אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האייפוד יכול לקרוא סוג כלשהו של פורמט שדומה לOGG או לFLAC? ואם כן האם אפשר לעשות RIP מדיסק מקורי דרך הiTunes לאותו קובץ?
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כולם כבר שמעו על הקלטות בינוריאל שעושות שימוש בבובה בצורת ראש אדם בכדי להקליט עם רזוננסים נכונים. ובכן, יצא לי לשמוע כבר כמה דברים טובים, אבל היום נתקלתי במשהו מדהים! זהו הוא קדימון של THX, אני ממליץ בחום לא להשתגע עם העוצמה, למרות שההתחלה שקטה מאוד. מי שיגביר יותר מדיי, יסבול מאוד http://www.mytempdir.com/1070320 כמובן שיש עוד כמה וטבים מאוד שכבר שמעתי בעבר, אז לטובת אילו שלא מכירים את זה, אני אצרף אחד מהישנים יותר, אשר מדגים בצורה מעולה את היתרונות של הקלטה שכזו. כמובן שזה מיועד לאוזניות בלבד, וברמקולים לא יישמע כמו שצריך. http://www.mytempdir.com/1070332 Anatoli.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הבעיה בקדם הזה שכפתור הווליום משפיע רק עד האמצע?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 9500QUAD עם מערכת הפעלה WIN7 וכרטיס מסך ATI RADEON 4870. אני לא יודע למה אבל בזמן האחרון כל פעם שאני צופה בסרט במחשב אני רואה קו אדום אנכי ממש במרכז. אפילו בצפיה בסרטונים באינטרנט. התקנתי דרייברים חדשים לכרטיס מסך אך ללא הועיל. אשמח לעזרתכם. אלעד. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אנשים זה דחוף כשאני מקליט מהמחשב [יש לי כניסה ש כבל של טלויזיה] יותר נכון מחשב מהטלויזיה אז לא שומעים קול והוא נות שתי קבצים קובץ אחד וידאו ועוד אחד שהוא בסיומת שלו cc מה זה הקובץ הזה? ד"א לא שומעים קול... נראה לי שצריך לחבר בינהם... כאלו זה קובץ אחד קול ואחד וידאו וצריך לחבר אותך... זה נכון? אילו הקובץ השני הוא הקובץ קול או משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שאני בפורום הנכון..... הורדתי קובץ מוסיקה בעל סיומת של cmi....(כ- 400 מגה). מישהו יכול להסביר לי איזה סוג סיומת זו ואיך אני פותח קובץ כזה....? (cmi.*). תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כיצד אני יכול להשמיע קבצים מסוג PCM? לא מצאתי שום נגן שמסוגל להשמיע אותם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אחרי ששמעתי במפגש את הקטע הזה עם הגראדו ואני חייב לציין שהאוזניות האלה נשמעו מדהים איתם אבל כמובן שלכל שאר הסגנונות הם היו נוראיות.. במקרה מצאתי את הקטע בחמור וחשבתי להביא לכם.. אני זוכר שכמה שאלו על קבצי שמע כדי לבדוק את המערכת או חיפשו את הפורמט המתאים אז הנה העלתי במיוחד לפורום. אצלי באוזניות הקטע נשמע יותר טוב מכל שאר השירים שיש לי במחשב http://www.fileflyer.com/view/viEnSAo עריכה: כמו שIG אמר , קליק ימני על download ואז שמירה בשם עריכה שניה: למי שרוצה את הקובץ מוקטן IG קיבץ והעלה שוב: http://www.mytempdir.com/1366335
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה סוגי קבצים די וי די נייד קורא בד"כ? אם יש קובץ מסיומת שהוא לא קורא כמו WMV לאיזה סוג כדאי להמיר אותו (מבחינת גודל למשל)? תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצי 720P כרגע (MKV), מישהו יכול להביא לי הורדה ישירה לקודק המעודכן ביותר שיש כיום? לא מצאתי בגוגל בעצמי. תודה מראש? עריכה: עכשיו שאני שם לב, זה לא הכי קשור לכאן, מישהו יכול להעביר את זה ל"תצוגה וגראפיקה"? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT טלוויזית LCD של אלקטרה.. לא מותג ממש, אבל היא HDREADY והמסך ברזולוציה 1366 768 אם צריך פרטים שלה אפשר לראות פה http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3900 חיברתי בכבל שמתחבר ב DVI מהמחשב ל HDMI בגב הטלוויזיה. בכל רזולוציה שאני מנסה לקבוע במחשב חוץ מ 480x720 יש קווים ירוקים מאוד מוזרים על צג הטלוויזיה רק ברזולוציה הזאת אין שום בעיה... הכבל עצמו חדש ועלה 105 שקלים. בנוסף התצוגה לא מושלמת גם ברזולוציה הזאת כי חלק קטן מהתמונה לא מופיע למעשה על הטלוויזיה, הוא כאילו "בשוליים" ולא רואים אותו. איך מטפלים ומה אפשר לבדוק ? אודה מאוד לעזרתכם!!!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי את הנגן IFP 999 של איריבר ואזניות של סוני Q66 אלה שהחוט של האזניות נכנס אל האזניות כשלוחצים על הכפתור.. בקיצור הכנתי באקוליזר בנגן מצב אישי באקסטרים EQ בהגדרות הבאות : 50 - 6+db 200- 9+db 1k-12+ 3k -12+ 14k - 9+ אם אני שם על הכי גבוה באמפי3 אפשר לשמוע את המוזיקה עם הרמקולים כאילו חיברתי את האמפי3 למערכת עם רמקולים [קצת הגזמתי אבל אם אני שם את זה בכיתה איפה שהמורה אז גם אלה שבסוף שומעים את המוזיקה ממש טוב וחזק] רציתי לדעת אם שימוש כזה באזניות הורס אותן והאם ההגדרות האלו ששמתי הן טובות. תודה מראש :-*
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD מקליט של LG כאשר אני מבצע הקלטה מהוידיאו הביתי לDVD וסוגר את הדיסק (FINALIZE) ומנסה להקרין אותו במחשב או בDVD א) הקול לא מסונכרן לתמונה. ב) ישנם קטיעות של הפס קול (מעין עצירות כל כמה שניות). הבעיה מופיעה רק לאחר סגירת הדיסק (הפיכתו לפורמט DVD). האם זוהי האיכות שעלי לצפות מDVD זה או שמא זוהי תקלה ? אשמח לדעת האם מישהו נתקל בתופעה ואם יש דרך כלשהי לטפל בה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא זוכר מתי זה התחיל או למה אז אל תשאלו. פשוט כל הזמן אני שומע רעשים מעצבנים מהרמקולים. זה קורה כאשר אני סתם משחק או עובד. ואני שם לב גם כאשר המחשב חושב או יש פעילות מסיבית של ההרד דיסק אז כאילו שהם מוציאים את הפלט של העבודה, יענו הרעשים מתגברים בהתאם למאמץ. ובקיצור, אני הולך להשתגע עם זה. פעם זה קרה עוד מזמן, ופתרתי אז זה ע"י החזרה של כל הדברים בביוס ל Optimized או Safe. ואז זה חזר לקדמותו. אך עכשיו כלום לא עוזר! ניסיתי להחליף גרסאות ביוס, עידכני לדריברים הכי חדשים. אציין שזו לא בעיה של הרמקולים כי המצב זהה גם באוזניות. HELP ME :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. לפני שנה קניתי מיקרופון+אוזניות ב50 שקל הכל עבד חלק ולא היו בעיות עד שאחרי כמה חודשים התחיל להיות רעש מעצבן לשמיעה http://upload.tazone.net/u.php?id=Elsf-1154444643301.rar טוב חשבתי בטח זה בעיה במיקרופון ולאחר כחצי שנה המיקרופון נדפק לגמרי בסדר קניתי עוד פעם מיקרופון וחדש שוב אותו צליל ואותה בעיה.. עכשיו התחלתי להבין שמסתבר שהבעיה היא במחשב ולא במיקרופון וניסיתי את המיקרופון הזה במחשב אחר ולא היו רעשים מעצבנים יש דרך להפסיק את הרעשים האלה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
