עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kalda01,

איזה סט 2.1 הייתם ממליצים בתקציב עד 350? השימוש בעיקר מוסיקה ולא למשחקים. מיועד לשולחן עבודה ולא לסלון.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by CyberBot,

אני יודע שיש ADD-ON אבל זה סתם מאעפן ולא אהבתי אהבתי יותר את ה youtube tv שלהם שאלה אם יש משהו כזה לרסברי פי? או דרך להזרים לUNPNP ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by manenbu,

אהלן, יש לי המון מוזיקה בפורמט MP3 עם ווליום לא אחיד. יש דבר שנקרא ReplayGain שסורק את עוצמת הווליום בקבצים וכותב טאג כלשהו שאומר לנגני מוזיקה בכמה לנגן את השיר חזק או חלש יותר כדי שתהיה עוצמה אחידה. לדוגמא, foobar2000 המצוין יודע לעשות את זה. הבעיה, מה עושים עם נגנים שלא יודעים לקרוא את זה? יש איזה שיטה לקחת את הנתונים מטאג ופיזית לשנות את עוצמת הקבצים לפי זה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מתחיל לחפש טלויזיה לסלון. (מתברר שאחרי שעוברים לבית משלך ה 32" שהיתה בחדר שינה כבר לא מספיקה ) אמא שלי רכשה דרך העבודה שלה את הפיליפס 8008 46" בהנחה משמעותית. הטלויזיה נראית מדהים והתמונה מדהימה, גם התאורה אחורית מוסיפה המון, אבל!!!! אפקט האופרת סבון ממש מפריע לי!!! גם כאשר יש תנועה מהירה, כנראה שהמעבד לא מצליח להתמודד איתה ומתחיל לקרטע, אותה האובייקט שנע מהר נהייה פתאום ממש בולט לעין. 1. השאלה האם אני הבעייתי? . אני יודע שאפשר לכבות את ה True motion 2. כיום יש טלויזיות עם כל השיכלולים האפשריים ומעבדים מפה ועד מחר, אבל אנחנו פשוט מבטלים אותם? אז מה הטעם להשקיע סכומים כאלה באופציות שבסוף מבטלים? 3. האם אותה התופעה כיימת בכל הטלויזיות החדשות? (Samsung F6400)? …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dominic16,

איזה עדיף לי בהתחשב שאת ה CRONOS אני קונה ב 100 ואת KRAKEN ב 250? או שבכלל עדיף משהו אחר במחיר מלא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, בחיבור אלחוטי האם ניתן לראות סרט עם כתוביות בעברית? תודה

7. נקרע לי הגומי במרכז הכבל של האוזניות, ושני הכבלים שנמצאו בפנים בולטים החוצה. בנתיים הכל עובד מצוין אבל אני מניח שהמצב הזה לא ימשך זמן רב.. יש מה לעשות בשביל להציל את האוזניות? CX300

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by A1eX,

איזה סט לדעתכם עדיף? אשמח לחו"ד ממישהו ששמע את שני הסטים. אציין כי אני אוהב צליל איכותי, טויטר חד ובאס עמוק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by asaf172,

שלום יש לי את הרמקולים logitech z323 כאשר אני מדליק את הרמקולים או מגביר/ מנמיך את הווליום ישנו קול מעצבן מהרמקול השני זה קורה רק באותן שניות שאני מדליק או משנה את הווליום. אם אני לא נוגע ברמקולים אז הכל בסדר והבעיה נעלמת. וכמו שאמרתי, זה קורה רק באותו הרמקול שאין בו את כפתור השליטה על הווליום. הצעות כלשהן? תודה אסף

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני רוצה לנצל את המבצעים שיש כרגע בבאג וב KSP ולרכוש אוזניות חדשות עם מיקרופון לאייפון. הסתכלתי קצת וראיתי 2 זוגות שעניינו אותי: Q350 של AKG ו +SE115m של Shure. אני שומע בעיקר רוק אך גם יוצא לי לפעמים לשמוע בלוז, קלאסי ופסיכודלי כמו פינק פלויד וכו' אשמח לקבל המלצה מכם לאוזניות מתאימות תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by froben,

המלצה לרמקולים: 1. תקציב: 800 2. מה השימושים של הרמקולים: גיימינג כבד \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם?: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 4. בקשות מיוחדות - שיהיה 2.1 הערות נוספות: אם לדעתכם נכנס בתקציב הזה גם אוזניות לא רעות, אשמח אם תכניסו אוזניות לתקציב. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by do_k,

הי איזה רמקולים אתם ממליצים? רק רמקולים חיצוניים לטלויזיה, הרמקולים של הטלויזיה, לא משהו... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי...קניתי את הבלוטוס הזה ואני מנסה להשתמש בו במחשב לדוגא סקאיפ וכאלה המחשב מזהה את האוזנייה אבל בגלל שאין לי דרייבר הוא לא מאשר לי להשתמש בו. ניסיתי לחפש דריבר דרך חיפוש אוטומטי וזה לא נתן. וגם בגוגל חיפשתי וזה נתן לי להוריד תוכנה של ג'ברה בשם jabra pc suite אבל שם כבר הסתבכתי ולא ראיתי את הדגם שלי ברשימה של הדמגמים המופיעים בתוכנה. האם יש אפשרות כול שהיא שאני יכול להשתמש באוזנייה דרך סקאייפ ? תודה רבה !

14. אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by boy toy,

התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. Started by FatMatt,

שלום,אני רוצה להזמין את האוזניות האלו,האם יש תמורה יותר טובה למחיר ב500 שקל? ישמש בעיקר למוזיקה אלקטרונית אבל גם לראפ/פופ/רוק.. והאם העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה תוריד מאיכות השמיעה? פשוט אין לי תקציב לכרטיס קול כרגע.

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by Guy30,

אז ככה.. אני כבר מאוד קרוב לקניית ה- shure se535. אתמול שוב פעם ג'וק האודיו העלה לי רעיון חדש. אם כבר אני הולך רחוק, למה לא עד הסוף ? עכשיו אני מבקש את עזרתכם בלהחליט האם שווה לי לקנות את השור, או להמשיך לחסוך, וללכת עד הסוף על ה-JH AUDIO 16 PRO ? למי שהתנסה בדגמי הJH, גם ב-13, ושמע גם את השור 535, מה היא חוות דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by Rapture,

אני מחפש המלצה לטלוויזיה LCD לחדר שינה, השימושים הם: רק צפייה בHD (דרך סטרימר) וXBOX360 הטלוויזיה לא תחובר לממיר YES או HOT בקרוב התקציב עד 2500 ש"ח, מרחק צפייה 1.5-1.8 מטרים. כמה אינצ'ים מומלצים למרחק כזה ? תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. היי ברצוני לקנות טלוויזיה 26 אינץ המרחק ביני לבין הטלוויזיה כ1.5 מטר קצת יותר התקציב הוא 1500-1400 וגם רמקולים לטלוויזיה מעדיף 2.0 עד כיוון ה700 חשבתי על הsolo 6c הממיר שלי :ממיר של הוט בתודה אור

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום, יש לי שאלה. יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1. 5 רמקולים שכל אחד מהם מתחבר לרמקול הגדול. ומהרמקול הגדול יוצאים שלושה חיבור R L ו - CENTER שמתחברים אצלי למחשב נייח(!). אני רוצה לחבר את המערכת הזאת למחשב הנייד שלי שיש לי סה"כ חיבור אחד של אוזניות (ירוק) וחיבור אדום (מיקרופון). רציתי לשאול אם יש איזה דרך לעשות את זה. איזה רכיב שלוקח שלושה חיבורים ומאחד אותם לאחד בלי לפגוע בחווית הקול (שכל רמקול שמייצד צד ינגן מתי שהוא צריך וכו'). תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by XMB,

אהלן, אני מנסה לחבר את ה Logitech Z-2300 שלי לטלויזיה (או יותר נכון לממיר). זו מערכת 2.1, כאשר 2 הרמקולים נכנסים לתוך הבאס/מגבר וממנו יוצא כבל אחד שבקצה הוא RCA המתחבר למחשב. השאלות שלי: 1. מחיפוש קצר ברשת, ראיתי שאני צריך חיבור Y, כזה: Amazon.com: Monster THXAI-YF-NF THX Certified Mono Female RCA to Stereo Male RCACable Adapter: Electronics האם ה THX CERTIFICATE חשוב? או שכל כבל גינרי יעשה את העבודה? (הרמקולים הם (THX CERTIFICATE 2. אני צריך כבל של לפחות 6-7 מטר (20ft, אני גר בארה"ב) מהחיבור של הרמקולים לממיר עצמו (הוא תלוי על הקיר), איך ואיפה אני מוצא כבל איכותי? ניסיתי לחפש ב AMAZON/EBAY כולם 2 זכרים ל 2 זכרים ואין 2 נקבות ל 2 זכרים (לפחות לא זבל סיני שכולם מתלונ…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  22. שלום, כיום אני משתמש במערכת 5.1 ישנה של לוג'יטק מלפני 4-5 שנים לערך (?), אחד החיבורים בסאב כבר אינו שולח אות לרמקול צדדי, האחריות כבר פגה תוקף ואין לי הרבה מה לעשות עם זה והחלטתי שכדאי לחדש למערכת חדשה השימוש שלי בסאונד בחדר ( 3מ' על 3מ' ) הוא בעיקר למטרת מוזיקה וסרטים ההתלבטות שלי היא בין SOLO 7C ‎ או X15‎ ? מה לדעתם כדאי באמת ? התקציב הוא לא העניין אני מוכן להשקיע באחד מבין שני המערכות הללו, או שאני אלמד משהו חדש ולא כדאי ללכת על מיקרולאב

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  23. שלום לכולם, קניתי רמקולים 5.1 ערוצים ורסיבר, עכשיו רציתי המלצה לכרטיס קול טוב שיוצא לי צליל באיכות טובה וב- 5.1 ערוצים למחשב. התקציב שלי הוא סביב ה- 350 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  24. שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  25. לפני קנייה של טלוויזיה שתענה על כל צריכיי.והם לא הרבה, FHD,מסך גדול שאחבר למחשב כדי להריץ בין השאר משחקים\וHD 1080 מה ההבדלים בין כל אלה והאם זה שאלה של העדפה אישית?ומה נותן תמונה איכותית יותר? בכמה משפטים אם אפשר :-\

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.