אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2783&CatCode=2 אפשר לחבר את הרמקולים האלה לדי וי די, מחשב או טלויזיה בלי רסיבר?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
היי, יש לי חבר שנמצא במזרח הרחוק (סין משהו לא יודע בדיוק איפה) , אם הוא מביא משם H10 האם תהיה אחריות יבואן בארץ ? מי היבואנים של IRIVER בארץ בכלל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 600 ש"ח טוב לפי הביקורות פה בפורום אני רואה שלא הכי כדאי ללכת על 5200 של קריאייטיב כי היא ישנה ולא הכי איכותית אני רואה שיש המלצות על X540 ועל T6060 עכשיו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת אחת מהם או לקחת משו אחר באותו תקציב חשוב שיהיו 5.1 ויהיו באיכות טובה תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
חברים יש לי רמקולים של מערכת.. ויש לרמקולים שתי יציאות http://uploaded.fresh.co.il/2004/07/03/196118.jpg כמו אלה שפה.. ועוד כאלה יציאות של חוטים. יש מצב שאני מחבר את זה ללפטופ באיזה שהיא דרך? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte GA ep43DS3 התקנתי את כל הדריברים של הלוח אבל כשאני מנגן סרט למשל , אני שומע את המוזיקה ואפקטים נשמעים נצויין אבל לא הדיבור , לא שומעים את הדיבור , נשמע מאו מאוד נמוך כך ברקע . כם במשחקים כמו NFS שומעים מוזיקה טוב אבל הקולות של הצמיגים למשל ושל הרכב לא שומעים לא יודע אם זה משנה אבל הרמקולים שלי הם מערכת סטראיו שמיוברת למחשב , במחשב הישן עבדה מצויין
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגביי כרטיס קול מסוים של MOTU קוראים לו 2408 MK II ואני מחפש לדעת מה הרכיבי מחשב שעובדים איתו הכי טוב. ??? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מסכים, קיבלתי הצעה על מסך סמסונג R-81 פשוט מסך מדהים השאלה האם הוא מומלץ על פני הטושיבות? הטוישבה יותר זולה (דגמי 2006 a3000). סמסונג 6 אלף טושיבה 5אלף. המסך בגודל 32 אם אינץ אם זה עוזר במשהו. בכל מקרה מה דעתכם? האם איכות הצפייה בטושיבה טובה יותר?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
Logitech X-230 או ATP3 ???????? מי יותר טוב מבחינת איכות צליל, באסים, ולבסוף עוצמת הסאונד שזה מאוד חשוב לי אבל גם באסים מאוד חשוב
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכם אני כיום בעל גאה של Creative Inspire 5200 5.1 כבר כ4 שנים. יש לי כרטיס קול על הלוח רילטק מלוח של ג'גהבייט 945 אשר שומעים בו יחסית בסדר... השאלה האם אני אקנה כרטיס קול לדוגמה X-Fi XtremeAudio/AUDIGY SE של Creative יהיה הבדל משמעותי? השימושים העיקריים הינם מוזיקה וממש קצת סרטים... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
קראתי עשרות ת'ראדים... כולם מדברים על כל סוגי ה IRIVER במומחיות רבה... אבל איך זה יכול להיות שאף אחד לא יודע איזה אוזניות מגיעות עם המכשירים? גם לא ארקדיה?! אני זקוק לתשובה דחוף לפני רכישה. אני מעוניין לרכוש מכשיר IRIVER: ממשפחת IFP 900 או IFP 700. אני מעוניין לדעת איזה אוזניות מקבלים עם כל אחד מהמכשירים האלה. בארקדיה הם לא יודעים! לא יאמן. הם אומרים שמקבלים אותן האוזניות בכול המכשירים. אבל איזה? MX300? MX400? איזה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב לא גבוה. מצאתי באולסייל נגן ב-500 ש"ח של חברת POWEDISK. מישהו מכיר את החברה? שמע עליה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי, השאלה היא כזו: יש לי רמקולים של קריאייטיב, פשוטים. SBS200 או משהו בסגנון, מהדגמים של 150-200 שקל. עד לא מזמן הם פעלו יופי, אבל עכשיו אני צריך לשחק עם הווליום שלהם כל פעם, בגלל ששומעים רעשים ומדי פעם רמקול אחד (קורה גם בימין וגם בשמאל) פשוט משתתק. אני חושד שהבעיה בכבלים. אם כן, ישתלם לקנות להם כבל (לא שאני יודע איזה, ציפיתי להמלצה ) וקונקטורים חדשים ולשלוח אותם לrecable ? או שזה לא שווה את ההשקה ועדיף פשוט לקנות סט חדש ?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי טלויזית פלאזמה בגודל 42 אינצ' שתומכת בשני סוגי החיבורים מה מבניהם יהיה יותר איכותי מבחינת איכות תמונה? אני לא ממש מכיר את הHDTV ואין לי מושג מה בדיוק האיכויות שלו אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
לפני כחצי שנה קניתי את הכרטיס: Hercules Diglfire 7.1 המערכת שברשותי היא Creative Inspire 5200 אתם אומרים שעשיתי טעות שלא קניתי את ה Creative Audigy 2 Value 4L 7.1 Retail Sound Card ? :\ ההבדל היה 130 ש"ח בזמנו
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נראה לי נשרף לי היציאה של המיקרופון בכרטיס עכשיו אני מתלבט בין כרטיסים, חשבתי על אלה: creative-Sound Blaster Audigy Value creative- live 7.1 24bit אם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה תציעו...
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-