אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (5.1). המטרה היא סרטים סדרות ומשחקים... אין צורך ב2.1 כיוון שיש לי 2.1 מעולים ועכשיו אני מעוניין להנות מ5.1 בסרטים... התקציב הוא 1000 שקל+-. מידות החדר: רוחב:2.75 אורך:3.2 זה לא חדר קטן, פשוט יש שם עוד ארון ענק שלא החשבתי ועוד איזור כניסה. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרטי 720p עם אודיו 6 ערוצים. יש לי כרטיס קול של CREATIVE אז דרכו אני מעביר את כל הערוצים.. רציתי לדעת אם יש תוכנות יותר טובות מהתוכנות שאני עובד איתם, אני עובד עם ffdshow audio decoder, ו-ffdshow video decoder. או באופן כללי איך אני יקבל סאונד מיטבי למערכת? אשמח גם לקבל מידע על התוכנה הטובה ביותר מבחינה גרפית להצגת סרטים אלה.. תודה נועם.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, רציתי עזרה בבחירת אוזניות לשימוש של מוסיקה למחשב, יש לי תקציב של 300שקל+- ואני רוצה להוציא תאוזניות הטובות ביותר שאפשר למחיר הזה, מעדיף תחברות: AKG,KOSS,Sennheiser ראיתי את האוזניות האלה בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21784 מה אתם אומרים עליהם? אפשר עוד המלצות של דגמים? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי ולהשתמש בתכנת מדיה סנטר לשימושי סרטים ושמיעת מוזיקה. שאלתי אם אפשר להשתמש / לשלוט במחשב (לשם שמיעת מוזיקה ) ללא צורך בהדלקת הטלוויזיה. האם מארזים כמו ANTEC FUSION עם תצוגה נותנים אינפורמציה על ה FOLDER או סוג המוזיקה הנבחר האם ניתן לשלוט בעזרת השלט של המדיה סנטר עם מארז ללא תצוגה (למשל מעבר לשמיעת מוזיקה וביצוע PLAY לרשימת האזנה ) צרפתי שני קישורים אחד ל FUSION (מגיע עם ספק וללא שלט) ואחד ל FUSION REMOTE (מגיע עם שלט רחוק ועינית וללא ספק כח) השאלה נוספת - אם למשל קונים את המארז FUSION (ללא השלט ), האם מקבלים את התכנה להצגת השליטה ב LCD? (לא ברור מתוך המפרט שבאתר היצרן) http://www.antec.com/Detail.bok?no=475 http://www.antec.com/D…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להקליט קטע מקלטת לMP3 איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך לחבר ווקמן\רדיו לכניסהה האחרית השאלה איך אני מקליט את זה? והאם אפשר לעשות את זה עם נרו ווב אדיטור?? תודה ושבוע טוב!!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל שז…
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לא מאמין!!#%%^ בחיים לא חשבתי שכזה דבר יקרה הנגנים הכי אהובים עליי,שלטעמי הם הכי איכותיים,הכי נוחים,והכי מקוריים הלכו לעולמם אין יותר RIO http://computers.walla.co.il/?w=/4/770835 אני מבקש-דקה דומיה לזכר הRIO.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רוצה לקנות אוזניות פתוחות לנגן, כאלה שאפשר ללכת איתן ברחוב בלי להראות מוזר מאיכות הכי טובה שיש (בהתחשב שהן פתוחות) המליצו לי על KOSS ועל Sennheiser(לא מצאתי פתוחות בארץ) יש עוד המלצות ? ומי שממליץ שיגיד גם איפה אפשר לקנות (אם הוא יודע)
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב30 דולר מקסימום ( דודים שלי מביאים לי מחו"ל כך שמי שיואיל לעזור לי יוכל לשלוח קישור לאתר בחו"ל ) על מה אתם ממליצים?? ובבקשה אל תגידו אני הייתי כבר מוסיף ככה וככה וקונה ככה וככה כי אני קונה את הmuvu2 של קרייטיב באיזה 700 שקל וזה נהיה כבר הוצאה גדולה... מה אתם אומרים על אלה?? http://www.buy.com/retail/clearance/product.asp?sku=70008720&loc=114&sp=1 זה ב-clearnace ב17 דולר
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי האם מישהו קנה את ה- ihp-120 שלו בארה"ב ויודע אם המטען שמגיע איתו מתאים לישראל (universal ac adaptor)?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
עד עכשיו הסאב 8' שלי מחובר מהיציאות ימין ומשאל של המגבר סטריו לתוך הכניסות שלו (חוטים כמו של רמקולים) ויש שם אופציה לRCA אבל במגבר סטריו יש לי כניסה מAUX אחת וכל מיני דברים אחרים ואני לא מבין מה אני צריך לחבר בצד של המגבר בRCA בשביל שהסאב (אקטיבי) יקבל רק אות' אבל יבצע את הוואליום בעצמו בלי פקודות מהמגבר אני לא חושב שיש לי יציאות לזה תעזרו לי מה לעשות בשביל להפעיל AUX שמקבל אות מהכרטיס קול ביחד עם יציאה RCA לסאב אני באמת לא מבין איך להפעיל את 2 הדברים ביחד ואיפה לחבר את היציאה של הסאב בכלל בRCA.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ז"א אם אני לוקח כמה סרטים בפורמט S/VCD עם סיומת MPG וצורב אותם על דיסק של DVD 4.7G האם הנגן הביתי ינגן אותם בלי בעייה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שמחבכר בין המחשב לטלויזיה... שווה? איך האיכות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. בקרוב אני רוצה לקנות רמקולים את כל הסט לקולנוע ביתי... קיצר הלכתי למחסני חשמל והוא המליץ לי על WHALFEDALE 400 אמר לי רמקולים איכותיים .. 2300 שקל לקחו על זה שאלתי את החנות של דוד שלי כמה הוא לוקח הוא אמר לי 1300 על זה רציתי לדעת מה אתם חושבים על הרמקולים ההם? האם הם שווים 1300 ש"ח? האם אפשר להשיג יותר טוב מהם? האם למישהו יש אותם?! ואם לא.. אפשר לקבל המלצה לסט רמקולים לקולנוע ביתי עד 1700 ש"ח.. תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-