עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אנסה להסביר בפשטות: עד היום הייתי מחבר את הנייד למערכת סטראו בסלון עם כבל וכך שומע מוסיקה אני מחפש תחליף ללא כבל -יש חיה כזו? יש לי בלוטוט בנייד-אם זה עוזר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by R0tem1,

האוזניות צריכות להיות אוזניות קשת כי אוזניות IN EAR תמיד מאבדות אחיזה בריצה בגלל הזיעה. לא מפריע לי אם הן ישקלו עד 400 גרם, האוזניות קשת שאני רץ איתן עכשיו שוקלות 200 גרם והן ממש לא מורגשות. גם אורך החוט אף פעם לא הפריע. יתחברו ל"DECODER" של קריאיטיב בבית ולאיפוד בחוץ, ישמיעו ביעקר מוזיקה. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  3. Started by shlosi,

שלום לכולם, יש לי כרגע Sennheiser HD202 ואני מרוצה מהן, אבל עקב שימוש רב ב4 השנים הארחונות הן התחילו להישחק ואני רוצה להשתדרג. עשיתי קצת חיפושים בזאפ ובאיביי וקצת איבדתי את הידיים והרגליים.. אני מחפש Headphones ומוכן לשלם בסביבות ה500 שקל (כשאין לי בעייה להזמין מחו"ל). למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  4. יש לי בחדר מחשב וממיר של הוט HD האם יש סיכוי לחבר את המחשב ישירות למסך LCD של המחשב או למחשב ומשם לראות על המסך ? מה צריך לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by rafi-s-,

אני מחובר דרך היציאה האופטית spdif לרסיבר עכשיו אם אני מוריד סרט ac3 אני צריך להתקין איזה שהוא מקודד כמו ac3 filter או שהכרטיס עושה את העבודה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  6. Started by kdani,

שלום לכולם, לא יודע אם זה הפורום המתאים, אבל אם למשהו יש מושג איך משיגים שרטוט חשמלי של ה-סאב הזה (חבר צריך לתקן) פניתי ליצרן, והוא מפנה כמובן למעבד שרות של היבואן.... תודה, דני

7. Started by ofer40,

היי יש לי סרט HD DVD מקורי בלי כתוביות בעברית ואני רוצה לקחת כתוביות שמותאמות לפורמט X264 ולראות אותם יחד עם הסרט בתוכנת PDVD. האם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  8. ערב טוב אנשים אני בונה HTPC שמטרתו (בנושא זה) בעיקר סרטים אבל בהחלט גם הזרמת מוזיקה. נאמר לי שאם איני אודיאופולית גמורה אין טעם להתקין כרטיס קול נפרד ואוכל בהחלט להשתמש בכרטיס הקול OB היות וכעת כרטיסי הקול בהחלט טובים. עדיין לא נסגרתי סופית על המעבד אבל יש שני לוחות אם על הפרק למעבד אינטל לוח GA-P35-DS3 http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2627&ProductName=GA-P35-DS3 למעבד AMD לוח:GA-MA69G-S3H http://www.gigabyte.co.nz/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2554 לשניהם OB כרטיס ALC 889A שהבנתי שהוא כרטיס אייכותי ומתקדם יחסית. אולם נאמר לי שבניגוד למשל ללוח GA-P35-DQ6 http://www.gig…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by J S Bach,

היי, אני מאוד סקרן להאזין לאוזניות האלו מסיבות שהן די ברורות ואני תוהה האם יש חברי פורום שבבעלותם אחד (או יותר) מהדגמים הנ"ל. בתודה מראש (:

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  11. Started by Dj_Infernal,

איך הרמקולים TEAC 500B ?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  12. Started by ravid,

כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. אז ככה יש לי DVD דגם של Hyundai יש לי שם יציאה כמו במחשב לחיבור מסך VGA.......ואין לי טלויזיה בחדר רק מסך של מחשב...עכשיו חיברתי את הרמקולים והכל ל DVD ואת המסך חיברתי ליציאה הזאתי....(VGA)ועכשיו אני לא רואה כלום במסך....מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה ??

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  14. Started by parlov,

אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  15. בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אחי בונה מוזיקה באיכות גבוהה והוא מחפש כרטיס איכותי לעריכה ולשמיעת המוזיקה בצורה הכי מדוייקת שאפשר...הבנתי שקריאייטיב די טובים יש דגם ספציפי? התקציב הוא עד 1000 שקל תודה לכל העונים....

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  17. Started by 1337Din,

שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by Dunul,

היי, אני יכול לקנות בממש זול שני דגמים של LG ואני צריך לבחור איזה מה לבחור? הדגמים הם: 32LH35FR 32LF20FR

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Gold shark,

טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  20. קניתי כרטיס קול x-fi ואיתו הגיע שלט , וזה נראה כאילו חלק מהמקשים אמורים להיות מוארים, אבל אני לא מצליח להפעיל את התאורה שם. האם ישנם מקשים שאמורים להיות מוארים וכיצד מדליקים את התאורה בשלט (אם קיימת) ? * אם שאלה זו שייכת לנושא אחר בפורום אז אנא העבירו כי לא ידעתי לאן זה ממש שייך

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by emilio,

שלום! רציתי עזרה לגבי רמקולים לקולנועה ביתי של 5.1 תקציב שלי בין 2.5K ל 3K. רק לא רמקולים של מחשבים. יש לי רסיבר של ----> http://zap.co.il/model.asp?model_id=472524 דרך אגב מה אתם אומרים לגבי טלויזיה הזה. -----------> http://zap.co.il/model.asp?model_id=418112

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. אז ככה, יש לי בשביל טלוויזיה (עדיף שתהיה 29 אינצ') DVD (קורא DIVX) ומערכת רמקולים (5.1 ולא בטוח שאני צריך רסיבר) בערך 4000-. בין הDVD השונים שראיתי יש לי התלבטות בין Pioneer DV383 וKiss DP1000, שניהם עולים בערך 800 שקל, ועל שניהם קראתי דברים טובים אני לא מבין מה ההבדל ביניהם לבין מכשיר יותר זול כמו vertex 312A, אם מישהו יוכל להסביר לי קצת אני אודה לו.. עכשיו, בנוגע לרמקולים ולרסיבר.. לא הצלחתי להבין למה אני צריך רסיבר בכלל... למרות שקראתי בכמה מקומות, עדיין לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה והאם הוא הכרחי. אני מעדיף רמקוליים רצפתיים דרך אגב למרות שהבנתי שסטלייטים יותר עדיפים לסרטים.. אז יש המלצות בנושא? נגיד שאם אני לא צריך רסיבר יש לי בערך 1200 שקל לרמקולים, וזה משאיר לי …

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by DuDeAss,

או קיי היום חיברתי את המקרופון+אוזניות החדשים שקניתי מכיוון שהמקרופון שלי הישן הפסיק לעבוד אז חיברתי כמו שצריך לא עבד לא הצליחו לשמוע אותי והמקרופון לא הגיב האוזניות פשוט בסדר ניסיתי חיבורים שונים וכל זה חיפשתי בהגדרות ואני לא מבין מה לא בסדר? תוכלו לעזור לי בבקשה? ד"א התלבטתי אם לשים את זה פה או בתמיכה טכנית אז מצטער אם זה לא המקום הנכון תודה רבה לעוזר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by hassaf,

היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by godis,

שלום, אני מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב (עד 500) אפשר המלצות?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.