אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
MICROLAB H-600 BLACK RED 5.1 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1015&category_id=fc608c87efffc6b5f45fc6032b2eeb8c& אני יודע ומנוסה מאיכות קול של MICROLAB...אבל אין לי ניסיון עם אלה..אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין בנגן mp3, וראיתי את iFP-190TC של iRiver ב-1000 ש"ח. (256Mb FLASH+FM stereo). רציתי לדעת אם יש נגנים נוספים מומלצים במסגרת התקציב הזה? אוהד.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הטלוויזיה תשמש אותי רק לHOT ואני מקווה שבעתיד אולי PS3 או משהו כזה והצפייה שלה זה בערך מ2 מטר וגם יש מ3-3.5 מטר אני לא יודע כמה אינץ אבל מה שהכי טוב נכנס בתקציב ויש עדיפות לFHD
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי את הישנים 4.01 , אבל הם עושים לי כמה בעיות . באתר של הרקולס יש רק דרייברים קריסטל , והם אינם טובים בשבילי . מישהו יכול ל עזור ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מע' קולנוע ורציתי לשאול האם יש אילו שהן בעיות שאני צריך לצפות להן ממכשירים משולבים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איך עושים BURN IN בצורה הכי בריאה לאוזניות? האם זה מסכן את האוזניות או מקצר את חייהן? האם כל סוג של אוזניות משפר את ביצועיו אחרי BURN IN, למשל SONY V700? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי לאחרונה את התכנה של XBMC כדי לצפות בסרטים, ונתקל שם בבעיה. הרבה מאד מהסרטים לא מוצגים באופן "חלק". כלומר, כל שנייה-שתיים הוא עוצר לרגע, ואז ממשיך. לפעמים הוא פשוט מאט ואז ממשיך מהר, ואז שוב מאט וחוזר חלילה. יש למישהו רעיון מה יכול לגרום לזה ואיך ניתן לפתור את זה? - כי חוץ מזה, התכנה הזו פשוט נהדרת. אגב - כאשר אני מציג את הסרט דרך נגן אחר, כמו ה-VLC, אז שם זה בסדר מבחינת הוידאו. שם יש לי בעיה אחרת - שהוא לא מציג טוב את הכתוביות בעברית מקובץ ה-SRT למרות ששיניתי לו את Encoding לעברית. תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי! אני מתכנן לבנות מערכת קולנוע ביתי לסלון. את הטלוויזיה כבר יש לי. רמקולים, כנראה גם (צריך לבדוק אם הם תקינים), אם כי אצטרך להוסיף עוד זוג בשביל דולבי אטמוס. מה שנשאר זה רסיבר. אני צריך רסיבר בעל הספק לא גבוה במיוחד - 80 וואט לערוץ זה בסדר גמור. אני מסתכל על אונקיו 585, או אולי דנון x1500 הייתי גם מכניס את סוני לתמונה, אבל קשה או בלתי אפשרי למצוא רסיברים שלהם שלא מותאמים למתח אמריקאי ואין לי כל כוונה להתעסק עם שנאי מתאם. מה דעתכם? מה מומלץ? כמובן שצריך לתמוך בפורמטי קול היקפי עדכניים, וגם בעיבוד וידאו 4k. ולהיות במחיר נמוך-סביר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 למשחקים וסרטים לשימוש עם המחשב ופליסטיישן 3 עם תקציב של 1000 שקל בערך הקנייה בארץ תודה.. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות 32' LCD, ושמתי לב לLG הספציפית הזו שנראית מעולה מבחינת תמונה. העניין הוא שהיא גם היחידה שיש לה חיבור USB ישיר, שכביכול לפי הצהרות LG אמור לתמוך בקריאת DIVX, תמונות ושירים. אז הלכתי לאחת החנויות עם USB של סאנדיסק (מיקרו קרוזר 8GB בFAT32 אם זה משנה), חיברתי ו... כלום |: כשרק מחברים היה אמור להיות משהו - אבל לא קרה כלום. אז נכנסנו לתפריט, אבל הטלויזיה שכביכול זיהתה את הUSB לא הראתה כלום, כאילו הUSB ריק. ברור שיש על הUSB קבצים, ביניהם כאלה ש"נתמכים" (סרטים, שירים ותמונות). מה יכולה להיות הבעיה? והאם יותר הגיוני פשוט לקנות את הדגם חסר הUSB (הוא ישן יותר) ולקנות DVD עם USB בנפרד? או ללכת בכלל על SHARP AQUOS? תודה לכל עונה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום רב, שני נושאים: 1) הרמקולים שלי, מסוג Utopia, 800W, משמיעים המהום קבוע מייד עם ההפעלה, גם כשאין שום קול, ואף אם אני מפעיל "MUTE ALL" ב - "Volume Control". הם מחוברים לחיבור הירוק מאחור.איפה הבעיה: - ברמקולים עצמם ? האם ייתכן שהם לא תקינים ויש להחליפם ? - בתוכנה של הרמקולים ? האם צריך לעדכן את ה- DRIVER שלהם ? - בקונפיגורציה של מערכת ה- Audio במחשב שלי ? - בכרטיס הקול ? 2) אני מנסה לדבר ב- Skype עם הרמקול שלי, ושומעים אותי בקושי רב. אולם, כשאני מבצע הקלטה של הקול שלי באמצעות המיקרופון, למשל בתוכנת Audacity, ההקלטה נשמעת טוב. המיקרופון מחובר לשקע הורוד מאחור. איפה הבעיה ? - בהגדרות השמע במחשב שלי ? - בהגדרות של Skype ? תודה רבה מראש על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום!...