אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חברה קבלו את הנגן הכי יפה שראיתי רק חבל שהוא ממש, אבל ממש לא הכי טוב שראיתי(הוא אפילו לא נכנס לקטגוריה עם השאר) יש לPHILIPS הרבה מה ללמוד בתחום בעיקר בנושא המחירים מול האיכות והנוחות (עפ"י ביקורות 2500ש"ח, ממשק לא נוח, המכשיר נתקע המון וכו..) המוצר קיים בZAP. HDD120 : קישור
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
יש לי רסיבר ישן, harman kardon 730 שמחובר למחשב. הערוץ השמאלי שלו מנגן מאוד מאוד חלש, עד כדי כך שבקושי שומעים אותו והערוץ הימני בסדר גמור. יש לכם רעיונות לגבי מה עלולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לטלפל בזה?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי עשה הסכם עם אבא שלו שאם הוא קונה לו אוזניות כמו שלי (E2C) הוא לא ישמע ברמקלים שלו מתי שיש מישהו בבית שזה מפריע לו.... אני אמרתי לו ששווה לו להוסיף 30 דולר יותר בשביל ה ER6i הוא שאל מה רע בשלי אמרתי שאני אפתח תראד בHW ואשאל אם זה שווה עוד 30$ וזה מה שעשיתי.... האם הן שוות 30 דולר יותר? ומה זה אומר שהן בנוייות מיוחד לאייפוד כי אין לו אחד.... האם הן נוחות יותר או פחות מE2C?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
ככה, הרגע קניתי את האוזניות Sony MDR-P180 ורציתי לדעת איזה אוזניות יותר טובות: Sony MDR-P180 Sony MDR-CD180 עכשיו, הדעה שלי על האוזניות היא שהן ממש אחלה, שומעים ממש טוב, הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא שאני שומע חלש יותר מאשר עם האוזניות הקודמות שלי... האוזניות הקודמות שהיו לי היו אוזניות ממש זולות, לא אטומות על האוזן בכלל, הדגם שלהן: PRO-LUXE KT-424 אין לי מושג למה אני שומע פחות חזק עם האוזניות החדשות... אולי בגלל שהאוזניות הקודמות היו לא אטומות ופשוט היו מפיצות קול מכל האוזנייה? מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה שאני ישמע יותר חזק עם האוזניות החדשות? ודרך אגב יש איזה דרייבר לאוזניות או משהו כזה? כי פעם שמעתי דבר כזה.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים לספרד והייתי רוצה להתחדש עם נגן MP3 חדש. IRIVER או IPOD אבא שלי לא מרשה לי אז עדיף משהו בנפח של 256-512 מגבייט. התקציב הוא עד 400 שקל רצוי 300. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש מצב שיצא בזמן הקרוב נגן 10GB או יותר, מבוסס זיכרון פלאש ? (שנה?) משהו שמע על זה במקרה?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום. ראיתי בAMAZON מינידיסק והיה כתוב שזה skip free. איך זה אפשרי? הרי הוא מבוסס על דיסקים, לא? מישהו יודע איך המינידיסק עובד?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5180 נדלקתי עליהם רצח הם מה זה יפות וגם נראות טובות מה אתם אומרים? יש המצלות אחרות? יותר טובות\זולות\משתלמות\יפות?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה אתם ממליצים? רצוי לתת סקרין שוט הנה שלי ךא הכי משה ובעולם אבל זה מה שהצלחתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כמורידים סרט DVD-R מהאינטרנט אלה של ה4.5 גיגה איך צורבים אותו? רגיל כמו שצורבים סתם DATA או שיש משהו מיוחד שצריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כל הזמן חוזרות ועולות פה בפורום שאלות בסגנון איזה נגן הכי משתלם (אם זה הארדיסק או פלאש) ועל מה ממליצים חברי הפורום וכו' אז דבר ראשון כדאי לציין שהרבה אנשים שממליצים או מלעיזים פה בכלל לא מחזיקים נגן כזה או אחר ומדברים לפי מה שהם קראו ובכל אופן השאלה הנשאלת היא כזו איזו תוספת מחיר (הגיונית) הייתם מוכנים לשלם על מנת לקנות נגן בארץ לא בחו"ל ובתמורה להרוויח אחריות ולהפסיד את הכאב ראש שבמשלוחים ועניינים כאלה ואחרים לארץ (יש לציין שאם מחיר של נגן בחו"ל רשום כ230 דולר אז גם אם קונים לכם אותו בחו"ל תמיד יש מיסים נוספים) (ובמידה ואתם שולחים את הנגן לארץ יש לקחת בחשבון את התוספת של בערך 60 דולר משלוח+מיסים ויעידו על כך אנשים שכבר שלחו ארצה)
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב VCD או SVCD, מה המדריך הטוב ביותר שאתם מכירים שקיים ברשת? לא אכפת לי אם זה באנגלית או בעברית.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לכבוד קניית נגן ה MP3 הראשון שלי, ה RIO CARBON שאמור להגיע שבוע הבא, רציתי לדעת אילו אופציות יש לי כדי לשמוע מוזיקה ממנו ברכב. כיצד אתם שומעים ברכב את המוזיקה (חוץ מכמובן האפשרות של לשים את האוזניות.. אני מדבר על לשמוע דרך המערכת ברכב). מכיוון שהייתי מעוניין "להתחבר" לכל רכב שאני נמצא בו הייתי רוצה לדעת איזה ניסיון יש לכם עם האופציות השונות ובכלל זאת "משדרי FM", "קאסטות LINEOUT", "חיבור דרך ה CHANGER" וכו' מה זמינות המכשירים בארץ, מה הבדלי האיכות בין הדגמים השונים, מה הנסיון שלכם איתם... ומישהו יכול להסביר לי במרבית דגמי הביניים של מערכות לרכב אין ברדיו מקדימה LINE-IN...
