עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by zaq1,

מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  2. שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.

3. Started by H.I.V,

שלום יש לי פלסמה MARANTZ PDP42HD נאמר לי שהיא תומכת HD עד 1080I ושיש את הHD כבר בפנים אבל אין לי בטלוויזיה את היציאה של הHD זאת שדומה לחיבור USB כזה יש במסך חיבור DVI ואני מתכנן לקנות PS3 בקרוב ואני רוצה לדעת אם אני יחבר את המכשיר לפלסמה עם כבל HDMI TO DVI יראו טוב? כמו שאני אומר לראות בHD? ולמה אין לי את הכניסה של הHD בטלוויזיה? האם זה דבר רגיל? תודה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  4. מה אתם אומרים על המסך הבא: SAMSUNG LA40M81B לסרטי BLU RAY ומשחקים ב PLAYSTATION 3. 40 אינץ'. LCD SAMSUNG מסדרת טוליפ היוקרתית, בגודל "40 , High Definition FULL- מוכנות מלאה ומקסימלית לצפייה בשידורי HDTV / 1080P / 1080i / 720P. תצורת מסך 16:9. סריקת תמונה פרוגרסיבית . טיונר מובנה מולטי סיסטם . PIP תמונה בתוך תמונה ע"י HDMI/pc טיונר 1. צלילים סטריאו + סראונד SRS TruSurround XT, רמקולים מובנים איכותיים. רזולוציה: 1920X 1080 FULL HD בהירות גבוהה : 550 cd/m². ניגודיות גבוהה : 1:15,000 . זווית צפייה ?178\ ?178 ( אנכית ואופקית) לצפייה מכל כוון . Wide Color Enhancer: העמקת רמת הצבע לתמונה מציאותית עשירה וטבעית כמו בחיים . זמן תגובה 8 ms. 4 מצבי תמונה להתאמה אישית . מסך SUPER CLE…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by draak31,

אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  6. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. אני מתחיל להתאמן במכון כושר בקרוב, ובגלל שאין לי נגן פלאש לקחת, אני מתכנן להשתמש ב-X5. באימון עצמו, מדובר רק באימוני כוח, זאת אומרת הרמת משקולות בישיבה/עמידה. לא מעורב פה אירובי בשום צורה (ריצה וכו'). מבחינה הגיונית, נראה לי שלא אמורה להיות בעיה להשתמש בנגן בזמן האימונים, כי התזוזה היא לא קריטית, בדיוק כמו הליכה ופחות גם. רק ליתר ביטחון, שלא אדפוק את המכשיר, רוצה לוודא שלא אמורה להיות פה בעיה. תודה .

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  8. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזו?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. השאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by K_D,

שלום לכולם יש לי כרגע כ.קול מובנה של REALTEK HD שהגיע עם GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 קניתי לא מזמן רמקולים של WHARFEDALE ומגבר,עכשיו הקטע שאני שומע בIPOD שלי הרבה יותר טוב לעומת יציאה של המחשב,אז רציתי לשאול אם שידרוג לכ.קול של CREATIVE ישפר את האיכות משמעותית? השימוש העיקרי מוזיקה,אני בקושי משחק,ככה שאת השיפור הכי משמעותי אני רוצה לשמוע במוזיקה שלי בעיקרון אני לא צריך משהו מתוחכם כמו X-FI,אז חשבתי אולי בכיוון של AUDIGY 4 7.1 שיחסית זול(260 בKSP) אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by ac1240,

יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  13. Started by tomse,

שבוע טוב, יש לי מערכת רמקולים של 2 רמקולים + CENTER ואני רוצה לחבר אותם לטלוויזיה סוג הרמקולים: Wastra ולפי מה שהבנתי זה חברה גרמנית , יש לי אותם מהחנות הישנה של אמא שלי ואין לי מושג איך לחבר אותם, הרמקולים נראים ככה: עכשיו לשאלות: איזה חוטים אני צריך ואיך אני מחבר אותם ? באיזה מקום לחבר כל חוט ואיך אני מחבר את הממיר הזה בכלל לטלוויזיה ? האם יש בהם באס בכלל או שצריך להוסיף סאבוופר ? חסר לי 2 הרמקולים הגדולים האם זה ישפיע (לא מבחינת עוצמה, האם שם נמצא הבאס או משהו כזה..)? אשמח להסבר מ 0 עד לסוף.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. דרישות: 1) מיועדת כמעט אך ורק למוזיקה, בין אם אלקטרונית רווית באסים או פאנק ומטאל חד וצומרני. 2) תקציב עם סטייה של 10% 3)עדיפות לזמינות בצפון 4)עדיפות ל2.1 מפאת התקציב. לאחר בדיקה זריזה הגעתי לדגמים הבאים. 1) SG EVO 7 2) ML fc330 פתוח לכל הברנדים והדגמים, תודה ושנה טובה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Creative EMU10K1 http://lbs.elektroda.net/grafa/Live/sb100d.jpg אני נורא מרוצה ממנו ואני מרגיש שיפור באיכות הסאונד בשימוש איתו מאשר בכרטיס הקול ה onboard.

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by Asafalfa,

משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by dan9,

יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. שלום לכולם. כיום יש לי ATP3 וכרטיס קול Audigy Value. אני רוצה להשתדרג קצת עם הרמקולים. אני מוכן להוציא בסביבות 1500 ש"ח (אפשר לחרוג אם זה מוצדק). אני משתמש ברמקולים בעיקר למוזיקה וסרטים, וגם למשחקי מחשב בעדיפות נמוכה יותר. אני מחפש רמקולים בתצורת 2.1 (או 2 אם יש משהו שווה) שיהיו מאוזנים. אני לא מחפש באס מפוצץ או טוויטרים חזקים אלא רמקול מאוזן שעובד טוב גם ברמת המיד. אשמח לקבל המלצות. (אגב, הבנתי שיש מבצעים בדיוטי-פרי, אז אם מישהו מכיר זה גם יכול לבוא בחשבון) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by DaNi-L,

אז ככה זה הרמקולים שלי מחוברים למחשב, אם נגיד אני מחבר את ה TV למחשב ולTV יש גם רמקולים שלהם אז מאיפה ישמעו את הקול ? מהרמקולים של המחשב \מהרמקולים של ה TV או משניהם? זה חשוב בבקשה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  20. היי, אני ממש ממש לא מבין בתחום הזה, והייתי מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה, התקציב : 200 ש"ח 1) שאפשר לחבר ל-HOT 2) צפייה באיכות טובה.... 3) שניתן להקליט תוכניות למחשב תודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Mushigoya,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by SheZiF,

אז ככה אני מחפש מערכת 5.1 לסלון שהגודל שלו הוא 5X6 יש כבלים מוכנים שהועברו דרך הקירות ככה שאני צריך שהמערכת תתחבר על ידי כבל דו גידי. איכות הסאונד לא ממש עקרונית לכן אני מסתפק בתקציב כזה. שיהיה מיועד למערכת סטייליסטים. במקור חשבתי על הX23 של microlab , אשמח לביסוס הבחירה שלי, או הצעות נוספות. בתודה מראש, דור.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.