עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב זה מה שקבלתי גם קבלתי רדיו אבל לא חברתי חברתי את זה ככה שני הרמקולים מהמגבר ישירות ואת "הסאב" חברתי "+" אחד לרמקול ימין וגם ככה את ה"-" חברתי "+" שני לרמקול שמאל וגם ככה את ה"-" קודם כל איך המערכת הזאת? מה החיבור האופטימלי? משומה שאני מחבר את זה למחשב אני שומע בצורה מוזרה מעין צליל עצום כזה אני חושב שהכבל דפוק מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by Uniden25,

יש בארץ חנות שמוכרת SoftPads ?(לגראדו SR-80)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by YAc,

שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by LiranT,

משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  5. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. שבוע טוב מחפש אוזניות מהסוג שנתלה על האוזן כל אחד במפוצל אפשר לחרוג מהסכום אני מזמין מאיביי אלא אם כן יש בארץ משהו כדאי האחרונות שלי היו של פליפס shq3000 וממש לא אהבתי

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  7. שלום רב אשמח לקבל המלצות לרמקולים 2.1 בטווח המחירים של 400 ש"ח ( עד חריגה של 100 ש"ח ) הדרישות : רמקולים עוצמתיים , וסאב וופר חזק יחסית ( גודל החדר כ - 25 מ"ר ) ובכלל כאלו מומלצים אשמח לשמוע הצעות והיכן ניתן לרכוש תודה לכולם ויום נעים לירן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by booli123,

קיבלתי מתנה אוזניות של audio technica מבאג ath-ckl202 הן עולות בבאג 119 רציתי לדעת אם מישהו יצא לו לשמוע בהן, והאם אתם ממליצים על אוזניות יותר טובות מבאג במרווח המחירים הזה. 40 שקל יותר לא נורא.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  11. Started by Harsagi,

שלום, החלטתי לקנות מערכת קולנוע ביתית(דיוידי+רמקולים), אני לא ממש מבין בנושא כך שאצטרך עזרה קלה. התקציב נע בסביבות ה700-850 ש"ח, המערכת היא לחדר ולא סלון (מידות החדר אינן ידועות לי). המכשיר כמובן מיועד לחדר ולא למחשב. חשבתי אולי על 2 אופציות: לקנות רמקולים בסביבות ה600 ש"ח ולקנות DVD ב200. או הכל ביחד במחיר שציינתי. מאוד חשוב לי שהDVD יקרא DivX וישנה עדיפות לחיבור USB (פרט לא מחייב). אודה מראש לעוזרים במהרה.

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  12. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  13. מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. שלום. הוצעה לאבא שלי המערכת הבאה: רסיבר Yamaha RX-V450 במחיר 1,900 ש"ח רמקולים Canton Movie 6.1-MX במחיר 2,400 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המוצרים, ומה דעתכם לגבי האיכות, והמחיר. בפרט לגבי חברת קנטון שלא שמעתי עליה מעולם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by lover323,

מה אתם חושבים על הרמקולים הבאים? http://zap.wallashops.co.il/shopmind_sites/muzar/product.asp?pf_id=ABMAV3000 או http://www.citydeal.co.il/product.php?item=96&cat=160&ref=zap איך הם ביחס ל Z560 למשל? דבר נוסף זה שאלה רמקולים שלא מיועדים למחשב אבל בכל זאות מה יותר משתלם יחס עלות\תועלת הרמקולים האלה או Z560?

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by maverick,

שלום רב. יש לי מספר מכשירים בעלי יציאה/כניסה אופטית ובמהלך השנים נעלמו לי הכיסויים השחורים הקטנים האלו. יש למישהו מושג מהיכן אפשר להשיג מכסים כאלו?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  19. אני מחפש רמקולים איכותיים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלוויזיה ורצוי שתהיה אופציה של כפתור או משהו מאיזה יציאה לשמוע. אני לא ממש מבין בזה אבל אני מחפש משהו עם כמה רמקולים שאפשר לתלות מסביב בחדר.. התקציב הוא לא סופי אם יש משהו יותר טוב ב 1300 ש״ח בערך זה גם סבבה.. מכירים משהו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by psychuil,

אני שוקל למכור את הATH-ES3 שיש לי, כי מצאתי מקום שבו אני יכול לקנות SK PRO במשהו כמו 430 ש"ח. השאלה היא האם זה שדרוג כדאי? כי שמעתי המון דברים טובים על הSK PRO (מה גם שאני חובב אוזניות סגורות יותר)

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך 4850 הוא הגיע אם מתאם לכרטיס מסך ל hdmi העברתי כבל hdmi to hdmi מהמחשב לטלויזיה הבעיה היא שאין סאונד בטלויזיה. הסאונד מגיע רק מהמחשב hdmi to hdmi לא אמור להעביר גם סאונד? מה עושים? עריכה- תראו יש לי ויסטה ונכסתי ללוח הבקרה ולהגדרות צליל. ראיתי את ההתקן hdmi נכנסתי למתקדם ועשיתי "בדוק" ונשמע צליל מהטלויזיה אז איך אני מגדיר שישמע צליל מהטלויזיה באופן קבוע?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by DUDEnamE,

אני מחפש משהו שיהיה לו חוט יחסית עמיד , ושלא יפול מהאוזן אם אפשר רק מאתרים שעובדים עם PAYPAL

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  23. יש משהו שרוצה למכור מגבר דגם Onkyo TX DS575 5.1 במחיר 1400 במצב מעולה http://audio-database.com/ONKYO/amp/tx-ds575-e.html סאב אקטיבי-600 Onkyo -100w

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  24. ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Sheda,

כמה שווים רמקולים Wharfedale Atlantic 400 יד שנייה במצב סביר ? אלו רמקולים טובים למוסיקה ? אני ממש לא מבין בתחום כל פיסת מידע תעזור , תודה. וגם כמה שווים Wharfedale Valdus 300 משומשים וכמה חדשים (לא מצאתי אותם בזאפ) ? אלו רמקולים טובים ? אני רואה אותם ממש בזול יש סיבה שהם נורא זולים יחסית לחברה ?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.