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן! יש לי קריאטיב מובו TX FM, והאוזניות ממש לא נוחות. לכן אני קונה אוזניות חדשות, ואחרי המון בירורים ושאלות החלטתי דגם. השאלה עם המחיר משתלם 110 שקל- סנהייזר MX450- מצליל כדי? הם טובות? איך המחיר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן! יש לכם אולי עצות איך לסדר את החדר ככה שאוכל לנצל את הסראונד? צירפתי ציור שצויר בכישרון רב אני חייב לציין ( ) הכל אפשר להזיז חוץ מארון המגושם הזה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חבר שלי חובב מוזיקה והוא רוצה רמקולים על רמה למחשב בעיקר לשמיעת טראקים אני לא כזה מבין ברמקולים אז שואל ממכם אנשים חכמים
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הנכבדים, יש לי SB Live Value שאני רוצה להכניס למחשב עם חיבורי אודיו קדמיים (מיקרופון ואוזניות) יש מצב שאני מחבר את הכניסות האלה לכרטיס קול באיזושהי צורה ? עלהכרטיס עצמו יש כל מיני חיבורים אבל לפי מה שאני מבין זה רק ל-CD, AUX, SPDIF וכאלה. תודה !
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש ביקורת טובה של רמקולים 2.1 למחשבים שמשווה בין ALTEC LANSING VS.2121 , CREATIVE INSPIRE T3000, LOGITECH X-230 יש שם הסברים ובדיקות והכל, יוצא הכי טוב X-230 אחרי זה ה T3000 ולבסוף ה VS.2121 http://www6.tomshardware.com/consumer/20041013/index.html
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי עוד שבוע יש לי טיול שנתי ורציתי לקנות נגן MP3. כמה דברים : אני שומע מטאל ורוק כבד (איכות השמיעה תיהיה בסדר?) ו128MB של איחסון זה בהחלט מספיק לי! אני מאוד כפוף בתקציב, אני מעדיף שיהיה 300 כולל משלוח אבל אפשר 300 בלי משלוח. מצאתי בידיוק את מה שאני מחפש כאן: (חבר שלי קנה את זה והאיכות סאונד טובה מאוד) http://www.netprice.co.il/Product.asp?Pid=mm3522&Cat2Cat1ID=4037&Cat2ID=0 אבל לפני כמה ימים הם העלו את המחיר מ250 ל300, בסדר רציתי לקנות, הרמתי אליהם טלפון והם אמרו שהחנות יצאה לחופשה והם יחזרו רק ב2.11 שזה התאריך של הטיול השנתי שלי. אז שללתי אותם, חיפשתי דברים אחרים, הנה מה שמצאתי. אני מעדיף שיהיה בנגן יכולת להציג מילים (לא חובה) אבל אני ממש צריך צג... http://www…
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יום שישי הזה ההורים שלי טסים להונג-קונג(כנס עסקים לשיווק - לא משנה) ואני הבנתי שהמחירים בהונג קונג דומים למחירים בארה'ב ואף נמוכים יותר ושהשוק שם לא מוצף בזיופים כמו בתאילנד(תקנו אותי אם אני טועה) אז אני מחפש נגן מוזיקה נייד ב100 עד 150 דולר. עד עכשיו חשבתי על הMNZF 610 של SONY. אבל אני לא 100% בטוח, מפני ששמעתי על הHIGH MD החדש.... בקיצור - הדרישות שלי מהנגן: - עמיד!!! הנגן ישמש בעיקר לשמיעת מוזיקה בזמן רכיבה על אופניים!(ניסיתי לשמוע עם דיסקמן עם בולם זעזועים נורמים-טוב וזה היה פשוט נוראי!) אסור שיקפוץ!! - בעל עיצוב יפה! לא חייב איזה מלך יופי כמו הIpod אבל לא משהו ממש מכוער! - בעל ממשק נוח! הממשק שאני רגיל אליו הכי זה מחשב עם אוזניות וWINAMP - בעל יכולת איכסון …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-