמוע איתם.... אני אבל צריך לחכות עוד כמה ימים עד שאקבל את המחשב החדש. כשאקבל את המחשב, אשרשר להודעה זו דעה שלי על הסאונד..... אני כבר לא יכול לחכות, ויש לי הרבה ציפיות מהסאונד שצריך להיות, היות ויהיה לי כרטיס קול מצוין (Soundstorm של nForce2 מובנה על לוח אם Epox 8RDA+) ורמקולים שאמורים להיות מדהימים. תודה על העזרה שלכם בעניין, ניר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by shloosh,

קיבלתי אותם הרגע!!! בינתיים אני מטעין את הנגן, ואת האוזניות חיברתי למערכת סטריאו.... איזה איכותתתתתתתתתתתתת איזה באסיםםםםם (כואב לי הראש בעעע) טירוףףףףף בינתיים תמונות של האוזניות(מצטער על האיכות,בקרוב חבר שלי יגיע עם מצלמה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ובכן, אתמול רכשתי לעצמי את ה-EMU1212M, הכרטיס עמוס באפשרויות בצורה שלא תיאמן. לא התחלתי אפילו לעבור על האפשרויות הרבות. הדבר החשוב באמת, האיכות של הכרטיס. במילה אחת, מדהים! כמה רמות מעל לאודיג'י 2ZS שנמצא אצלי באותו המחשב. מניע אפילו את האוזניות בצורה טובה מאוד למרות שיש לו יציאה לא מוגברת, מגיע לעוצמות גבוהות מאוד גם עם אוזניות ב-out פשוט עם כבל מתאם ברמה מאוד נמוכה (כל מה שהצלחתי למצוא עד עכשיו). פירוט כמה רמות מעל לכרטיס הקודם, גם הדיוק וההפרדה השתפרו פלאים. Anatoli.

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אז סוף סוף קיבלתי את הכרטיס ויש בו המון פיצ'רים שהם חדשים לי כמו שכאן אני יכול להתעסק עם DB ועם DTS. יש לי את הZ5500 של לוגיטק, במידה ואני רוצה לצפות בסרט ושהקידוד יעשה מהכרטיס קול עצמו באיזה אופציה אני אמור לשחק? אה ודבר נוסף, בכרטיס קול הקודם שהיה לי את המוסיקה תמיד הייתי שומע ב 4.1 בכרטיס הזה משום מה אני שומע רק ב2.1 למה? יש אפשרות לשמוע ב4.1 אבל רק שה-CMSS מופעל. אם הוא מופעל ואני משחק במשחק או רואה סרט שהוא 5.1 אז זה אומר שאני ישמע בסטראו? או שה-CMSS נכנס לפעולה רק שהוא מזהה ש-2.1 מתנגן ואז ממיר אותו גם לרמקולים האחוריים?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by yot,

תמונות! SweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeT!

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by oron4,

סתם רציתי להתלהב.... הנגן נראה משהו בן-****..... התפריט הכי פשוט שראיתי בחיים שלי בקיצור נגן שולט!!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

יומיים עברו מאז הזמנתי את הATP3 מNETS*OPS תמורת 398 ש"ח כולל משלוח (ואפילו קיבלתי טיפול לקוסמטיקאית ל2 אנשים (נשים בלבד) מתנה ) קיבלתי אותם בהתרגשות רבה, משלוח עד הבית (ועוד לא עולה אפילו שקל), לתדהמתי גיליתי שהסאב פשוט ע-נ-ק במידותיו (שזה דבר טוב) בהתלהבות רבה חיברתי אותם למחשב, הצליל פשוט מדהים לעומת מה שאני רגיל אליו (A4TECH ASW15) הם מגיעים לווליום גבוה מאוד בלי עיוותים, ניסיתי למתוח את הגבול וסובבתי עד הסוף (מקווה שלא הרסתי ) והצליל התעוות אבל זה הגיוני כי הווליום היה מחריש אוזניים.. לטעמי רמקולים מעולים בסכום הזה :xyxthumbs:

9. Started by 47,

אבא שלי חזר אתמול מארצות הברית אחרי 3 שבועות- וכמובן ניצלתי את הנסיעה כדי לקנות קצת ציוד איכותי. ;D קודם כל, קצת פרטים טכניים יבשים: Transducer type Dynamic Operating principle: Open Frequency response: 5 - 35,000 Hz Nominal impedance acc. to IEC 60268-7: 250 Nominal SPL acc. to IEC 60268-7: 96 dB Nominal THD acc. to IEC 60268-7: < 0.2% Power handling capacity acc. to IEC 60268-7: 50 mW Sound coupling to the ear: Circumaural Average pressure on ear acc. to IEC 60268-7: 2.5 N Weight without cable: 295 g Cable length 3 m / coiled cable on both sides Connection Gold vaporized stereo mini jack-plug (3.5 mm) & 1/4…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by EAD,

היי בדיוק "נחתו" פה (תודות לתומר יפה המאוד נחמד!!) אוזניות GRADO GS1000. נחשבות הטובות ביותר של GRADO, ומן הרגע הראשון ששמעתי אותן התאהבתי בצליל שלהן. אני ארשום אולי מאוחר יותר ביקורת רצינית יותר פה וגם אעלה תמונות (פשוט חבר תכף בא) אבל אני רק יכול להגיד שהן פשוט מדהימות!!! וככול שהמקור שיש טוב יותר, והמגבר טוב יותר, ככה הן ישמעו טוב יותר. חוץ מזה, שצריך לתת להם כמה ימים לפני שאוכל להגיד דעתי, כדי שיהיה BURN IN איכותי (לוקח להן בין 100 ל200 שעות לפי מה שאנשים אומרים באמת ל"הפתח" מבחינת הצליל) יותר מאוחר (בלילה או מחר) אעלה תמונות פלוס ביקורת קטנה ויותר מעמיקה על האוזניות שמהוות השגת "חלום" מבחינתי.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן בהפתעה גמורה הגיע לפני כמה דקות שליח שהביא עימו את האיריבר H340 שלי...... הנה כמה תמונות (מצורף..) אני חייב להטעין אותו עכשיו כמה שעות או להתחיל לשחק בו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. עדכון: העסק פועל לי עכשיו - פשוט מדהים - ראו פוסט למטה.. שבוע שעבר נסעתי לקחת את ה איי פוד פי סי 10 גיגה שלי וקניתי בשבילו AUDIGY בשביל הFIREWIRE (כנראה טעות, בכל מקרה אני לא יכול להחזיר את הכרטיס או להחליפו). המוצר הוא ממש מדליק, פשוט מדהים - קטן, בעל מסך ענק ותפריט ממש חכם , עם גלגלת מגע ממש נוחה, תאורה לבנה מדהימה, וזה גם מושך כל בן אדם שנמצא בסביבה ורואה את זה בלי קשר לגיל דת גזע מין ועדה - וכל זה עוד לפני שיש בו בכלל שירים . אבל הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס (לא בקלות - אני מקווה שבסוף יש לי את הדריברים האחרונים), ואת ה IPOD אבל לא הצלחתי להעתיק קבצים. הקיצר לאחר כל מיני דברים שלא אפרט כאן השתמשתי בתוכנה שנקראת RESTORE כדי לפרמט את הIPOD ולהחזיר לו את התוכנה המקו…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by BlackDiablo,

קיבלתי את הiPod 20GB 4th Gen שלי סוף סוף! הוא נראה סוף הדרך וגם אחלה תפריט קל לשימוש ונוח......... בקרוב אני מעלה תמונות!

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Flea,

טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by er0101,

מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by אוריפ,

גבירותי ורבותי, קיבלתי את ההזמנה שלי! להזכירכם התייעצתי איתכם לגבי קנייה של כרטיס קול ורמקולים, ובכן להזכירכם הזמנתי את האודיג'י 2 ZS והלוג'יטק Z640. היום קיבלתי את החבילה (אחרי שעות של ריבים בטלפון עם PCH, חרא שרות, אבל זה לא נושא הדיון)! חיברתי בנתיים את האודיג'י ואיכות הסאונד השתפרה פלאים!!! (קודם היה לי לייב). בסוף השבוע אני אחבר את הרמקולים, מה שאמור לתת בוסט נוסף לביצועים! רציתי להגיד לכם זאת כי אתם ייעצתם לי, אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by yotamavi,

בשעה טובה אחרי שפתחתי פה כמה פעמים אשכולות לגבי הרמקולים .. בסוף החלטתי ללכת על הZ4 ,הזמנתי אותם וקיבלתי ביום למחרת.. עלו לי 500 שקלים כולל משלוח. הרמקולים מהממים ביופיים, נשמעים מדהים לא פחות ,באמת מומלצים ביותר. אז קודם כל תודה לכולם על ההמלצות ,ואם למישהו יש שאלות על הרמקולים מוזמנים לשאול אותי.[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 23:48:13 יש לי שאלה, שמתי לב שעל כל האריזה רשום בסינית והחברה היא בכלל Logicool ולא לוג'יטק.. וגם רשום על האריזה בסינית הרמוקלים עצמם זהים לZ4i וגם רשום עליהם logitech, מקריאה בויקיפדיה הבנתי שלוג'יקול זה החטיבה הסינית של לוג'יטק. האם אמורים להיות הבדל בין הרמקולים? מכרו לי סוג של חלופה זולה או שאין בעיקרון הבדלים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by zniibidl,

אני פשוט מאושר....המכשיר קטן ונוח ומעוצב....הוא נראה תותח....הוא כרגע בהטענה ואז אני אחבר למחשב...עכשיו שאלה לי אליכם בעלי הריו קרבון מה אני צריך לעשות עכשיו?פשוט לחבר וזה יופיע ככונן נוסף? צריך עדכוני פירמוור?צריך להתקין את מה שבא על הדיסק המצורף?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. http://www.pch.co.il/docs/pd1470287440.htm אני מצליח לשמוע רק ב 2 למה ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. רסיבר ימאהה RXV440 רמקולים ALPHA TECHNOLOGY AL-1000 כרטיס קול SbLive 5.1 עם יצאיה דיגיטלית השאלה איזה כבל לחבר... מאיפה לאיפה מה צריך להגיד במחשב בכדי שהיציאה תפעל.... והאם צריך להוריד עידכונים לכרטיס קול מאתר החברה... תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  21. שלום! אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$) הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$.... אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל. הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by EAD,

היי קניתי כבר לפני זמן מה את המגבר, הבחור שמרכיב אותו הוא אסף אברמוביץ. הוא מרכיב הכל בעצמו עם חלקים מאוד טובים ואיכותיים ובהחלט מומלץ (אני קיבלתי המלצות חמות ולכן ניסתי) המגבר בנוי משתי יחידות - ספק כוח חיצוני גדול (ממש קופסה רצינית), והמגבר עצמו שקטן יותר (די חמוד) בגרסה שלי יש שיפורים נוספים כמו ספקים טרודיאלים, נעילה לכניסה של האוזניות (כניסת רבע גדולה) וכו'. יש עוד שיפורים בOPMAPS ובכל מיני חלקים פניימים שאמורים לשפר את האיכות. בכל מקרה הכל הגיע ארוז מאוד יפה, ומאוד רציני. הגיעו גם חוטים וכבלים (חשמל וחיבור בין הספק ומגבר וכו') יש לו שני ספקי כוח (DUAL MONO), ככה שיכול להתמודד עם כל האוזניות בשוק בלי שום בעיה. אסף גם הוסיף לגרסה שלי קצת GAIN, ככה שמבחינת ו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. טוב אז ככה... אחותי טסה עם בעלה לאוסטריה כדי לבקר מישהו... עכשיו.... אמרתי לה שבדיוטי פרי תקנה לי את המקלדת המיוחדת הזאת של מיקרוסופט... זאת האורניגמית אם ככה רושמים!... ואת העכבר החדש של LOGITECH ה MX REVOLUTION... היום היא חזרה ואמרה שהיא תביא לי את זה בערב... היא באה היום בערב ושמה לי ידיים על העניים כמעט הם יצאו לי! אני בא לסלון ומה אני רואה שם?? את הקופסא של ALTEC LANSING FX6021!! וואי איזה כיף!! חחח עכשי הם עדיין בקופסא אבל אני בקרוב יפתח ויעלה כמה (הרבה ) תמונות..... אני כבר מת לחבר אותם! :) וואי אני מת על אחותי חח

• 142 תגובות
    • 12.3k צפיות
  24. אהלן חברים, היום קיבלתי סוף סוף את הרמקולים שלי !!!! נראים פשוט מעולה יפים מאוד, אני בטוח גם שאני לא אתאכזב, יותר מידי כתבות וביקורות קראתי עליהם אני חושב שהם יספקו אותי. ככה - עוד לא הרכבתי אותם יש לי כמה שאלות בנוגע למיקום. כמו שאתם כנראה יודעים זוהי מערכת 2.1 הרמקולים לא גדולים ממש אבל הם גם לא קטנטנים, אין לי בעיה של מקום בחדר השאלה שלי - מה המיקום הכי נכון לשים את הסאב אות הרמקולים ? קחו בחשבון אני יכול לתלות אותם על הקיר, השאלה האם זה כדאי או שפשוט לשים אותם על השולחן של המחשב משני הצדדים ? ולגבי הסאב - לשים אותו על הריצפה מתחת לשולחן מחשב או לשים אותו על השולחן מחשב עצמו ?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  25. מריץ AV , מקליט Video ישירות מכל מקום מיקרופון מובנה , כונן 40 GB , חיבור דיגיטלי , USB 2 , שלט נו מה אתם אומרים ?, אחלה של דבר הא?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.