עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by piro,

A friend of mine wants to buy a portable, flash-based mp3 player and he is thinking of getting the Creativ muvo Slim. I promissed I'd look around and check what're the reviews on it. so, what say you?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. Started by ameer_a7,

הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by gandolf,

מאחר שהאוזניות שמסופקות עם המכשיר גרועות לפי דברי הרוכשים שדיברתי איתם אז אני רוצה לקנות אוזניות זה המפרט של הנגן http://www.archos.com/products/overview/gmini_400_tech_specs.html נ.ב. אההההההההההה ד.א. קניתי אותו ושבוע הבא בע"ה הוא מגיע לארץ ברגע שהוא יגיע ביקורת מלאה אני מבטיח לפי דעתי אחד הנגנים שקיימים היום בשוק!

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  4. אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אוקי כולם נהרסו לי הואזניות הישנות וגם יש מחשב חדש אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות אוזניות חדשות? אז אני מתלבט בין 2 סוגים אז הנה הסוג הראשון Plantronics Audio 90 פרטים http://www.headphonics.co.il/commerce/items.asp?c=voice%20card הכי למטה או את SENNHEISER PC 130 2 Y התקציב 230 שקל מה יותר טוב למשחקי רשת בלאן פרטים? אני משחק קוטאר בעיקר תודה תעונים

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  6. Started by YinnoN,

עשיתי חיפוש בzap מצאתי את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=36334 המחיר שלו מעולה בשבילי אבל כמה שאלות אני ממש נוב בזה אז ככה זה מכשיר קורא mp3 אז אני יכול להעביר אליו עם כבל שירים מהמחשב ? האם הכבל הזה מגיע איתו ? הבטריות שלו טובות ? נטענות ? לפי הביקורות שם הוא טוב, מה אתם חושבים ? הזכרון שלו של ה256 ראם אני יכול לשים עליו שירים ואח"כ למחוק ? יענו איך אני מחבר אותו למחשב ? זה כמו חיבור של המצלמת אינטרנט ? זה פותח לי מין hd משלה ? אני מקבל איתו נרתיק או משהו ? יש בו מקום לדיסקים או רק שמיעה מהזכרון שלו ? האם הוא שווה ניה ? יש משהו טוב יותר באותו טווח מחירים ? תודה

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by gandolf,

האם יש מישהו שמבין בנגני PVP לסוגיהם.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

? ואיפה אפשר להוריד אותו.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  10. Started by scylla,

לאחרונה רכשתי רמקולים חדשים (Altec Lansing VS4121) ובסלון נמצאת לנו מערכת סטריאו של סנסוי, מהמעפנות שנראות טוב ב200$ בדיוטי (נקנתה לפני כמה שנים טובות). אנחנו לא בית שרואה הרבה DVD אבל זה נחמד שיש מערכת כלשהי שכן רואים... השאלה שלי, כדאי לחבר איכשהו (אם אפשר לחבר חיבור בננה לDVD) את הLuxeon במקום הסנסוי? בעקרון היא אמורה להתחבר... ואפשר אולי איכשהו לקמבן משהו איזה שילוב נגיד הקדמיים של הסנסוי + הקדמיים של הלוקסיאון בתור אחוריים+ סאב של לוקסיאון? פשוט הלוקסיאון יחסית לא מאכזבת בווליומים נמוכים והסאב מאוד מאוד מורגש מה שלא קיים בסנסוי... אם למישהו יש רעיון לקומבינה אני אשמח לשמוע... בעקרון אני מאמין שהסנסוי יותר איכותית אבל חסר סאב *רכישת מערכת או כל רכיב מעבר לכב…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by itaysp,

שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. טוב, אני לא בחור שמבין הרבה ברמקולים וציוד אני מתכנן לקנות מערכת של 5.1 לחדר שלי יש לי כרטיס creative live 5.1 עכשיו עד עכשיו ראיתי את אלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=2253 ב800 מה אתם אומרים? עכשיו עוד שאלה יש סיכוי שאני אוכל לקנות פשוט רמקולים ולחבר אותם לכרטיס? או שהם חייבים לעבור דרך רסיבר? אם יש הצעות יותר טובות לרמקולים יתקבלו בברכה :-* (כמובן שכסף משחק....לא לעבור את ה900 אם אפשר) תודה!

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by BURTON,

חבר שלי ראה את הנגן הזה והוא רוצה לדעת מה הוא שווה ואם כדאי לקנות http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2068351 וגם זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185&g_kind=0 האמת אני לא מכיר את החברות ואני גם לא ממש סומך על המכירות הפומביות האלה אבל רציתי לשמוע עוד דעות

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  17. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Dj Aviram.Y,

חיברתי מיקסר וקומפקטים למחשב...עכשיו שאני לוחץ פליי המוזיקה עולה ישר למחשב (בלי שום תוכנה).. אני לא צריך להפעיל את הווינאמפ... עכשיו אני רוצה לפתוח רדיו ולשדר את מה שאני עושה עם המיקסר....והרדיו בווינאמפ קולט רק מה שמתנגן מהווינאמפ!!!...אז מה עושים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by gal1,

יש לי רסיבר ישן sansui 6060 ואני צריך רמקולים בשבילו ב 1000 שקל בערך האיכות פחות חשובה לי יותר חשובה לי העוצמה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by mluggy2,

אני מחפש נגן Flashי ספורטיבי, כזה שיחזיק מעמד תחת פעילות מאמץ וכושר. נדלקתי על ה-Iriver IFP190 אבל הנפח (256 מגה בלבד) קצת מאכזב. האם מישהו התנסה עם הנ"ל ו/או יכול להמליץ על נגן דומה בתקציב של ~ 1000 ש"ח? הדרישות האופטימליות מבחינתי: עיצוב ספורטיבי עם אפשרות רצועה, 256 מגה לפחות, רדיו FM וסוללה נטענת. אופציית הקלטה אינה חיונית. תודה ולהת', מיכאל

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  22. ואם יש כרטיס יותר טוב אז איזה כרטיס הכי טוב או טוב מאוד תקציב 3000 ש"ח כרטיס מקצועי

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by -Sky_Lord-,

למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  24. Started by scylla,

אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by ^GunX^,

היי לכולם , עוד מעט כנראה שאני משיג אוזניות כפתור ואין להם את הכיסוי ספוג הזה.. אז אני צריך לקנות..מישהו יודע אולי איפה מוכרים את זה ובערך כמה זה עולה? ממש חשוב שהחנות תיהיה בנתניה או באזור.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים