עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Zombiefied,

אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(

2. Started by perrikus,

היום עידכנתי את הדרייבר לכרטיס קול המובנה שעל ה-NF7-S שלי. זוהי פעם ראשונה שאני מעדכן ועד עכשיו עבדתי עם הדרייברים שקיבלתי עם הדיסק. הסיבה לעידכון היא בעייה בסאונד בFIFA, הסאונד מתחיל לקפוץ ואי אפשר להבין כלום. עכשיו אחרי שעדכנתי. הבסים לא נשמעים טוב. הסתכלתי בהגדרות שם וניסיתי לשנות וזה אפילו לא נתן לי... נראה לכם יש דרך לסדר את זה חוץ מלחזור לדרייברים הישנים? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה לא רק הבאסים שנשמעים לא טוב, גם הסאונד שנשמע ב-ICQ כשמקבלים הודעה נשמע מלוכלך...

3. Started by tg,

אני מחפש מקרן לשימוש למצגות ווידיאו עד 15000 , לא לבית אלא לכיתת לימוד, יש למשהו הצעות למכשרים טובים.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. טוב, לאחר השדרוגים בנגני ה MP3 הגדולים (20GB+) הגיע הזמן לתחרות בנגני ה MP3 הקטנים (מבוססי הארדיסק כמובן): לפני כחודש RIO הוציאו את ה RIO CARMA שנפחו 5GB, יש תרד בנושא למי שמעוניין: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=83560.0 עכשיו, התחרות מגיעה מכיוונים נוספים: CREATIVE הולכת להוציא נגן ZEN MICRO בנפח 5GB גם כן, אלו הפרטים: - 5GB הארד דיסק של SEAGATE (כמו ב RIO ) - בטריה נטענת שליפה (כן, שמעתם טוב) - זמן פעולה 12 שעות - רדיו FM פנימי !! - ניווט בעזרת VERTICAL TOUCH PAD (ממש כמו ב CREATIVE ZEN TOUCH) !! - גודל : 3.3" על 2" על 0.7" (אורך, רוחב, עומק) - 98DNB איכות קול (אמור להיות הכי טוב שיש כיום) - עיצוב מותאם ליד ? - המכשיר יגיע ב 10 צבעים שוני…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pMor,

צריך המלצה לנגן דיסקים שתומך בדיסקי MP3 עד 200 שקל (אם אפשר)

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  6. Started by glassmoon,

שלום יש לי שאלה בנוגע להשמעת קבצי קול. מתי שאני משמיע קובץ mp3 או wav בתוכנות שונות האיכות שונה בתוכנות שונות בWindows Meida Player היא סבירה אבל בWinamp ובVLC media player היא משום מה די גרועה ועם הרבה רעשים... הבעייה העיקרית היא בצפייה בסרטים, איכות הסאונד בBSPlayer ובVLC media player היא נמוכה ועם הרבה רעש ובWindows Media Player אין אפשרות לכתוביות... משהו יודע איך לפתור את זה אולי?.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  7. השאלה בנושא אני מקווה שאני לא יצטרך להקפיץ תת'רד חס וחלילה

8. אני מעוניין ברמקולים עוצמתיים בעיקר למוזיקה וגם למשחקים הרבה מוזיקה וגם כרטיס קול כדי להשקיע ב 7.1 או 5.1 מספיק?!?! איזה רמקולים ואיזה כרטיס קול כדי לקנות?? תודה או שיש עוד אפשרות..... יש לי רסיבר חדש בבית של JVC שחכתי תדגם אבל משהו טוב וחשבתי אולי לקנות רמקולים ולחבר אותם אליו?!?! ואז ישירות למחשב!?!?! ועם כן אז איך עושים את זה ?!?!? הצעות יתקבלו בברכה תודה... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=5450 מה אתם אומרים על הרמקולים האלה רק מאיך שהם נראים אני רוצה אותם ;D

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by Dano,

שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…

10. Started by ZenMaster,

בתגובה לכל האנשים שמתכננים או שאלו לגבי, מה אם אני אקנה את ה ZEN TOUCH בחו"ל (ארה"ב או הונקונג וכו...), האם היבואן ייתן לי אחריות על המכשיר, או יטפל בו בתשלום אם משהו יקרה. ? אז ככה , תגובת היבואן (אסטרוניקס) הייתה : "לא, בשום פנים לא יטופל מכשיר שלא נקנה דרכי, גם לא בתשלום". להלן תגובת CREATIVE (שאם יורשה לי לציין היו אדיבים מעל ומעבר למצופה) הדגשתי את הדברים החשובים: Thank you for reaching us at Creative Technical Support; we appreciate the opportunity to assist you. As regards to your enquiry, I am sorry to inform you that the limited warranty is ONLY applicable in the country or territory where the product was purchased from an authorized Creative retailer a…

11. Started by phil,

http://www.theapplecollection.com/design/macdesign/iPodmusic.html כנסו ותראו על מה אני מדבר...

