אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מה מגיע איתו? מטען סוללה אוזניות מה עוד?
-
מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום את הDAZZLE VIDEO CREATOR מאופיס דיפו, עכשיו היגרסא של התוכנה היא 10.8 הבעיה שלי: אני רוצה להקליט מהPS3 למחשב בעזרתו, המחשב עצמו מזהה אותו אבל אני צריך לשנות את את זה שזה יקלוט מs-video לבננות (צהוב, אדום, לבן) תודה רבה לעוזרים! נ.ב אין לי את הPLATINUM יש לי את הרגיל (כחול)
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת נקנה המכשיר הנ"ל השבוע בארץ, בבאג מחשבים(לצערי החנות היחידה שמוכרת את זה כרגע). לאחר ההתלהבות הראשונית והצינון אנסה להביא לכם כאן תמצית סיקור של המכשיר הנהדר הזה. יתרונות: 1) תמיכה בקודקים- הדבר הזה תומך בכמעט כל דבר אפשרי,divx xvid mpeg1 וכו'...וגם asf ו wmv ניתנים לניגון דרך המרה במחשב. כל מה שזרקתי לתוכו שהיה לי במחשב, החל מסדרות ותכניות מוקלטות ועד לסרטי divx ישנים וחדשים כאחד, קליפים- הכל נוגן בצורה חלקה וללא בעיות. 2) איכות הוידאו והמסך- מהטובים שראיתי, מסך בהיר, חד ונהדר. הוידאו עצמו מתנגן ללא שום בעיות, בלי קפיצות ולאגים למיניהם. אומנם הרזולוציה די נמוכה, אך זה סטנדרטי לתעשייה ולמסך 3.5 אינץ'. 3) מסך מגע- גולת הכותרת של המכשיר, מתגלה כפטנט נהדר. …
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב לטלויזיה יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלויזיה שרק הממיר מחובר אין רעש שרק המחשב מחובר אין רעש יש דרך ששניהם יהיו מחוברים ולא יהיה רעש...?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני שומע הרבה מוזיקה במחשב וכרגע יש לי רמקולים של לוג'יטק בעוצמה כוללת של 4 וואט (עלובים למדי) אז הגיע הזמן להתקדם קצת. אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 300 שקלים בערך וחיפשתי בזאפ וראיתי שיש לא מעט רמקולים טובים גם במחיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט. אני מעוניין ברמקולים בהרכב של 2.1 שיהיו איכותיים יחסית למחיר, בעלי עוצמה גבוהה, לא גדולים מדי,אמידים ולא רועשים! (אני לא כל כך מבין מה אומר היחס אות רעש) כרגע הרמקולים שנראים לי כאופציה טובה הם: altec lansing BXR1121, logitech X240/210,creative a300/m2600 אם אפשר אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים או מידע נוסף על הרמקולים שציינתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שיראו מהצדדים טוב זה בLCD לא? ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שמעו אני מתכנן לקנות רמקולים לחדר משהו ברמה ואני מתכנן גם לקנות כרטיס קול ברמה ואני מתכנן גם לקנות טלוויזיה LCD .... עכשיו אני רוצה מדיי פעם עם אני היראה כדורגל או סרט בטלוויזיה אז אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב (כי בטח הוא יותר איכותי בהרבה מי הטלוויזיה ) אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים שאני קונה ........ יש אפשרות ? והטלווזיה שאני קונה זה R81 SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים שכוללים בתוכם מגבר כדי לחבר אותם ל DVD שלי, התקציב הוא עד 1000 ש"ח, תודה....
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש למשפחה שלי מזדה 5 ויש לנו מערכת מובנת ברכב...איש המכירות בסוכנות אמר שאי אפשרק לשנמות כלום ולחבר שום דבר..ונמאס לי לצרוב כל פעם דיסקים רגילים..ורציתי לנצל את העובדה שיש לי איפוד ולחבר אותו לרכב אבל מיכוון שאי אפשר בשום דרך עם כבלים האופציה היחידה היא משדר FM.. אז השאלה איך זה..איכותי? יש בסים וצלילים טובים?..וכמה להשקיע בזה אם זה שווה בכלל... תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אוזניות מבין ה3 הבאות: sennheiser mx500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 koss spark plug http://www.amazon.com/gp/product/B00081A2DQ/103-9609472-6600604?v=glance&n=172282 sony fontopia ed21lp http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud&ProductSKU=MDRED21LP&TabName=specs&var2= מה אתם ממליצים מבין ה3 הבאות.. אין אפשרות לקחת דגמים אחרים, אלא אם כן יש משהו שבאמת כדאי להוסיף.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כן כן התקציב מאוד קטן אבל זה מה שיש לי תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-