עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by x-boy_24,

הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by yuraxp,

אהלן,היום אני מזמין את הנגן וקראתי בביקורות שאיכות הנגן מאוד טובה,אבל האוזניות בינוניות,לכן חשבתי אולי כבר להזמין על הדרך את ה AKG 24P ,האם מישהו שמע את 2 האוזניות או יודע האם כדי לקנות גם את ה 24P או שאין הרבה הבדל?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  4. האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by shaolin,

אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by K0sTa,

היי.. אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצות..כאלו שאני יוכל לרוץ איתם בלי שיפלו לי מהאוזן כל שנייה..שיחזיק חזק חזק גם בספרינטים. תקציב עד 100 ש"ח אבל עדיף מאוד בפחות.. בבקשה אם אתם ממליצים תצרפו לינק לקנייה כי אני לא מבין באוזניות כלום תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by ng1200,

שלום, אני מתכנן לקנות היום מ KSP חיפה (או מנעה) כרטיס קול 5.1 ורמקולים 5.1 בתקציב של עד 700 ש"ח. חשוב שיהיו במלאי (כבר אמרתי, KSP חיפה או נעה) תודה. אה כן, ורציתי את ה X-530 ולצערי אין אותם במלאי. אז בבקשה לא להמליץ לי לקנותם.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by xeconz,

שלום, רציתי עזרה בבחירת אוזניות לשימוש של מוסיקה למחשב, יש לי תקציב של 300שקל+- ואני רוצה להוציא תאוזניות הטובות ביותר שאפשר למחיר הזה, מעדיף תחברות: AKG,KOSS,Sennheiser ראיתי את האוזניות האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21784 מה אתם אומרים עליהם? אפשר עוד המלצות של דגמים? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. שלום קניתי מסך LCD חדש וברצוני להציג בו תכני HD איכותיים לצורך בדיקה. מישהו יכול להביא לי תוכן HD, כלומר כל קליפ או סרט עם נופים, אך חשוב לציין שאני רוצה את תכני ה HD האיכותיים ביותר, וזאת לצורך בדיקה. אני רוצה תכני HD כמו שאפשר לראות בכל חנות טלוויזיות, ששם הם מציגים HD איכותי מאוד, מאיפה ניתן להשיג את זה? לא משמה לי 720 p או 1080. אשמח לעזרה. תודה רבה וערב טוב.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. שלום! אני רוצה להקליט קטע מקלטת לMP3 איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך לחבר ווקמן\רדיו לכניסהה האחרית השאלה איך אני מקליט את זה? והאם אפשר לעשות את זה עם נרו ווב אדיטור?? תודה ושבוע טוב!!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. הביאו לי די וי די חדש..(לא משהו בכלל.. של PILOT שעולה 170..) יש לי רמקולם 2.1 פשוטים עם יציאה ירוקה כזאת למחשב אז איך אני יכול לחבר את זה לדי וי די כי התקע של זה לא נכנס לשקע של הדי וי די... תודה רבה.!

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by oded6188,

יש לך Motu Ultralite, זה כרטיס קול שמתחבר למחשב ב FireWire... כשאני מחבר אותו למחשב הרגיל אז הכל עובד טוב... עכשיו יש לי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הכרטיס אליו.... אבל בגלל שיציאת הFIREWIRE בנייד היא 4 פינים, אז קניתי כבל מתאם (מ 6 פינים ל 4 פינים) אבל כשאני מחבר אותו לנייד (עם הכבל 6-4), הנייד אפילו לא מזהה שחיברתי חומרה חדשה....... אמרו לי שאולי זה בגלל שבנייד יש לי מעבד Core2Duo, ושאני צריך להתקין איזה דרייבר לפני שאני מחבר את הכרטיס... אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה באתר היצרן.... יש לכם רעיונות?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by DarkTesticle,

היי. אני רוצה לקנות רמקולים, ויש לי כמה בחירות שעד כה נראות לי הטובות ביותר בתחום ה2.1 וה5.1 ביחס לתקציב שלי. רציתי המלצות בקשר אליהן, מי עדיפה ולמה או אפילו הצעות חדשות. אני מתלבט בין: Creative SBS370 2.1 (האמינים והטובים לפי הרוב) - 160 ש"ח Creative SBS390 2.1 (שמועות על איכות ביחס לגרסא הקודמת) - 190 ש"ח Altec Lansing ATP3 2.1 (לפי השמועות הכי איכותיים בתחום ה2.1) - 380 ש"ח Logitech X530 5.1 (לא יודע הרבה בקשר ל5.1) - 500 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Samsung YP-Z5 איכותי ביותר, כולל משטח מגע מי שמעוניין סרטון שמדגים את המכשיר: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/yp-z5.avi

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  16. שלום לכולם חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי יש לי לוח Epox 8KDA3J - לא פרו - כלומר לא + אני צריך את עזרתכם לחבר את הלוח לרסיבר שלי בדרך הטובה ביותר . יש על הלוח - או כך נדמה לי חיבור spdif. איך משתמשים בו והאם זו הדרך הטובה ביותר לקבל סאונד ברסיבר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by orengore,

שלום, יש לי התלבטות בין שתי מכשירי רדיו דיסק לרכב SONY CXS-GT4216F או Pioneer DEHP5050UB 1. לגבי הסוני, לא ראיתי שום הערכה עליו לעומת הפיוניר שההערכות מצויינות 2. חשבו לי לדעת במיוחד לגבי הסוני כי הוא בא בערכה עם רמקולים 3. אם מכירים מכשיר אחר טוב לאוטו במחיר דומה או פחות אשמח, חשוב שהיה יציאת USB וחשוב לזכור כי אין מגבר לצערי

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by mrish,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ועשיתי את זה בעבר...אולי יש לכם עצות איך לקבל ביצועים טובים יותר יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור Scart ושתי כניסות בננה Audio In , Video In עד עכשיו השתמשתי בכבל Svideo to scart ומתאם שחיבר גם את אודיו דרכו. אני צריך לקנות כבלים חדשים ורציתי לדעת מנסיונכם: האם יש דרך לאיכות יותר טובה? האם המחיר של הכבלים באמת משפיע ? כי ההבדלים עצומים! האם גם שינוי שיטת השידור בהגדרות המחשב השפיע אצלכם ...(אצלי לא היה שינוי משמעותי בין כל ה PAL A,B,C...)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. אני לא מאמין!!#%%^ בחיים לא חשבתי שכזה דבר יקרה הנגנים הכי אהובים עליי,שלטעמי הם הכי איכותיים,הכי נוחים,והכי מקוריים הלכו לעולמם אין יותר RIO http://computers.walla.co.il/?w=/4/770835 אני מבקש-דקה דומיה לזכר הRIO.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  20. Started by FRI,

קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Greev,

שלום לכולם, למרות שלא מדובר בטווח מחירים מרשים אני מחפש רמקולים למחשב, בעיקר להאזנה למוזיקה בווליומים גבוהים למדי. הכרחי שתהיה יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. עדיף (מאוד) ללא סאב, וכמובן שיהיו באיכות טובה בהתאם למחיר. תודה, ג.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אני צריך עזרה ממכם שתעזרו לי לבחור בין שתי סוגי רמקולים : הראשון רמקולים Creative SBS 390 2.1 לבין השני רמקול למחשב SBS370 Creative בבקשה תגידו לי מי מהם הכי טוב בכלליות וגם בפירוט ואם לאחד מהם יש חיסרון כלשהו זה דחוף אז בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר !

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by benhouli,

שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים

24. Started by dank,

אני מחפש סכמה חשמלית של האלקטרוניקה המובנית ברמקולים ADA880 מתוצרת ALTEC LANSING. תודה מראש לכל מי שיכול לתת.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.