אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום קניתי היום את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaser Live 5.1 האם לדעתכם אני צריך להחליף לכרטיס קול טוב יותר או שזה מספיק מה שיש עכשיו? מאוד התרשמתי מהאיכות של הרמקולים בינתיים למרות שרק שמעתי בהם שירים ולא שיחקתי הסאב ממש ענקי! (אולי אפילו יותר מידי) אבל בסה''כ עד עכשיו נראה לי כמו מערכת רמקולים מצויינת... מה דעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים אני משתמש צנוע שמתמש כרגע בJVC HA-G101 וכרטיס קול של הלוח אם שלו MSI NEO4 PLAT.... בעקבות הבנייה של המערכת הבאה שלי אני משתדרג בנושא הקול איך שהוא התחלתי לפתח שמיעה יותר טובה בנושא הזה... אני אמור לקנות את DTT2500 DigitaL בתור רמקולים מחבר שלי (יש צורך לתקן את ה2 רמקולים האחוריים) וכרטיס קול אני חושב לקנות כרטיס של קריאטיב במקום הכרטיס של הלוח שלי RS482 DFI. וכמובן אוזניות אז נתחיל בשאלות: 1. מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים את זה? 2. כרטיס קול... אני יכול להביא Audigy2 6.1 Retail יחסית בזול למרות שפזלתי לכרטיסים אחרים, אני מעדיף להקשיב לכם בנושא 3. אוזניות... אני אוהב אותם סגורות... אין לי מה להוסיף, תקציב תלוי בכמה שאני אשתגע באותו שלב אני מניח באזור ה400 ש"ח…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי, אני צריך טייפ מנהלים וחייב שהוא יהיה איכותי + זמן הקלטה לא יהיה פחות מ6 שעות הטיים הוא המטרה העיקרית כאן, אם זה מגיע עם רדיו וMP3 ו תצוגה של סרטים מה טוב על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שלא מדובר בטווח מחירים מרשים אני מחפש רמקולים למחשב, בעיקר להאזנה למוזיקה בווליומים גבוהים למדי. הכרחי שתהיה יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. עדיף (מאוד) ללא סאב, וכמובן שיהיו באיכות טובה בהתאם למחיר. תודה, ג.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגביי כרטיס קול מסוים של MOTU קוראים לו 2408 MK II ואני מחפש לדעת מה הרכיבי מחשב שעובדים איתו הכי טוב. ??? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אפשר למצוא משהו נחמד ואיכותי במחיר הזה או שצריך להשקיע עוד
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי LCD טושיבה 32 אינץ' וחיברתי את המחשב דרך HDMI לטלויזיה רואים מעולה עד עכשיו שמעתי דרך הרמקולים של המחשב עכשיו, אם אני רואה סרט מהמחשב על הLCD (שמחובר דרך כבל HDMI) ואני רוצה לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הLCD במצב הזה איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני יודע שצריך למקם רמקולים נכון בשביל שתהיה אקוסטיקה טובה. אוקיי. אבל השאלה היא, רמקולים שונים צריכים מיקום שונה? או שבלי שום קשר לאיכות הרמקולים שאני אקנה, ההכנה לקולנוע ביתי קבועה?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של VIA מדגם AC-97 הבעיה היא שהתקנתי אתמול איזה דרייבר אליו ומאז יש בעיות לדוגמה,המוזיקה ובכלל כל מה ששומעים במחשב זה כאילו בהילוך מהיר וגם למשל לפעמים יש את הרעשים האלה של הוינדוס לדוגמה שקופץ איזה חלון או משהו ושומעים מין קול שמבסר על זה אז אצלי פשוט את הרעשים האלה למשל של הודעות שגיאה גם אז שומעים אותם מתוך המחשב אם אפשר תביא לי איזה דרייבר טוב ותפתרו לי ת'בעיות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
נגיד שאני קונה טייפ מנהלים או מכשיר הקלטה טוב, ואני מקליט איתו voice, אבל במקום יש מיקרופון ומערכת הגברה , זה הורס לי משהו. כי מן הסתם הוא מקליט גם את הקול שיוצא מהרמקולים, ומבקרה הזה מערכת ההגברה לא משהו, אז זה יכול להרוס אפילו את ההקלטה ?? חשוב לי איכות קול טובה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום בן דוד שלי עכשיו בארהב ואני רוצה שיקנה לי נגן חדש אני עוד מתלבט בין נגן מוסיקה או גם סרטים השאלה שלי אם יש תחזיות ל3 חודשים הקרובים (עד שהוא חוזר) לנגנים חדשים מהחברות המובילות אני מדבר על נגנים עם נפחים גדולים בנתיים אני חושב בכיוון של איפוד 60 אבל ממש לא בטוח תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה רמקולים של American Acoustics 2.1 2 רמקולים שמחוברים לבאס קטן וחמוד. שאני משמיע שירי אמ.פי3 או אפילו סאונד ממשחק מחשב אני שומע חזק, משתמש בחצי עוצמה של הרמקולים. ברגע שאני מעביר למצב של הטלוויזיה, או סתם מריץ קובץ סרט AVI במחשב הסאונד גם במקסימום לא מדגדג לי באוזן. ממש מעצבן, כי לפני זה היה לי רמקולים (אומנים חזקים יותר) אבל לא הייתה הבעיה בין קבצים כאלו לאחרים. אני מחובר על LINE OUT (אני חושב). יש פתרונות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-