עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by omert,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב של 850 - 1200 עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר נגן עם flash disk או עם דיסק קשיח בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן טוב במחירים האלה זה יהיה נפלא בנוסף איפה יותר כדאי לקנות בארה"ב ושישלחו לי את זה או בארץ

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  2. שלום, אני ממש לא מבין בתחום, כל מה שאני יודע זה שיש FullHD ו HD Ready. אני מניח שהראשון עדיף (רק מהשם), אבל פתוח לשמוע אחרת. ממה שפישפשתי בפורום בנסיון לחפש ת'ראד דומה הבנתי שHD לא תמיד עדיף (לפחות כרגע), אבל בכל זאת הייתי רוצה להיות מוכן לטכנולוגיה החדשה לכשתגיע אשמח לקבל המלצה על איזשהו דגם מוצלח או משהו בסגנון- למשתמש הממוצע, לא יותר מזה. תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by Mushigoya,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by HardGore,

אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by noambaum,

מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל: 1.Gamesurround Fortissimo III 7.1 2. SBlive 5.1 Digital

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by zilkanir,

לפני רכישה, רציתי להתייעץ איתכם איזה מערכת מביניהם איכותית יותר(ללא קשר למחיר) הZ2300 או הJBL ENCOUNTER מה מומלץ יותר לרכישה? תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  10. טוב אחותי רוצה לקנות צלמת ווידיאו ואין לי הבנה גדולה בזה זה נועד למשפחה ולא לדברים מקצועים אז תתחשבו בזה הם ביקשו גם מצלמה ששומרת על ארד דיסק או פלש למישהו יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by slyy,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות והמליצו לי על Corsair HS1A Gaming Headset והן מתחברות ללוח אם אבל כשאני מחבר ללוח אם את אוזניות אני שומע חלש אבל אם אני מחבר עם כרטיס קול אני שומע חזק יותר. עכשיו מה אתם הייתם ממליצים? האוזניות הן לגיימינג ולמוזיקה. התקציב שלי זה 400 שקל עם חריגות קטנות. תודה רבה, נדב

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by B~Boy,

שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  13. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. Started by check,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. הבעיה היא כזאת הכניסת מיק שלי לא עובד בכרטיס ONBOARD. חשבתי להתקין כרטיס קול ישן שיש לי LIVE128 של קריאטיב.. כרטיס פשוט אבל עושה את העבודה...חשבתי להשתמש בו רק לכניסת מיקרפון האם אפשרי הדבר?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  16. האם בכלל מומלץ לקנות את המערכת הזאת, אנחנו מחפשים מערכת לסלון שהוא לא ממש גדול, והתקציב די נמוך.. כנראה שהמחיר של המערכת הוא המקסימלי. האם יש תחלופות טובות יותר באותו מחיר? או שהיא טובה למחירה? (1400 בלחץ) בנוסף: - האם המערכת עצמה מספיק עוצמתית ובעלת איכות אודיו טובה? - האם הDVD שמגיע עם המערכת טוב? תומך בכתוביות בעברית? לא יודע אם זה משנה, המערכת תתחבר לממיר ולטלוויזית פלזמה 42" (לא תומכת HD.. ) אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by tom123,

היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by yotamavi,

אמא שלי טסה אז היא קונה לי מהדיוטי פרי. http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=18&sId=62 אני משתמש בכרטיס קול המובנה בלוח אם Gigabyte P965-S3 קראתי הרבה פוסטים בפורום ועדיין לא הגעתי להחלטה, אני די סגור על הSoundstick II אבל התגובות עליהם פה פושרות. אז השאלה היא האם בשביל לשמוע מוזיקה בעוצמות נורמליות,ובאיכות טובה הם יהיו טובים? ואיך הם בהשוואה לFX6021 ול JBL CREATURE 2.1

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by thebestof2005,

אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by aga123,

שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. כול מי שיש לו ipod יודע שברגע שאתה מנסה לראות שיר בעברית אתה רואה רק שורה ריקה. עכשיו אפשר לעשות משהו בנושא וזה מה שאני מציע לעשות דבר ראשון להכנס לכתובת הזאת http://www.apple.com/feedback/ipod.html בכתובת הזאתי שכול אחד יכתוב הודעה עד כמה מפריע לו הבעיה שאין לipod תמיכה בעברית ועד כמה שהוא מבקש שהם יוסיפו תמיכה בעברית בעדכון הבא של המכשיר עוד יהיה טוב להוסיף בהודעה שברגע שהם יעשו את העידכון הipod יהיה הנגן היחיד שתומך בעברית דבר שיגרום למכירות של המכשיר לגדול פה זה רק 5 דקות ואני חושב שנוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים אחרי שהם יקבלו כמה אימיילים שנוגעים לאותה בעיה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  24. אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.