אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי כולם קניתי לא מזמן את המערכת של לוגיטק z5500 היא ממש אחלה וחיברתי אותה לכרטיס קול של קריאייטיב עכשיו אני עם וויסטה 64 ביט שומע בכל הערוצים חוץ משני הערוצים האחוריים כשאני עושה את הבדיקה דרך ההגדרות של הכרטיס קול אני שומע שהם חיים ושהם מחוברים נכון אבל כשאני משמיע מוזיקה או משחק במשחקים הם לא פועלים יש למישהו מושג מה הבעיה שלהם? אם לא נתתי מספיק פרטים על המערכת תגידו ואוסיף
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת מקצועית על מסך 32 של חברת VIEWSONIC הדגם VIEWSONIC N3240W בבקשה תתיחסו לכסף מול איכות בהנחה שהמסך עולה 3600 שח ולמסכים המקבילם של וLG SAMSUNG TOSHIBA PHILIPS וכו....
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזיה לסלון בסכום של עד 9-9.5 אלף.... מה דעתכם על הטלויזיה הבאה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=478956 אני לא מחפש איכות חסרת פשרות כי היא בסך הכל להורים שלי ...אם יש לכם טלויזיות יותר טובות בטווח מחירים הזה אני מוכן לשמוע....בגדלים של 37-42 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם לIPOD יש איזה שהוא מנגון של ANTI SKIP או שמהו כזה שימנע ממנו לקפוץ בזמן ריצה לדוגמא כמו שיש ב X5 של IAUDIO
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 לסלון שהגודל שלו הוא 5X6 יש כבלים מוכנים שהועברו דרך הקירות ככה שאני צריך שהמערכת תתחבר על ידי כבל דו גידי. איכות הסאונד לא ממש עקרונית לכן אני מסתפק בתקציב כזה. שיהיה מיועד למערכת סטייליסטים. במקור חשבתי על הX23 של microlab , אשמח לביסוס הבחירה שלי, או הצעות נוספות. בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים בתקציב של 400 ש"ח שכוללים מערכת של 5 רמקולים וסאבוופר (אני חושב שזה נקרא 5.1). תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם, מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate 64bit ומפרט המחשב הוא: XFX 780i, Creative X-Fi XtremeGamer, 4GB RAM והרמקולים: Z-5500. השאלה שלי היא: מה היא הדרך (או הדרכים) הטובה ביותר להפעיל את המערכת כך שאני אשמע סראונד אמיתי במשחקי מחשב? ביתר פירוט: כיוון שהבנתי שויסטה לא תתמוך ב-EAX בזמן הקרוב, בוער לי לחפש אלטרנטיבות: Creative Alchemy, או OpenAL עם הכרטיס קול המובנה. באיזה כרטיס/חיבור רמקולים/דרייברים... עלי להשתמש כדי להשיג סראונד אמיתי? (כך שהסאונד שאמור להישמע מאחורי אכן ישמע ברמקולים האחוריים).
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כ- יומיים שלוש. פתאום אני שומע צליל לא נקי כמו שצריך לא כמו שהיה לפני בכל אופן, אני לא יודע למה זה קורה גם במוזיקה וגם במשחקים כגון פיפ"א.... מה זה יכול להיות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
א. האם למישהו יש מושג כלשהו על שני הדגמים האלו של אלטק: 1 . http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=GT5051 2. http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=VS3151 דיברתי עם הספק/יבואן, שניהם אמורים להגיע בסביבות דצמבר בעזרת השם. ב. אילו אוזניות In- Ear מומלצות עד אזור 50 $ (בארה"ב) + - ? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני משתמש בBSPLAYER ובחיבור S/PDIF לרסיבר שלי ושומע סרטים בAC3 בלי בעיה אבל כאשר אני רוצה להעביר סרט קדימה הסאונד פשוט נעלם וחייבים להתחיל סרט מהתחלה. הבעיה היא בBSPLAYER כי דרך POWERDVD זה עובד בסדר.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הרמקולים פשוט לא נדלקים לי יותר. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכבלים שלהם אבל שום דבר לא עוזר. מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה. יש לי איי ריבר H10 6 ג'יגה חדש שקניתי ואני לא מצליח להעביר שירים מהמחשב שלי הצלחתי להעביר שירים ממחשבים אחרים אבל משלי זה בלתי אפשרי התקנתי היום את הפרימוור החדש מהאתר של אייריבר ועשיתי Restart לנגן, שם הצלחתי להיכנס אליו סופסוף ומצאתי את התיקיות שנקראות Music, Text, My Recordings כמוסתרות. עכשיו, אם לא הייתי נכנס ככה ורק מחבר למחשב לא הייתי מצליח להיכנס לתוך הנגן, הווינדוס מזהה את הנגן אבל לא פותח אותו ככונן נוסף ב"מחשב שלי" וגם הנגן מוגדר ב Device Manager, אפילו המדיה פלייר לא מזהה את הנגן כשאני מנסה לסנכרן שירים אליו. ולהזכירכם, הצלחתי להעביר שירים מכל מחשב אחר חוץ משלי, למישהו אולי יש פיתרון? כי אני ממש נואש וממש רוצה לשמוע במכשיר את כל…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
העתקתי disk copy מדיוידי לדיוידי במהירות 4X ומאמצע הסרט יש לי הקפאות תמונה. האם זה בגלל המהירות שצרבתי או הדיסק של הדיוידי? האם נתקלתם בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש למשפחה שלי מזדה 5 ויש לנו מערכת מובנת ברכב...איש המכירות בסוכנות אמר שאי אפשרק לשנמות כלום ולחבר שום דבר..ונמאס לי לצרוב כל פעם דיסקים רגילים..ורציתי לנצל את העובדה שיש לי איפוד ולחבר אותו לרכב אבל מיכוון שאי אפשר בשום דרך עם כבלים האופציה היחידה היא משדר FM.. אז השאלה איך זה..איכותי? יש בסים וצלילים טובים?..וכמה להשקיע בזה אם זה שווה בכלל... תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אם אני מחבר את הטלווזיה למחשב איך אני רואה תסרט עם הרמקולים של המערכת? איזה פלאגים צריכים להכניס מה לעשות וכו' תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך ניתן להעביר את הפורמטי Lossless החדשים דיגיטלית מהמחשב לרסיבר?הבנתי שspdif לא יכול להעביר אותם כי אין לו מספיק רוחב פס.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חיברתי את הנייד שלי מסוג HP6680 בחיבור HDMIלLCD ומשום מה אין קול רק תמונה מה אני צריך לעשות/לשנות בהגדרות של המחשב כדי שיצא קול??
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים למחשב במקסימום 100שקל עדיף 2.1 אם אפשר אבל גם 2.0 אם יש טובים
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור! שידרגתי את המחשב שלי ברמות גבוהות למדי, התקנתי ווינדוס ויסטה 64, הבעיה רק שאין לי מושג איך להתקין את הכרטיס קול שיש לי, מישהו יכול לתת לי הדרכה כלשהי? אולי צריך להוריד דרייבירם שמתאימים לווינדוס החדש אם כן מאיפה!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-