סוכות שמח! קיבלתי הצעה לקנות דיסקמן של Sony דגם D-NE509 קורא MP3 יד שנייה בן חודש וחצי בערך... פרטים: http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=797 מחיר השוק של המוצר הוא בערך 300-330 ש"ח...המחיר שקיבלתי עבור יד שנייה הוא 180ש"ח.. האם המחיר הוא סביר?...או שעלי לבקש הורדה במחיר?... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה שאי אפשר לשנות את גודל הכתוביות במידה והתרגום לא מובנה (אך שם הקובץ זהה) הגופן ממש ממש קטן וגם גופן מכוער. הסיומת של הכתוביות היא srt. יש דרך להגדיל \ להגדיר את מאפייני הכתוביות באמצעות המרה לסוג קובץ אחר או משהו? רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לאחרונה את המחשב למחשב עם הלוח של אסוס המצוין בכותרת. לפני זה השתמשתי בכרטיס קול PCI של MAUDIO דגם Audiophile 192, אשר עשה עבודה מצוינת אך לצערי הוא אינו מתאים ללוח החדש. רציתי לשאול האם הכרטיס המובנה של האסוס נחשב כרטיס ברמה ומספק סאונד טוב? שאלה נוספת היא לגבי כבלים אופטיים,האם אורך כבל של 3.5 מטר אמור לאבד מאיכות הסאונד בשל אורכו או שזה לא אורך מספיק גדול על מנת לאבד איכות. (עד היום השתמשתי בכבל קואקסיאלי) אם יש בעיות עברית אנגלית אני מתנצל מראש, אני כותב מהסמארטפון שלי. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע מחבר את המחשב במולטי צ'נל לרסיבר שלי. האם יש יתרון לשימוש במכשיר שבכותרת וחיבור אופטי/קואקסלי לרסיבר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך Radeon HD4800 , מחובר לLCD סוני עם כבל HD , כשאני רואה סרטים של HD אז אין בעיה , רואים על מסך מלא אבל ככה באופן כללי לא רואים את כל הדסקטופ וגם כשאני רואה למשל סדרות מסוימות (שכנראה לא בפורמט רחב) אני לא רואה תמונה מלאה (צירפתי תמונה של הסופרנוס)... אני רוצה לראות גם סרטים שלא בפורמט רחב על מסך שלם... איך? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הבעיות לא מפסיקות להגיע.... בעייה מס' 1 - תמונה לא מלאה על המסך - הגדרות SCALING בATI פתרו את הנושא - תודה למי שעזר! בעייה מס' 2 - בעת מעבר מINPUT לווין ברסיבר לINPUT מחשב ברסיבר התמונה לא חוזרת או שלוקח לה דקה שתיים להופיע, ראיתי איפשהו שיכול להיות שזה קשור למשהו שנקרא HANDSHAKE או EDID ??? בקיצור אם למישהו יש פתרון אשמח לעזרה - תודה מראש! המערכת שלי היא : יש לי מחדש חדש HTPC עם כרטיס מסך ATI 5450 HD רסיבר HK AVR255 טלוויזיה LG 42 - 42lh20R הכול מחובר דרך כבלי HDMI
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על אחד משני הדגמים הלו (In-Ear) . אני מעוניין בס איכותי וברור, ובכללי איכות חומרית ואמינות של המוצר, תקציב בסביבות ה400. מה שמקשה עלי בבחירה בניהם זה המחיר והידיעה ששניהם חברות איכותיות: Harman Kardon AE - עולה באמזון 120 דולר (אחרי הנחה) ובארץ 320 שקל!!! מוזר.... Sennheiser MOMENTUM In-Ear - עולה באמזון 100 דולר ובארץ בסביבות ה500 ש"ח )-: לסיכום, האם שווה להשקיע עוד 180/160 שקל לSennheiser? . מצרף קישורים ל-2 המוצרים http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2409126,00.asp http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2471985,00.asp תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה סוף סוף להפטר מהסנהייזר HD201 שלי ולקנות אוזניות חדשות, התקציב הוא כ-300-400 שקל האוזניות מיועדות לשמיעה ב-iRiver Clix2 , בעיקר באוטובוס וברכבת אני באסיסט ומחפש אוזניות שידגישו את הבאסים ושלא יזניחו אותם, שישמעו חלק וברור עדיף שלא יהיה In-Ear וגם עדיף לא ענקיות כמו ה-HD201, אבל בעיקרון אני סומך עליכם אז אם לדעתכם אחת מהאופציות האלה עדיפות לצרכים שלי אז תגידו הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד, תמליצו על כל מה שאתם חושבים שמתאים לתקציב, כל דעה תעזור לי אז תרגישו חופשי להגיב תודה
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
37WL56 Toshiba או 37WL55 Toshiba? אם יש לכם הצעה יותר טובה עד 13,000 ש"ח תרשמו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 הדגמים בכותרת השימושים זה גיימינג וקצת מוזיקה בבית, אולי בעתיד למרות שאני בספק שאני יתנייד עם נגן עם אחת מהאוזניות האלה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים מבית CREATIVE דגם SOUNDWORKS FPS1500 והתקלקל לי מפסק ההדלקה שמחובר בPS/2 לסאבוופר, וביררתי במלא מקומות ופשוט לא ניתן להשיג כזה אלא אם קונים מערכת חדשה שכוללת רמקולים ואין לי צורך בחדשה. מצורפת תמונה. האם מישהו מכיר חנות שמוכרת חלקים למערכת הזו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-