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  12. אולימפוס הכריזה על סדרת הM:ROBE החדשה שלה. האחד, הM:ROBE 100, יכלול 5GB וינגן מוזיקה. יעלה 250$ יותר מקום מהמיני אייפוד, אבל מכוער בטרוף! השני, הM:ROBE 500, יכלול 20 GB ינגן מוזיקה, יצלם תמונות עד 1.22 מגה פיקסל, יציג את התמונות וישמור אותם בזכרון והכל ישלט דרך מסך נגיעה של 3.7 אינץ'! יעלה 500$. לדעתי דיל זווה, אבל יש נגנים שיודעים להציג וידאו באותו מחיר. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_digital_musicplayer.asp

13. Started by ZenMaster,

הרבה שאלו אותי בכמה גדול הZEN מה-I POD ? לכן עם קצת נסיון בתוכנת עיצוב מוצר הבאתי לכם קצת תמונות של שני הנגנים אחד ליד השני על פי המידות המדוייקות שלהם בכדי שתראו את ההבדל. (לא כזה גדול כמו שעשו אותו). התמונות לא באיכות הכי טובה כדי לא להעמיס על הפורום. מידות: I POD - 10.5ס"מ, 6.1ס"מ, 1.75ס"מ. (175ג"ר) ZEN TOUCH - 10.5ס"מ, 7ס"מ, 2.2ס"מ. (200ג"ר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  14. Started by Me n MySelf,

שימו לב אני יודע שהיה פה איזה שרשור על זה אבל משהו לא ברור לי הנגן הזה פשוט לוקח את כל הנגנים האחרים בהכל איך זה שהוא לא מצליח יותר? קצת פרטים: 35 שעות בטריה!!! (מול 24 בטאצ' המוביל) 4.08x2.39x0.72 מידותיו (קטן מהאייפוד המוביל) 168 גרם גוף עשוי אלומיניום (מול פלסטיק בשאר) בעל שלט עם מסך אל סי די ושליטה מלאה בנגן (זהו אביזר שצריך לשלם עליו אקטרא בנגנים אחרים) בא עם ערסל(דוקינג ארייה) (שוב זה אביזר שעולה עוד כסף) קצב העברה מדהים של 8 מגה לשניה ביואסבי 2 (מול 2 וחצי בערך באייפוד אייריבר וקריאטיב) 20 ג'יגה (זהה לשאר) בא עם קייס להגנה (גם השאר) יחס אות לרעש 95 דציבל (שני בקטגוריה אחרי הקריאטיב המוביל) רדיו מובנה ואפשרות להקליט מהרדיו (יש רק באייריבר) אפשרות להקליט ממקור חיצוני…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dando,

טוב ירדתי מהמכירה של נטאקשין ביטלתי אותה. עכשיו תגידו לי משהו. ראיתי בזאפ את הנגן הזה: http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=1 הוא מתאים לבן אדם כמוני שלוקח את זה לריצות?[את הנגן] ובמה הוא יותר\פחות טוב מהנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 הא? אם אפשר כמה שיותר פרטים. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by dani,

בסביבות ה 300 שקל ככה?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  17. יש לי רמקולים ישנים, Dual CL7 כתוב עליהם 15W מישהו אולי יודע עד כמה הם טובים?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  18. atp3 או vs4121? מבחינת איכות ווליום, המחיר לא משנה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by icebreak,

האתר THINK SECRET הכריז באופן בלעדי על הפרטים של דגם ה IPOD החדש, הדגם יהיה חלק מהדור הרביעי ויכלול מעבר לדגמים הנוכחים: הארד דיסק 60GB של TOSHIBA מסך 2 אינץ צבעוני סינכרון תמונות עם המחשב יציאת וידאו להצגת תמונות בכל טלוויזיה (לא סרטים) כמו כן הנגן יהיה עבה ב 2 מ"מ בלבד מהדגמים החדשים ומחירו יהיה 499$ בארה"ב. לא כדי לזלזל בפרטים אלו מכיוון שלאתר זה יש הסטוריה טובה של "ניבוי" יכולות המכשירים של APPLE חודשים לפני שהם יוצאים! הכתבה נמצאת בכתובת: http://www.thinksecret.com/news/0410photoipod.html בנוסף לכך הם טוענים ש APPLE כבר החלו בייצור המוני של הדגמים החדשים. אין פרטים בינתיים אודות שאר ה SPECS שלו , אך מכשיר זה יעמוד בתחרות ישירה עם ה IAUDIO M5 ו IRIVER H340, למרות שעדי…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by B.D.B,

[ltr]first off all I got an MZ-N505. I know of the sony's crap known as SonicStage and Open MG joke box, both leaves the converted files and have limited checkout. both can be bypassed by burning the music as an Image (using Nero) and then mounting it on a virtual device (using daemon tools) and burning using the Simple Burner, but this is very annoying, time consuming and if it isn't found in CDDB you lose the titles. you can use a plug in for RealOne player, but that requires using... well... RealOne player. we seriously need a better NetMD burner program, cause this shit won't do. anybody knows one? don't even bother offering analog recording. General Stuff: is there…

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  21. Started by eli20,

אני מעוניין לקנות מכשיר mp3 חדש, מבוסס פלאש בזיכרון עד 512 mb האם creative mx 100 שווה את המחיר או שיש משהו טוב יותר במחיר סביר (עד 900 שקל)? איך הנגנים של rio? בתודה מראש, אלי

22. Started by love-its-my-name,

תפתח דיון בזון שאומר "מה אתם אומרים על זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274&nav=technicalSpecifications לעומת האייריבר 120 ? הוא זול ביותר מ50 דולר ... האם המכשירים פחות או יותר זהים ? מהם החסרונות והיתרונות" בפורום אודיו [על פי בקשתו ^^ ]

23. מצאתי אצלי בבית אזניות גדולות כאלה של HOSIDEN DH-10-S לי זה לא אומר כלום אבל שחיברתי אותם לרסיבר של אח שלי הם נשמעו סבבה אבל הייתי חייב להגביר בטירוף....-ממש טירוף! איתן

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  24. צריך לראות בשביל להאמין! http://www.royaldevice.com/custom4.htm החלום הרטוב שלי!! (מה אתם אומרים, אפשר לעשות עם זה 5 בסולם ריכטר?)

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  25. מה שבכותרת ועוד שאלה- האם יש כבל מאריך לבננה ? תודה רבה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים