עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by itelweb,

אז ככה, אני לא בטוח אם הנושא הזה בדיוק הולך לפורום אבל חשבתי שכן ואם לא אז אני מצטער, אוקיי, אז קניתי נגן MP3 אם 20G מקום, וזה לא שאני משמ נואש למלא אותו כי יש לי במה, אני פשוט רוצה לדעת מה דעתכם, האם שווה בכלל להתעסק אם הנושא הזה שנקרא ספרי קול? כי כעיקרון יותר מספרי לימוד שאולי יש בספרי קול אני לא ישתמש בזה, ואם שווה את הטרחה אז האם יש איזה אתר מארגן את כל החומר הזה?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  2. איזה מבין ה-2 עדיף? inspire 4.1 4400 logitech z-540 תודה. נ.ב. ואם יש דגם יותר משתלם - אנא ציינו זאת.

3. Started by gal1,

שלום אני צריך אוזניות כפתור לנגן mp3 התקציב 100 שקל...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by Tov_Tov,

יש לי אפשרות לקנות אוזניות בחו"ל בנוסף לנגן שאני יקנה הבנתי ש וsennheiser וKOSS הם החברות המובילות והטובות בתחום אני מחפש אוזניות בין100-250 שקל... ( עד 60 דולר מחיר רשמי ) ואני מחפש אוזניות נוחות וקטנות (ניידות) בסגנון הזה: http://www.sennheiserusa.com/newsite/productdetail.asp?transid=005206 או בסגנון הזה http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm.nsf/root/500228 דרך אגב מה אתם חושבים על האוזניות האלה? אני מחפש אוזניות שיבודדו רעשים מבחוץ כמה שאפשר ובנוסף יתנו איכות שמיעה מעולה ועוצמה גבוהה יש לחבר שלי את האוזניות KOSS P9 והם די טובות לדעתי ואני גם חושב שהם מאוד נוחות וגם מבחינת סאונד הם טובות.. רציתי לדעת עם יש משהו בסגנון שהוא יותר טוב? ( סגנון = צורה ) לפי מה שהבנת…

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by ZenMaster,

מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).

6. מצאתי (בנישה, מאחורי הפטיפון ) זוג אוזניות, שלדעתי (הצנועה אמנם) נשמעות די טוב, מספר הדגם של האוזניות הוא MDR-V6, וכתוב שהן"אוזניות סטריאו דינמיות". האוזניות די/מאוד ישנות (הן שייכות לאבא שלי שקנה אותן מתישהו כשהיה צעיר), והציפוי דמוי-העור שהיה על הספוגיות התפורר לגמרי (לא לפני שלכלך אותי במלא פרורים קטנים ונמרחים של החומר). השאלה שלי היא האם הן נחשבות לאוזניות טובות והאם שווה ללכת לסוכנות של סוני כדי לקנות כיסויים חדשים בשבילן.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  7. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by galz,

ואיתי המערכת הניידת החדשה שלי high end=] http://img93.exs.cx/img93/6393/Img29_0002.jpg http://img83.exs.cx/img83/2959/Img_2.jpg ;D

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by spongBob,

כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  10. Started by Exe,

קניתי רמקולים: creative i-trigue L3450 יש לי כרטיס קול של הלוח אם (sound max) הרמקול הימני שלי עושה מדי פעם רעשים. רציתי לדעת אם יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול או שהרמקול מקולקל. תודה מראש, Exe

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by arkady,

שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by icebreak,

טוב, חברת DMC הכריזה היום על שיא חדש של גודל בנגני ה MP3, נגן עם 100GB (השיא הקודם גם היה שלה, 80GB)... אני אישית שומע פעם ראשונה על החברה והנגנים שלה, אבל כפי הנראה הנגנים האלה מכילים את כל האופציות שיש לכל המתחרים במכשיר אחד (20 שעות פעולה, כל פורמטים WMA OGG MP3 WAV, שלט, FM, מיקרופון, חיבור ישיר למחשב ועוד ועוד ועוד)... המחיר הוא 450$ ל 100GB אך יש גם דגמים של 40, 60, 80 במחיר זול יותר, כמו כן מן הסתם המכשיר קצת יותר גדול וכבד מה IPOD לפרטים מהאתר אודות המפרט (הדי מדהים אני חייב לציין): http://www.digmind.com/store/index_500.html http://www.theinquirer.net/?article=19212 --------- כמו כן, חברת COWON יצרנית נגני ה IAUDIO החדשים, הכריזה על ה G3, נגן FLASH עם קיבולת של ב…

13. Started by INFERNO,

חברה בקרוב מאוד דוד שלי נוסע לארה"ב ויש לי תקציב של 300$ עכשיו ה Zen Xtra עולה 180 דולר ו Zen Touch עולה 250 דולר מה יותר עדיף לי ? (בהתחשב בזה שאני רוצה גם לקנות אוזניות טובות) אם למישהו יש הצעות אחרות זה יתקבל בברכה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by skuki1,

אהלן! אני וחבר שלי רוצים להזמין מאמזון את האוזניות סנהייזר MX500 אבל שאני רוצה לדעת כמה משלוח לארץ יש בדף עם הסברים על המשלוחים רק על ספירים ודיסקים מה לעשות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by ameer_a7,

שלום יש לי לוח אם גיגא באיט שמובנה בה כרטיס קול AC97 ויש לי בנפרד כרטיס קול CREATIVE CT5803 איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. Started by Bessmertniy,

קראתי איזה 200 תראדים בין "אני פוץ" ו"אני נהר" אבל הבעיה שהם יקרים... ואני לא רוצה להוציא יותר מ 250+מישלוח =(300$ גג) השאלות שלי 1. האם אמור לצאת איזה נגן מעניין ששווה לחכות לו? הבנתי שיש איזה דור חדש לקרמה ... עוד משהו מעניין ששווה לחכות לו? 2. מה באמת עדיף ה karma או ה Zen touch שנייהם עולים באיזור ה 225$ 3. והאם יש איזה אתר שאני יכול למצוא את ה ihp120 ב איזור ה 240-250 דולר? נגן יהיה לי כנראה מתנה ליום הולדת אז הייתי רוצה לדעת עם לקנות את זה עכשיו (אוקטובר) או לחכות קצת עד שיצא משהו מעניין ? תודה לכל העונים

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by eladbu,

מחפש תוכנה שיודעת לנגן sacd הדיוידי שלי מנגן אותו בסטיראו ולא מצאתי תוכנה מתאימה דיסק של הפינק פלויד דארק סייד 30 שנה בשישה ערוצים

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by D-M-X,

מישהו יודע מתי יצא זן טאץ' של 40 גיגה אם בכלל וכמה בערך הוא אמור לעלות?

19. קבלתי מקורי של IRIVER אבל הם קצרות כאלה אחד ארוך אחד קצר.. ככה זה בא אמרו לי... אז אני רוצה לקנו אחרות של חברה אחרת או מששהו שעושה אותום ביצועים כמו שלשלי והם טובות על מה אתם ממליצים?? MAXELL... למשל? תודה

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  20. כזכור לכם אני מחפש רמקולים.לאחר כמה מחשבות, הגעתי למסקנה כזו- כרגע, אני לא ישקיע על רסיבר ורמקולים, אלא יסתפק במערכת זולה יותר וסבירה. תקציב- 400-500 שקל מטרה-בעיקר סרטים,ומוסיקה של עריכת וידאו. כרטיס- כרטיס ON BORD שיש בלוח אם -ASUS P4C800 E-DELUX. (יש יציאה דיגיטלית קואקס,ויציאות ל 5.1) מגבלה- חיבור אחד תפוס,והוא כניסת LINE IN, שיוצאת מהכרטיס עריכת וידאו שלי.(חייב,בשביל לשמוע סאונד של העריכה). ככה שלחבר 5.1, יהיה לי בעיה. לכן חשבתי על 4.1. שאלות: 1.במידה ואני יקנה כרטיס קול ויתקין בנוסף,יהיה אפשר לשמוע מהכרטיס ועדיין לקבל את הסאונד מה LINE IN של הכרטיס ON BORD או שמא צריך לבטל אותו כי אי אפשר את שניהם? 2. האם בלוח הזה יש אפשרות לחיבור "ישיר" של יציאת הסאונד מה…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by scylla,

שלום שלום! לאחרונה הגעתי למסקנה שהLUXEON שלי בהחלט קקי... למרות שבעוצמות נמוכות הם יחסית מצויינים אני חייב לציין! בכל מקרה, אני רוצה לקנות 2.1 למוזיקה בעיקר וגם לסרטים קצת ומשחקים. כרטיס קול יש לי 5.1 מובנה של REALTEC AC97 מהלוח AI7 של ABIT, בכל מקרה אני לא רואה צורך רציני לרכוש חדש כאשר אני רוצה לשמוע בסטריאו. רציתי לדעת איזה רמקולים מומלצים, עדיפות גבוהה יש לALTEC LANSING, אבל אני לא בטוח איזה דגם הכי טוב ATP3 \ 2100 \ 4121. ויש בעיה שבחנות לא בטוח שיש את כולם. בכל מקרה יש 2.1 הגון ומשתלם מבית קריאטיב \ לוג'יטק? אני אודה אם תוכלו לעזור לי ולהגיד מה ההבדלים בין דגמי אלטק, עדיפות למוזיקה מסויימת, איכות , עוצמה וכו'. נ.ב - אני שומע מוזיקה אלקטרונית וראפ, חשיבות גבוהה לבאס…

22. Started by D-M-X,

מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים

23. Started by shimon956,

שלום לכולם אני חדש בתחום הזה וממש לא מבין בזה כלום רציתי לשאול אותכם איזה טובים וגם יחסית זולים שקימים היום וזיכרון שיהיה יחסית מהיר

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by ZismeN,

היי. יש לי בקשה- תוכלו להמליץ לי על נגן MP3 לא ייקר מידי, מבוסס HD, שגודלו בסביבות ה4 ג'יגה? שלט יהיה בונוס נחמד. שיהיה יפה עד כמה שאפשר תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים