אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שמחבכר בין המחשב לטלויזיה... שווה? איך האיכות?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי אפשרות כרגע להביא אוזניות מחו"ל (ארה"ב) אני לא מבין באוזניות כ"כ אז אשמח אם תכוונו אותי קצת מעוניין באוזניות סגורות (על כל האוזן) טווח מחירים (30$-35$) ישמשו לשמיעת מוסיקה (בעיקר אלקטרונית) יש אוזניות מומלצות בטווח המחירים הזה? אם אפשר גם לקבל המלצה איפוא לקנות (אינטרנט) :
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זה דגם די ישן של פולק אודיו. יש לו שני דרייברים בכל צד (הוא לא "יורה" קדימה), והוא מיועד לשמש כרמקול סראונד על קירות. האם אתם חושבים שאפשר או אפילו רצוי להשתמש בהם כרמקולי אטמוס במערכת 5.1.2? שם הם יהוו את ה-2 בסוף שמיועדים לאפקטים בגובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מחפש נגן מדיה סנטר שיתחבר לי לטלוייזיה עם חיבור hdmi קורא hd ושיקרא גם divx עם תרגום עברי ושיהיה בו נפח 500 ג'גיה . תקציב עד 1500 ש"ח +- .. מה יש מומלץ בטווח המחירים הללו? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כול מידע שאפשר על הטלווזיה PH9 של PANASONIC בגודל 42". יש לי הזדמנות מיוחדת לקנות את הטלווזיה הזאת בזול, ואני צריך כול מידע על הטלווזיה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם זה אפשרי?? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגביי כרטיס קול מסוים של MOTU קוראים לו 2408 MK II ואני מחפש לדעת מה הרכיבי מחשב שעובדים איתו הכי טוב. ??? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו מצליח לשים אותם באוזן כמו שצריך בצורה שהם לא יזוזו / יצאו מהאוזן?? כי אם כן תסבירו לי איך אני לא מצליח לתקוע אותם כמו שצריך באוזן הבנתי למה הכבל של אחת האוזניות ארוך יותר(מעבירים אותו מאחורי הצוואר) אבל איך תוקעים אותם באוזן בצורה אפקטיבית?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
Logitech X-230 או ATP3 ???????? מי יותר טוב מבחינת איכות צליל, באסים, ולבסוף עוצמת הסאונד שזה מאוד חשוב לי אבל גם באסים מאוד חשוב
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מעבד amd 4800X2 2GB זיכרון ATI 2900XT - כרטיס מסך. האם אני יכול פשוט לחבר את הטיים דק או הפטיפון או הוידאו לכרטיס המסך ולבצע לכידה ? עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-