עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Unavoidable Encounter,

שלום.. אני מחפש אוזניות למחשב בשביל המשחק counter strike אז.. א. יש אוזניות שאפשר לכוון בהן את הווליום כמו ברמקולים? ב. אם כן ואם לא (לרשום אם כן או לא) איזה אוזניות טובות אתם ממליצים לי (בשביל קאונטר סטרייק), איפה אפשר לקנות אותן וכמה הן עולות? תודה!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by yosyos,

שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות טלויזיה LCD של Toshiba מדגם 37c3000, הסכום שהוצע לי הוא בסביבות 6900 ש"ח (כולל אחריות של ניופאן). קראתי ביקורות טובות על הדגם, אבל אשמח להתייחסויות של חברי הפורום שמכירים אותו - האם דגם מומלץ, האם שווה את המחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by ggg123,

שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. שלום לכולם, יש ברשותי סרט,ואני מעוניין להפריד ולשמור רק את הקול של הסרט ללא הסרט עצמו - ואז איכשהוא בעזרת תוכנה אחרת אני אקודד את זה ל-MP3 או משהוא אחר שהפלאפון שלי יתמוך בו. בתודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by ychig,

יש אפשר להפעיל התקן אודיו שעובד עם ASIO דרך סקייפ ? לא מצאתי משהו אחר בהגדרות מלבד AC97

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. תנו בהמלצות חברים, חייב שיהיו 2.1 תודה לעוזרים

7. אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית לבית החדש שלי אבל אני לא מבינה בזה... ידיד שלי המליץ לי על כמה מערכות קולנוע לבית, הוספתי קישורים ואני לא מבינה בזה ולא יודעת מה כדאי תעזרו לי? והאם זה שווה את המחיר? http://www.couponchik.co.il/הדיל_היומי_אזור_המרכז/מערכת_קולנוע_ביתית/ או http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=1263 ואחרון חביב, http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR142SOLID&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. Started by Golden Fish,

.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לסטריאו. יש לי MX5021 שמחוברים לכרטיס המובנה. איזה כרטיס מומלץ? אני מעוניין גם לקנות טלוויזית LCD 37 שתשמש אותי בעיקר בתור מסך מחשב,סרטים וקצת טלוויזיה. היא צריכה להיות FHD ולתמוך בNR עם ציפוי מט, וסטנד מסתובב. עד סביבות 3500 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. ממש חובה לקנות רק שיגיע לארץ http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=378808&sid=127

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by gigabot,

תודה לכל המדרגים .... GigaBoT

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by moses_23,

אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by omri_ro,

למישהו יש את קובץ עידכון FW עם העיברית ויוכל לשלוח לי? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by rotem_shu,

יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  16. סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  17. התגלגל לידי מחשב נייד של סוני דגם PCG-R505ES אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה, אין לו יציאת RCA יעודית אבל ידוע לי בוודאות שיש ניידים וכרטיסי מסך שיודעים להוציא אות RCA על מחבר ה VGA ואז רק צריך כבל מתאם שאפשר להשיג בכמה עשרות שקלים. הבעיה שלא הצלחתי בשום מקום לגלות אם הדגם הזה תומך. מישהו מכיר את הדגם או יודע אם הוא תומך ? תודה !

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by liho,

מי יודע למה לכול הנגנים יוצאים עידכונים בעברית..ורק לנגנים של creative לא?! אולי מישהו יודע אם הולך להיות?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by IAF.ofek,

שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by Jules Winnfield,

מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?

21. Started by mikmik40,

חברת led היא החברה לתקליטנים המובילה בתחום האירועים בארץ, ונותנת מגוון רחב של סגנונות וקצב צעיר. תקליטן מוסיקה לאירועים,תקליטן לאירועים,תקליטן לחתונה,דיג`יי לחתונה ,מוזיקה לאירועים, dj לחתונה, led שירותי מוזיקה אלי דוד http://www.djs-led.com djsled@gmail.com

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by o07,

מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by ea666,

איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. הנני מעוניין לקנות מסך LCD Full HD 40'-42 ומתלבט בין סדרת ה Bravia של SONY לבין סדרת ה Scarlet של LG. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים