אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות DVD טוב במחיר לא מוגזם מחיר נמוך ומוצר סבבה בערך 200 שקל יש חריגות פה ושם רק תציעו לי כי אין לי מושגג מה לקנות כל דבר שאני נכנס בזאפ יש חוות דעת שהוא לא שווה נהרס לא יודע אני מחפש משהו אמין.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתחובר גם לכרטיס הקול במחשב. אני לא אודיופיל, אולם אני מחפש מערכת של חברה אמינה עם אחריות (לא משהו ב-800 ש"ח מהיוניברס או מחסני חשמל) התקציב שלי הוא כ- 2,000 ש"ח. מה אתם ממליצים לי? מה הכי חשוב לבדוק? אילו חנויות מומלצות? האם מגיע טכנאי על מנת להתקין את המערכת?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
לצערי אין לי ציוד הגברה איכותי או כרטיס אודיו נפרד . אני מעוניין באוזניות המתאימות לשמיעת מוזיקה במשך כמה שעות ברצף - בזמן העבודה במחשב. ראיתי שמאוד ממליצים על ה- KOSS PORTA PRO בסביבות 350 ש"ח. אשמח לעוד המלצות בסגנון, TMP
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מחפש רמקולים למחשב, מאוד מתקשה להחליט מה לקחת, קראתי כמה נושאים אבל יש דברים שסותרים אחד את השני. בינתיים אני יותר בכיוון של JBL CREATURE אני יודה אם מישהו יעזור בבחירה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה creative inspire 5900 שמעתי שיש פלאג לWINAMP שנותן שגם שיש 2 ערוצים כמו במוסיקה המערכת תשמיע גם מהרמקולים האחוריים רציתי לדעת מי יודע איך קוראים לפלאג הזה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם..!! לפני כשבוע בערך שחקתי קצת בהגדרות של MEGAEPG אחרי שכשבוע שלם לא היה מידע בערוצים...(כולל שלושה עדכונים בכל יום) ולאחר מכן קבלתי הודעת שגיעה כזו אחת אחרי השניה כמו בתמונות http://img395.imageshack.us/my.php?image=24850389op4.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=57188905of3.jpg לאחר מכן לא היה אפשר לעדכן והתוכנה לא עבדה! גם לאחר התקנה והסרה של התוכנה הבעיה לא נפטרה... ומה שהכי מוזר שבמשך כל הזמן הזה שהתוכנה לא עובדת... בשאהר הHTPC שלי הכל עובד יופי והעדכונים רצים!! מוזר?? אנה עזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות?? מה אני יפרמט בגלל תוכנה אחת שלא עובדת טוב??
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות ב30 דולר מקסימום ( דודים שלי מביאים לי מחו"ל כך שמי שיואיל לעזור לי יוכל לשלוח קישור לאתר בחו"ל ) על מה אתם ממליצים?? ובבקשה אל תגידו אני הייתי כבר מוסיף ככה וככה וקונה ככה וככה כי אני קונה את הmuvu2 של קרייטיב באיזה 700 שקל וזה נהיה כבר הוצאה גדולה... מה אתם אומרים על אלה?? http://www.buy.com/retail/clearance/product.asp?sku=70008720&loc=114&sp=1 זה ב-clearnace ב17 דולר
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הם טובות לגיימינג ? איך הם למוזיקה ? שוות ת 250 שקל ? אלה האוזניות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16275 אם אתם לא מכירים עוד משו איך ה H4 יותר טובים בהרבה? שווים ת 50 שקל תוספת ? הנה הם למי שלא מכיר.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1672&products_id=16276
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב קניתי את המערכת הזאת http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_705&products_id=3036 אני רוצה לחבר אותה למחשב ויש לי לוח אם כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_686_685&products_id=3829 ועכשיו השאלה שלי האם אני צריך לקנות כרטיס קול חדש כדי לחבר את המערכת למחשב או שאני יכול להישתמש בכרטיס קול שמובנה על הלוח אם (שיש לו 5.1 ) ובלי ששום דבר בלוח אם לא יהרס בגלל החיבור הזה !!! תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, יחסית מפרט חזק, (אחרי התייעצות בפורום מפרטים פה באתר ) וגם קניתי רסיבר של ימאהה עם 5.1 רמקולים של וורפידל, (אחרי התייעצות בפורם הזה ) אז ככה במחשב יש לי כרטיס קול ONBOARD שיש לו יציאה SPDIF, ועם כבל אופטי שמחבר לרסיבר. שומעים באמת סבבה, אני לא אגיד שלא, אבל.... לאחרונה התקנתי את המשחק The Elder Scrolls IV - Oblivion ויש לי כל מיני ציפ'צוקים (כאילו הרמקול נסרט מבפנים או משהו כזה) מהרמקולים, רק כאשר אני משחק במשחק הזה, האם זה מהכרטיס קול ONBOARD ? אם כן, רציתי לדעת אם אני קונה כרטיס קול חיצוני (חריץ PCI) האם אני ירגיש : 1. שיפור בביצועים של המשחקים ? 2. שיפור באיכות הסאונד ? (למרות שאני שומע מהרסיבר באמצעות כבל אופטי) חשבתי ע…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם נגן DVD שקורא גם פורמט DIVX יודע גם לקרוא כתוביות? אם כן אז איך זה עובד? צריך שהסרט וקובץ של הכתובית יהיו בעלי שם זהה לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
PMX60 או PX100? PMX אלה העורפיות האלה נכון? הן עולות בסביבות 280 וPX עולות כ350 הן "ראשיות" אז מה יותר טוב? אתם יכולים להביא את הנתונים הטכניים ולהסביר? כלומר להגיד מה טוב יותר ולהסביר מדוע?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
;D אז ככה אני לא אחד של אודיו, אני לרוב יושב עם אוזניות במחשב, לכן אני קונה את הרמקולים הכי הכי פשוטים CREATIVE SBS 240 המחיר שלהם 70 ש"ח בנועה. כרטיס קול הלכתי על 5.1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 גם מנועה. הרמקולים יתאימו לכרטיס קול? ואחת הבחירות היא שהרמקולים צורכים ממש מעט וואט, כנ"ל כרטיס קול.
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-