אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי דיוידי DV 393 של פיוניר. עכשיו, הבעיה היא שהוא מציג קבצי ווידאו(חלק מהם לפחות) בשחור לבן. אין לי בעיה לנגן סרטי דיוידי בצבע, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ קבצי ווידאו שצרבתי על דיוידי. מן הסתם שהקידוד של הווידאו הוא DIVX. מה שמוזר הוא שחלק מהסרטים הוא מציג בסדר גמור, וחלק(הרוב) בשחור לבן. מה הסיבה לכך?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אז קניתי היום את ה X5L של IAudio וקיבלתי איתו מין מטען מעפן כזה... בקיצור רשום שם בהוראות של זה שצריך לכוון את זה לפי הוולט של המכשיר ולפי האוקטביות... עכשיו הוולט הבנתי שזה 5. אבל לא מצאתי בשום מקום איפה רשום לי איזה אוקטביות זה... אם יש למישהו את המכשיר ויודע, או שיוכל להגיד לי איפה אני רואה איזה זה, זה יעזור לי מאוד כי אני צריך את המכשיר מוכן עד מחר ב13:30 ככה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס קול הזה: Guillemot Hercules Gamesurround Fortissimo II והוא לא פועל ב ווינדוס 7, חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר, מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי במחשב הנייח כטיס טלויזיה פנימי, קניתי נייד ואני רוצה להעביר אותו לנייד, יש דרך לעשות זאת? אולי ישנו מתאם?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב (5.1). המטרה היא סרטים סדרות ומשחקים... אין צורך ב2.1 כיוון שיש לי 2.1 מעולים ועכשיו אני מעוניין להנות מ5.1 בסרטים... התקציב הוא 1000 שקל+-. מידות החדר: רוחב:2.75 אורך:3.2 זה לא חדר קטן, פשוט יש שם עוד ארון ענק שלא החשבתי ועוד איזור כניסה. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הרמקולים שלי התקלקלו ואני צריך לקנות היום חדשים. התקציב 400-550 חשבתי על אלה תוכלו להגיד לי מה עדיף? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3234 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1668 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=259 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3648 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1155 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1515 תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הטלויזיה לרמקולים של המחשב טלויזיה של סאמסונג 32 LCD היא מחוברת למחשב כמובן עם כבל HDMI אבל אני רוצה למשל שאני רואה סרט הטלויזיה או שאני משחק PS2\3 שאני ישמע ברמקולים של המחשב אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים מסוג Microlab H-600 5.1 ואני רוצה לתלות את הסנטר והסראונדים על הקיר.. עכשיו אני חושב שאצלי זה שונה מרמקולים אחרים וצריך מתקן תלייה מיוחד.. מה אני צריך לקנות בשביל זה? לצורך העניין הנה תמונה של הרמקול סראונד מאחורה, בסנטר זה אותו דבר רק מאוזן: http://imageshack.us/photo/my-images/440/97264808.jpg/ תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי DVD של LG שקניתי בדיוטי פרי לפני איזה שנה וחצי...לא יצא לי להשתמש בו כמעט אבל היום באתי הפעלתי בוא סרט DIVX עם קובץ כתוביות בעברית, והוא ניגן את הסרט אבל הכתוביות היו בג'יבריש. הDVD זה DR7622W. הבנתי באינטרנט שהDVD לא קורא עברית או משהו כזה :s05: יש איזה קובץ עידכון שאמור לסדר את הבעייה או שאין מה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
PIONEER VSXD-514 5X120W
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש לחבר שלי אוזניות ורמקולים בסביבות ה1500 ש"ח עכשיו אני חשבתי על לחקל את התקציב בצור הבאה 1200 לרמקולים ו300 לאוזניות.. עכשיו הרמקולים הולכים לשמש בעיקר למוזיקה.. והאוזניות למשחקים + מוזיקה.. אני חשבתי על השילוב הבא.. אשמח להערות/הארות למיניהם אוזניות EH250 Sennheiser או Sennheiser HD212 או Sony MDRXD300 ורמקולים Z5300 של Logitech
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שנמצא במזרח הרחוק (סין משהו לא יודע בדיוק איפה) , אם הוא מביא משם H10 האם תהיה אחריות יבואן בארץ ? מי היבואנים של IRIVER בארץ בכלל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הנתונים שלי הם כאלה LCD 32 SAMSUNG 32M61B XBOX1 +COMPONENT CABLES אולי אחרי זה יהיה נייד או מחשב משופר עם כרטיס מסך טיפה יותר טוב עדיין חושב איך לעשות את זה אבל אצטרך עזרה בשני במקרים איך לחבר וחדר שהולך להתפנות מהכל ולהיות ריק ואני פתוח להצעות איך לעשות את הרמקולים ולמקם הכל החדר 10 מ ריבועי השאלה שלי איזה רמקולים לקנות האם שווה לקנות את מה שבא בחבילה אחת- רמקולים רסיבר וDVD שכביכול אני לא צריך כי יש XBOX וגם מחשב או שלקנות רמקולים בנפרד ורסיבר בנפרד או שביכלל אין צורך ברסיבר ויספיק לכזה חדר להדמיית הסראונד ולשמיעת מוזיקה לא בווליום מוגזם.....רמקולים + סאב וכמובן הכי חשוב איך מחברים את כל זה שזה יעבוד ואיזה כבלים צריך שיכלו מאיפה לאן שלא תיהיה תסמוכת ושאני לא אצטרך לשי…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-