בוקר טוב, אכן כך... ממה זה יכול להיות? אני שומע כאילו אנשים מדברים בקול מעוות כזה... למישהו זה מוכר? עריכה: זה לא מופיע באופן קבוע, בממוצע פעם בשבועיים, בשעות שונות.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון הרמקולים התחילו לעשות לי רעש של פיצפוצים.. בהתחלה התעלמתי אבל אז זה לאט לאט התחיל להתחזק עד שהיום זה הגיע למצב בלתי נסבל שאני לא יכול לשמוע ברמקולים הפיצפוצים נהיו יותר חזקים מהרמקולים עצמם וזה בלתי אפשרי לשמוע איתם בבקשה תעזרו לי אני עובד עצות!! אהה וחשוב לציין שחיברתי רמקולים אחרים למחשב וגם איתם הבעיה הייתה קיימת מה שאומר שהבעיה היא לא ברמקולים יכול להיות בכרטיס קול??
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכיבים דרושים: רמקולים 5.1, רסיבר, דיוידי, כבלים לרמקולים. בעיקר בשביל סרטי DVD, קצת Mp3, רצוי תמיכה בכל פורמט דיסק אפשרי. ייתכן ויחובר פטיפון בעתיד. גם PS2. חובה שיהיה DSP של 5ch Stero. הכרחי: לא צבע כסף, רק שחור או זהב. רמקולים - בצבע עץ טבעי. חשבתי על משהו בסגנון הזה: JAMO E-650 - front JAMO E-6CEN - center JAMO E-610 - surround JAMO E6SUB "10 - Sub http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E6SET&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=7 6650 ש"ח לרמקולים Receiver: DENON AVR-1803 or Onkyo TX-SR501 or Yamaha RXV740 רסיבר עד 3000 ש"ח DVD: DENON DVD-900 or Onkyo DV-SP501 or Kiss DP-450 דיוידי עד 2000 ש"ח Also about 200nis for speaker cables 15m בינתיים בריסבר אני נוטה לכיוון ה-Denon…
-
- 30 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי נושאים רלוונטים בפורום, וגיליתי שהתחום גדול עלי, בכמה מספרים :-) אני בסך הכל מעוניין בסאונד היקפי בסיסי, שיהיה נחמד יותר לשמיעה, מאשר הרמקולים של הטלויזיה, ושלא יעלה יותר מידי :-) הבנתי שעלי לרכוש 5 רמקולים (2 מאחורה, ימין ושמאל + 3 מקדימה, ימין, שמאל ומרכז), וגם רסיבר שינהל את כל נושא החלוקה לרמקולים השונים. 1. האם זה אכן כל מה שאני צריך, מבחינת ציוד ? האם יש רכיבים נוספים שכדאי לשקול ? 2. אשמח לקבל המלצה לחברות ודגמים מסויימים עבור הרמקולים והרסיבר (לא העמדתי תקציב לנושא, מכיוון שאין לי מושג לגבי עלויות, אך אני מניח שהצורך ברור, משהו בסיסי יחסית) בנוסף : 3. אני מעוניין להפוך את הסלון גם למרכז בידור, כלומר, את היכולת לבחור סרטים, מוזיקה, תמונות וכו' מ…
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
רק DVD רסיבר ורמקולים לא משהו בומבסטי שיהרוג את השכנים משהו נחמד לחדר לא גדול. משהו בסיסי. תודה
-
- 14 תגובות
- 780 צפיות
-