עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 1900GT,

שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה רגילה 29 אינצ' במחיר זול 1000-1500 שקל.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by Dmoney,

לכרטיס קול ממוצע יש 3 יציאות - אחת ירוקה, אחת אדומה ואחת כחולה. עכשיו, הירוקה לפלט, האדומה לקלט..ולמה משמשת הכחולה?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. Started by TopSound,

שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  5. שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Satlan,

חברים יש לי רמקולים של מערכת.. ויש לרמקולים שתי יציאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/07/03/196118.jpg כמו אלה שפה.. ועוד כאלה יציאות של חוטים. יש מצב שאני מחבר את זה ללפטופ באיזה שהיא דרך? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  7. לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by Brazg,

חברה.. אני צריך המלצה למיני דיסק? משהו שיהיה טוב ושעם אני מסתכל על עוד חצי שנה אז שהוא לא יהיה מיושן ביחס לאחרים.. ובמחיר לא גבוהה יותר מדי.. תודה.. בינתיים ראיתי את שני הדגמים האלה: NZ-MF610 MZ-N510CK

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by argov,

אין לי קול במחשב ואני צריך דרייבר realtekAC 97 audio למישהו יש איזה עיצה מאיפה אני משיג ואיך אני מתקין???

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. Started by FRI,

קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by GhostCow,

הטופיק מדבר בעד עצמו... אני שואל כי אני רוצה לקנות קייס לנגן שלי אבל כתוב שם שאפשר רק בהזמנת נגן... אולי מי שקנה שם יכול לעזור לי.... אם לא יש איזה חנות בארץ (לא מצאתי בזאפ) שמוכרת את הקייס הזה בנפרד? נ.ב: מישהו מכיר אתרי השוואת מחירים יותר טובים או עם חנויות שונות מזאפ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by YAc,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# =] קניתי אותה ב4600 ש"ח מה דעתכם על הטלוויזיה? חשוב להזכיר שהיא מאתימה בדיוק לתקציב

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה מגיע איתו? מטען סוללה אוזניות מה עוד?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by Electric Boom,

מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......

15. חברה אני צריך לינקים לחנויות אודיו בהונג קונג (שיהיו באנגלית)

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by m4a1,

שלום, רכשתי היום את הDAZZLE VIDEO CREATOR מאופיס דיפו, עכשיו היגרסא של התוכנה היא 10.8 הבעיה שלי: אני רוצה להקליט מהPS3 למחשב בעזרתו, המחשב עצמו מזהה אותו אבל אני צריך לשנות את את זה שזה יקלוט מs-video לבננות (צהוב, אדום, לבן) תודה רבה לעוזרים! נ.ב אין לי את הPLATINUM יש לי את הרגיל (כחול)

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by Culandur,

תקציב עד ה 150... יחוברו ב 99 אחוז מהזמן ל GMINI120 אם אפשר שיהיה להם כבל כמה שיותר קצר

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by dddd01,

ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by J0n1,

אני מחפש כבל כזה לפטיפון שלי (זכר-זכר) ואני לא מוצא בשום מקום בארץ, ובאיביי זה עולה די יקר (30 שקל) אתם מכירים מקום שמוכר כאלו כבלים? זה לא אמור לעלות הרבה... תודה

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by shaharo,

שלום לכולם עוד כשלושה חודשים אני צריך לקבל את ה Z-5500 של Logitech בנוסף לכך אני רוצה לקנות כרטיס קול כדי לשפר את איכות הסאונד ללוגיטק יש יציאה אופטית ,קוקסיאלית, וסראונד אנלוגי איך לחבר? לאיזה כרטיס קול? ראיתי בKSP את Audigy 2 NX חיצוני שיש לו את כל היציאות ב590 '> http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103&nav=0

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by parker8,

משתלמים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  24. כרטיס קול: Realtek ALC885/889A @ ATI SB600 ולוח האם: GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 אני ישמע טוב? יהיה לי סאונד טוב? ואם לא אפשר להמליץ לי על כרטיס קול טוב ולא יקר מידי? :'( :'( :'( :'( :'( :'( אגב .. אם אני יקנה את גרסאת ה USB היא באה עם כרטיס קול בטוח האוזניות לא? משהוא כזה....

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. יש לי לוח אם מסוג ABIT IP 35-E ורמקולים של לוגיטק X240 באקס פי אני מחבר את הרמקולים מאחורי המחשב בכרטיס קול לחיבור השחור כי בירוק לא שומעים טוב.. התקנתי ווינדוס 7 וויסטה גם ובשתיהם אין שמע רק דרך החור הירוק אני יודע שאפשר להגדיר שישמעו דרך השחור בווינדוס 7 שאני כרגע משתמש בו אבל אין לי מושג איך אני שחקתי בהגדרות נתקתי חברתי אין שום דבר לא הולך אני חייב שמישו פה יגיד לי מה לעשות

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים