עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ארגוט,

1. אשמח להמלצה על מסך טלויזיה בגודל "55 - אלו הפרמטרים שמצאתי, אשמח לפיקוס, מיקוד והמלצה: טכנולוגיה (LED?), דגם ספציפי, מהירות רענות (100/200/400 הרץ?), טכנולוגיית עיבוד והחלקת תמונה, סוגי וכמויות חיבורים, LAN, DLAN, כדאיות ומשמעות Smart TV, דיסק קשיח פנימי, תמיכה בפורמטים שונים, Wireless, DTS, DTT תרגום SRT בעברית, 1080P? , HDMI 1.4? חיבור USB עם כוח (חשמל), Application WiFi וכו'. אגב, מרחק הצפייה הוא כ 4 מטר, האם "55 מספיק? בנוסף, במידה ונדחה את רכישת המסך לעוד שנה (יתכן ונקבל מסך אחר בניתיים), האם העתיד הקרוב צופן שינויים משמעותיים? כלומר, בלי קשר למחיר שבוודאי ירד בעוד שנה, האם יש על הסף טכנולוגיה שבאמת כדאי לחכות לה (ולא כי תמיד "כדאי" להמתין), לדוגמא, …

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by 7up,

היי, אתה מכירים את המשפט "מרוב יער לא רואים את העצים" אז ככה את היום עם שוק הטלויזיות. אני רוצה לקנות טלויזיה LED 55 ויש לי תקציב של 10K אבל בכל חנות נותנים לי דגמים שונים ומשונים של חברות עימם הם עובדים בטענה שהטלויזיה שלהם הכי איכותית. הטלויזיה תמוקם במרחק 4 מטר מהראש. אני מחשיב אתכם כמומחים בתחום אז שאלתי לכם היא: לו היה ברשותכם את הכסף לטלויזיה, איזה טלויזיה הייתם קונים? אני אשמח לשמוע, תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GreenApes,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות כבר כמה זמן ואני מתלבט בין AKG K518 שאני יכול להביא בערך ב-400 שקל והמליצו לי גם על Aerial7 Tank ב500 שקל זה בערך בתקציב שלי עד גג 500 שקל מה באמת מומלץ לקנות אני לא רוצה אוזניות כפתור אלא קשת, השימוש שלי זה לשמיעת מוזיקה בנסיעות(גלקסי S3) מוזיקת טראנסים, מזרחית, רמיקסים וגם קצת ישראלי.. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. 1)האם אפשר להחליף את הכבל הענק שלו לכבל יותר קטן ודק? 2)אני רואה שהכיתוב "shure" שעל האוזניות מתחיל להימחק,מה שיגרום לאוזניות להיראות זולות יותר,האם זה בכלל אמור להימחק ככה?.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  5. היי, אני מעוניין לקנות אוזניות שהשימוש העיקרי שלהן יהיה במחשב, ושימוש נוסף שארצה לעשות בהם יהיה עם הטלפון הסלולרי שלי. התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה-400 ש"ח. מה שחשוב לי באוזניות זה כמובן הסאונד, אך גם מאוד חשוב לי העניין של הנוחות, גם באוזניים וגם בראש (אה, שכחתי להגיד שאני לא מעוניין באוזניות IN EAR או כפתור). אני שוקל לקנות את AKG K518, אני יודע שהסאונד שלהן מצויין, אך שמעתי שהן טיפה לוחצות וזה גורם לי לחשוש לקנות אותן. אפשרות נוספת לקנייה הוא Sennheiser HD205, שגם שם אני יודע שהסאונד מעולה ושהן יותר נוחות על הראש. דבר נוסף שיכול להיות יתרון עבורי באוזניות (אך לא חובה) הוא שיהיו כפתורים בכבל להחלשה\הגברת הסאונד או העברת שירים בסלולרי. אשמח לשמוע דעות בנוגע לאוזניות שרש…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by dekgol,

כשאני מחבר דיסק-און-קי לטלויזיה אני יכול לשמוע רק דרך הרמקולים של הטלויזיה ולא של מערכת הקולנוע (רסיבר+רמקולים). מובן לי שאני מפספס כאן משהו ואשמח לקבל עצה לפתרון הבעיה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה שתתאים לי למשחקים עם nvidia 3d vision מה צריך לבדוק ? * 120HZ, משקפיים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by CyborgRAT,

שלום! בחיבור למחשב, אם אני מפעיל סרט על המחשב, האם יראו אותו דרך ה- Xtreamer? ואם אני מפעיל סרט בצפייה ישירה באינטרנט, האם גם את זה יראו דרך ה- Xtreamer? במקרה ולא, אז איך אני רואה סרטים שיש לי על המחשב ישירות דרך ה- Xtreamer SideWinder3, מבלי לעשות העברה של הקבצים? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by Nirurshon,

אז ככה, אני מוכן סוף סוף להשקיע סכום מאוד רציני באוזניות איכותיות, קיבלתי את התיאבון מחבר לעבודה שיש לו BEATS PRO (ומנסה למכור לי אותם). אז אחרי שקראתי די הרבה באינטרנט מצאתי כמה פיינליסטים סופיים, ורציתי שתעזרו לי בבחירה הטובה ביותר. בנוסף הבנתי שזה האתר הכי מומלץ לביקורות של אוזניות : http://www.head-fi.org/t/433318/shootout-107-portable-headphones-reviewed-astrotec-as-100hd-as-200hd-added-12-02-12 * נעזרתי בטבלה שמופיעה פה. 1. Shure SRH940 http://ksp.co.il/?store=shipment&enter_zap=1&uin=13782&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap 2. B&W P5 http://www.stereoscope.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=2544921 3. Audio Tech…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  10. שבוע טוב מחפש אוזניות מהסוג שנתלה על האוזן כל אחד במפוצל אפשר לחרוג מהסכום אני מזמין מאיביי אלא אם כן יש בארץ משהו כדאי האחרונות שלי היו של פליפס shq3000 וממש לא אהבתי

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  11. שלום ,רציתי לשאול לגבי הטלוויזיה הזאת, http://www.electricstore.co.il/lastoneli.aspx?fro=zap?cat=00000000000000009160 יש לי ממיר של Yes רגיל,לא HD אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בעזרת כבל Scart לממיר ,האם ניתן לעשות זאת? ואם כן האם צריך עוד כבלים? אשמח אם תסבירו לי על הדרך ועל הכבלים היותר איכותיים כי הבנתי ש - Scart יותר איכותי מהכבלים של הבננה עם הצבעים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. טלוויזית סמארט - תלת מימד גודל 40-42 בערך תקציב עד 6 אלף - אפשר לחרוג אם זה קריטי למשהו שהוא משמעותית טוב יותר מרחק צפייה לא מעל 2 מטר

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם. אני בודק עבור חבר, שרוצה מקרן לסלון ללא התעקשות על איכות HD (מספיקה לו איכות VGA / DVD רגילה, כמו מקרנים שיש בבתי ספר..) האם תוכלו לכוון אותי פחות או יותר לדגמים אמינים. לפי מה שקצת חיפשתי באינטרנט, עלו הדגמים הבאים באיזור ה3000 - 4000 שח: Infocus IN114 ViewSonic PJD5233 ומצד שני בחצי מחיר מזה (1600 שח!) - BenQ MP522 האם יהיה נכון להגיד שלצרכים שלו אלו הדגמים המומלצים, והאם עבור שימוש ברזולוצית VGA/איכות DVD יספיק גם המקרן של BenQ? תודה למשיבים ושבוע טוב. ליאור.

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  14. היי! במשך שנים היו לי הCreative SBS 2.1 350 והיו פשוט יוצאים מן הכלל, חברים עם מערכות יקרות משמעותית התלהבו מהסאונד ומהבאס אצלי בחדר. כעת לצערי הרב מאוד רמקול שמאל הפסיק לעבוד (בעיה בחיבור לסאבוופר, אחד המעגלים נשרף או משהו בסגנון) וכנראה שהגיע הזמן להחליף. אני סטודנט והתקציב מאוד דל, ה200 ש"ח זה הLIMIT אלא אם כן יש איזה קפיצה משמעותית וב230 ש"ח יש משהו ששווה כל אגורה, ואני אמתח את עצמי קצת. ראיתי בזאפ מלא לוג'יטקים, אבל את האמת אני לא יודע עד כמה סאונד של לוג'יטק יכול להיות טוב (?) דגש קטן: אני מאוד, מאוד אוהב באס. זה חשוב לי בטירוף. אם למישהו היו הרמקולים הנוכחיים שלי שייקח אותם כאמת מידה, http://img200.imageshack.us/img200/7228/gonikicreative3.jpg תודה, לב

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  15. שלום , אני מתכוון לקנות את הטלוויזיה הזאת , אבל לא מצאתי ביקורות עליה ואני לא בטוח לגביה. מישהו מכיר את הדגם? מישהו יודע מה השם של הדגם בחול? (זה אמור להיות שם שונה , אחרת כבר מזמן הייתי מוצא ביקורות). ואם כמובן יש לכם המלצה על טלוויזיה אחרת בגודל 50 , תומכת עברית ובתקציב הזה (~7500) , אשמח לשמוע... תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yakir4u,

http://www.tms.co.il/product/8802 Microlab FC-530

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by shakedd,

יש לי סאב-וופר ראתי סרט כיביתי למחרת הסאב לא הוציא סאונד עשיתי כמה בדיקות אם זה ברסיבר בכבל או בסאב הבנתי שהסאב מקבל את הצליל אך לא מוציא אותו כלומר שאני מדליק את הסאב הסטאנדבי על נורה אדומה אני נוגע בצד השני של הכבל והוא עובר לנורה ירוקה אבל לא שומעים כלום עשיתי לו בדיקה בחנות חשמל ואמרו לי שהכול בסדר אבל כנראה לא באמת בדקו וגבו כסף צריך עזרה דחוף זה חשוב מאוד מאוד

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by orinky,

אני מעוניין לשדר את הקול בלבד מהטלוויזיה שלי בצורה אלחוטית כך שאני אוכל לשמוע מהאייפון. האם יש אופציה כזו? הרעיון הוא שאני אשדר אודיו ואוכל לשמוע מהאייפון. כמו שאני שומע רדיו נגיד. אין לי בעיית תקציב בנושא. תודה!

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by liordavid,

שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  20. שלום חברים, אני רוצה להתקין מקרן + מסך שירד מהתקרה (יש לי תקרה מונמכת) אשמח להמלצות בעיקר לענייני המסך החשמלי שאני חייב שיירד מתוך התקרה התקציב שלי לכל הסיפור הוא כ- 5-6K כולל המסך החשמלי איזה מקרן/איזה מסך שוב המרחק הוא כ- 3 מ' (כן אני יודע שזה לא הרבה ... זה מה יש רוצים לראות כדורגל בגדול...) תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Paci,

שלום , יש לי מערכת X-540 של לוג'יטק , ועכשיו סוף סוף סידרתי אותם על הקיר כמו שצריך. ובגלל המרחק הרב מהמחשב היה צריך כבל מאריך לחלק מהם. הכבלים הם RCA ל RCA. אז קניתי כבלים באורך של 5 ו 10 מטר זולים יחסית ללא חברה. אבל שחיברתי לרמקולים הצליל היה עמום וחלש והתברר לי שזה בגלל הכבלים , לא יודע אם בגלל האיכות שלהם או בגלל שהאורך. יש לי פה כבל של 2.5 מטר של Nedis HQ מהסוג הזה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/716 והרמקולים עובדים כמו שצריך. עכשיו השאלה זה אם הכבל יעבוד טוב גם במרחק של 5 מטר ו10 או שכדאי להשקיע בכבל יותר יקר כמו זה: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/430 תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by dkaro,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by dkaro,

מחיקה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gkman,

שלום. אני מחפש אוזניות BLUETOOTH עד 200 שקל - עם כפתורי שליטה על הוויליום והעברת שירים. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by 56y76,

איזה דגם זאתי היא טובה לPS3? או לPS4 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.