עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ORrrr,

שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by e-d-a,

הכותרת אומרת הכל...

3. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  4. אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  6. שלום , נא לבחור לי מהאתר www.pandas.co.il כי אני קונה ממנו..... ואם אפשר חוות דעת מנסיון יהיה נחמד תודה

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  7. לאחרונה הDVD המקליט שלי מת וחשבתי שבמקום להחליף אותו בדיוידי מקליט אחר שהעין שלו תיהרס גם כן אז אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אותו למחשב הנייח שלי. כמו כן אני מחובר להוט אז צריך כרטיס שיכול להקליט שידורים דיגיטלים. יש לי מספר שאלות מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום זה: 1. האם ההקלטות יתפסו הרבה מקום בזיכרון? 2. האם קיימת תוכנה עם כל התכונות שצריך -טיימר , קלות שימוש וכו 3. האם פעולת ההקלטה היא כבדה מבחינת משאבי מחשב- כלומר האם אני יכול להקליט ברקע ולא צריך לא לגעת במחשב בזמן ההקלטה? 4. האם אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה כלומר האם מדובר ביציאות in ו- out 5. איזה סוג קובץ ישמר לי במחשב ? 6. איזה סוג כניסות צריך בכרטיס - אני מתאר לי כניסת RF ועוד כניסה…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. Started by shaolin,

אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by GAL_FX,

למי שמחפש אוזניות טובות ובשול מאוד אני ממליץ על פנסוניק rp-ht21אוזיות זולות וטובות קניתי אותם לנגן שלי לצורך טיול והם יצאו מאולות גם אם לא מצאתם אותם תחפשו אוזניות אם תחום תטרים דומה התחחום שלהם הוא 16HZ -22Khz ממליץ בחום שומעים את הבאס כמו צריך ואת הצלילם הגבוהים ביקצור אוזיות זולות ואכייותיות

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  10. סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. השימוש הוא דיי מינימלי כי אני לרוב לא רואה טלוויזיה רק מידי פעם בתכנים ספציפים כמו סרט ממש טוב או סדרה כרגע מה שאני עושה זה מעתיק לDOK ומחבר לטלוויזיה אבל תהליך דיי מסורבל וגם אני מעדיף לשמור את השליטה במחשב במידה שיש בעיות בתרגום וכו' מה הפתרון הכי זול לפתוח את הקבצים במחשב עצמו ולראות בטלוויזיה. אין אפשרות להעביר כבל HDMI האם יש אפשרות להזרים ברשת WIFI? מודע לזה שזה כנראה שאלה דיי בסיסית פשוט עד היום הכל היה במקום אחד אז לא היה צורך. גם קישור לאיזה מדריך יעזור

12. Started by איב,

שלום, יש לי בעיה מוזרה, לפני קצת זמן המחשב שלי קבל עדכונים של ויסטה, וריסטרט כשלא הייתי באיזור.. כשאני חוזרת למחשב, אני שמה לב שאני לא יכולה לשמוע שום דבר באמצעות אף תוכנה ואף מקבלת את ההודעה המוזרה הבאה בוינאמפ: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration Error code: 88780078 למישהי יש מושג/רעיון? אשמח לכל דבר! אם זה משנה - יש לי מחשב נייד של לנובו בן שנה,N100 3000.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by arkady,

שלום. אני מעוניין לזרוק את הדיסקמן Mp3 שלי לכרישים ולקנות לעצמי נגן Mp3 חדש ונחמד. אבל יש לי כמה מגבלות, דבר ראשון. אין לי כל כך הרבה מוזיקה אז 5 גיגה זה המקסימום בשבילי (אלא אם כן יש 20 גיגה שעולים פחות מ5 אז מה טוב). עוד דבר זה המגבלת כסף שעומדת על כ1000-1300 שקל. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שאני מוכן להוציא. דבר שלישי זה שכל הפיצרים המיותרים לא עושים לי את זה, אני לא צריך רדיו וכאלה. רק נגן Mp3 שבא אם איכות קול מעולה, עדיפות לאוזניות טובות שיבואו יחד עם המכשיר. זה הכל עקרונית (: תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Dj Tal Doek,

שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף !

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by ng1200,

שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by xeconz,

שלום, רציתי עזרה בבחירת אוזניות לשימוש של מוסיקה למחשב, יש לי תקציב של 300שקל+- ואני רוצה להוציא תאוזניות הטובות ביותר שאפשר למחיר הזה, מעדיף תחברות: AKG,KOSS,Sennheiser ראיתי את האוזניות האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21784 מה אתם אומרים עליהם? אפשר עוד המלצות של דגמים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  18. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. Started by dan9,

יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  20. היי אני צריך אוניות שיתחברו למגבר שלי שמחובר למחשב בעיקר בישביל משחקים מוזיקה וסרטים עכשיו יש לי גם נגן mp3 אז חשבתי אולי להשקיע על אוזניות קטנות ואז אני ישתמש בהם גם לנגן אבל הנגן לא עולה 200 ש"ח אז נראה לי דבילי להשקיע עליו כזה סכום ככה שאני צריך קודם לכסות ת'מטרה הראשונה והיא אוזניות למגבר נ.ב אני דיי מוגבל תקציבית אבל אני רוצה להוציא ת'מירב מהסכום עדיף להתקרב לכיוון המאתיים ש"ח תודה ,וכל עזרה היא מבורכת מבחינתי

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  21. היי, אני צריך טייפ מנהלים וחייב שהוא יהיה איכותי + זמן הקלטה לא יהיה פחות מ6 שעות הטיים הוא המטרה העיקרית כאן, אם זה מגיע עם רדיו וMP3 ו תצוגה של סרטים מה טוב על מה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. האם ישנו חיווי על מצב הסוללה ? הכוונה לחיווי קצת יותר מפורט מהחיווי הסטנדרטי בנגני הפלאש שמראים מלא/שני שליש/שליש וריק ... אני מתכוון האם יש חיווי בפורמט אחוזים או משהו דומה ... תודה

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by ea666,

שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.