אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי טלוויזיה לפני כמה ימים (40pfl5507k) ושמתי לב שהמסך שחור לפעמים רואים קצת כתמים לבנים כאלה בטלוויזיה באזורים מסויימים.. הם לא ממש מורגשים אבל שמתי לב לזה.. ואני זוכר שמזמן קראתי שזה היה למישהו והוא שלח לתיקון ותיקנו לו את זה.. השאלה שלי היא אם זה בסדר שאני רואה טיפה כתמים לבנים? שאני אומר כתם לבן אני מתכוון כאילו לבן טיפה מרוח..
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הם מ-DX (כדי למנוע אי נעימויות אני לא אפרסם את הקישור) עכשיו שאני מפעיל מוזיקה/COD אני שומע מעומעם ולא איך נגיד crispy יש אפשרות לסדר את זה דרך אולי האיקולייזר של הכרטיס קול? מעגל שאפשר אולי להכין ולחבר אליו את האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רושם את זה פה כהמשך לדיונים שהיו פה בעבר לגבי שלטים חלופיים לרמקולים הללו ( 4C, 6C וכו') וכדי שזה יעלה בחיפוש בפעמים הבאות. בשעה טובה הגיע אלי השלט שהזמנתי מאיביי מדגם Chunghop L618, ואני שמח לבשר שהוא עובד נהדר עם הרמקולים לאחר סשן תכנות מעט מייגע (לקח לי כמה וכמה נסיונות לתפוס את הקוד עבור כל כפתור מהשלט המקורי, עם שלטים של מכשירים אחרים שניסיתי אין בעיה). לחברה יש מגוון רחב מאוד של שלטים אוניברסליים זולים שאפשר להשיג באיביי או באתרים הסינים השונים, רק לשים לב שמזמינים שלט עם אופציית Learning - אלטרנטיבה לאלה שלא מעוניינים להוציא כסף על Harmony (שנראה שלוג'יטק מפסיקה לייצר אותם) ודומיהם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח האוזניות שלי נשברו לגמרי הודות לאחי הקטן ואני צריך אוזניות חדשות לגיימינג בסביבות 400-500 שקל שיהיה מבודדות מרעש שלא יכנס רעש ושיהיה מיקרופון ומהארץ יהיה עדיף עם יהיה מIVORY KSP או BUG אין לי כרטיס קול מיוחד או משהו רק מהלוח אם שלי שזה Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 תודה לכל מי שעוזר כי אני צריך לקנות אותם עוד השבוע וזה קצת דחוף
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום,אני בזמן האחרון נתקל קשיים לנגן קבצי בלוריי בצורה מושלמת,הדיבאגינג של הויאלסי אומר לי שהוא זורק פריימים. המחשב שלי הוא phenom II 920 4 GB ram AMD HD 4770 כשאני נכנס להגדרות של הנגנים ואומר להם להשתמש ב gpu התמונה בכלל מקרטעת וזה לא צפי בכלל. השאלה היא האם אני יכול להמנע מלשדרג שילוש ורק להחליף כרטיס מסך או שאין לי ברירות ואני חייב?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות על רכישת טלוויזיה גודל 46-50 אינץ' עדיפות ל-LED טווח מחירים בסביבות 5K אבל אם יש משהו מאוד טוב אני מוכן לחרוג קצת למעלה עיקר השימוש בה בתקופה הקרובה יהיה צפייה בסרטים מכונן נייד (אז חשוב שהטלוויזיה תהיה עם חיבור USB ושתדע למשוך סרטים ולהציג כתוביות) התכנון הוא לחבר אותה בעתיד למחשב כאשר אני צופה שלא ממש אשתמש בה למשחקים ויותר לגלישה באינטרנט ענייני 3D ממש לא מעניינים אותי וכל אופציות הסמארט TV נראות לי כרגע די מיותרות שכן בעתיד גם ככה היא תחובר למחשב שמעתי המלצות כלליות על הטלוויזיות של סמסונג אבל רובן היו לטלוויזיות חכמות ונראה לי שדי חבל על הכסף. אני אשמח להמלצות ספציפיות שעונות על הצרכים שלי אם מישהו מכיר תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני סטרימרים, התכנים יהיו על הארד דיסק חיצוני שמחובר בUSB2 לראוטר, לכן חייב שיהיה חיבור LAN בסטרימר הראשון: http://dx.com/p/neo-x5-rk3066-android-4-0-google-tv-player-w-wi-fi-tf-1gb-ram-16gb-rom-black-176074 והשני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14273 השני עולה 150 שקל יותר אבל הוא של חברה יותר מוכרת. מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חשוב שיהיו נוחות מאוד מסוג פתוח\סגור (לא כפתור או מסוג שנכנס לתוך האוזן). האם יש חיה כזאת, שלא מוותרים על האיכות בתמורה לחופש מחוטים? מעדיף שיהיו בעלות סינון רעשים אקטיבי (ולכן התקציב הגבוהה) אבל רק במידה והם באמת מספקות את התמורה. השימוש הוא בעיקר להאזנה במחשב או עם אייפוד (קלאסי). אילו דגמים שיש בארץ למטרות אלו והאם יש חנויות בהם אפשר להתרשם\להאזין לאוזניות עצמן?
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי. רכשתי את האקסטרימר טיוי וכשאני מנסה להפעיל את התכנים שלו (מוזיקה, טריילרים, יוטיוב וכדומה) אני מקבל הודעת שגיאה: "לא ניתן לאתר קובץ הזרמה זמין" יש למישהו מושג מה עושים בנידון??
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מרחק צפייה כ 3 מטר, מעוניין במסך LED בגודל "55, תקציב סדר גודל של 10K (אפשר סטייה של כ 25% למעלה/למטה) לא חשוב לי SmartTV, אני לא מתכוון לגלוש מהטלויזיה, ומבחינת תכנים בכל מקרה יהיה מחובר סטרימר, תלת מימד - חיובי, מעוניין, בתנאי שהוא איכותי, מבחינת רמקולים פנימיים - חובה מכיוון שיתכן שלא אחבר את המסך למערכת סאונד חיצונית. א. אשמח להמלצה על חברה ודגם ספציפי. ב. לא פחות חשוב, אשמח להבין אלו פרמטרים חשובים בבחירת המסך, מכיוון שמעבר לדגם הספציפי, אני מתכוון לבדוק דגמים נוספים לפני הרכישה, וחשוב לי להבין אילו פרמטרים חשובים, עשיתי שיעורי בית, אלו נתוני: 1. אני מניח שכל ה LED מגיעים כ FHD 1080P עם רזולוציה 1920X1080 ויחס תצוגה 16:9 - האמנם? 2. הרץ - 100/200/400? המוכר טוען שחס…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, רציתי את עזרתכם במציאת אוזניות BT Over Ear בעיקר לצורכי מוזיקה. אין לי בעיה להזמין גם מהאינטרנט אם מדובר בדגם שאין בארץ. אשמח רק שהמחיר לא יהיה בשמיים כי ראיתי דגמים שמגיעים לאזור 400$ וזה הרבה לטעמי. אשמח לתשובה מכם
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשותי ממיר a.r.t cdvb2300c והחל מאתמול יש עשרה ערוצים בלבד ורובם ישראלים.... וההגדרות מכוונות כמו שצריך ובסריקה אוטומטית שאני עושה הוא לא מצליח לסרוק ערוצים אשמח לדעת אם יש אולי במקרה הגדרות שאני צריך לכוון ? בכל אופן זה מכוון על amos 4 וכל הערוצים וביצעתי סריקה ללא הצלחה כמה פעמים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש מסך טלוויזיה איכותי 32 אינץ' טוח מחירים 1600 - 1900 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
קבצי MKV HD מקרטעים לי באופן די קבוע על המחשב. ניסיתי גם עם VLC וגם עם MPC. בדקתי בtask manager והCPU לא מתאמץ יותר מדי(לא עובר את ה20%). מה זה יכול להיות, ואיך אני יכול לתקן את זה? המחשב שלי אמור לדעת להתמודד עם הדברים האלה בלי שום בעיה... תודה מראש לעוזרים! מפרט: Intel i5 3470 Gigabyte B75M-D3H 8GB DDR 3 Ati Radeon HD 5750 Win 7 Pro 64bit
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הלן אנשים, היה לי בזמנו דגם PX100 לבנות של סנהיסר, די אהבתי אותן, אבל עניין שהיה להם חוט ל2 אזניות ואפשרות הקיפול בסוף גרמו לזה שמכרתי אותן, כי פחדתי שאני ידפוק את החוטים, מידי פעם יוצא לי לנסוע ואני צריך לשמוע משהו בדרך, ולפעמים פשוט אין לי כוח להוציא את הנייד בקבלת צלצול, אז חשבתי לעשות כזה דבר, לקנות: 1. BHS3000 של סמסונג, שניתן לחבר עליהן כל דבר בעל חיבור 3.5 2. עוד PX100 אבל הדגם החדש, איכשהו ברך לי מהעין שההבדל הוא שיש חוט יחיד ופה באמת הקיפול עושה את העבודה יותר קל, (לי היה קורה שחוט היה מסתבך בעצמו, ואם הזמן בטוח היה נקרע מאחת והאזניות) *שמעתי בזמנו גם PX200..וזה זבל גמור, הצליל לא פתוח כמו בPX100 ופשוט הבנתי מאז שאני מתחבר רק ולאזניות כפתור או קשת פתוחות, מישה…
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מערכת קולנוע ביתית ועשיתי הכנה לרמקולים בגבס (מאחור יכולתי לעשות הכנה של גבס רק בתקרה - כך שהם יהיו כלפי מטה). הדרישה היא לרמקולים שקועים בגבס בלבד (דרישה של האישה - אי אפשר להתווכח). ראיתי שהמחירים של רמקולים שקועים הוא מאוד יקר ועוד צריך להוסיף רסיבר - אין אישור לתקציב גדול :s05: . השאלה אם מערכת כזו היא מספיק טובה בהתחשב במחיר שמוצע: http://www.crazyedi.co.il/products/173289 או שמדובר בהתפשרות ענקית. חשוב לציין שאין לי צורך בסטרימר - יש לי מחשב בסלון אליו כרגע מחוברים רמוקלים של altec lansing - המערכת אמורה להוות תחליף. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כרגע יש לי רסיבר Yamaha RX-E400 ו2 רמקולים NX-E400 עכשיו אני חושב או להוסיף למערכת סאבוופר או לקנות Harman Kardon SoundSticks III המערבת מחוברת למחשב דרך הכרטיס קול של הלוח אם.... כדי לקנות כרטיס קול כלשהו?? השימושים שלי זה מוזיקה וסרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את ה-Z10, נראה לי מתאים, אבל בלי נסיון בתחום יש המלצות (מחפש 4 ערוצים - 2 מיקרופונים + 2 מקורות + כניסה למחשב) ? משהו מכיר, יכול לתת חוות דעת על המוצר, או על מוצרים מקבילים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלום, חברים. יש לי ידידה שקנתה אוזניות IN EAR שלשום, דגם ATH-CKL200 של חברת Audio Technica. היא לא מרוצה מאיכות השמע ורוצה לדעת עד כמה שווה להשקיע באוזניות כפתור / IN EAR, אם בכלל כדאי. יש טעם לקנות אוזניות יקרות יותר? ההבדל באיכות השמע יכול להיות כ"כ מהותי? בעקרון, אנחנו מחפשים אוזניות כפתור או IN EAR מומלצות עם עדיפות ל-IN EAR, שיאטמו כמה שיותר טוב רעש. (ושהחוט עצמו לא יעשה רעש, כמו של הדגם המדובר.) ובעצם, במה יותר חשוב להשקיע, באוזניות או בנגן עצמו? מה יותר משפיע על איכות השמע מבין השניים? היא משתמשת ב-Sandisk Sansa Clip 4GB והנגן עצמו עובד טוב, אבל השאלה היא אם איכות השמע שלו מספקת ביחס לנגנים היום או שמומלץ להשקיע כבר בנגן חדש וזהו? (ראיתי שעל נגנים צריך לשאול בפורו…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות 5 מתליים לרמקולים מדגם LOGITECH Z906, וברצוני לקבל מכם הצעה למתליים מתכווננים טובים מאחורה התקציב הוא עד 500 שקל לחמישה המתלים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני צלם חובב, מתמצא בטכנולוגיות והיצע מסכי המחשב אבל פחות בהיצע מסכי הטלויזיה. בכל אופן מבקש את עזרתכם בהמלצה למסך טלויזיה גדול לסלון. למיטב הבנתי טכנולוגיית הפלסמה עדיין מובילה ביכולת הצגת עומק הצבעים. תקנו אותי אם אני טועה. להלן הנתונים והאילוצים: מרחק צפייה 4-6 מטר. תקציב סדר גודל של 10K. הטלויזיה תחובר למחשב בסלון. הסלון מואר יחסית, כך שאם הטלויזיה מוצבת על קצה המחוג של שעה 12:00, אז יש פתח כניסה למרפסת ב-03:00 וחלון ב-06:00. כיוון הצפיה הוא מ- 06:00 ומ- 09:00 . מרבית התוכן שיוצג: slideshow של תמונות משפחתיות (תוכן גבוה מ HD), סדרות מהאינטרנט (ככה"נ תוכן SD), שידורים מקוונים (תוכן SD גם כן). הכי חשוב לי זו איכות תמונה ב 2D!! - ניגודיות סטאטית של 1:1000 או יותר.…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, בעקבות מעבר דירה קרוב,הייתי רוצה לרכוש לעצמי טלוויזיה חדשה ביחד עם מערכת סאונד הכוללת מן הסתם רמקולים ורסיבר. התקציב לשניהם ביחד הוא כ-10,000- 8000 ש"ח,אם יש משהו בפחות,מה טוב... כנגן אני ארכוש PS3 (אחד נשאר בבית של ההורים) שאני מאוד מרוצה ממנו בסה"כ והוא כמובן משמש אותי גם למשחקים. תודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-